Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3991/4885 anonim ***** válasza:
100%

Igen, még bent van a kisasszony 🙂 Múlt hét csütörtök óta, minden egyes nap tökéletes áramlásokat, meg CTG-ket produkál. Pénteken volt utoljára nagy UH, ott 1770g-nak mérték, holnap lesz a következő mérés. Vasárnap töltöm be a 37. hetet, azt mondták a dokik, hogy nem fognak tovább várni, szóval ha addig nem történik valami nagy gikszer, akkor vasárnap vagy hétfőn lesz programozott császár.

M

2024. febr. 6. 15:42
 3992/4885 anonim ***** válasza:

D2!

Hogy vagy? Átjárhatóság hogy ment?

M!

Nincs sok hátra, napok ezek szerint. Írj a fejleményekről :)

Kérdező, jól vagy?

A!

Te hogy vagy? Voltál dokinál vagy nem is tudom, hogy hol tartasz, genetikai? :)

A2

2024. febr. 7. 19:00
 3993/4885 anonim ***** válasza:
48%

M! Nagyon drukkolok akkor! Legfeljebb, majd kint megnő.

Én megvagyok. Survi él és virul 😁 Mindenkit üdvözöl. A többi majd jövőhéten kiderül. Már csak egyetlen aprócska probléma van. Lehet, hogy mégis fiú 🤣

A.

2024. febr. 7. 19:06
 3994/4885 anonim ***** válasza:

Az nem baj, sőt. Nagyon tudnak szeretni a fiúk, kis édesek 🥰 nekem kettő van, szóval tudom ám, hidd el :) Igaz, hogy a kicsi még pici, de látom a szemében a rajongást :)

A2

2024. febr. 7. 19:22
 3995/4885 anonim ***** válasza:

A2!Ja, nem baj, csak annyira nem merült fel eddig, hogy fiú is lehet, hogy ma gondoltam bele először, hogy akár az is opció 😁

Meg kicsit biztos utálni fog a rózsaszín ruhácskákért, meg mert lányneve van🤣

A.

2024. febr. 7. 20:00
 3996/4885 anonim ***** válasza:
Akkor lehet tényleg szokni kell a gondolatot. Általában fiút ritkán néznek leánynak 😀 fordítva szokott lenni.
2024. febr. 7. 20:33
 3997/4885 anonim ***** válasza:
A2 voltam
2024. febr. 7. 20:33
 3998/4885 anonim ***** válasza:
61%

Ja, nem, nem nézték semminek. Az nem is érdekelt, nem is volt róla szó. Csak az érdekelt, hogy van-e életjelenség. Erősen volt, épp szetboxolt🤣 Egyben az is kiderült, hogy a dopplert elrakhatom egy időre, ahhoz túl hiperaktív, a dokival se működött együtt.😁

Genetikain se fogom kérdezni, mert a tesztből úgyis biztosra kiderül.

A.

2024. febr. 7. 20:38
 3999/4885 anonim ***** válasza:
100%

Ki utálja ennyire A-t hogy mindig csak az ő válaszát pontozza le? 😂😂

Egészséges legyen, ez a legfontosabb! De ha fiad lesz akkor biztosan nagyon különleges és szoros kapcsolatotok lesz egymással🥰

F

2024. febr. 8. 15:55
 4000/4885 anonim ***** válasza:
43%

F! Egy bolond nő, ne törődj vele. Már kiosztott egy kérdésemnél, de nagy rajongóm, mert folyton azt lesi, hogy mit kérdezek.🤣Mondjuk gyakran benézni, mert arra is ráfogja, amihez közöm sincs. Nincs élete szegénynek, de ahhoz azért sunyi, hogy felvállalja magát. Vagy lehet, nem tud írni, csak a színeket ismeri😁

Persze, szerintem is az számít, hogy egészséges legyen.

A.

2024. febr. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!