Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4201/4851 anonim ***** válasza:
51%

Dehogy, hát, első dolgom volt elszaladni pasis ruhákért, mert neki is jár, mint lánynak járna a csajos. Ha nem örülnék, akkor jó lenne neki az unisex, hisz jó lesz az neki, nem lesz pucér🤣 (Mondjuk őt valószínűleg egyáltalán nem érdekelné újszülöttként, nekem fontos.) Ő nem egy ilyen jobb híján gyerek, hanem A GYEREKEM!

A csajokkal biztos nem lesz paraszt, arra megtanítom, de igen, inkább az, hogy közben legyen férfias is, ne olyan nyámnyila, anya pici fia, akinek még 40 évesen is az anyja az élettársa.

Egyébként azt hiszem, te kérdezted, hogy a terhesek "elhiszik-e". Hát, én nem. Olyan vagyok, mint az 50 első randiban a csaj. Minden este úgy fekszem le, hogy terhes vagyok és minden reggel meglepődöm😂 Ez okoz némi galibát, mert alapból úgy alszom, mint egy grill csirke és éjjel nem pont úgy fordulok, mint terhesen kéne, hisz alszom és éjjel "nem vagyok terhes". Néha úgy belenyilall a hasamba, hogy felébredek rá. Olyankor gondolkodom, hogy miért fáj? Menstruálok? És indulok tampont cserélni 🤦🏽‍♀️ Aztán leesik, ja nem. Terhes vagyok.

A.

2024. márc. 10. 11:45
 4202/4851 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nagyon klassz, hogy kisfiú

Én pont úgy érzem, hogy A tökre örül neki és tök könnyen elfogadta ezt a tényt is 😊

Azt is gondolom, hogy remekül fel fogod tudni nevelni, szerintem érzőbb lesz az Ő lelke fiúként mint sok más fiú/lány gyermeké akik anyával és apával nőnek fel (ezt jól értsétek, ne úgy, hogy rossz lelkű gyerekek lesznek ott ahol “teljes a család” :D)

Egyszóval szerintem Te leszel a múzsája és A NŐ az életében ! Az ember aki által a többi nővel is méltóan fog bánni 🥺🙏🏼

E, izgalmasssss 🙈 biztos sokat fogtok majd bújócskázni ha kibújt :D

Hogy viseled a várandósságot? 🥹 kapsz otthon segítséget ?

KK sikerült valamit kideríteni a Q10ről?

Hogy alakul végül ez a ciklusod?

Kérdező, sok sikert, majd írj mi hogyan alakul nálatok 😊😊

A ti intézményetekbe sokat kell várni amíg elkezdődik a protokoll?

Nálunk az is hónapokba fog telni szerintem :/ olyan várólista van…

Amúgy… köszönjük a rendkívül ideillő kommentedet, bárki is vagy :)

Legalább végre elkezdtél ide írni…

Gondolom mindent olvasol, illik bemutatkozni :) írni pár sort magadról

Itt nem szokás így beszélni a másikkal, bár gondolom ezt nem sikerült leszűrnöd :)

Remelem nem “nő” vagy, mert akkor még ránk is szégyent hozol kb ezzel az attitűddel .. Téged bánt valaki? Vagy a szüleid abuzáltak?

Szívesen beszélgetünk veled hátha megkönnyebbül a lelked :) ha meg nem bírsz magaddal akkor bőven elég az, hogy baromira rá érsz és másnak a nyakára rá jársz … gondold át, tapasztalatból mondhatom, hogy jó kiönteni néha a szívünket :)))

D2

2024. márc. 11. 09:46
 4203/4851 anonim ***** válasza:
60%

Kedves D2, képzeld “nő” vagyok, ahogy te írtad.

Tudod ha ismernéd A-t talán, de csak talán te se lennél ennyire naív, hogy bedőlj a játszmájának. Velünk majdnem egy éven keresztül beszélgetett a külön csoportban, ahonnan ki is lett rakva, gondolhatod nem ok nélkül. Ott azért jóval több dologról szó volt mint itt. De nem mennék bele, viszont az itteni megnyilvánulása mellett nem tudtam elmenni, szerintem ő tudja kivagyok. Az hogy ilyen helyzetbe még egy gyereken gondolkozik akár csak viccből is hihetetlen nagy felelőtlenség, de nyilván ezt ti nem tudjátok. Mindegy nem akarok bővebben belemenni.

Egyébként csak hogy tisztázzuk, nem, nem bánt senki, a lelki békémmel is minden rendben.

