Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Ma indítottak mégis úgyhogy egy szavam nem lehet :333
❤️❤️❤️
K szerintem az ovitrelle meg a progi kúp kombó a legesélyesebb így természetes úton, ne könyveld el a hónapot!
Kk kitartást, kis idő kell a szervezetednek :))
Kicsit csendesebb igen :)
D2, SK sincs de d2 mindig rohan:D
Tényleg d2 mizu a hitellel?
Még annyi, hogy a férjemnek most lett meg a spermaanalízis eredménye. Azzal kapcsolatosan valaki jártas itt?:)
Ennek nagyon örülök kérdező. Ez mit jelent pontosan, hogy ma indítottak? Bocsi a buta kérdésért.
K
Nalunk első gyerkőcnel nem lehetett rendes ovum, amit a Premens helyre is tehetett. Ha az nem jött volna be, akkor mentünk volna vizsgálatokra.
Most is hasonló lehet + a szopi is bekavarhat. Januárba 500 körül volt a prolaktinom, ami bőven tartomány belüli, de lehet a terhességhez sok.
Nálunk igy második körben sem lesznek komolyabb vizsgálatok, mivel a férjem a sorsra bizta lesz-e kisteso.
Úgyhogy ezért igyekszem rendbe szedni magam😁
Kérdező, nagyon örülök neked❤️ nagyon drukkolok, hogy hamar össze jöjjön a babóca🥰
KK
Nahhh sziasztok, bocsika.. itt gyerekek minden van :D igazi szerencse csomagok vagyunk 🥲🥲
K, én is ezt olvastam :D vagy hiány vagy túl jól működik… aztán döntsük el 🙈🤣
Kicsit bánom, hogy mi nem turbóztuk a dolgokat termesztés úton amúgy :O
Bár nem is igazán tudtam róla, hogy lehet 😬
Na mindegy mostmár 🥲🤓
Neten nem néztél utána, hogy miket ír?
Papíron mi szerepel? Sima spermiogram volt?
E, remélem minden rendben Veletek :) majd írj
KK én tudok nagyon jó dokit de sajnos pesti :/
Fu jó kis PMS🥲🤘🏼🤘🏼😅
Nálunk fokozódik a helyzet folyamat ház üggyel is meg mindennel is..
Endokrinológus előrébb hozta a konzinkat az inzulin/cukor terhelés kapcsán mert írtam neki, hogy 4hét alatt fogytam 4 kilót és rohadtul nincs is étvágyam így esélytelen a diéta tulajdonképpen ..
megnézte az eredményeimet, amik rosszabbak lettek mint voltak
Nem tudom mennyivel mert baromira nem értek hozzá azóta sem :D
Kiderült, hogy fordítva reagálok a gyógyszerre, 10ből 1 embernél fordul elő ilyen, gondolom senki nem lepődik meg, hogy bele tartozom ebbe a számba :D
Szóval leállította a gyógyszert végül ..
Azt írta a papírra, hogy inszemre alkalmas de ha lombik lesz akkor újabb terhelés 6hét múlva, hogy visszaálltak-e legalább az eredeti értékeim 🥲 mert lombiknál erre fokozottan figyelni kell….
Már nagyon várom a 12.ei zárókonzit, ma írtam is egy regényt a dokimnak e-mailben, remélem elolvassa péntekig …
Kérvényezem tőle a spermium fagyasztást mert közben a férjem lágyéksérve kellemetlenkedik és meg kell műteni most már tényleg ..
Ugye eddig azt beszéltük az andrológusokkal, hogy várunk amíg esetleg megfogan a baba mert a műtét után van esély az elzáródásra
Kb már jövő hétre lenne időpont a műtétre de egyből rávágtam, hogy nem 😅 érdekes szitu volt..
Mindenképpen fagyasztani kell mintát mert ha megműtik onnantól kezdve szerintem egy jó 3hónap mire újra mintát tudna/lehetne adni
De ha a babacsinálós dokival mi meg tudnánk közben haladni esetleg, az úgy jó lenne
Ördögi tervem a következő :
Baromi jó lenne egy inszemet kisírni most gyorsan mert időben lennék hozzá pont ha a ciklusomat tekintjük elvileg..
Közben fagyasztatni amint lehet és mehet a műtét
Fogalmam sincs, hogy a gyakorlatban ez kivitelezhető-e :/
Sok reményem nincsen sajnos arra, hogy 19.én indítsanak
Kérdező, írj mi történik ! Tök izgalmas
D2
Utánanéztem neten, végülis minden érték a who tartományainak megfelel. Felette van, vagy abban az intervallumban, amiben kell. Viszont a 3ml mintában 156Millió/minta lett az eredmény, neten azt olvastam, hogy a 250 millió körüli a jó, viszont a who szerinti legalacsonyabb normál érték a 39 millió. Valamint a teljes motilitás who érték 40%, férjemnek 49%, de neten azt olvastam, hogy 50% felett jó. A többi nagyjából megfelel a neten találtakhoz is. Csak azt írták, hogy Andrológiai kivizsgálás javasolt. Úgyhogy szerintem az lesz a következő lépés, bár szerintem nen vészes az eredmény. Csak nem tudom, hogy megmutassam e előbb ezt a nőgyógyász-endokrinológusomnak, mert ő is ugyanezen a klinikán rendel, és az ő javaslatára mentünk.
De már lehet túlagyalok mindent is 😅
K voltam
Sajnos ezekhez nemtudok hozzá szólni, de nagyon drukkolok nektek lányok❤️
D2 - ha nagy gond van/lenne, siman megyek Pestig🙈
Ezt pedig csak gondoltam leirom, megosztom veletek, hetek óta a fejembe motoszkál.
