Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Gratulálok HD! Elnézést kérek, ha megbántottalak és félre értettem 🙂 boldog gyermekvárást 🙂
A kicsi nekem is szoptatás alatt "jött össze", bár rögtön el is apadt és utasította el a nagy. Így gyorsan letudtuk a leszoktatást 🤣🤣 igaz bőven elmúlt 1 éves, amikor ez történt.
A2
Én is teljesen lemaradtam, csak kapkodom a fejem🙈
Ha nem bánjátok, én nagyon nem szállnék bele ebbe a "vitába", csak pár mondatban leirnám a saját véleményem.
Ami a privát csoportban hangzott el, az rátok tartozik. Az olvasottak alapján megertem mindkét oldalt és remélem egy idő után sikerül megbékélnetek.
Én bírom A a stílusod, néha kissé túl negatív voltál, de szerintem neked ez a humoros negativuzmus a védekező mechanizmusod, és ezt így irasban könnyebb félre értelmezni is. De szerintem is jó úton haladsz, a kisfiad már most nagy erőt ad neked🙂 Lehet tévedek, nekem így jött le. Mindenkinek megvan a saját védekezési módja.
Én szeretek pozitívan állni a dolgokhoz, bár én is különc vagyok a magam módján😁 Első perctől imádtam olvasni a hozzászólásokat és nagyon örültem, hogy még aktív ez a topic és csatlakozhattam hozzátok.
Ennél többet nem is szeretnék ehhez hozzá szólni, remélem lenyugodnak a kedélyek és tovább biztatjuk, támogatjuk egymást🤞🙂
D2 - Válaszolva a kérdésedre, még nem néztem utána a Q10-nek, mert szerencsémre elő került az eredeti orvosom és csütörtökön mehetek hozzá, igy majd mindent is megtudok vele beszélni😊
A ciklusom maga a borzalom, de talán végre elmúlik már holnapra és kezdődhet a következő ciklus, ami remélem sikeres lesz. Bár nagyon izgulok, mi lesz csütörtökön az orvosnál, sőt jelenleg rettegek, hogy mi van, ha műteni kellm
KK
A2, ugyan , dehogy bántottál meg, semmi bántót nem írtál
HD
A2…szintén nem épp babaváró, júliusi a kisfiam😅
De aztán ki tudja végül😅
A többi részét már nem kommentálnám én elengedtem ezt.
L
D2!
13. hétig nagyon rosszul viseltem. Minden nap rosszul voltam. Azóta sokkal jobb a helyzet :) mintha elvágták volna. Csak a fáradékonyság maradt.
Segítséget kapok a páromtól. Nagyon aranyos ahogy lesi mivel tud segíteni, enyhíteni a rosszulléteket 🥰
E
Szerintem KK nagyon szépen összefoglalta a dolgokat ❤️
Szúrkoljatok ma 10:50-re megyek a meddőségibe 🥺🥺
Eldől hogy inszem vagy beültetès
Az andrologus a beültetés mellett voksolt.
Na gyerekek... voltam a medőségiben, az orvos nagyon nagyon kedves volt. Határozott, de nagyon kedves.
Azt mondta a férjem eredményei miatt beültetésre fog sor kerülni. ICSI lesz, a következő hónapban kezdjük. 3-4 hét múlva UH, utána megbeszéljük mit kell szőrni, mit kell bevenni stb... utána leszívás altatásban, és beültetés már ébren tötérnik.
Nagyon aranyos volt a doktor úr , azt mondta készüljek fel testileg és lelkileg is erre a procedúrára, és ne aggódjak ő ott lesz minden lényeges moazzanatnál, és vigyázni fog ránk végig <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!