Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?

A majd írj mi volt !!
Írok amint tudok csajok csak tiszta káosz van mióta elkezdődött ez az év 🤣 Prikezsiaaaa
D2

Ja és most látom, hogy csütörtök van és nem péntek 😭 na joooooo……..
D2

És milyen eredmények születtek SK?
D2

A fogja tudni, hogy jó értékek-e :D ő ért ehhez :P
Neten ezt találtam a hidroxiról
Progi nekem 40körül volt de ezeknél a számoknál nem mindegy a mértékegység sem
Nekem oda nmol/L volt írva pl
Koleszterinben nekem a sima koleszterinnél volt minimális eltérés és az LDL koleszterin
Ott a 2,59 nmol/L helyett lett 3,75 bármit is jelentsen ez 🥲😀
Férjemnek a sima,a jó, a rossz és a triglicerid is “rossz értékeket” mutatott, neki lehet majd gyógyszert kell erre szednie pl :/ mert ha ennek a pár koleszterinnek az együttese rossz akkor az egy külön vérképed ad ki és kezelni kell a jövőben
D2

Én lemaradtam ott, hogy S.K.-nak nem jött meg. A hormonpanel meg ciklus nélkül értelmezhetetlen. Ha megjött, akkor csak azt kell tudni, hányadik napon volt a vérvetel.
A koleszterinem nekem is mindig magas. Az csak annyit jelent, hogy zsírdisznó vagyok😂 Gondolom, az étkezést kéne megreformálni, mert a sport az égvilágon semmit nem változtatott rajta.
A.

Nem kell túlsulyosnak legyél ahhoz, hogy “magas” legyen a koleszterined
Mi sem vagyunk azok
Még igazán húsosnak sem mondanám magunkat, sőt.. 😊
Mediterrán diéta javasolt ilyenkor és hidegen sajtolt olajok
Érdemes olíva olajjal dolgozni a konyhában is pl mondjuk egy jó bundás kenyér nem igazán működik benne 🤣 az olajoknál figyelni kell, hogy ne hevítsd 180fok fölé mert az meg azért tesz “rosszat” meg talán meg is ég vagy nem tudom igazából
Halak, tengeri kütyük ha szeretitek.. nálunk Gergely max a halat eszi meg… a többi ki van zárva :D
Omega hármat szedsz?
Koleszterin nem játék, Gergelynek nagy valószínűséggel jóval jobban utána kell járni ennek hamarosan
bár lehet örökletes is, nálam esélyes, hogy az
A 😹 kötve hiszem, hogy zsírdisznó lennél
Amúgy magyarba kb mindnekinek magas, népbetegség kb
Ezért is emelik folyamat a referencia értékeket 🥲😅 ez a nemzet még a vérvételes eredményt is olajban vagy zsírban rántaná ki ha nem lenne más :D
Múltkor láttam, hogy bodzavirágot is ki szoktak rántani 😹🤓
A, hogy érzed magatokat? Sikerült a munkát elvégezni?
SK, nagyon jó, hogy sikerült időpontot intézned az endóshoz🤞🏼 drukkolok, hogy jól megszakértsen Téged 🥺
D2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!