Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4211/4851 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ahogy mindig, most is szeretném kihangsúlyozni, hogy veled az égvilágon semmi problémám nincs. Nem kell velem egyetérteni és elfogadni se. De te vagy az az ember, akinek, ha problémája van, korrektül el tudja mondani, és meg tudjuk beszélni, akkor is, ha nem értünk egyet. Ez sajnos nem mondható el mindenkiről. A sunyiskodást én pedig nem viselem jól.

R! Nem ismersz jól és nem ismersz régóta. Ezért nem tudhatod, hogy valóban szerencsétlen voltam az élet minden területén. DE! Nagyon jól tudom, hogy Survi létezése óriási szerencse! Az nem igaz, hogy nem örülök neki. Inkább arról van szó, hogy nem merem elhinni. Valahányszor eddig egy pillanatra elhittem, hogy valami sikerült, elveszítettem. Ki az, aki ilyen háttér után bele merné élni magát ekkora csodába? Ti "csak" a csodát látjátok, de még az én életemre nem az a jellemző. Minden kudarc és fájdalom nyomot hagy az emberen, nem lehet csak úgy kitörölni.

A.

2024. márc. 11. 12:54
 4212/4851 anonim ***** válasza:
49%

Na végre más is rájött, hogy A micsoda ember. Az eleje óta próbáltam ravilágítani, de eleinte mindenki nagyon védte. Számomra még olvasni is szörnyű volt a megnyilvánulásait.

HD

2024. márc. 11. 13:55
 4213/4851 anonim ***** válasza:
67%

HD!Na, micsoda, mesélj?! Mert az odaig ok., hogy hosszú oldalak óta mennek a lepontozások, de az már nem ment hogy reagáljatok is arra, amit lepontoztok. Arról már ne is beszéljünk, hogy beazonosíthatóan! Az ilyen, milyen ember? Állítom, el se olvastatok, ha A. van a végén, nyomod a pirosat. Olyanokat pontoztok le, hogy Boldog nőnapot! Nevetséges és szánalmas. Mi olyan szörnyű abban mégis? Vagy például neked mikor írtam bármi bántót?

Valószínűleg nem vagyok elég jártas az online kommunikáció íratlan szabályaiban, ha ennyire csípem a szemeteket. Mindenesetre az offline életem teljesen ellentmond ennek. Rengeteg több évtizedes kapcsolatom, barátságon van, akiknek még mindig nem sikerült megutálniuk, pedig valószínűleg jobban ismernek, mint ti. Továbbra is velük fogok foglalkozni és élem a nyugodt kis életemet. További bullyingben nem leszek partner, keressetek magatoknak más játszótársat.

Mindenesetre el lehet azon gondolkodni, kinek milyen elakadás van az életében, ha egy ismeretlen ember, aki sose ártott neki, ilyen indulatokat vált ki belőle.

Kívánok mindenkinek minden jót és mielőbbi gyermekáldást!

A.

2024. márc. 11. 14:13
 4214/4851 anonim ***** válasza:
22%

Nem szoktalak lepontozni, ha valami nem tetszett, mindig leirtam.

Tényleg nem akarlak bántani, de te hoztad fel a nagy kapcsolataid. Akinek valóban vannak ilyen fontos kapcsolatai, az nem itt éli állandóan az életét es kvázi idegenekben bízik meg, mint írtad. Ja és persze esetleg olyan férfi is akad neki aki elviseli egy havi egyszeri numeránál több ideig is. De persze mindenki más elakadt az életében csak te nem.

2024. márc. 11. 14:29
 4215/4851 anonim ***** válasza:
33%
Bocsi, HD voltam, csak hogy tudd ki vagyok
2024. márc. 11. 14:29
 4216/4851 anonim ***** válasza:
53%

HD! Jó, hát bocs, akkor most nincs kedvem visszakeresni, hol próbáltál rávilágítani szörnyű természetemre, de akkor valószínűleg így van.

Látod, ez is egy fantázia. Ír egy gyakoris csoportba, akkor nyilván egyetlen emberi kapcsolata sincs. A valóság ezzel szemben az, hogy a legközelebbi barátaimmal minden nap beszélek, ez tök független a gyiktől, de mivel rengeteget tömegközlekedem például, bőven van elég időm neten böngészni. Nem tudtam, hogy ez akkora bűn, hogy olyankor írok egy oldalon olyanoknak, akikkel valamiben épp egy időben vagyunk ugyanabban az élethelyzetben.

