Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4161/4868 anonim ***** válasza:
100%

A, hát akkor mèg bőven ráérsz érezni rugdosást, én mellsőfalival második terhessèget 17+6ra éreztem először, de komolyabb mocorgást csak 20 hetesen

F

2024. márc. 6. 11:50
 4162/4868 anonim ***** válasza:
50%

Persze, tudom, hogy nem késtem le semmiről, még nem kell. Csak szeretném már, ha szétboxolna.

Voltunk fogorvosnál, szerintem nem nagyon tetszett neki, mert állandóan nyilallgatott a hasam.Pedig előrelátóan, benyomtam egy csomó magnéziumot.

Viszont mióta terhes vagyok, ma először átadták a helyet🤣 Igaz, 2 megállón keresztül méregetett, hogy vajon terhes vagyok vagy dagadt(mindkettő 😂). Nem terhesen gyakrabban előfordult. Akkor bezzeg nem gondolkodtak🤣

A.

2024. márc. 6. 15:54
 4163/4868 anonim ***** válasza:

Nevetek A :D :D

Már látszik a pocakod? 🥹🥹

Én úgy fel szoktam fújodni, hogy 4hónapos terhesnek simán elmennék szerintem :D

Rendesen kis potrohos vagyok olyankor :D

Bár még nem voltam sosem 4hónapos terhes.. azt be kell vallanom :D de kb így képzelem magam olyankor …

D2

2024. márc. 6. 17:00
 4164/4868 anonim ***** válasza:
0%

Hát, én már nem tudom. A puffadás és az edzéshiány már biztosan látszott. Pont amikor lement a puffadás és tök büszke voltam magamra, hogy végre nem úgy nézek ki, mint egy 8 hónapos, aznap ketten is megjegyezték, nahát, hogy megnőtt a hasad! Biztos egyedül van?🤦🏽‍♀️

Egyébként szerintem most pont az a határeset tényleg, hogy vagy kövér vagy terhes. Egyik barátnőmmel akkor találkoztam először a terhességénél, amikor 19hetes volt. Szerintem az enyém akkora most, mint az övé akkor, de lehet, hogy egy picit nagyobb. Ő mondjuk tökre meglepődött, hogy rögtön levágtam, hogy terhes. Hát, persze, mert baromi vékony volt amúgy. Én viszont mindig hasra híztam, ha híztam...

A.

2024. márc. 6. 17:33
 4165/4868 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon úgy néz ki, hogy a 7.dpo-n el kell engednem a dolgokat😔

KK

2024. márc. 6. 20:52
 4166/4868 anonim ***** válasza:

Szépen lassan kerekedsz majd 🥹 reméljük mindneki átadja a helyet Nektek amikor szükség lesz rá

KK, na miért? Mi történt?

D2

2024. márc. 6. 22:25
 4167/4868 anonim ***** válasza:

Szerintem holnapra megjon, ma este már pirosas barnás "folyas" volt. Még viszonylag kevés, de szerintem ez így már nem beágyazódási😔

Pedig nagyon bizakodtam, még 1 hetem lett volna a nemvártig

KK

2024. márc. 6. 22:33
 4168/4868 anonim ***** válasza:
65%

KK!☹️ Nyugi, van még hónap az évben. Ha nem rég jött meg először szülés óta, akkor biztos kell egy kis idő, amíg helyreáll.

A.

2024. márc. 6. 22:37
 4169/4868 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg még kell neki, de nagy eséllyel egy pici plusz majd kell, hogy sikerüljön a kisteso. Leginkabb az szomorit el, hogy ebben a hónapban szépen követtem az ovum, ami igy biztosan február 28an volt a 19.ciklusnapon és rá 5 napra már barnázás volt. Meg lehet még is okoz gondot a ciszta, csak a doki volt optimista. De ez majd 1,5 hét mulva kiderul uh-n. 😊

Amugy nem vagyok letörve, mert amellett hogy nagyon szeretnénk kistesot, rettegek, hogy megutal a kisfiam, dacolni fog es hogy tudok majd ugy logisztikazni, hogy mindenkinek jo legyen🙈🙈 jön majd amikor ugy érzi, itt az időnk 🥰

KK

2024. márc. 7. 07:57
 4170/4868 anonim ***** válasza:

Szia KK, én K vagyok. Lehet, hogy ez a barnázás még nem jelent semmit, főleg nem bajt. Szorítok, hogy rendben legyen minden. Ha jól számolom akkor a 8. dponál jársz.

Talán a te kérdésednél vagyok ott, de már kezdek összezavarodni :D

Én a 7. dpon járok, de nem igazán érzek semmit. Én adtam be az ovitrelle tüszőrepesztőt, meg pcos, ir em van. Nagyon izgulok, de sajnos nincs jó érzésem. Az a legrosszabb, hogy el sem tudom képzelni magam pocakkal. Mármint nagyon jó lenne, de olyan hihetetlennek és lehetetlennek tűnik :(

Azért reménykedem. :)

2024. márc. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!