Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A, hát akkor mèg bőven ráérsz érezni rugdosást, én mellsőfalival második terhessèget 17+6ra éreztem először, de komolyabb mocorgást csak 20 hetesen
F
Persze, tudom, hogy nem késtem le semmiről, még nem kell. Csak szeretném már, ha szétboxolna.
Voltunk fogorvosnál, szerintem nem nagyon tetszett neki, mert állandóan nyilallgatott a hasam.Pedig előrelátóan, benyomtam egy csomó magnéziumot.
Viszont mióta terhes vagyok, ma először átadták a helyet🤣 Igaz, 2 megállón keresztül méregetett, hogy vajon terhes vagyok vagy dagadt(mindkettő 😂). Nem terhesen gyakrabban előfordult. Akkor bezzeg nem gondolkodtak🤣
A.
Nevetek A :D :D
Már látszik a pocakod? 🥹🥹
Én úgy fel szoktam fújodni, hogy 4hónapos terhesnek simán elmennék szerintem :D
Rendesen kis potrohos vagyok olyankor :D
Bár még nem voltam sosem 4hónapos terhes.. azt be kell vallanom :D de kb így képzelem magam olyankor …
D2
Hát, én már nem tudom. A puffadás és az edzéshiány már biztosan látszott. Pont amikor lement a puffadás és tök büszke voltam magamra, hogy végre nem úgy nézek ki, mint egy 8 hónapos, aznap ketten is megjegyezték, nahát, hogy megnőtt a hasad! Biztos egyedül van?🤦🏽♀️
Egyébként szerintem most pont az a határeset tényleg, hogy vagy kövér vagy terhes. Egyik barátnőmmel akkor találkoztam először a terhességénél, amikor 19hetes volt. Szerintem az enyém akkora most, mint az övé akkor, de lehet, hogy egy picit nagyobb. Ő mondjuk tökre meglepődött, hogy rögtön levágtam, hogy terhes. Hát, persze, mert baromi vékony volt amúgy. Én viszont mindig hasra híztam, ha híztam...
A.
Nagyon úgy néz ki, hogy a 7.dpo-n el kell engednem a dolgokat😔
KK
Szépen lassan kerekedsz majd 🥹 reméljük mindneki átadja a helyet Nektek amikor szükség lesz rá
KK, na miért? Mi történt?
D2
Szerintem holnapra megjon, ma este már pirosas barnás "folyas" volt. Még viszonylag kevés, de szerintem ez így már nem beágyazódási😔
Pedig nagyon bizakodtam, még 1 hetem lett volna a nemvártig
KK
KK!☹️ Nyugi, van még hónap az évben. Ha nem rég jött meg először szülés óta, akkor biztos kell egy kis idő, amíg helyreáll.
A.
Valószínűleg még kell neki, de nagy eséllyel egy pici plusz majd kell, hogy sikerüljön a kisteso. Leginkabb az szomorit el, hogy ebben a hónapban szépen követtem az ovum, ami igy biztosan február 28an volt a 19.ciklusnapon és rá 5 napra már barnázás volt. Meg lehet még is okoz gondot a ciszta, csak a doki volt optimista. De ez majd 1,5 hét mulva kiderul uh-n. 😊
Amugy nem vagyok letörve, mert amellett hogy nagyon szeretnénk kistesot, rettegek, hogy megutal a kisfiam, dacolni fog es hogy tudok majd ugy logisztikazni, hogy mindenkinek jo legyen🙈🙈 jön majd amikor ugy érzi, itt az időnk 🥰
KK
Szia KK, én K vagyok. Lehet, hogy ez a barnázás még nem jelent semmit, főleg nem bajt. Szorítok, hogy rendben legyen minden. Ha jól számolom akkor a 8. dponál jársz.
Talán a te kérdésednél vagyok ott, de már kezdek összezavarodni :D
Én a 7. dpon járok, de nem igazán érzek semmit. Én adtam be az ovitrelle tüszőrepesztőt, meg pcos, ir em van. Nagyon izgulok, de sajnos nincs jó érzésem. Az a legrosszabb, hogy el sem tudom képzelni magam pocakkal. Mármint nagyon jó lenne, de olyan hihetetlennek és lehetetlennek tűnik :(
Azért reménykedem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!