Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4071/4885 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező! Így van, negatív lett. Majd a 2.genetikai lesz még kritikus, de remélem, ott is minden rendben lesz.

Elmondtam a családnak és jövőhéten úgy néz ki, a nemét is megtudom. Már teljesen belém beszéltétek, hogy fiú. Az offline barátaim lányt mondanak, de már egyre kevésbé hiszek benne. Na, mind1, ha fiú, lesz még pár hónapom átállni.

E! Drukkolok a genetikaihoz, meg a kislányhoz is. Nekem is inkább drukkokat kellett volna kérnem😂

A.

2024. febr. 25. 10:01
 4072/4885 A kérdező kommentje:
Na és mit szólt a család?:D
2024. febr. 25. 11:07
 4073/4885 anonim ***** válasza:

Örültek. Nagyjából olyan reakciók voltak, amire számítottam.

Tesóm mondjuk azon lovagol, hogy csináltam pasi nélkül. De megmondtam neki az igazat: Kiraktam legóból😉

A.

2024. febr. 25. 11:12
 4074/4885 A kérdező kommentje:

Dejóóóó, gratulálok!!:)))

Akkor mostmár nagy az izgalom,tesód tuti nagy várja :D

Aztán lehet felülkerekedik az xy vér és lány lesz :DDD

2024. febr. 25. 12:38
 4075/4885 A kérdező kommentje:

Nos, nálunk ugye kértek spermatogram vizsgálatot, de valamiért csináltak bakteológiát...:) Persze pozitív lett..

....... gondolom nem megyünk..

2024. febr. 25. 22:34
 4076/4885 anonim ***** válasza:

Tesóm igen. Már csak unokahúgommal kéne elfogadtatni, mert még nem is tud róla, de már így is utálja😂

Jaj! Ne már! Mi az megint? Ugyanaz, mint régebben?

A.

2024. febr. 25. 22:51
 4077/4885 anonim ***** válasza:
100%

Na sziasztooook

Olvaslak Titeket, csak besokkoltam kicsit :D a reggeli akupunktúra nagyon jól jött ma

Itt még mindig káosz káosz hátán :D van egy két pozitív dolog, persze nem a tesztem az 😹

Kérdező szijjjaaa, szuper, hogy újra itt vagy !

Kell most valamilyen gyógyszeres kúra a férjednek? Ilyenkor mennyit kell várni?

Inszemre mennétek elsőkörben?

Mi is készülünk a “babadokihoz” szerdán adunk le mintát

Vírusos vérvétel még mindig hátra van a férjemnek, plusz ugye a konzultációja andrológussal, hogy milyenek a szerdai eredmények

Nekem lassan mennem kell újra cuki és inzulin terhelésre(most ÍR gyógyszert szedek) kardió eddig baromira nem jött össze, plusz a diétát sem kezdtem még mindig el…. Nem tudok napi 5x enni … van, hogy egész nap nem is vagyok éhes kb.. szóval nem tudom mi lesz ezzel az egésszel …

A gyógyszerben bízom, hogy csodát tesz valahogy kb….

Ugye ha az endós doki nem enged tovább akkor cseszhetjük…

A, már nagyon izgulok 😬🙈

Annyira örülök Nektek 🙏🏼❤️igazi kis csoda van a pocódban

M! Szívből gratulálok a kis Ivetthez 🥺 biztos elvagytok most havazva de remélem azért örömködtök is 🙏🏼🥹 ügyesek voltatok !

D2

2024. febr. 26. 11:09
 4078/4885 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Megvolt ma a 12. Heti genetikai UH. Beállok a szégyellős babák táborába. Az Istennek nem akart megfordulni, hogy le lehessen mérni... volt hasrázás, köhögés, majd kiküldtek sétálni is 😅 végül méltóztatott 2 percre jól fordulni, na mérjetek! Felkiálltással, ahogy kész volt fordult is vissza, így a fotón se sok látszik 😆 de mindent rendben találtak.

E

2024. febr. 26. 16:01
 4079/4885 anonim ***** válasza:

D2! Már nemsokára kiderül.😁

5x én se tudok. Most akarok visszatérni a 160g-os diétára, de csak szép lassan. Borítékolható, hogy GDM-es leszek És hogy ne legyen olyan hirtelen durva váltás. Azt mondja tesóm, először csak álljak át a napi 6 étkezésre. Kérdezem, hogy, 12-ről?🤣

E! Gratulálok! Nem baj az, az a lényeg, hogy minden rendben. Lesz még ideje pózolni. Nekem is olyan képeim vannak, hogy hagyjuk. Remélem, igazából nem úgy néz ki😂

A.

2024. febr. 26. 18:43
 4080/4885 anonim ***** válasza:

E, szuper, hogy minden rendben ! 🙏🏼❤️

Tényleg gyorsan telik Nálatok az idő :D

A, Te ott figyelsz arra is, hogy mi gyors és lassú felszívódású?

Neked is IR miatt kell diéta ?

Most a héten derül ki a babád neme?

SK és a többiek merre vannak ? 🥺

D2

2024. febr. 27. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!