Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3911/4885 anonim ***** válasza:

Úgy örülök A, hogy rendben vagytok. Mindig olvasom ha van új valasz itt.

Üdv az régi/újaknak.

Én is leginkább csak olvaslak titeket, de mindenkinek szorítok az úton 🤞

Én jelenleg várom az első UH időpontomat (jövőhét péntek).. szerintem ilyen lassan meg sosem teltek a napok.... közben minden létező terhes tünetem van, elég rosszul érzem magam... létezni is nehéz 🤢😴

E

2024. jan. 12. 18:03
 3912/4885 anonim ***** válasza:

E! Mit nem adtam volna egy terhes tünetért!🙏 De mostmár besértődtem, már nem is kell🤪 Amúgy szerintem a reggeli rosszullét kifejezést tuti, férfi találta ki, vagy nő, aki sose volt terhes. Nekem, ha nagy ritkán hányingerem van, az kizárólag délutánra vagy estére esik. Mondjuk lehet, hogy reggel is van, csak annyira rosszul vagyok magától a reggeltől, hogy az már fel se tűnik🤣

Ha valaki, én aztán megértem, milyen lassan megy az idő az uh.-ig. Drukklok majd neked!🤞

A.

2024. jan. 12. 19:28
 3913/4885 anonim ***** válasza:

SK , jó keze van a telefonáláshoz a kolleginának :D

Szuper, hogy elmegy rákszűrésre, innen is megdicsérem ! Fontos dolgok ezek nagyon

Lassan eljön a 22. 🙏🏼 olyan hülyén telik ilyenkor az idő 😩😩 nem?

K, (és Y-nem is írom) szerintem simán menj meddőségibe, A jól írja és én is tapasztalom most, hogy rengeteg idő telik el, konkrét hónapok az első konzultációig, aztán onnan újabb 2-3hónap kb mire el tudtok indulni a tervezett úton

És ezidő alatt bőven megfoganhat természetes úton a babád 🥺🤞🏼

M is nagyon jól és gyönyörűen megfogalmazta az én gondolataimat ezzel kapcsolatban ❤️

Szerintem semmire és senkire ne gondolj csak és kizárólag arra, hogy mi a célotok a pároddal !

Nem kell másokra hallgatni vagy meghallani ha furán gondolkodnak az ilyesféle segítséggel kapcsolatban! Maga az a tény, hogy hajlandó vagy segítséget kérni és azt elfogadni, kiemel a tömegből és lelkileg is jól esik egy idő után szerintem 😊

De persze ez egyéni preferencia kérdése 😊

Én pl szívesen vágok bele mostanra a dolgokba, sajnálom is, hogy eddig tétováztam 🥺 persze bevagyok rezelve, türelmetlen is vagyok olykor… de ilyenkor arra gondolok, hogy mennyivel felkészültebb és tájékozottabb tudok majd lenni ha eljön a mi időnk, mint azok akiknél mondjuk villámcsapás szerűen jön a baba

M, nagyon jó olvasni amiket írsz 🥹🙏🏼🙏🏼 !! Nagyon jó kis csapatot alkottok Ti hárman együtt, már most 😇

Y, tök jó egyébként, hogy utána jársz a dolgoknak, nagyon király vagy !

A, feltűnt ám, hogy gyereknek hanem babának hívod Survit :P javuló tendencia

Nagyon várom már, hogy egyre több infót kapjunk róla 😍 leginkább mikor kiderül a neme :P nehogy kis Kristóf legyen belőle hahah nem tágítok ettől a gondolattól

Amúgy van ruhafesték 😂 majd a rózsaszín ruhákat átvarázsolod maximum :D

Mondhattad volna, hogy ilyen profi a dokid 🥲 kihez jártál?

Elvileg az enyém is eléggé jó, megyek is hozzá magánba nemsokára

Cirma, nem semmi összegek 🥲

Szerintem igenis hisztizz es tombolj ha olyan kedved van ! De a célodat ne feledd ! 🥺

Ugyanakkor azt is gondolom( nem tudom végül bele vágsz-e ebbe a mentor programba vagy sem), hogy azt a pénzt tudnád másra is fordítani, vagy is úgy értem, hogy ugyanerre csak más úton

Nem akarlak ezzel megbántani vagy eltántorítani, ne értsd félre

Most nekem is nagyon parán jön az anyagi csőd…. Több orvoshoz is hivatalos vagyok, mindegyik baromi drága … de muszáj rendbe tenni magam amíg várunk a kicsire mert utána Ő lesz fókuszban

Ja még annyit hozzá tennék ehhez a kis novellához 😂😂 hogy ha tudtok menjetek el mindenképpen fogorvoshoz, csekkoltassátok, hogy minden rendben van-e, eléggé közrejátszhat a dolgokban

