Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
D2 lehet félre értettem de ti nem kaptatok listát?
Mintha azt írtad volna , vagy azon nincs férfi oldal?
Meg nem a Róbert Kàrolyban kaptátok?
Ott voltatok már konzin?
Kaptunk listát, igen igen
Ez van a férfi oldalon
Ebből előttük a spermiogram vizsgálatot ugye.. és elvileg az STD II-es panel szürés: Ureaplasma, chalmydia vizsgálatot is(hétfőn bemegyek megkerdezni, hogy az utóbbi hárommal mi van mert arról nem tudok semmit, remelem megcsinálták a mintából azt is )
Sajna állami intézmények között nem nagyon lehet ugrálni
Azért gondoltuk, hogy megyünk fizetősre akkor ugyanahhoz a dokihoz akihez a Robiba mennénk
Májusig nem szeretnék azért ezzel várni ha nem muszáj … de kiderül a napokban, hogy akkor hogyan is lesz
D2
Jaaa jo oké értem , na a dns fragmentaciot mindenképpen csináltassátok meg!
Nekem nagyon furi h ott nem néznek bakterológiát na lehet én is oda megyek xd
Ha tudjátok esetleg hogy ki az andrológus akkor hozzá is elmehettem ha a pénz nem akadály amugy
😊
De ez hogy intézményenként változik az elvárás… ezt nem tudom hova tenni.
Amúgy nem nehéz az ugrálás csak egy szám kell hozzá, amit elején kaptatok :)
De jó helyen lesztek biztos ❤️
Igen, a DNS-t muszáj lesz akkor ezek szerint !
Az meg minden esetben fizetős lenne sajnos
Igen, hozzá fogunk úgy tűnik 😊hát az kisebb túlzás, hogy nem akadály a pénz :D de remélem sikerül előteremteni azért valahogy…
Igen furi egyébként
Sőt igazából orvosonként is változik, van aki például ker fogászati szűrést is az alapok mellé, van aki nem..
Robis endokrinologushoz kellett volna menjek konzultációra de róla például hallottuk, hogy nem optimális értékekkel is tovább enged, úgy hogy olyankor kb esély nincs, hogy sikeres legyen az eljárás …. Ezért kértem, hogy javasoljanak más szakembert .. jól meg is szívtam vele 😹mert nem is engedett tovább hahha
D2
E, amúgy megvolt azóta barátnődéknek a vizsgálat?
Kiderült valami?
Kérdező, a D vitamin szintedet azért kerdeztem mert 100alatt nem jön létre elvileg terhesség
Vagy is van valami nagy összefüggés elvileg…
D2
Hát nem tudom de nekem legutóbb a D vitamin 60 valamennyi volt
Szedtem is de már nem…
Akkor szedem újra napi 2x gyorsan 😱
75alatt “nem jó” van nem elégséges
De az synlabos értékelés
Neten lehet más referencia
Nyomassad, szedjed szedjed 🥺
Arra figyelj, hogy jó legyen a felszívódása
Nekem férjem szedte ezerrel és a béke segge alatt volt neki, mert nem jól szívódott fel
Én GALt szedek abból, ilyen cseppek és szupernek bizonyul
Azt hiszem 130felett volt a Dvitaminom
D2
D2!
Még nem, mert a héten mondta nekik az orvos miután nem sikerült ez a beültetés sem.
E
Ez receptes , remélem használ amúgy majd nézetek a héten vasat meg D-t :3
D2 ti voltatok valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!