Ja és csak hogy megnyugodj, hagyok itt egy betűt.

L

2024. márc. 11. 11:10
 4204/4851 anonim ***** válasza:

Nincsen játszmám és semmi olyan helyzetem, amibe felelőtlen lenne Survit vállalni. Az, hogy látatlanban ki mit talál ki rólam, vagy az élethelyzetemről, azzal nekem nincs dolgom. Sem itt, sem a külön csoportban nem bántottam senkit.

Én sem szeretnék bővebben belemenni, sem a magyarázkodás, sem bizalmas információk kiteregetése másokról nem az én stílusom és nem is lesz az.

Az, hogy lesz-e második gyerekem, nagyon a jövő zenéje, egyáltalán nem aktuális most. Mint írtam, egyedül biztos nem. De ha lenne se lenne hozzá senkinek semmi köze.

A.

2024. márc. 11. 11:29
 4205/4851 anonim ***** válasza:
76%

Kedves L :)

Korrekt, hogy írtál !

Valóban én/mi nem ismerjük a körülményeket, sem az ottani csoportban elhangzottakat !

Az ilyen helyzet alatt nem tudom mit értesz, ettől függetlenül elfogadom, hogy nem akarsz belemenni és tiszteletben is tartom :) mindenki békéje jobb így szerintem

Én azt látom, (és kiemelném, hogy nem láttam más csoportok beszélgetéseit amiben korábban benne volt A) hogy pozitív irányba megy most el az élete és a hozzáállása is a dolgokhoz

Biztosan neki sem ezek a körülmények voltak a vágyálmai korábban, viszont most ez a helyzet áll fenn és ezt kell kimaxolni

De ez csak az én véleményem !

A lelki békédnek irónia nélkül örülök !

Azonban ha olvastad az eddigieket is esetleg, akkor rólam tudhatod, hogy szorongó típus vagyok és sajnálatos módon hiába nem nekem írtad a kommentedet instant beszorongtam tőle … napok óta inkább nem is írtam, hogy ne legyek bunkó !

Nem látunk bele másokba, nem tudhatjuk mi viseli meg őket lelkileg főleg nem ha pluszba még állapotos is és esetleg a hormonok ilyenkor még jobban rátesznek a lelki békére …

Itt inkább motiválni próbáljuk egymást és nem lehúzni lelkileg, szeretném ha ezt a részèt megértenéd és elfogadnád

Van akinek az nem tetszik, hogy apa nélkül vállal valaki gyermeket van akinek meg az nem, hogy esetleg a gyermek apja heti 2x összeveri élete párját a gyerek előtt mondjuk.. jó kicsit durva példa, de érted gondolom amit mondani szeretnék vele

Nem vitát szeretnék nyitni, és persze oda kommentelsz és azt ahova és amit szeretnél de itt erre nincsen szükség egyszerűen

Sem arra, hogy pontozgass/atok vagy csámcsogjatok is bármin/bárkin is !

D2

2024. márc. 11. 12:00
 4206/4851 anonim ***** válasza:
37%

A, te is nagyon jól tudod hogy nem kitaláltam, tudjuk jól miket írtál nekünk viberen arra gondoltam és nem nem fogom itt kiteregetni és nem is a kisfiadról beszélek hanem arról hogy ennyi idősen te még egy gyermekben gondolkozol, illetve ilyen környezetbe (itt most a munkádra gondolok, hiszen mai napog nem tudom hogy gondolod hogy egy csecsemő mellett te dolgozni fogsz).

D2, nem fogod tudni látni, hiszen az a kezdő négyesünk privát beszélgetései, ha visszább mész láthatod kb tavaly ilyenkor kezdtük el a viber csoportunkat. Többen azért sem szoktunk már itt írni, lásd I.

Senki sem arról beszélt itt, hogy apa nélkül vállalt ez a saját döntése volt, amihez semmi közünk. Nyilván a többi dolgához sem lenne, de aki kiteregeti a szennyest az szerintem vállalja ezt is.

Egyébként nyilván olvastam az egészet hiszen a legeslegeleje óta itt vagyok, ezek szerint te nem olvastad. 😅

L

2024. márc. 11. 12:13
 4207/4851 anonim ***** válasza:
100%

D2 Ha itt lennél te is 2022 novemberétől akkor tudnád miről beszél L. Erről csak ennyit.

Szép napot.