Neten is utána tudtok olvasni, elég durva .. pedig nem is gondoltam volna

Meddőségiben is van aki kérni fogja majd, bár mindenki más protokoll szerint dolgozik

D2

2024. jan. 13. 11:34
 3914/4885 anonim ***** válasza:

A, egy “nem” lemaradt, bocsi :D

Kérdező, ha esetleg olvasol minket, puszilunk sokszor és várunk vissza, amint úgy érzed, hogy készen állsz ! ❤️

D2

2024. jan. 13. 11:40
 3915/4885 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat. Azt elfelejtettem mondani, hogy fél év próbálkozás után voltam vérvételeken, hormonokat megnézték, voltam endokrinológusnál is magánban, de mivel akkor padlón voltam, és mondtam, hogy most nem próbálkozunk a babával, akkor csak a diétát mondta, meg a fogamzásgátlót, nyilvan el sem kezdtem szedni, mert mondtam, hogy hamarosan újra próbálkozunk. Csak zavartak nagyon a tünetek, a szőrnövekedés, meg sok egyéb lelki peobléma a PCOS miatt is és más miatt is, próbáltam először azokon javítani :(

Volt egy kémiaim is a második próbálkozós ciklusban egyébként.

A méhpempőt kezdtem el szedni nyáron, az nagyon szépen rendbe tette a ciklusomat, az elmúlt 5 hónapban 31-32 napos volt, azelőtt pedig 29-45 között ingadozott. Próbálok glutén-, laktóz- és cukormentesen étkezni. Gondolkodom, hogy új dokit keresek, mert nem volt túl szimpatikus az előző hozzáállása.

K voltam. :)

2024. jan. 16. 06:47
 3916/4885 anonim ***** válasza:

K! Én is pcos vagyok most fogok menni majd az endokrinologushoz jövő hét hétfőn :) nekem a hátam pattogott ki nagyon meg indokolatlanul jött fel rám pár kiló ami inkább derektaj és hasi :) a diétámmal egy hét alatt eleg szépen bontottam le belőle szerencsére. Más tunetet nem nagyon láttam magamon. a

Méhpempőt én is elkezdtem szedni gondoltam majd minden szuper lesz tőle. Akkor még nemtudtam hogy baj van így be tudtam annak hogy ez nem is működik. :) ez a 89.ciklusnapom és 61 napja kesik. S.K.

2024. jan. 16. 09:24
 3917/4885 anonim ***** válasza:

K, szerintem ha nem szimpi a doki vagy nem hiszel benne, keress újat ha teheted !

SK, gyógyi mellett mindig volt “rendesen” mensid?

Én kiváncsi vagyok amúgy, hogy mik fognak kiderülni a babacsináló dokinál… jövőhét kedden megyek hozzá a magánjába.. azt nem tudom, hogy az átjárhatóságit megcsinálja-e ott azonnal… vagy csak konzi lesz?! .. kiderül

D2

2024. jan. 16. 14:15
 3918/4885 anonim ***** válasza:
D2! Tű pontosan megjött mindig a gyógyszer mellett. Amikor abbahagytam június végén akkor is végig ugyanilyen pontos volt szeptemberig. Akkor a jövő hét eleje neked is orvoshoz járós. S.K.
2024. jan. 16. 21:55
 3919/4885 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

K,SK, D2 nagyon várom majd mit nond nektek az orvos remelem beszamoltok reszletesen. Mindenből tanulunk.

En vegül jelentkeztem a termeszetgyógyaszhoz kiprobalok egy honapot. Parom nem nagyon örült a penz miatt vegülis megértem..

Majd meglatjuk talan annyibból jobb lesz nekem heti 2 konzultació lesz így.

Cirma

2024. jan. 17. 08:42
 3920/4885 anonim ***** válasza:
100%

Na, bocs, kicsit eltűntem. Tegnap megint erősen rendetlenkedett a hematómám. Teljesen ki vagyok már ettől készülve. Kibírtam, hogy nem mentem ügyeletre, mert ugye mára volt időpontom dokihoz. Na, de persze, hogy sírva rettegtem tegnap óta 🤣

A lényeg, hogy Survi él, ma is hallottam a szívét 😁 Más kérdés, hogy én már nem🤦🏽‍♀️Ha megszületik, lesz miről beszélnünk...

Szépen nő, már kb.akkora, amekkora szerintem is lehet. Szóval hivatalosan is megkezdem a terhesgondozást, remélve a legjobbakat.🤞 Persze az idegállapotomon nem segített, hogy terhességem magas rizikójú besorolást kapott.😕

Drukkolok mindenkinek, aki mostanában megy dokihoz, bármilyen okból.

A.

2024. jan. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!