Én mindenkiben megbízom addig, amig nem bizonyítja, hogy arra érdemtelen, nyilván utána már nem. Persze, most rávilágítottatok, hogy ez valóban hibám, ezentúl kizárólag az offline életemre érvényes.

Itt a másik példád, a férfi. Nem mintha jelentősége lenne, de egy kivételével minden kapcsolatomat én zártam le és soha nem volt köztük havi egy numerás. Ebből például igenis az látszik, hogy van valami elakadás az életedben, ha ennyire ezt akarod belelátni egy számodra full idegen életébe, miközben fogalmad sincs róla, mi az igazság. Vajon miért lenne neked jobb érzés, ha ez így lenne? Ezen lehet gondolkodni.

"De persze mindenki más elakadt az életében csak te nem."

Én ilyet egy szóval se írtam, hogy én nem akadok el, nem tudom, hol látod. Csak annyi a különbség, hogy amíg én a sajátommal foglalkozom, ti máséval.

De mint írtam, én ezt lezártam. Vagyok annyira stabil már így öregen, hogy ismeretlenek véleménye mély nyomokat nem hagy bennem. Remélem egyszer te is és a többiek is eljuttok odáig, amit a kisfiamnak is elsőként fogok megtanítani, nem az a fontos, mit mond, az a fontos ki mondja. Van, akinek a véleménye számít, van, akié meg nem. Nekem névtelen, internetes megmonondó embereké például nem.

A.

2024. márc. 11. 15:02
 4217/4851 A kérdező kommentje:

HD szörnyű embernek azért nem tartjuk A-t. Az pedig, hogy nincsen kapcsolata nem hiszem hogy leírja a teljes személyiségét.

Tény, ami tény, ő jóval különbözőbb mindenkinél, de én azt gondolom hogy itt mindenkinek továbbra is helye van, főleg ha a társaság igényli.

Meg tudom érteni azokat is akiknek ő picit sok, de én már úgyérzem átestünk a ló másik oldalára.

Egyébként én úgy éreztem A is változik velünk. Lehet hogy ti nem veszitek észre, de biztony hatással van rá a pozitív hozzáállás és engem is megnyugtatott a félreértésem felől.

2024. márc. 11. 15:53
 4218/4851 anonim ***** válasza:

Egyetértek Kérdező... 🙂

R

2024. márc. 11. 15:57
 4219/4851 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen lemaradtam 🤣 többször visszaolvastam, hogy miket írtatok, de szerintem mindenki elbeszélt a másik mellett. A lepontozást én is láttam, de ez egy nyílt topik, benne van hát a pakliban, hogy előfordul az ilyen.

Lehet azért, mert már 2 gyerekem van és kicsit máshogy látom így a dolgokat, de nem védve A-t, amin most sok mindenki kiakadt, így külső szemmel úgymond semmiség. Itt inkább régi sérelmek vannak, de mivel valószínűleg az életben soha nem fogtok találkozni, így a haragnak sincs semmi értelme.

A-nak valóban fura előzménye van, de egyet kell értenem a kérdezővel, hogy sokat változott. Pozitív irányban. Szerintem, ismétlem szerintem ez a következő gyerek stb. téma is inkább fanyar humor akart lenni, mintsem elégedetlenség.

Lányok: HD, L és nem tudom, hogy kik írtak még :teljes mértékben Titeket is megértelek. Mi nők hajlamosak vagyunk ebben a helyzetben (várva a gyermekre) mindent is túlreagálni. Én megmondom őszintén (kérdező, nekünk az elsőre majdnem 3 évet kellett várnunk) hogy amikor próbálkoztunk és nem jött össze, akkor az összes létező kismamit utáltam. Sajnálom, ha csúnya ilyet mondani, de ki is mondom.

Szóval mind a két felet megértem.

Ez egy remek kis topic, remélem, hogy a "tüskék" nem lesznek egyikőtöknél se.

Kár volna, ha ennyi idő után most lenne balhé.

A2

2024. márc. 11. 17:44
 4220/4851 anonim ***** válasza:
62%

A2, én nem vagyok gyermekvágyó időszakban, sőt...a kérdés kiírásakor lettem terhes a 3.gyermekünkkel, azért keveredtem ide. Ő megszületett júliusban. Aztán karácsonykor pozitívat teszteltem. Öt nagyon nem terveztük,de szoptatás alatt nem is jött meg még és szinte csak egyszer voltunk együtt. Már 20 hetes vagyok a 4. babánkkal. 3.ra lányt szerettünk volna, akkor fiú lett, most viszont kislányt várok.

Én sem folytatom tovább ezt a vitát, hanem boldogan várom a 4. csodánkat.

HD

2024. márc. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!