Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4051/4885 anonim ***** válasza:

A- csak szülés után kezdődik az igazi buli. Nekem ezt valahogy senki nem említette míg terhes voltam, hogy készítsd fel az idegeid barátom mert az első hónap pokol, mert hasfájós, vagy bukik, vagy alvássztrájkol, esetleg felcseréli az ~éjszakát a nappallal, allergiás, nemjó a tápszer, vagy az anyatej. Sőt azt sem mondta senki, hogy képes torkonfosni másokat. 🙂🤭🤣 De túléltük. Mostmár jobb amúgy sokkal. Egyik nap jobb másik nap rosszabb.. Mikor milyen lábbal kel ☺️

Y- köszönöm szépen ☺️ kíváncsi vagyok mit mond majd a dévényes... Megjött a kislányom fényképes személyiigazolványa.... Hát marha fotogén a kishölgy... És szerintem fénymásoló a micsodám, mert kiköpött én pici koromban... 🤭😭 Hihetetlen. Ha nem volna rosszabb a kép minősége szinte lehetetlen volna eldönteni ki kicsoda 🙂🙂🙂🙂🙂

A.. Mikor lesz a genetikai vizsgálatról eredmény? 😊😊

R

2024. febr. 21. 13:56
 4052/4885 A kérdező kommentje:

A, de cuki hogy nem tudja de azért sír :DD

Mikor kéne megjönnie a labornak ? Aznap el is mondod? Vedd fel videóra:DDD

Hogy keressem ezt a facebookos izét? Megnézéném

Y, veletek mi újság most? Tudom hogy milyen érzés "feladni" , van az amikor úgy adod fel hogy elengeded, van az amikor elfáradtál és dühödben meg az is amikor rád van kényszerítve de nem akarod... te hol tartasz?

Nálatok mi volt, vagy nektek mi a sztori? Elnézést, kicsit feledékeny vagyok A a csoport agya :D

Kicsit mesélj róla!

R, persze , nem is fogok többet anyukáknak tanácsolni semmit mert nektek van a 6.érzéketek:D

Ja, hát a tv-t én engedni fogom azért neki hétvégén , telefon tablet nálunk is tabu lesz az biztos.

Megértem, sajnálom ha nem akar meggyógyulni, neki most valamiért ezt kell megtapasztalnia (hiszek benne hogy okkal), én azért privát csak megnézném magamnak ( tudom, már egyszer láttam de na :D ) a kis huncutságot :D Úgyhogy engem eláraszthatsz képekkel :333

A férjed nagyon kitartó és te is, jó hogy vagytok egymásnak :))

De mi is vagyunk ám :3 (mondom pont én, de akkor is :D )

M , vajon mi lehet veletek már tuti meg volt aminek meg kell lennie o.o

2024. febr. 21. 14:08
 4053/4885 A kérdező kommentje:

Mii hogy lehet valakit torkon :DD

Ezen teljesen ki vagyok hogy kell személyi fotót csinálni róluk :DD

Biztosan nagyon gyönyörű :33

2024. febr. 21. 14:09
 4054/4885 anonim ***** válasza:

Cuki vagy 🥰 köszönöm 💗 Kérdezd meg a Boglárkát, hogy kell 🙂🙂🙂 ő tudja marha kellemetlen volt, pláne az éjszaka közepén... Privátban küldök képet annak aki kíváncsi rá, ide azért nem raknám ki🤪. Amúgy le kellett ültetnem egy székre, a hölgy a játékot lóbálta előtte és közben fényképezett 😅😅😅

R

2024. febr. 21. 14:55
 4055/4885 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Üdv újra itt kérdező, nagyon örülök, hogy újra itt vagy köztünk! 💝 Mindig szeretem olvasni amiket írsz, hihetetlenül pozitív emberke vagy szerintem. Természetes, hogy néha vannak hullámvölgyek, de ebből áll egy nő élete. Szar dolgok után talpra is kell állni. Neked ez profin megy és sok drukk az elkovetkezendő időszakhoz! 💝

Mi úgy állunk, hogy novemberben megszületett hamarabb a 2.gyerkőc. Ő is kisfiú. (a "nagy" 2 éves)

Én nagyon szeretem ezt a babás időszakot most. Igazi örömbabázás. A nagynál ugye rástresszeltem mindenre IS, így most van időm élvezni a dolgot, igaz a dackorszak közepén vagyunk 😆 ez a nehéz, nem a fogzás jelentem 🤣

Gatyót kössétek fel.

Én valahol mindig éreztem, hogy fiús anya vagyok a lelkem mélyén. Iszonyat jó érzés, amikor rajongva néznek rám (halllod A?? rajongvaaa) 🤣

Gondolok rád A, nyomassad majd az eredményt gyorsan, ha már megkaptad😊

M.! Jól vagytok? Minden rendben?

A2

2024. febr. 21. 15:22
 4056/4885 A kérdező kommentje:

R, hát eddig úgy voltam vele hogy basszus mi van ha lány... de olyan édes a kislányod hogy alig várom :D Kicsit tartottam a kislánytól, de olyan szép lányod van ... nekem is kell egy ilyen :D Hát tényleg kiköpött másod!

<3 <3 <3 (megtanultam szívecskét írni itt is -gépen )

A2, köszönöm szépen, jól esik amit írsz! :)) (mindenkitől nagyon jól esik hogy vártatok vissza <3 )

:DD Igen én is nagyon fiús anyukának képzelem magam, de most megjött a kedvem :D

A2, d ejó , azért jó ezt is olvasni, remélem nekünk is felhőtlen lesz.

