Szerintem akkor még nem következett be a peteeresed ha volt, amikor vették a vért
D2
2024. jan. 4. 20:18
3872/4885 anonim válasza:
D2! Én is láttam a rántott bodza virágot 😹 a magyarok mindent ki rántanak 😹 omega 3at szedem kb egy hónapja :) egyébként én szeretem a halat a párom nem ugrál érte, általában ilyenkor neki más van készítve :) egyébként van itthon ilyen olíva olaj spray nagyon szeretem :) volt hogy magamnak sütőben sutottem panirozott halat befujtam vele és tok finom volt úgy is :) A! Hogy vagy mikor mész holnap a dokihoz? Drukkolunk nagyon! :) S.K.
2024. jan. 4. 20:25
3873/4885 anonim válasza:
Dolgozgattam kicsit.
Tegnap arra ébredtem, hogy az utolsó fűtőalkalmatosság is bekreppált, szóval szuper, mert már fűtésem sincs.
Persze, antiterhesnek érzem magam. Tegnap este hoztam a formámat. Elfelejtettem bevenni a progit, 2,5 órát késtem vele. Szóval azonnal görcsöket és vetélést hallucináltam 🤦🏽♀️
Nyilván rettegek a holnaptól. Délután megyek az esélytelenek nyugalmával. Mostmár mindenképpen kiderül, vagy így, vagy úgy.🤷🏼♀️
A.
2024. jan. 4. 20:36
3874/4885 anonim válasza:
A! Szerintem ott van veled Survivor! 😻 S.K.
2024. jan. 4. 20:54
3875/4885 anonim válasza:
S.K. Bárcsak igazad lenne🙏De él is vajon? Mert az kevés, ha csak itt van.
A.
2024. jan. 4. 21:03
3876/4885 anonim válasza:
Persze hogy él, ezért Survivor a neve! 😻 nagyon várom már hogy megírod nekünk hogy van szívhang és minden rendben van vele! Talán jobb érzés nem érezni semmit, mert a gorcs meg a vérzés csak nagyobb frászt okoz nem?🙀 S.K.
2024. jan. 4. 21:29
3877/4885 anonim válasza:
S.K. Ma pont volt kis görcs is. 2 dologtól tudok hasügyben bepánikolni. Van, hogy napokig semmi fájás. Nyilván nem nő a méhem, hisz elhalt, minek nőne. Utána jön egy fajós nap a semmiből. Hát, egyértelmű, mindjárt megindul a vetélés 🙄
Ráadásul most kéne újra nem megjönnie és ilyenkor sokaknak emlékszik a szervezet és erősebb mindjárt megjön érzés lesz. Na, pont az kell még nekem 🤦🏽♀️ Jó is, hogy holnap már kiderül, mi van, mielőtt zárt osztályon végzem.
A.
2024. jan. 4. 21:41
3878/4885 anonim válasza:
Én nagyon remélem hogy holnap ilyenkorra már mindent a legnagyobb rendben fogunk tudni rólad! S.K.
2024. jan. 4. 22:03
3879/4885 anonim válasza:
Követem a fejleményeket, A veled vagyok gondolok rátok 🥰 és összeszorított farpofákkal izgulok értetek 🥰 Remélem minden rendben lesz, és egy kicsit megnyugszol 🤭 Ha ez megnyugtat a 5.ik és a 8.ik hét között én is anti terhesnek éreztem magam 🤭 Aztán mint derült égből villámcsapás jött a hányinger meg az étvágytalanság, és rosszul lét mindentől is 🤭🤭🤭 az hogy görcsölgetsz teljesen normális.. Nekem volt olyan nap a 10.ik hét körül, hogy annyira fájt a hasam, hogy menni is alig bírtam, teljesen azt hittem, hogy elvesztettem a babát. Lesznek még fura érzések, nyilalgatások, húzódások, görcsök, ne stresszelj, próbálj meg most minnél nyugodtabb maradni mert ezek a kis csöppségek mindent éreznek, amit az anyukájuk is. Nagyon szorítok érted, hogy minden rendben legyen 🥰 (R)
2024. jan. 5. 09:24
3880/4885 anonim válasza:
Köszönöm a drukkokat! Nagyon rettegek. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy lehet nem rettegni. Lassan nekem nem lesz szívhangom🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!