Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4101/4883 anonim ***** válasza:
33%

Már én is tudtam, belém beszéltétek 😁Annyira azt éreztem, hogy tuti fiú. Próbáltam rá felkészülni, de erre nem lehet.😂

Most ott tartok, hogy szereznem kell egy pasit, hogy legyen lányom is. Mondjuk azt már ő hordja ki és szüli meg🤣

Csodálatos dolog, hogy lesz egy fiam, de azt nem tudom feldolgozni, hogy nem lesz lányom 😭

A.

2024. febr. 29. 19:58
 4102/4883 A kérdező kommentje:

Huhuuuu, gratulálok, remélem azért örülsz neki! :D

Én már inkább ínszemet szeretnék, azt mondta a doki hogy az ínszem a bejárogatással, a felfecskendezéssel egy laza 2-es a tízes skálán, addig a lombik a túl sok tüsző miatt stb.. egy erős 8.

Nekem nagyon fiát mikor 2 domináns tüszőm volt, ott megérlelnek 10-20 db-ot.. nem normális :D

De persze mindent a gyerekért :D

2024. febr. 29. 19:59
 4103/4883 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező! Persze, örülök. Már mióta megtudtam, hogy itt van, bármi is a neme. Csak nehéz elengedni, hogy lány már biztos nem lesz. 10 éve kiugrottam volna a bőrömből, hogy az 1.fiú, mert mindkettőt szeretnék.

Meg kicsit para, hogy nálunk nincsenek fütyisek, de az mondjuk biztos tanulható. De attól jobban fosok, hogy nehogy nagyon csajos legyen, mert csak én vagyok.

A.

2024. febr. 29. 20:18
 4104/4883 anonim ***** válasza:
100%

A, ha megszületik és kis idő eltelik el is felejted hogy lànyt akartál🤪😍

F

2024. febr. 29. 20:25
 4105/4883 anonim ***** válasza:

Én végig fiú voltam ultrahangon :D az utolsó utáni percig :D csak szólok

Szegény édesapám 3napig nem

is állt fel a bárpulttól miatta :D

Nem pont erre számított 😬🙈

Kérdező neked már meg volt az átjárhatósági?

D2

2024. febr. 29. 21:02
 4106/4883 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok,akinek babája lett,illetve sikerült neki.

Elég stresszes és mozgalmas időszakom volt,most meg 1 hete beteg vagyok, nagyon fel se bírok kelni.

Az egész eddigi elért eredményem kuka,így úgy döntöttem feladom,végleg,nincs erőm tovább küzdeni.

Nektek további sok sikert,babázóknak sok örömöt!

Y

2024. febr. 29. 21:14
 4107/4883 anonim ***** válasza:

D2! Én is, sőt, először 2🤣

De ezt nem igazán lehet benézni, mert magzati kromoszómát vizsgál és találtak y-t😂

Nem baj, csak marad Survi, mert a lány nevem parlagon maradt, fiú meg nincs.🤷🏼‍♀️ Van viszont rengeteg rózsaszín ruhám...

A.

2024. febr. 29. 21:16
 4108/4883 anonim ***** válasza:
100%

Y, mi történt? Miért veszted el így a reményt? 🥺 miért lenne kuka az eredmény amit élértél?

A , mi lett volna a lány név ? 😛 vagy még titkos?

És Kristófnak hívom a fiadat az első perctől kezdve :D ha tetszik esetleg akkor használd bátran

Érdekes mert ezelőtt eszembe sem jutott még ez a név :D de amikor kiderült, hogy babád lesz…. Bummm

D2

2024. febr. 29. 21:41
 4109/4883 anonim ***** válasza:
73%

Y! Ne add fel! Mindenkinek vannak mélypontjai, te is túl leszel rajta! Segítünk. Mondjuk lehet, hogy erre most nem én vagyok a legalkalmasabb, csak irritálnálak. De hidd el, én se hittem volna, hogy egyszer tényleg lesz itt a hasamban valaki. Ha feladtam volna, nem is lenne.

D2! Az titkos is marad. Talán majd a klimax után elárulom. Addig még hátha bevetésre kerül 🤣

A.

2024. febr. 29. 21:47
 4110/4883 anonim ***** válasza:
8%

D2! Az a baj, hogy nem illik a vezetéknevemhez. Mint ahogy semmi. Lehet, hozzá kell mennem egy normális nevű pasihoz, amihez lehet választani.😂

A.

2024. febr. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!