A hisztis időszakra a férjemet már felkészítettem, illetve őt nem is kellett. Tudja..:D

Örülök hogy jól vagytok!:)

2024. febr. 21. 15:38
 4057/4885 anonim ***** válasza:
73%

Köszöni szépen megmondom neki 🤪🥰

Fejlődsz <3 🤣🤭

Én fiús anyukaként nemtudom magam elképzelni, de a párom már most piszkáll a kistesóval... Mert kell valaki aki tovább viszi a nevet. Megérzésem szerint ha egyszer beadom a derekam akkor Bíborkám lesz nem Zsomborom 🤭🤪

Szerintem minden időszaknak megvan a maga nehézsége, mindig az a legrosszabb ami épp zajlik 🤣🤭

A dackorszak a következő mumusom... Reméljük ha már külsőre rám hasonlít, belsőre az apukájára fog... Ő gyerekként is halál nyugis volt.. Ahogy most is. Bízok a legjobbakban 🤭 a kamaszkort meg hagyjuk is, mert ha rám üt akkor marha nagy bajban leszek 🤦🏼‍♀️

M nagyon eltűntél remélem minden rendben veletek és már babázol 💗

R

2024. febr. 21. 15:55
 4058/4885 A kérdező kommentje:

Jézus, lehet nem most lenne az ideje egy kis tesónak:DD

Mármint csak miattad , mert akkor aztán biztosan nem lenne energiád semmire.

Én szerintem meghalnék :D

:DD Én nyugis voltam, a férjem meg csak ment ide oda.. mondjuk ő bulizott nagyon... hát remélem inkább rá fog ütni mert én nagyon antiszociális voltam:D

2024. febr. 21. 20:23
 4059/4885 anonim ***** válasza:

R!

Ha van kedved írj nyugodtan, mi is átmentünk ezen, mintha magamat olvastam volna a fogzásról, dévény is pipa….

Nurofent nyomtuk….mást én se tudtam tenni 4 hósan kezdte a fogát, január elejen jött ki neki 5,5 hónaposan…..hétvégén lesz 7 azóta a felsőkkel szenvedünk.

Ha szeretnél beszélni nekem nyugodtan elsírhatod ezeket én is átmegyek/mentem ezen.

L

2024. febr. 21. 20:37
 4060/4885 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!

Elnézést, hogy nem jelentkeztem hamarabb. Lehet, valamit értelmetlenül írok le, bocsi. Annyi minden történt, hogy azt sem tudom hogyan írjam...

Vasárnap este kb 9 körül megkaptam a ballont. Mindenki felkészített, hogy szörnyű lesz... hát... nekem nem volt az. Maga a felhelyezés volt egy picit kellemetlen, de csak annyira kb. mint egy rákszűrés, utána 1,5 órát voltam CTG-n ami természetesen semmit nem mutatott. Még egy enyhe görcs sem jelentkezett. Hajnalban is felrakták a ctg-t, fájások sehol, de nem is éreztem semmit. Reggel jött a doki, megvizsgált, a méhszáj 1 ujjnyi, a méhnyak meg semmit nem rövidül, kivették a ballont és visszakerültem a terhespatológiára, este folyt köv... Mivel a ctg-k és áramlások is jók voltak, nem látták szükségesnek a császárt, inkább megpróbálják prostinnal (méhszájérlelő hüvelytabletta) beindítani a dolgokat. Szóval este 7 re megint levittek a szülőszobára, megint végelláthatatlan idejű ctg, 10 körül megkaptam a prostint, mondták hogy most pihenjek, mert hajnaltól durva dolgok lesznek itt. Hát természetesen semmi nem történt 😅 Ez a lány marhára jól érezte magát bent, esze ágában sem volt kijönni. Annyit értünk el a prostinnal, hogy reggel távozott a nyákdugó, egy picit puhult a méhszájam és ennyi. Fájások, görcs sehol. Jöttek a dokik, megvizsgálták és döntöttünk, itt császár lesz. Ne húzzuk tovább.

Apuci negyed 9 körül beért, a műtétig végig velem lehetett, a műtőben már nem lehetett ott. 9 után egy picivel kísértek be a műtőbe.

2024.02.20-án 9:33 perckor megérkezett hozzánk Ivett, a kis Törpillánk 2260 grammal és 44 centivel ❤️ Tökéletes apgar értékekkel és úgy néz ki makk egészségesen, de nyilván még pár vizsgálat hátra van.

Amint rendbe tették, megvizsgálták megkapta apa és amikor velem is végeztek én is csatlakoztam hozzájuk az aranyórára ☺️ Majd engem áttoltak a gyermekágyra, Ivettet meg a megfigyelőbe vitték, az első napot ott is töltötte, de többször is áthozták hozzám ☺️ Tegnap átköltöztették az újszülött osztályra, napközben velem lehetett csak éjszakára vitték el. De ma már ha minden igaz, éjszaka is velem lesz. A ciczést még nagyon gyakorolnunk kell, meg nyilván még össze kell szoknunk, szóval most együtt tanulunk mindent 🙂 Egy picit elveszettnek érzem még magam, persze rengeteget segítenek itt a csecsemősök meg a védőnők, de még bele kell jönnöm.

A műtét után a felépülés sem egyszerű, próbálok minél többet mozogni, és egyre jobban is megy, nyilván közben majd megdöglök úgy fáj, de tudom, hogy napról napra jobb lesz.

A gyerekorvos szerint, leghamarabb hétfőn mehetünk haza, mert még Ivett picike és látniuk kell hogyan gyarapszik.

Szóval egyelőre ennyi a helyzet. Összességében mindenki jól van, de azt viszont nagyon nehezen viselem, hogy apuci nem jöhet be hozzánk, mert még mindig látogatási tilalom van, csak várom hogy teljenek a napok és végre otthon lehessünk.🥺

M

2024. febr. 22. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!