Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4241/4851 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen ❤

K

2024. márc. 13. 10:40
 4242/4851 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök nektek kedves Kérdező😊 szurkolok, hogy idén már te is a kismamák taborát erősítsd❤️

Sajnálom K, neked is szurkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön és teljesüljön a szíved vágya!😊

Mostanában nagyon szidják a jónak hitt teszteket, a Predit és a sima Clearbluet is, sokszor ott a második csík. (Persze nekem is mindkettő van itthon)

Én ma délután megyek orvoshoz, már most nagyon izgulok, sőt félek, hogy valami nagyon nem kerek most nálam.

KK

2024. márc. 14. 08:31
 4243/4851 A kérdező kommentje:

KK, majd mesélj!!! Remélem minden rendben!!!

Szerintem sikerülni fog, az orvos azt mondta 70%-os esélyeink vannak :))

A lakás vásárlás is beindult, Dunaújvárosba költözünk elvileg, hétvégén megy az értékbecslő :D

Jajjj minden nagyon beindult!!

Veletek mi újság csajok?

Hogy van mindenki?

2024. márc. 14. 15:14
 4244/4851 anonim ***** válasza:

A dokim szerint jó a hormonlabor, jó a vérkép, egy mini cisztám van, amiatt nem kell aggódni. Viszont nálam a néhai szopi is megboritja a ciklust, viszont premenst szedhetek, csak attól elmegy a tejem vagy csökken

Úgyhogy most mérlegelek😊

KK

2024. márc. 14. 15:57
 4245/4851 anonim ***** válasza:

K, sikerülni fog !! 🥺🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Amúgy nekem is huncutkodnak a tesztjeim mostanában, hasonlóan mint Neked most :/

Én facelle-t veszek abból is, erősségre azt hiszem ugyanaz mint a predi

Kk, szuper, hogy jó a laborod !! 🙏🏼

Kérdező, hh oda költöztök ? Eddig Pesten laktatok, nem?

Nekünk tegnap volt az értékbecslő 😊 reméljük jól becsülte fel :D

Mínusz plusz 20%lehet az eltérés, mi a plusz miatt aggódunk …. De bízunk a legjobbakban 😇

D2

2024. márc. 15. 11:47
 4246/4851 anonim ***** válasza:

De azert lelombozo, hogy akkor a szopi ennyire lehetetlenné teszi a kistesot😔

Azert igyekszem pozitívan hozzá állni a dolgokhoz

Miujsag? Hogy vagytok?😊 Nagyon csendes lett a topik

2024. márc. 17. 15:03
 4247/4851 anonim ***** válasza:
KK voltam✌️🫣
2024. márc. 17. 15:03
 4248/4851 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! 😊

Most jutott eszembe, hogy te írtad, használtal progeszteron krémet (remélem jól emlékszem)

Milyen márkát próbáltál?

KK

2024. márc. 17. 16:59
 4249/4851 A kérdező kommentje:

KK örülök hogy rendben minden, akkor kicsit megnyugodtál.

K te hogy vagy azóta?

Most veszünk lakást Csak Plusszal ott:) Reméljük megkapjuk az elegendő hitelt hozzá. Nálunk is a hétvégi volt az értékbecslő, úgyhogy akkor ugyanott tartunk! :D

Igen, szerintem A is odébb evezett pedig nem akartam hogy elmenjen, majd hátha vissza jön.

KK, igazából az döntött el, hogy mennyi progesateront tartalmaz. Azt hiszem olyat használtam, amiben 20 mg van. Amúgy itt áll a szekrényben, nem kell?

Alig használtam azt hiszem.. talán egy hónapig de nagyon kevés kell belőle. Szívesen feladom neked :)

2024. márc. 17. 18:11
 4250/4851 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

K vagyok. Sajnos még azóta sem jött meg, és ez a legrosszabb jelenleg. Tegnap azért csináltam egy tesztet, de negatív lett. Múlthét kedden reggel használtam az utolsó progeszteront, lassan már egy hete nem jön meg azóta. Ha holnap sem jön, akkor lehet írok a dokinak, hogy írjon fel valami gyógyszert, amitől megjön, vagy fogalmam sincs...

Egyébként azt mondta az orvosom, hogy amikor megjön, onnantól kezdjük a következő kúrát. De azért el vagyok keseredve. :(

Köszönöm az érdeklődést. ❤

Ti hogy vagytok?:)

2024. márc. 18. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!