Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4311/4814 anonim ***** válasza:

Sziasztok😊

Köszönöm D2!😊❤️

Labor témaban nem annyira vagyok otthon, szeretnék tőletek tanácsot kérni.

Ugye eleg rövidek a luteális szakaszok, ha már a 8.napot megerem az szupi...

Gondolkoztam, hogy elkene menni a 21.napi vervetelre (ill. Ez ovu utan lenne 7nappal alap esetben?)

Csomagba tartozó vizsgálatok:

FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)

LH (Luteinizáló Hormon)

Ösztradiol

Progeszteron

Ezeket eleg nézetei akkor, vagy érdemes mast is?

Valamint ha megint 20.ciklusnapra kicsuszik az ovum, plusz rövid luteális... Ha lh csúcs után 5-6 nappal megyek, az szerintetek felesleges?

Megvagyok lőve teljesen,nemtudom eldönteni mi lenne jó. Mert ha mondjuk 7.napon elmegyek reggel vervetelre és mondjuk estere vagy másnap reggelre megjon, akkor mennyire érdekelheto az eredmény?

Bocsánat ha kuszan fogalmaztam, próbálkozok gondolkozni, de nem igazán megy🙈

KK

2024. ápr. 15. 23:57
 4312/4814 anonim ***** válasza:

Nekem úgy kellett a labort, hogy ciklus 2. napján: AMH, FSH, LH, progeszteron, kortizol, DHEAS, 17 OH progeszteron, androsztendion, SHBG, szabad tesztoszteron. Plusz én még TSH, T4, T3 nézettem. És 21. napon csak a progeszteron volt.

Nekem amúgy azt mondták, hogy ovuláció után csináltassam a 21 napit, szóval ne a 21. napon. Viszont szerintem az sem lenne jó ha pont akkor jönne meg, mert akkor megint mást mutat. Szerintem inkább lh csúcs után olyan 6-7 nappal, akkor még nem jön meg általában, ugye? De ez csak egy gondolat tőlem, én sem értek annyira mindent. :)

K voltam :)

2024. ápr. 16. 14:41
 4313/4814 anonim ***** válasza:

Köszönöm😊

Sajnos pont az a bajom, hogy 5-8.nap közt eddig megjott, január kivételével😔

Valamint ma vagyok a 13.ciklus napom es ilyen halvány tesztjeim nem voltak még.

De azért bizakodok, hogy nem anovulacios hónap lesz és legrosszabb esetben a szokásos 20.nap körül lesz valami

KK

2024. ápr. 16. 15:00
 4314/4814 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen 😊 bár azt tényleg nem tudom, hogy mikor mit érdemes nézetni, főleg a te helyzetedben. Bár lehet az alacsony progeszteronszint a probléma. Meg ugye az is,hogy még nem állt rendesen helyre a peteérésed. De szerintem rendben lesz úgyis minden, ha már nem szoptatsz 😊

K

2024. ápr. 16. 16:21
 4315/4814 anonim ***** válasza:

Kisteso szempontbol baj, hogy szoptatok még🙈

Már 2 hónapja a fiokba lapul a Premens tablettam, eddig nem mertem elkezdeni mert apaszthatja a tejet es kisfiam még imad cicizni.

Szóval hatalmas dilemmaba vagyok, folyamatosan örlődök.

Kisfiam nehezen hizik hiába eszik rendesen, ha nyűgös cici kell, viszont ha csak nyugi cici van többségben ahhoz ugye nem kell tej. Este meg csak megszokja, hogy kell vacsizni, ha kevesebb a tej.

Ez a ciklus olyan lesz amilyen, aztan addig atgondolom hogy következőbe elkezdjem-e szedni.

Tudom, hogy másoknak sokkal nagyobb problémái vannak, de számomra ez sem egyszerű döntés. Az ő igényei fontosabbak, mint az én vágyaim.

