Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Bocsi Kérdező, de nem értem a kérdést, szerintem már nagyon fáradt vagyok. 😂
Hogy értve mikor indítanak újra, és miben hol tartok?
Bocsi, de nagyon ki vagyok merülve. 😄
K voltam :)
Sziasztok😊
Épp kirándulni vagyunk, csak megakartam veletek osztani egy tapasztalatot.
Sokan próbáltátok vagy szemeztetek a méhpempővel. Én egy ideig szedtem siman (de nem bírtam megenni) aztan szedtem kapszulaba, akkor az ovum kicsuszott a 19-20.napra es a libidóm a béka segge alatt volt.
Eldöntöttem, hogy ebben a hónapban akkor nem szedem. Tesztek alapján, holnapra várható az Lh csúcs a 15.napon, libidóm a régi🫣😁
Nemtudom, hogy a véletlenek játéka vagy tényleg ez kavart be, de elég érdekes (szerintem egy ideig nem probalkozok mehpempovel)
Remélem mindenki jól van, igy a káoszok közepette❤️
KK
K, ugye Ovitrelle-t szúrtál ezért gondoltam hogy akkor a következő hónapban is kontrollálva lesz a tüszőérés:) És hogy megkérdezem mizu :D
Igen ezek nagyon beletudnak nyúlni a ciklusba, én nem mertem semmi ilyesmit használni.
Mi jól vagyunk KK, köszi! :33
Remélem a többiekkel is minden oké :))
Merre kirándultatok KK?
Aha, én most tartok szünetet a méhpempőnél, én igazaból olyan téren jót tudok csak mondani, hogy fix 31-32 napos ciklusokat csinált 5 hónapig a 29-46ból. És szerintem immunerősítőnek is nagyon jó volt. Alig voltam beteg, meg csak pár napig, pedig gyerekekkel foglalkozom :)
Viszont peteérésem nem volt, szóval...
Most tartok szünetet én is amúgy, 1 hete elfogyott fél év után.
Bocsi Kérdező, már értem, meg erre is gondoltam. :)
Hát tegnap jött meg a mensim. Féltem, hoy nem tudok menni a dokimhoz, mert csak keddi napokon rendel és tegnap hívtam a rendelőt időpontért, de jövőhét keddre nem volt hely, rá egy hétre pedig nem lesz rendelése. Viszont írtam neki ey email, és azt írta vissza, hogy menjek be jövőhét kedden akármikor. Amúgy legutóbb azt mondta, hogy 4 cikluson át próbálkozunk ezzel, hogy letrozol és ovitrelle. Aztán nem mondta, hogy mi lesz, ha így nem sikerül. Remélem addig nem jutunk el.
Úgyhogy most izgatott vagyok megint a következő ciklus miatt. Főleg, hogy most a 8. ciklusnapomon jutok el hozzá,múltkor a 13.on voltam, akkor volt is szép tüszőm, de most még nem biztos, hogy lesz. Kíváncsi vagyok mit mond. Lehet, hogy azt, hogy x nap múlva adjam be az ovitrellet. Azt sem tudom, hogy 8. ciklusnapon láthat e már dominánsnak tűnő tüszőt, de biztosan...
Kk, én is mennék már kirándulni. Olyan szép idő van mostanában. 3 hét múlva megyünk majd mi is 3 napra a Mátrába, már nagyon várom. :)
K
K gondolok rád akkor kedden, nagyon kedves volt tőle hogy így is fogad :)
Remélem hogy nem juttok el odáig!
Akkor ez most a 2. ciklus lesz így?
Mi is megyünk majd de hétvégén pl. kanapét nézünk :D
D2, Nektek kiderült már a hitel? Mi megkaptuk! :))
Jövő héten szerintem telefonálok időpontért a Dévaiba! Kicsit megcsúsztam előző hónapban és nem tudom mikor fog most megjönni, de biztosra megyek inkább..
Igen, így van, ez a második ciklus lesz. Egyébként neked is volt ilyen stimulálás, vagy nektek más eredetű a probléma? Bocsi, csak nem olvastam el mindent és már nem annyira emlékszem a régebbi írásokra. :)
K
3 hónapig próbálkoztunk vele, de én utána feladtam és meddőségi központba mentem mert meguntam a tökölést.
Nekünk az akkor már annak minősült, vagyis én úgy éreztem, akkor tartottunk 1,5 évnél kb.
Azt akartam hogy felgyorsuljanak a dolgok :)
Persze aztán hiába erőszakoskodtam:DD most kerültem sorra csak.
Meg engem túlstimuláltak, 2x voltam kórházban mert bevérzett a sárgatest.
Most is van rá esély hogy ez lesz de durkkoljunk hogy nem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!