Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4171/4851 anonim ***** válasza:

Köszönöm K a biztatást, ha csak barnazas lenne ilyenkor nem aggódnék, de sajnos ez mar inkább vér mint barnás😔 igen, ez lenne a 8.dpo

Enyem a 24es a csoport, mást kérdést nem írtam😁

Sikerülni fog, nem szabad feladni😊 én annak idején első baba előtt sokan fantáziáltam milyen lesz, de elképzelni én sem tudtam.

Nekem az volt a fura, hogy folyamatosan huzodik es bizsereg a petefeszkeimnel felvaltva, ilyen nem szokott lenni es el is indult, amit nem vártam. Szóval a semmi lehet jó is🙂

Te mikor fogsz tesztelni?

2024. márc. 7. 08:57
 4172/4851 anonim ***** válasza:

Igen, mostmár látom is ott a válaszod. Sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, hiszem már van egy gyermeked. :)

Szerintem hétfőn tesztelek. Igaz még csak 11 dpo, de az orvosom azt mondta, hogy 10 nap progeszteron után teszteljek és akkor fogom 10 napja szedni. Kicsit félek, hogyha pozitív is lesz, hogy most akkor a szuritól lesz az vagy sem, de majd akkor kiderül. Mindenesetre majd kedd reggel is fogok, hogy össze tudjam hasonlítani. :)

2024. márc. 7. 09:03
 4173/4851 anonim ***** válasza:

Én is bizakodok, hogy ez az út sem lesz nehezebb. Ma még teszek egy kiserletet, hogy levadasszam a saját orvosomat, aztan ha most se sikerül keresek mást. Mert 1,5het múlva csak sima uh-ra megyek egy központba.

Nekem első gyerkőcöt 10.dpo-n mutatta a teszt, nagyon drukkolok neked, hogy pozitív eredményt kapj😊

Én az első pozitív teszttől kb 1 hétig minden nap teszteltem és az orvosig es elvétve🫣🫣🫣🙈🙈🙈 nem igazan tudtam felfogni, hogy igaz lehet

KK

2024. márc. 7. 09:06
 4174/4851 A kérdező kommentje:

K, nálam ugyan ez hogy annyira furcsa lenne elképzelni és nem megy.. pedig mennie kell ! Akik itt terhesek lettek: nektek sikerült, vagy nektek is ilyen elképzelhetetlennek tűnt?

KK lehet hogy kell pici segítség de mindig van mibe kapaszkodni, ha komolyra fordult benned a dolog akkor én mindig azt mondom hogy a legjobb ha orvosi kezekben történik minden, de ti mentek is, így azt hiszem csak a türelem kell hozzá (bár az a legnehezebb) :)) Ne aggódj úgyis jönni fog !

K ti most stimuláción vagytok "csak" , nem inszemen?

A Szuri pár nap alatt kimegy, az m-r ilyenkor nem látszik :)

Huh, akkor KK is hasonló érzésekkel küzdött, az megnyugtat azért :D

2024. márc. 7. 09:12
 4175/4851 anonim ***** válasza:
100%

Amit nem irtam le nektek még, nálunk a tesó projekt picit "bonyolultabb". A férjem ugy van vele, hogy ha jön akkor ketten lesznek, ha nem akkor egy gyerkőc marad. Igy annyira nem támogató a rasegitesben, pedig anélkül szerintem nem fog sikerülni. Első gyerkőc ota nem védekezünk, méhpempőt szedünk mindketten, de nem a csak gyerkőc miatt, elvileg jo idegrendszerre is, bar eddig nem hatott😅

De azért en kicsit rasegitek a véletlenre, ahogy tudok😁

Q10et szerintem megrendelem, annyi jót írtatok róla.