KK

2024. ápr. 16. 16:27
 4316/4814 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén nekem teljesen más habitusom van és én annyira nem tudok ebben a témában jó tanácsot adni, de egy biztos; random vizsgálatok orvosi felügyelet hiányában pénzpazarlás szerintem :/

Abszolút megértem hogy mit érzel de szerintem minden kérdésedre csak egy igazi profi nőgyógyász tudja a választ, szoktak labort kérni de hogy pont nàlad aki még szoptatsz éppen miket kell nézni… azt nem tudjuk így megmondani teljes biztonsàggal.

Illetve megértem hogy őrlődsz , nem tudom milyen érzés mikor még szoptatsz és már szeretnél másik babát, és lehet hogy kemény leszek ezzel kapcsolatban mert még nem tapasztaltam meg milyen érzés de én azt gondolom el kellene döntened mit szeretnél mert két lovat nem lehet egyszerre megülni. 🫣 Ha a szoptatás ennyit számít.

2024. ápr. 18. 13:53
 4317/4814 anonim ***** válasza:

Teljesen tisztaban vagyok azzal, amit leirtal Kérdező! És bár itt "sirankozok" én is tudom, hogy döntenem kell. Egyáltalán nem zavar ez a megfogalmazas, mert tisztán látom en is, csak nem egyszerű döntés.

Szerintem itt is, akár első gyerkőcnél a vágyat kell elengedni, hiszen a közelemben annyian estek teherbe szoptatas mellett és en annyira tandem szoptatasra készültem, plusz kis korkülönbseg.

Az én problémám jóval kisebb, másabb mint amiken itt ti lányok keresztül mentek, hiszen nekem már van egy csodám, akiért hálás lehetek.

Laborom januárban volt, ahogy nézem valószínűleg a magasabb prolaktin ludas lehet. Ez lesz a 4.honapom, nemtudom alapbol mennyi idő mire a ciklus rendeződi tud.

Itt a fórumon lattam, hogy valami szedett Novafam terméket, azon még elgondolkoztam.

KK

2024. ápr. 18. 16:00
 4318/4814 anonim ***** válasza:
100%

Én ovu után 4-5nappal voltam 21.napin és egyértelműen jelezte, hogy volt minden aminek lennie kellett

Nekem is rövid a luteálisom szerintem.. legalább is nem 14nap, de a petém is később érik

Hogy állsz azóta a tesztekkel?

Szerintem neked is kései péd van mostanában, mint ahogy nekem :)

Dokival nem tudsz konzultálni mit javasol?

A leválasztás sem megy egyik napról a másikra azért…nem ? Vagy is több ismerősnél is nehézkes az ügy, abból indulok csak ki :) bár minden anya-baba kapcsolat más azért gondolom 🥰

Kérdező mizuuu? Hol tartasz most? Mikorra várható a beülti?

D2

2024. ápr. 19. 19:46
 4319/4814 anonim ***** válasza:
75%

Jah, egyébként KK a problémákra visszatérve ..

Engedd meg magadnak ezt a luxust és ne érezd magad rosszul mert “emiatt siránkozól” ! Akit ez zavar esetleg… hát nem tudom.. “mindenkinek a saját gondja a legnagyobb”

Téged most ez visel meg, számodra most ez jelent nehézséget !

Ne érezd magad rosszul mert másnak más vagy “nagyobb” gondjai vannak, hiszen az nem a Te életed

Sajnos mindnekinek a maga problémáival, démonjaival kell megküzdeni a nap végén 🥺

El fog jönni a Ti időtök újra, ahogy egyszer a mi időnk is el fog jönni ! 🙏🏼🙏🏼

D2

2024. ápr. 19. 19:54
 4320/4814 A kérdező kommentje:

D2 ennél szebben nem is lehetett volna leírni!

Nekem a sok hormontól már lilul a fejem ha értitek…

Minden felkapom a vizet xd

D2 köszi a kérdést hétfőn 7:00kor lesz a leszívás 🥺🥺 utána ha minden oké szombaton beültetés ❤️

Nálatok most mizu??

Többiek eltűntek

2024. ápr. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!