Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4011/4885 anonim ***** válasza:
83%

Sziasztok. Túléltem a genetikait😁

Van jó hír és rossz is. Rossz: A változatosság kedvéért, mostmár miómám is van😕 Mim nincs?🤷🏼‍♀️ A lepény pedig a lehető legrosszabb helyen tapad, elöl, mélyen, rálóg a belső méhszájra☹️ Nem tudom, hogy került oda a tetőtérből, de remélem, gyorsan feljebb kúszik, mert így csak meghosszabbítja a parámat.

A jó: Survi CRL alapján még mindig kicsit kisebb, mint kéne, de amúgy mindene tankönyvi tökéletes. Van orrcsont és jó a tarkóredő is.😁 A héten még csináltatok egy alap tesztet, de ezek után nagyon bízom benne, hogy olyan negatív lesz, mint én szoktam 🤣

A.

2024. febr. 13. 11:21
 4012/4885 anonim ***** válasza:
100%

A - nyugi. Nekem is ott volt a méhlepény 🙂 annyi hogy levoltunk tiltva a szexről, és a kádban fürdésről. Kb a 22.ik hétre már nem lógott a méhszájra, de elölfekvő volt. Valószínűleg később fogod érezni a magzatmozgást emiatt. Én kereken 20 hetesen éreztem őt biztosra először. Ne parázz 💗

R

2024. febr. 13. 18:00
 4013/4885 anonim ***** válasza:

R! Köszönöm, igyekszem😁 A szexről én már eddig is le voltam. Sőt, én már jóval a dokik előtt letiltottam magam róla 🤣

Tudom, hogy olyankor elvileg később érezni ☹️Abba mondjuk már beletörődtem, hogy egy darabig még hiába püfföl szegényke.

Mire tippeltek? Survi fiú vagy lány? Még én sem tudom, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol. Akinek van kedve, írja meg!😁

A.

2024. febr. 13. 19:34
 4014/4885 anonim ***** válasza:
100%

Én valamiért egy nagyon vagány kisfiút képzelek el hozzád, már a személyiséged miatt. 🤭 Viszont szerintem kislányod lesz 💗

R

2024. febr. 13. 20:26
 4015/4885 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hivatalosan is gratulálok A! :)

Szerintem kisfiad lesz. Remélem megosztod majd velünk, ha megjön az eredmény. Meg persze a név ötleteket is 😀

A méhszáj dologban nem tudok segíteni, max. annyit, hogy azért kíméletes életmód. Ismerőseim körében volt olyan, akinek fentebb ment, volt olyan is, akinek nem.

M., hogy vagytok?

Kérdező, ha olvasod, akkor remélem jól vagy és "jobb a lelkibékéd"

A2

2024. febr. 14. 20:41
 4016/4885 anonim ***** válasza:
63%

A2!Persze, megírom az eredményt, de még nekem is egy-két hét, amíg megtudom.

De várok további tippeket. Eddig egy-egy az állás. Meg persze D2 tudom, fiút mondana😁

Névre nem ígérek semmit. Már fix van, de elég ritka és az én sztorim is elég be azonosítható ahhoz, hogy inkább megtartsam magamnak. Nem engedem, hogy valami "jóakarom" bántsa a kislányomat. Jó, lehet a kisfiamat😂 Szerintem már marad Survi.

A.

2024. febr. 14. 20:57
 4017/4885 anonim ***** válasza:

Én kisfiúra szavazok továbbra is, igen igen 😬🙈😍 barátnőd kislányt mondott korábban ha jól emlékszem, neki is dobhatsz egy pontot :D

Bárhogyan is lesz, tökéletes csodálatos új kis jövevénye lesz a világunknak 🥹🙏🏼

A. fanatikus rajongó követője, gondolom olvasod :D Te mire tippelsz?

Tegyél A kommentjére piros jelet ha kislány, zöldet ha kisfiú ! :D

Na én amúgy konzultáltam a szegedi dokival..

azt mondja IR, de nem vészes…

Cserébe kardióznom kéne tornázni úszni futni és biciklizni

-úszni nem tudok

-futni nem fogok a lábam miatt

-biciklim meg nincsen

:D

Továbbá 100-120 grammos CH diéta !!

Baromira nem értek hozzá, nem tudom hogyan kell ilyeneket számolni, hiába olvasom el a neten, nem értem

Akivel eddig beszéltem senki nem hallott még ilyen alacsony ch-tartalmú étrendről :D

Mi a véleményetek?

Ja és rögtön gyógyszert is írt fel

merckformin XR 500 először fél aztán napi 1 szem vacsi után/közben

Illetve inofolicot

Ezekről is várom a véleményeket egyébként !

D2

2024. febr. 15. 12:31
 4018/4885 anonim ***** válasza:

Azt mondta 2hónap múlva vissza kell menjek inzulin/cuki terhelésre (aztán végül mondta, hogy legyen másfél hónap mert sietünk 😅)

Mióta voltam ezen a terhelésen kb folyamatosan ég a gyomrom, nem tudom ez mennyire van rendben :D gondolom semennyire amúgy…

TSH-t is kell újra nézetnem

Szóval másfél hónapra kivont kb a forgalomból

Sajnos az van, hogy amíg Ő nem mondja, hogy elkezdhetjük a meddőségi folyamatot, addig várakoznunk kell..

Nem felhőtlen emiatt a boldogságom..

Férjemnek mondjuk meg hátra van a spermiogramm és annak a konzultációja, még mindig nem tudtam időpontot kérni neki, annyi minden történik basszus..

+a vírus vérvétel is kell majd .. ezek is elhúzódhatnak simán ..

Na de majd meglátjuk 🥺

D2

2024. febr. 15. 12:43
 4019/4885 anonim ***** válasza:

D2! Igen, de barátnőméket külön számolom. Mondjuk nem nagyon kell számolni, mert ők már megtanulták az elmúlt 20 évben, hogy tuti lány 🤣

Na, ha a titkos rajongómat nézzük, akkor biztos lány lesz😁

Ahhoz képest, hogy nem vészes, elég durván kiéheztetne. Ilyenről még én se hallottam. Tuti, éhen halnék. Mondjuk lehet, úgy van vele, aki éhen halt, az már nem is IR ugyebár 😂

A.

2024. febr. 15. 13:19
 4020/4885 anonim ***** válasza:

A! nekem is a 12 hetes genetikain ràlógott a méhszàjra, 16 hetesen màr mellső fali volt, szüléskor pedig màr a fundusban volt, szépen fel fog húzódni neked is.

tuti hogy kisfiú☺️🥹💙

F

2024. febr. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!