Aztan bizom benne, hogy a sors 2 gyerkőcöt szánt nekünk😊

Szerintem ezen a legtöbb babára váró nő át megy😁

KK

2024. márc. 7. 09:20
 4176/4851 anonim ***** válasza:
100%

Ezen most jót nevettem, hogy "elvileg jó idegrendszerre is, de eddig nem hatott" 😂 én sem tapasztaltam ezt a fajta jótékony hatását.😄😄

Igen Kedves kérdező, még csak stimulálás simán, és még szerintem egy pár hónapig csak ez lesz, mert nem régen kezdtük. Átjárhatóságim volt, az rendben is volt. Spermiumvizsgálat még nem volt. Azt lehet megejtjük rövidesen. :)

K voltam. :)

2024. márc. 7. 14:27
 4177/4851 anonim ***** válasza:

Jaj én is nagyon nehezen hiszem el, hogy valaha megtörténhet a csoda :D sőt…. Kb el sem hiszem .. szürreálisnak tűnik igazából .. 🥺

Kérdező most akkor nálatok mi a helyzi?

Mikor kezdődik az inszem?

Én kértem végre mindenhova időpontot

Április 12.én lesz a záró konzultációnk, nem tudom mi fog ott történni :D

Valami “Enterococcus faecalis“ kitenyészett nálunk, van akinek írnak gyógyszert van akinek nem.. Mmint antibiotikumot .. nálam minden negatív lett, férjemnek is csak ez az egy lett problémás

KK, a férjed csak dőljön hátra és lazítson :D

Az már kedves gesztus tőle, hogy szedi Veled a méhpempőt ! Bírjátok az ízét?

Amuuugy l-t én is hiányolom abszolút, kérdező Te beszélsz vele priviben?

SK meg eltűnt mint az aranyóra 🥺

D2

2024. márc. 7. 16:13
 4178/4851 anonim ***** válasza:

Hát bevallom én 1 hétnél tovább nem tudtam megenni és váltottam kapszulara🫣

Tudom, nincs benne igy annyi hatóanyag, de a semminél ez is több😁

Viszont olvastam, hogy itt valaki szedte a Novafam méhpempő kapszulat, lehet kap egy esélyt, ha elfogy ami most van 🙂 férjem viszont eszegeti szépen 😁

Dokimnak dobtam még egy emailt, ha erre se kapok választ, akkor muszáj lesz igy 10+ év után váltanom. Sokan jarnak hozzá, jó szakember, de az utóbbi 3 évben szinte lehetetlen elerni, a varolista hozzá min.3-4 hónap

2024. márc. 7. 16:34
 4179/4851 anonim ***** válasza:
Természetesen KK voltam, megint lemaradt🙈
2024. márc. 7. 16:34
 4180/4851 anonim ***** válasza:

Magán dokid?

Nekem szerencsém volt az eddigi nőgyógyászommal, mindig elérhető 🙏🏼🙏🏼 SMSre is mindig válaszol

Bár igyekszem nem zavarni :D

De tudja, hogy nem örülök, hogy nem ő a babacsinálós dokim 🥺

Mondta, hogy majd együtt szülünk, ne aggódjak

Baromi drága mulatság lesz ha egyszer eljutunk odáig …. Erre a férjem benyögte, hogy mi van ha kifizetjük és beteg lesz? :D azóta ezen pánikolok 😹 mert ő meg nyilván nem akar ilyenekért egy vagyont fizetni… mondjuk én sem :D de máshol nem elérhető az orvosom sajnos..

A Tiednek az asszisztense legalább küldhetne valami füstjelet….

Én még nem mertem elkezdeni a méhpempőt…

Most így is izgulok az inofolic meg IR gyógyszer miatt… már egy hete görcsölgetek de peteérés még sehol kb.. eddig peteérés előtt pár nappal kezdtem görcsölni.. mondjuk az mensiig ki is tart nálam 🥲😅

14.CK-n vagyok… még van pár napom azért… és eddig nem volt gond, minden hónapban szépen mutatkozott… szóval most még izgulok pár napot :D

D2

2024. márc. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!