Miota elhataroztam, hogy szeretnék kistesot, azota sokat olvasok es bujom az instat is, nézem a teszteket ott is. Olvasom a történeteket.
Sok biokémiai is van fent, ilyenkor pedig mindig eszembe jut, hogy amikor az első pozi tesztet a kezembe tartottam, meg sem fordult a fejemben, hogy ő nem marad velem. Nem néztem, hogy erősödik-e a vonal. Csak nyugtáztam hogy végre jönni akar hozzánk. Persze amikor barnaztam 6 hetesen először megijedtem, de nem féltem.
Szörnyű látni, hogy sokaknak a pozitív teszt nem ad biztonságot, hogy az még valaminek a kezdete, de kitudja mié. Szörnyű lehet félve tesztelni minden nap többször, hogy ott van-e még a második vonal.
Nagyon remelem hogy nektek az inszem/lombik meghozza hamar a sikert ❤️
KK
Szerintem ezek a természetes dolgok van, akinek használnak és van akinek nem. Én nem mertem ilyeneket használni mert mindig orvosra bíztam magam, amikor pedig nem akkor nekem valahogy mindig bezavartak ezek. De tudom, hogy van akinek ezek használnak, illetve egy adott készítmény.
Én mégis inkább az orvosi megoldásokat preferálom így nem gondolom D2 hogy lemaradtál valamiről. Szerintem semmi nem tud olyan biztonságot adni mint egy kontrollált peteérés és tüszőrepesztés.
D2 szerintem megoldható ha együttműködő az orvos! Mindenképpen próbáld meg, mert én is ezt látom a leggyorsabb verziónak!:)) Írj majd mi volt!
Sajnálom a gyógyszert, tudom hogy van akinél előfordul...:/ Ilyet..
Nem is tudtam, hogy lombiknál fokozottan kell figyelni, megyek is ellenőrzésre!
K ezek az eredmények nagyon jók szerintem inszemre is meg lombikra is :) dns fragmentációt nem néztek?
Nálünk sokkal kevesebb sperma van, és sokkal kevesebb jó és még így is gondolkodott a doki az inszemen.
KK igen ez szörnyű, főleg ha elkezdesz vérezni :( Olyan is van hogy minden oké, de nincs szívhang... fu nagyon sok mindennek kell rendben lennie... De velünk minden oké lesz! :) Szerintem mindenkinek mást kell megélnie. Belül szerintem érzed hogy veled mi fog történni. Legalábbis én úgy érzem, ha nekünk sikerül ott semmi probléma nem lesz. Aztán lehet rácáfolok :DD
Sziasztok!
Ma voltam a 2. genetikai UH-n. Nem volt egy egyszerű menet ..
Choroid plexus cisztát ( koponyaűri cisztát) talált a doki. Emiatt át kellett mennünk genetikai tanácsadásra ahol jó 2 és fél órát vártunk a semmire...
Tájékoztatást kaptunk amit amúgx az UH doki is elmondott hogy valószínűleg a 23. Hétre felszívódik majd. Mivel minden más rendben volt ezért nem utal nagyobb problémára
A baba nemét nem is mondta a doki, kifele én kérdeztem rá, hogy látta e esetleg?
Azt mondta szerinte lány, de nem győzött meg...
E
KK remélem nem lesz rá szükséged de szólj ha még is
Előre szólok imádni fogod a dokit az tuti 🥰 igazi kincs
És mindig elérhető, hamar ad is időpontot
Én is az utóbbi időben jutok el odáig, hogy szuper lenne pozit tesztelni viszont utána is nagy a rizikó 🥺
Jobb volt amíg ezekkel nem voltam tisztában…
De hát nem véletlen jut ennyi időnk felkészülni, azt gondolom
Kérdező, azt hiszem megtapadási problémák is köthetőek az inzulinhoz problémához, de nem akarok hülyeséget mondani
E, drukkolok 🤞🏼🤞🏼
Sajnálom, hogy így megvárakoztattak Benneteket :/
Engem 19.én indít a doki, inszemmel kezdünk
Majd ott derül ki mit hogyan fog csinálni
Beszéltünk a fagyasztásról, azt mondta javasolni is akarta ha műtét előtt állunk
Úgy gondolom, hogy az inszemet is már fagyiból csinálja mert Gergelyem nagyon nem akarja húzni a műtét időpontját :/ szóval kb más lehetőség nem is nagyon lesz mert 3hét mire megint pém lesz (de azért még átrágjuk 19.én ezt itthon is)
Viszont nem tudom fagyasztanak-e több adagot pár nap eltéréssel esetleg?… utána kell járjak majd ennek is mert most emiatt aggódom, hogy ne csak 1inszem lehessen az elkövetkezendő pár hónapban
Kérdező, mi a helyzi?
D2
Sziasztok :)
Kérdező, nem néztek dns fragmantációt, gondolom akkor az az andrológiai vizsgálaton történne, mert az a javaslat. Azért megnyugtató, hogy jónak látod az eredményt :)
Nekünk most a második stimulációs hónap is sikertelen. Azt mondta a doktornő, hogy következő hónapban - amennyiben ez sikertelen - kell több szurit adni. Ugye most csak a repesztőt adtam eddig. Nem tudom az majd mi lesz, vagy az még mit segít pluszban, mert eddig igazából jól dolgozott a letrozol, ovitrelle kombó az uh szerint, attól függetlenül, hogy nem sikerült a 2 hónap.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!