A neked csak annyit kívánok, találd meg végre egyszer a lelkibékédet.. És meg tudd látni végre a jó dolgokat.. És be tudd látni, hogy te egy kicsit sem vagy szerencsétlen... Hanem épp az ellenkezője. Pár nélkül más egy gyermeket sem tud összehozni... De neked még akkor is sír valamiért a szád, mikor a legnagyobb boldogságban kellene lenned. Ez nagyon lelombozó számomra. Sajnálom. Minden jót. Sok örömet a kisfiadhoz.

R

2024. márc. 11. 12:19
 4208/4851 anonim ***** válasza:
62%

Olvastam mindent :))))

A viber csopiról is tudok.

Azt hittem egy “újabb” L vagy

Na jól van, remelem azért átment az info

Kár is ezekről több szót ejteni szerintem :)

Továbbá sem látom, hogy itt lenne ezeknek a helye

D2

2024. márc. 11. 12:21
 4209/4851 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, amit én éreztem A-val kapcsolatban az tisztázódott, nekem evvel kapcsolatban nincs több kérdésem.

Ha viszont RM-et elüldöztük az elején mert le mert írni valamit, ami nekünk nem tetszett és quasi megvédtük A-t, akkor azt gondolom had adasson meg ugyanezen személyek számra az is, hogy megváltozott véleményüket kifejezzék.

Természetesen nem kell átmenni a másik oldalra, viszont úgy érzem kicsit elragaszkodtunk a realitás talajáról A-val kapcsolatban. Én megmondom őszintén, hogy azért nem haragszom A-ra, mert alapvetően simulékonyabb és elfogadóbb ember vagyok. Megszerettem a stílusát, szerintem ő jó ember, de mindezzel együtt nem dugom homokba a fejem, mert ahogy ő is tudja magáról, nagyon konfliktus kerülő és azonnal mindenben a rosszat látja meg.

Nincsen ezzel sem baj, így is el lehet fogadni az embert és én úgy gondolom itt továbbra is elfogad a többség, szeretném is hogy így maradjon.

De a realitást ne engedjük el, szerintem nem volt jogtalan az én kérdésem sem, de mögöttem ott áll ugye 1 év beszélgetés.

Remélem nem azt érzed, hogy elüldözni szeretnélek, csupán valahol legitimizálom a saját finomabb megnyilvánulásomat és régi tagokra való tekintettel a régiek kevésbé finom megfogalmazását, mert én úgy gondolom hogy ha nem lép át egy határt akkor helye van.

2024. márc. 11. 12:32
 4210/4851 anonim ***** válasza:

L! De igen. Te szó szerint azt írtad, putriban lakom. Ami nem csak, hogy nem igaz, ha igaz lenne, se tudhatnád, hisz sose nem jártál nálam. Én sohasem mondtam ilyet. Akkor minek nevezed ezt, ha nem kitalációnak? A saját elképzelésed, nem más. Nem szeretnék ebbe jobban belemenni, mert én is tudnék

rólad olyanokat írni, ami nem lenne szimpatikus, de nem fogok soha odáig lesüllyedni, csak arra hoztam példát, ha állítász valamit, amit nem tapasztalhattál, az bizony nem tény, csak a te elképzelésed.

Ami a munkát illeti, próbálok úgy fogalmazni, hogy ne bántsalak meg, de őszintén, nem könnyű. Maradjunk annyiban,hogy ezen a téren valamivel több tapasztalatom van. Valóban a legtöbb munka nem végezhető csecsemő mellett, van, ami pedig igen. A közvetlen környezetemben is van nem egy ilyen. Tudom, ez neked nagyon távoli, attól még létezik. Abba most nem megyek bele, hány olyan ország van, ahol szinte a szülőszobáról mennek az anyák dolgozni. Azon lehet vitatkozni, hogy ez jó, vagy nem jó, de tény, hogy azok a gyerekek is felnőnek. Nem hiszem, hogy napi 1-2 óra munka a gyerekem mellett lelki traumát okozna neki. De hogy te is megnyugodj, az első egy-másfél hónapban annyit se fogok, sőt, ha utána se fogok tudni, arra is megvan a b terv, de nyilván nem azzal kezdek, amíg az a nem csődölt be. Lényeg, hogy Survi se lelki sérült nem lesz, se éhen halni nem fog.

A "szennyest" pedig azért "teregettem ki", mert én őszintébb vagyok annál, mint hogy csak a színes vattacukorfelhőt osszam meg azokkal, akikben megbízom. Ez mondjuk hiba volt, elismerem. Venségemre se tanultam meg, hogy vannak emberek akik ezzel visszaélnek, de majd megtanulom.

A.

2024. márc. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!