Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
SK, neki nem mondta miért javasolja az műtétet?
Én “kicsit” többet hagytam ott tegnap a dokinál, de úgy tűnt nem igazán zavarja a csontkinövésem 😂
Megpróbálok nyitott MRIre menni, meg kell kérdezzem a formát, hogy engedi-e ?!
Fu A, akkor nem unatkoztok :D
Sikerült ma végül valamit intézned?
Én kiváncsi lennék a genetikais részre, esetleg dióhéjban ha lesz kedved fogalmazd meg 😊 de nem muszáj persze
A túszul ejtős részen nagyon nevetek 🤣❤️ de jogos amúgy :D hahaha
Szerintem ameddig nem kezd el nőni a hasad, addig antiterhesnek érzed majd magad
Még mindig annyira durva, hogy ott van Survi 🤩🤩 imádom a tényt !!!
D2
D2! Szereztem papírt az autoimmunomról, így, ha minden jól megy, megnyílik az út egy immunológus felé.
Hát, ez az, hogy nem tudom, hogy van Survi, csak remélem, hogy ott és jól. Képzeljétek, nem volt doppler! Azóta itt óbégat a védőnő a szekrényben. Mindjárt megkérdezem tőle, meggondolta-e magát 🤣
Na jó, nem, de tényleg nem dopplerezett, szóval be kell szereznem egyet, mert már totál bekattantam.
Néha szoktam mondani Survinek, intézzen már valamit, hogy tudjam jól van, de ebből az szokott lenni, hogy elkezdek vérezni és az ügyeleten megmondják, hogy jól van😕 Picit félreért szerintem, nem pont így gondolnám. Nem is merek már mondani neki inkább semmit.
A védő egyébként nem annyira szörnyű, mint vártam. Elég inaktív. Ha így marad, megleszünk. Mondjuk azért nagyon lecseszett, hogy ilyen paragép vagyok és letiltott az internetről, szóval 🤫
A hasam mérete nem nyugtat meg. Aszerint 8hónapos vagyok, de az inkább köszönhető az edzés felfüggesztésének😕
A.
Na biztosan konok egy gyerek lesz 🥹🥰🥰
Még sokára derül ki a neme? Nem vagyok jártas az ilyesmiben 🙈😅
Az a lényeg, hogy jól legyen ❤️
SK, és tervezi műttetni?
Gratula a mensidhez 😜🙏🏼 kicsit késve de eljött legalább ez a nap is :D
Nem tudsz rácsörögni a endódra?
Amúgy lehet szedned kéne, hogy szó szerint rendezze a ciklust
Kiváncsi vagyok amúgy hogy fog alakulni, hány napig tart meg ilyenek ..
D2
D2! Biztos csak segíteni akar. Én nem értékelem, még válogatok, hogy jelezzen😁
A genetikain már akkora lesz, hogy látszódik, ha hajlandó úgy fordulni. Egy tapasztalt doki meg tudná mondani. Akihez én megyek, tuti tudni fogja, de nem kérdezem meg, max.leíratom egy papírra, amit nem nézek meg. Utána megyek NIPT tesztre, az viszont biztosra megmondja, szóval majd utána tudom meg.
S.K.! Az a baj, hogy azzal nem sokkal vagy előrébb, ha rendeződik a ciklusod, de az alapbetegség megmarad. Ha viszont kezelik az alapbetegséget, attól automatikusan rendeződik a ciklus, hisz amiatt nem rendezett.
A.
Sziasztok!
Ivett baba megint bealakított... nagyon szereti a szülei idegrendszerét edzeni 🤦🏼♀️
Bent vagyok a klinikán és úgy néz ki mostmár végig bent is kell lennem. Ugye eddig 2 hét lemaradásunk volt, hétfőn voltunk ultrahangon, ahol már 4-5 hét lemaradást mutatott. Szóval mondta a dokinéni, hogy mostmár nincs mese, irány a klinika. Tegnap reggel jöttem, itt is csináltak ultrahangot, ami elég szar eredményeket mutatott. Azt mondta a doki, hogy ilyen rossz eredményeket még nem igazán látott, és hogy sokáig nem fogom már hordozgatni a gyereket. Az áramlások nagyon rosszak voltak 😔, pedig ezekkel eddig soha nem volt gond. Jó , nyilván ez bármikor romolhat, mert mindig egy pillanatnyi eredményt látnak... gyorsan elküldtek ctg-re, hogy ott minden rendben van-e, mert ha ott is gáz van, akkor még aznap császár... Persze hogy aludt a lelkem, mint a bunda, de sikerült felébreszteni és nagyon szép görbéket mutatott, ami egy pici megnyugvást adott. Ettől függetlenül felvettek a terhespatológiára (megint ugyan abba a szobába, ahol voltam, most legalább már a 3. ágyat is kipróbálhatom 😅)
Délután volt egy újabb UH, ott már tök jók voltak az áramlások is, de méretileg picike, a 4-5 hét lemaradás valid. 35+2 napos voltam tegnap, de méretek alapján 29+5 nek felelt meg. Azt mondták, hogy most minden nap ajándék, húzzuk amíg bírjuk, amíg nem romlanak az áramlási vagy ctg értékek addig bent marad, de valószínű nem fogjuk a 40. hétig húzni... Szóval így állunk, nyilván nem így terveztem az utolsó heteket, de jelenleg itt vagyunk a legnagyobb biztonságban és ilyen téren azért ez nyugtató...
M
Jaj ez az Ivett nagy huncutka lesz 🥺
Örülök, hogy most jól vagytok ❤️
Jelentsd majd a helyzetet amíg időd engedi 🤞🏼🤞🏼
Gondolom akkor most abban az intézményben vagytok ahol születni is fog a pici 😇
Szurkolok nagyon, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgaitok ! 🤞🏼🙏🏼🙏🏼
Többieknél mi a helyzi? ❤️
Én most reggel voltam 3pontos cukis terhelésen, szerencsére bent maradt a lötty 🥹😂 izgultam miatta .. de nem volt semmi gond végül
Szúrni nem jól szúrt a nőci, de legalább kedves volt :D
Nézettem D vitamint is, mert utólag megtudtam, hogy az is nagyon fontos
Ez a kettő fizetős volt, a többi beutalós, szerencsére
Sejtem, hogy minden más súlyos pénzek be fog kerülni :D főleg az átjárhatóság
Ciklus harmadik napján vagyok, a napokban kapok időpontot az átjárhatóságira elvileg
D2
M! Jaj, nagyon drukkolok nektek!🤞 Jobb lesz ott, mint naponta járni áramlást nézegetni, meg parázni. Reméljük, minél tovább bent marad, de már 30hetes méretekkel is jó esélye van. Tüdőérlelőt kaptál már?
D2! Nálam nincs semmi a szokott parámon kívül. Ma megjött a dopplerem, de még nem tudtam kipróbálni, mert nem tudok elmenni a zseléért. Már látom, hogy ma még ügyelet lesz, ha nem találom meg😕 Már úgyis rég voltam, lehet hiányolnak is🤣
A.
Most az a legújabb fejlemény, hogy jött egy székesfehérvári professzor mert majd valami hiper szuper ultrahangos osztályt fog itt Szegeden vezetni és mindenképp rám akar nézni. A főnővér felkészített, hogy ez az uh fogja eldönteni, hogy ma-holnap lesz-e a sürgősségi császár, vagy pár napot még bent tartják... a lényeg, hogy hetekkel már ne számoljak, mert jobb lesz kint neki, mint bent. azt mondták, hogy tüdőérlelőt ebben a terhességi korban már nem adnak, mert már többet ártana, mint használna...
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!