Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4321/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező ❤️❤️

Minden nap kell szúrnod? 🥺 nem lilultál még be szúrásoktól?

Sokat gondolok Rád 🤞🏼csak nem akarlak nyaggatni, pedig szívem szerint nyaggatnálak hahaha olyan izgalmas

Izgulok Értetek🙏🏼🤞🏼

Hamar eljön a szombat🥹

Én ma voltam uh-n bekuksizott, mindent rendben talált egyelőre szerencsére

Holnaptól(második ciklusnaptól) kell clostyznom 5napon keresztül

3.ciklusnaptól pedig szurizni kell 2naponta

Azért kiváncsi vagyok mi lesz ebből… :D remélem azért képbe voltak, hogy van magamtól is szép peteérésem..

bár ha erősebb és szebb tüszőm lesz azt egyáltalán nem bánom persze 🥰

Csak ugye attól az egytől is baromira szenvedek így sok jóra nem számítok fájdalom terén a peteerest illetően 🥲

Szerdán megyek uhra megint, ott mondják majd a többi gyógyit miként kell alkalmazni

1tüszőrepesztő és 2féle progi van még

Ma el is hoztam mindent a patikából … szép kis gyűjtemény 😬

Ha minden jól megy akkor május 2.-7.között esélyes lehet az inszem szerintem ..(14.-19.ciklusnapok között)

Abból 4.-5.e pont szombat vasárnap… nekem meg pont vasárnap körül repedne meg kb alapból a 17.-18.ck körül

Na ezt gobozzátok ki lányok amit ide leírtam 🤣

D2

2024. ápr. 19. 20:13
 4322/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok, teljesen lemaradtam és nincs időm a Babóca mellett visszaolvasni.

Hogy vagytok csajok?

Kiknek szabad gratulálnom? 🫶🥰

November óta nem telt el olyan nagyon sok idő, mégis annyit írtatok lehetetlen követni.

Az én kisfiam mostmár 5 hónapos lesz, eddig nem volt egyszerű dolgom, 3 hónapon át végig hasfájás, biztos emlékeztek 9 napot voltunk kórházban. Szerencsére mostmár minden rendben. 🫶

A jól látom hogy neked sikerült? ❤️

Dodo

2024. ápr. 20. 07:14
 4323/4814 A kérdező kommentje:

D2 annyit tudok neked javasolni, hogy igyál 3-4 liter vizet egy nap, nekem ez annyit segít a stimuláció alatt.. nem is gondoltam volna :D

Nagyon szurkolok neked!!

Párszor eltaláltam kisebb ereket, így lila a pocakom de nem vészes :))

Ma 4-et kell beadni de szerencsére ez az utolsó nap :3

Dodo, igen A-nak sikerült!:))

Uhh akkor nagyon nehezen aludtatok mindketten ha egyáltalán sikerült :((

Sajnálom és kitartást!

Közben E is befutott bár azt hiszem ő eleve terhes volt? :D Nem emlékszem de most ő is babás az tuti :))))

2024. ápr. 20. 16:05
 4324/4814 anonim ***** válasza:

Imádlak titeket csajok!❤️

Várom a fejleményeket tőletek😊

Nekem épphogy vegre 17.cn emelkedni kezdett az Lh, "csúcs szuper módon" gyomorronntásom lett... Mar csak nevetek magamon. Meg bizakodok, hogy jobban leszek és lesz esélyünk is még😂 egyenlőre a magzatpoz eleg kényelmes ha a gyerkőc hagy épp pihenni

KK

2024. ápr. 20. 18:43
 4325/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Minden új posztot olvasok, követem az eseményeket de a meddőségi kezelésekben csak ismerősök által van tapasztalatom így sokat nem tudnék hozzászólni, de megy a drukk mindenkinek ezerrel :)

Nem voltam még terhes amikor csatlakoztam, csak volt egy "besokkalásom" a próbálkozások alatt amikor nem olvasgattam inkább, de aztán visszatértem (vissza is olvastam a történéseket) majd utána lett pozi pár hónap múlva a teszt.

Pénteken voltam terhesgondozáson, el is tűntek már a ciszták a kicsi agyából. Most is lánynak látták, de továbbra is rosszul fekszik, de egyébként minden ok. Most május 23-áig nem kell mennem, akkor lesz a cukorterhelés.

E

2024. ápr. 21. 07:48
 4326/4814 anonim ***** válasza:
11%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Undorító ami itt ment. Egészen biztos vagyok be, hogy A az. Nagyon fel lehet ismerni azt a "csodálatos" stílusát... Pfej...

Sok sikert kérdező, szívből remélem, hogy sikerrel fogtok járni és a többi válaszoló is.

Gratulálok E.! :)

Xy

2024. ápr. 21. 13:59
 4327/4814 anonim ***** válasza:

Szuper Dodo, hogy rendben vagytok a kicsivel 🥹🙏🏼

E jó hírek amiket írsz a cisztával kapcsolatban 😇

Jaj a jó kis cukorterhelés :D ….

Kérdező, mi a helyzi? Megvolt a leszívás?🥺 milyen volt?

Majd írj ha lesz időd 😊

D2

2024. ápr. 22. 12:40
 4328/4814 A kérdező kommentje:

Huh a leszívás fájdalmas volt az én részemről, de túl vagyunk rajta 😁😁

16 db kisbogár lett ❤️❤️ Holnap megtudom mennyit sikerült megtermékenyíteni ❤️

2024. ápr. 22. 17:21
 4329/4814 anonim ***** válasza:

Nem altattak akkor?

Szuper vagy amúgy 🤩

16 az nagyon jó kis szám, jó sokan lettek hirtelen 🙈

Kiváncsi vagyok a holnapi véleményekre 🤞🏼🤞🏼🤞🏼majd írd meg ha úgy érzed 😊

D2

2024. ápr. 22. 17:26
 4330/4814 A kérdező kommentje:
A kérdést nem olvastam el mert nem igazán értem az egészet plusz feleslegesen ócsárolást nem olvasok. A nagyon karakán és jellegzetes, én nem ismertem fel egyik mondatban sem
2024. ápr. 22. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!