Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3931/4885 anonim ***** válasza:
76%

S.K. igen az ösztradiolra gondoltam. Nekem 190 valamennyi volt. Persze függ attól is,hogy hányadik napon nézték ugye. Ha gondolod, segítek az értékekben, valamennyire értek hozzá a korábbi tanulmányaimból,na meg 1 év alatt rengeteget olvastam a témában. A fogamzásgátló előtt is rendszeres volt a vérzésed?

A, elhiszem,hogy aggódsz,a helyedben én is folyton idegeskednék. De biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz. A 20 nap soknak tűnik ilyenkor,tudom. Majd mindig számolj be a fejleményekről! 😊

Y

2024. jan. 18. 23:24
 3932/4885 anonim ***** válasza:

Y! Remélem, most pár hétig nem lesz miről beszámolnom, mert az úgy szokott kezdődni, hogy épp ügyeletre megyek🤦🏽‍♀️ Eseménytelen heteket szeretnék!

Kértem időpontot a házi orvoshoz, még holnap kéne a többihez. Védőnő, genetikai uh., ilyesmi. Ezeket kell mostanában letudnom. Ja, meg előkeríteni a fogorvosom, aki eltűnt, illetve még mindig üres az immunológus poszt🤣

A.

2024. jan. 18. 23:39
 3933/4885 anonim ***** válasza:
Y! Ahogy számolja az app 28-31 napos ciklus esetén elvileg kb a 24-15. Napra esne. Amúgy a 70.ciklusnap volt 😹 egyébként sosem volt panaszom a menstruaciora gyógyszer előtt sem alatt sem és a letétel után 3 hónapig 😹 bemasolom szívesen mert ahol nincs sarga piros zöld jelölés fogalmam sincs hogy mi 😹 A! Rossz ne is történjen, azért ha történnek veled ilyen kis napi botlások amik azelott voltak azt oszd meg velünk nagyon aranyos történetek imádom olvasni!😸 S.K.
2024. jan. 19. 09:17
 3934/4885 anonim ***** válasza:
100%

Szia Y!

Nagyon jó, hogy írtál. Én is ezekre az összefüggésekre, most jöttem rá. Nálam is Tsh, prolaktin, vc a problema. Pedig egy eve orvoshoz jarok 2-nel is voltam, de mind azt mondta nem befolyasolja az étkezes.

Mai naptól én is mérem a cukrot étkezés előtt és után.Remélem így már jutok vmire.

Cirma

2024. jan. 19. 09:20
 3935/4885 anonim ***** válasza:

A. eseménytelen, nyugodt heteket kívánok! :) Amúgy egy fogorvoshoz nekem is sürgősen el kellene mennem,csak hát az igen nagy szorongást vált ki belőlem,de muszáj lesz legyőznöm. Ha már a vérfóbiát valamennyire sikerült (mire is nem jó ez a csodás IGT, ugye :D),akkor ez is menni fog. Csak egyszerűen,ha már leülök abba a székbe,öklendezni kell, hát még ha elkezd matatni a számban :D

S.K. ha szeretnéd, másold be,aztán megnézzük. Durva lehet amúgy,hogy ennyi ideje nem jött meg,nekem még régebben a 40. nap volt a max. Nálam inkább az van, hogy nagyon elhúzódik, pecsételés előtte, utána,kivéve,ha kapom a progeszteront, akkor ez a gond nincs.

Cirma, mindenképpen mérd, 0. 60. és 120. percnél. Kicsit macerás, de ebből azért látni már a dolgokat. Nekem régen semmi diéta és mozgás nélkül csak a 60. percnél ugrott ki,120-ra visszament, most a vizsgálat előtti napokban,diéta+mozgás kombó mellett csinált olyat,hogy 120. percre még magasabb lett. Jó,nem olyan kiugróan,de látszott,hogy nem állt vissza. A tegnapi front meg úgy bekavart, hogy bármit ettem, 7 alá nem igen ment. Éjfél körül néztem rá megint, addigra állt helyre.

Nálad egyébként volt terheléses cukorvizsgálat korábban? Meg ha jól rémlik, korábban írtad, hogy a bromot is abbahagyatta Veled a dokid. Most akkor csak a pajzsmirigyre szedsz gyógyszert? Tartod a 160 g CH diétát?

Egyébként nálam is a 3. doki vette észre a PCOS-t, mindent elmagyarázott ezzel kapcsolatban, először a diétát és a mozgást javasolta, most jutottunk el a Mercforminig. A korábbi dokik szerint tökéletes a 2,77-es tesztoszteron szint és az 5-ös AMH és a kicsit felborult LH, FSH aránya. Jó, tényleg nem olyan kiugró értékek ezek,de mégsem sikerül teherbe esni,mint látjuk.

Y

2024. jan. 19. 13:28
 3936/4885 anonim ***** válasza:

Szia!

Y igen bromot nem szedem, de van itthon belőle, mert ez a doki azt mondta a tsh miatt emelkedik a prolaktin.

Te szeded azt is? Vagy csak pajzsmirigy es Mercformin?

En most "csak" ezt a kettőt?

Nem tartom a dietat, most kezdem, de nem méregetek. Jelenleg írom az etkezes elötti es 2 óraval utani értékeket.

Aztan jövő het utani hetfőn beszelek a termeszgyógyasszal. Heti 2 nap lesz konzultáció.

Amugy nekem is azt mondtak nem veszesekek az eredmenyeim de azert meg se jön össze a baba.Amire meg csak a lombikot ajanljak.

Cirma

2024. jan. 19. 14:34
 3937/4885 anonim ***** válasza:

Az kimaradt, hogy kb 4-szer voltam terheléses vizsgálaton.Közben allítgattuk a Mercformint.

Cirma

2024. jan. 19. 14:36
 3938/4885 anonim ***** válasza:

Cirma,akkor kb.ugyan azokkal küzdünk úgy látom. Én szedem a bromot,sőt most egy negyeddel többet írt elő az orvos. A pajzsmirigy gyógyszer adagolásán is változtattunk kicsit. A mercket meg kb.1 hónap lesz felépíteni,250 a kezdő adag,ami a végére 1500 lesz.

Te mennyit szedsz belőle? Illetve Neked is PCOS a diagnózis? Volt valami tüneted azon kívül,hogy nem sikerült a baba?

Y

2024. jan. 19. 18:54
 3939/4885 anonim ***** válasza:

Igen, kicsit megörültem, hogy van itt egy sorstars.🙂

Ha van kedved írj rám privatban is tudunk beszélni.

Érdekelne ki az orvosod.

Nekem első doki 750-ig emelte a Mercformin adagot, a masik terhelesek utan visszacsökkentette 250-re, azt mondta rontott a helyzeten.

Pcos-t nem állapítottak meg, de amúgy el tudom kepzelni az lenne a diagnózis. Uh-n semmi nem problema nem latszott.

Igen egy reszt nem jön a baba, de sokat feszült is a mellem nem csak menzesz elött, mint kiderült a prolaktin miatt. Hiaba aludtam faradtan keltem es mar úgy, hogy feszült voltam.

Ezek a tünetek sokat javultak a gyógyszerekkel. De vannak idöszakok mikor nekem is elszallnak az értékek. Szóval vmi meg mindig nem jó es hat a gyógyszerek mellett 1 éve nem sikerül teherbeesnem.

Cirma

2024. jan. 19. 20:37
 3940/4885 anonim ***** válasza:
[link] Ez a négy oldal volt. S.K.
2024. jan. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!