Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Szépen erősödtek a tesztjeid KK 🤩🙏🏼
A télen baromi terhesnek lenni nekem sem a vágyálmom :D mondjuk nyáron az 50fokban sem … talán a nyár lenne a rosszabb nekem a kettő közül :D
Bár már mindegy igazából :D nem válogatok 😬
Mi nem húsvétolunk, szoktunk egymásnak tojásokat eldugdosni de idén inkább csak pihenünk
Nagyon kellemes ma az idő, le is vagyok nyűgözve :D
Nálunk elvileg apirlis 19.e az első stimulációs ultrahang, de majd az orvosom eldönti 🥲 hiába kértem rá időpontot :D attól még nem biztos, hogy az úgy is lesz
D2
Első gyerkőc novemberi, igy kaptam bőven a melegbol (jobban bírtam, mint nem terhesen😅) és azert a hidegből is. Viszont én aki nagyon fagyos vagyok, terhesen mindig melegem volt😂
Igen, nagyon szép idő lett😊Erre lebetegedett a gyerkőc, úgyhogy nagyon mi sem húsvétolunk, túlélünk jelenleg.
Bár még messze a tesztelési időm, valahogy elengedtem a honapot. Extra sok cici van, anyamatrica, de valahol most nem érzek csalódottságot. Valahogy az zajlodik le bennem, ha most akar jönni, örülök, de ha nem, úgy is jó, mert a kisfiam az első. Tudom, hogy a negatív teszt láttán csalódott leszek, de most ugy erzem jól vagyok, bármi is lesz😊
Juj de jo D2, drukkolok, hogy 19-én mehess uh-ra és a dokid ne gondolja meg magát 😁😊🤞
KK
Sziasztok!
Remélem jól telt a hosszú hétvége mindenkinek. :)
Drukkolok neked D2, ilyenkor ólom lábakon megy az idő...
Én is jelenleg csak várok és várok a 2. genetikai UH időpontomra... kb sose jön el 😅(10én lesz)
Kk jobbulást a gyerkőcnek!
E
Sziasztok
Minket sajnos nem indítottak mert van egy 4cm-s ciszta a jobb petefészkemben.
Még jövő héten ránéznek mégegyszer.
Veletek mizujs??
Köszi E, szerencsére 1,5napos lázzal megúsztuk😊
Majd mesélj, mi volt uh-n🥰
Én ma vagyok a 7.dpo-n, 2 appon vezetem a dolgokat, igy 5-10 között kell tesztelnem, ha nem jönne meg. Egyenlőre semmi jele, majd kiderul😊
Nagyon sajnálom Kérdező😔
Mondtak valamit? Ha zsugorodna, akkor mehet vagy teljesen el kell tűnnie?
Nekem terhesseg előtt 6cm-es volt ami szőren szalan eltűnt, illetve terhesseg első 12 hetében volt egy 2cm-es ami lassan tűnt el
KK
D2 majd irj mi volt !
Kk teszteltél ma ?
Sajnos teljesen el kell tűnnie. Meg sem lepődtem igazából xd
Sajnos most se értem meg a teszt időt😔 tegnap a 8.dpo-n elkezdtem vérezni. Nagyon rövidek lettek a luteálisok, így szerintem nem is tudna megmaradni a baba.
Lehet tényleg új dokit kellene keresnem, aki mond is valamit, mert ez nemhiszem, hogy rendbe van.
Ja amit kaptam karácsonyra baba bevonzo viasz szerű babát, tegnap leesett a helyéről...
Szóval egy kicsit kivagyok, mert nemtudom mi lehet a baj es merre kellene indulom.
Kitartást Kérdező! Idén csak sikerül bevonzanunk a babákat! ❤️
KK
KK nektek eltelt már amúgy az egy év ?
Hát ha nem érzed úgy hogy segít a doki akkor mindenképpen keress másikat ❤️
Igazából nem tudom hova valósi vagy de én sem tudok amúgy jó nőgyógyászt. Rettenetes ami itt megy , szakmailag mindenki más pedig az egyetemi követelmények annyira nem különböznek :(((
Mi még nagyon az elején vagyunk és ugye a férjem úgy van vele, hogyha sikerül sikerül, ha nem akkor nem. Kisfiam 1 ev alatt jött össze, igy a sikertelenség annyira most nem tör össze, inkább az, hogy a testemben valami nem működik jól.
Sose viselt meg a menstruáció, sose voltak tüneteim. Most a létező összes pms tünetem van, 2 hete bogok mindenen, olyan fájdalmas volt most a menstruációm hogy legszivesebben napokig magzatpozban fekudtem volna az ágyon es ami a "legbulisabb" ma vagyok a 6.napon pedig alapbol 4 nap alatt elszokott múlni.
De nem keseredek el, újra szedem a vitaminokat, próbálunk több együttlétét beiktatni, megprobalok ujra edzeni itthon, probalok töltődni, közben pedig megprobalok egy dokihoz időpontot kerni, ha szerencsém van 2 hónap múlva fogadnak is🙈
Amugy Veszprémben lakunk, sok doki van és akikről eddig azt hittem jok, beleertve a sajátomat is, olyan szörnyű bakikrol hallani, mint nem vette észre hogy a csaj tele van polippal vagy hogy elront egy műtétet es komoly komplikációk adódnak... Úgyhogy akiről nem hallottam ilyesmiket, azokat megnezem, hátha köztük van az uj orvosom🙈😂
Szóval igen, zajlik az élet, pms-sel "szép" az élet😂
Veletek miújság? Hogy vagytok?
Mostanában nagyon csendes a fórum
KK
Sziasztok! 😊
Sajnálom kérdező, hogy nem indítanak, mit mondanak mennyi idő mire felszívódik? Ennek segítésére adnak valamit? Attól lehet természetes úton próbálkozni? Kitartást addig is 🥰 de visszagondolva úgy elrepülnek a sikertelen hónapok, és lassan évek, hogy már fel sem tűnik 😅
Kk - Neked volt már valamilyen vizsgálatod korábban? Az első terhesség előtt, ami problémára utalna? Mert amúgy az 1 évet szokták mondani, hogy az még belefér. Lehet, nincsen semmi komolyabb probléma a háttérben. 🥰
Én most a 9. dpon vagyok. Kaptam második stimulációs kúrát + ovitrelle. Semmi tünetem, de tényleg semmi. Előző ciklusban, szinte végig éreztem valamit ovutól, méhfeszülés, petefészek szurka, ilyenkor már a mellem is fájt. Most pedig semmi. Bár nagyon stresszesek a napjaim, szerintem ez a hónap is sikertelen lesz. Valahol olvastam, hogy a magas progeszteron okoz mellfájdalmat, másik helyen azt, hogy a hiánya... na nekem most hiány nincs mert 8 napja használom a kúpot, szóval fogalmam sincs... 2 nap múlva tesztelek a doki javaslatára. :)
K voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!