Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Lemaradtam pár körrel, minden kismamának gratulálok és a friss anyukáknak is. :)
Annyira örülök, hogy nálatok is van továbblépés, kérdező. 💗 Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön és erősíthesd a kismamák táborát.
Én épp nagyon fel vagyok dobva, egy nagyon kedves kolléganőmnek 5 év próbálkozás és jópár lombik után végre sikerült. 😊 Kicsit el is pityeredtem, amikor megtudtam.
Úgyhogy kitartás lányok, a sok munka meghozza gyümölcsét.
Ui: Ha valamit hibásan írtam, azt írjuk a lehetetlenül kevés alvás rovására. 😅
Meli
Sziasztok! :)
Örülök Kérdező, hogy már a cél felé vezető biztos úton haladsz. Kívánom, hogy minden jól alakuljon. :)
Én 14 nappal vagyok az Ovitrelle beadása után, 12. dpo. Ma is és két napja is extra halvány tesztem lett, amit itt a gyakorin biztos negatívnak könyvelnének el. Az a baj, hogy én is. A szurinak elvileg már ki kellett volna ürülnie, vagy a mainak már tuti teljes negatívnak kellett volna lennie, ha a 2 nappal ezelőtti amiatt lett volna, mert tényleg nagyon halvány volt. Viszont, ha baba, akkor tudom, hogy ez nem jelent jót, a kémiainál is ilyen tesztjeim voltak, sőt erősebbek jóval, pár nap tesztelés után.
Progit még szedem, bár egy napja abba kellett volna hagyni, ha negatív a teszt, de a dokimnak is megírtam ugyanezt, így ő javasolta, hogy csináljak béta hcg vérvételt, amit most meg is csináltattam, lehet, hogy ma fent is lesz az eredménye. Talan az biztosabbat mutat. Bár egyáltalán nem reménykedek.
Puszi mindenkinek,
K voltam. :)
K a negatív az a labort jelenti?
Ez azt jelenti hogy 10 alatti?
Igen, így van. 10 alatti, kereken 1.
Felteszem a képet a tesztről, kérlek ne nevessetek ki :)
De aki akarja látni, szerintem láthatja, én élőben látom és a férjem is. Tudom, hogy ez negatív, viszont bosszantó, hogy 1 hcg-t kimutat egy teszt még ha extra halvány is. Igaz, hogy predictor, de akkor is :(
K ezen semmi nevetnivaló nincsen, én is látom!
Nagyon sajnálom ❤️❤️❤️
Ne aggódj vár rád is egy baba , csak nem ebben a hónapban akar megfoganni ❤️
Hogy érzed magad?
Hát most ezen bekönnyezett a szemem, amit írtál. Köszönöm ❤❤❤🥺
Elvagyok egyébként. Az a durva, hogy most tényleg olyanokat érzek, amiket akkor írnak itt gyakorin, amikor várandósak lesznek. Feszítő érzés a méhemnél, ma reggel hányingerem volt. Ilyen még nem volt. De szerintem mostanra már minden tünetet kimaxoltam 🙃 pedig annyira nem figyelgetem magam, csak feltűnt. De biztos most a hormonok is, amiket kapok.
Ma kezdett el fájni a mellem. És érdekes ez is, mert eddig minden hónapban legalább mensi előtt egy héttel elkezdett fájni, aztán az ez előtti "hormonmentes" ciklusomban egyáltalan nem fájt úgy jött meg. Olyan furcsa is volt. Ekkor utána olvastam itt gyakorin meg a neten is. Van, aki azt írta, hogy a fájás a progeszteronhiány jele, van aki azt, hogy azért fáj, mert termelődik a progeszteron. Most pedig hogy szedem 11 napja a progit, ma kezdett el fájni. Szóval már telejesen összezavarodtam, de semmi tünetre nem fogok adni mostantól.
Nagyon köszönöm Neked még egyszer a kedves szavakat Kérdező. Te hogy vagy egyébként, akár lelkileg, akár testileg? :)
❤️ de édes vagy , tényleg így is gondolom!
Már az úton vagytok , ez nem kudarc csak nem a megfelelő hónap.
Én hiszek benne hogy tudják mikor akarnak jönni.
Tudom, az elején én is ilyen voltam.. és megmondom őszintén nekem amikor 1 év után megint pozitív lett a bakterológia, annyira elengedtem a témát hogy most alig tudom vissza venni.
Én jól vagyok egyébként , kicsit furcsa hogy elindulunk.
Még nagyon óvatos vagyok belül, de már felsejlenek bennem a régi gondolatok amiket nem engedtem meg magamnak egy ideje :)
❤️
Tudom hogy az ember életében több olyan élmény is van ami meghatározó, de nekem messze menőleg a gyermekáldás hiánya viszi a prímet.
Ez egy kva nehéz időszak amit csakis az önkontroll, önismeret és megértés tud kontrollálni.
Igen, sajnos én is így vagyok ezzel. Fél év próbálkozás meg a kémiai után, hatalmas kudarcként éltem meg először, mivel már azelőtt 2 évvel kezdtem visszaszámolni a hónapokat, hogy mikor próbálkozhatunk, mert addigra tudtam, hogy a mumkahelyem és az anyagi helyzetünk is rendben lesz. Aztán a fél év után derült ki a pcos, majd a tünetek miatt lett egy kis testképzavarom, önbizalomhiány, és sok más negatív dolog is jött ez életembe. Szóval itt sajnos egy fél évet kihagytunk, mert lelkileg annyira instabil voltam, pszicológushoz jártam, aztán fél éve újra próbálkozunk. Addigra találtam ismét önmagamra, próbáltam ezt tudtosan is elérni. Úgyhogy azon vagyok, hogy mentálisan legyen legfőképp erőm, mert egész életemben erre vágytam. 14 évesen már arra gondoltam, hogy de furcsa lesz, hogy már 10 év múlva anya leszek... hát ez már rég elmúlt. De tényleg próbálom másban is megtalálni az örömet közben, csak elég nehéz.
Én biztos vagyok benne, hogy a pozitív gondolatok sokat számítanak, szóval ezt tartsd meg mindenképp! Rossz csalódni, de gyorsan talpra kell állni. És hinni magunkban, elhinni, hogy be tudjuk vonzani a jót és nem a félelmeinkre koncentrálni. ❤❤:)
Én is látom a teszteden amit te. Sajnos mostanában a predi szinte mindig "szellem" csíkos 😔 sok ilyet olvasni itt gyakorin.
Nagyon drukkolok neked - és neked is kérdező! - hogy minden rendben legyen és elérkezzen a Ti időtök is.
E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!