Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3861/4900 anonim ***** válasza:

A majd írj mi volt !!

Írok amint tudok csajok csak tiszta káosz van mióta elkezdődött ez az év 🤣 Prikezsiaaaa

D2

2024. jan. 4. 12:56
 3862/4900 anonim ***** válasza:

Ja és most látom, hogy csütörtök van és nem péntek 😭 na joooooo……..

D2

2024. jan. 4. 12:57
 3863/4900 anonim ***** válasza:
Április 30.ra kaptam időpontot endokrinologiara🤮 a magán rendelésre van ahol meg a jövő hét eleje is szabad. Nem kérdés hogy maganhoz megyek e :) valaki tudja esetleg hogy megvarjam a vervetel eredményt és úgy menjek vagy pedig jobb ha az eredménnyel a kezemben megyek oda? :) S.K.
2024. jan. 4. 14:33
 3864/4900 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy mert meg is jöttek az eredmények a laborbol :) S.K.
2024. jan. 4. 15:06
 3865/4900 anonim ***** válasza:

És milyen eredmények születtek SK?

D2

2024. jan. 4. 15:26
 3866/4900 anonim ***** válasza:
Munkában vagyok csak nagyjábol rá néztem otthon majd megnézem megírom ide:) a maszek doki január 22en fogad már endokrinologian :) viszont fogalmam sincs hogy melyiknel mit kell nézni van benne pirosan koleszterin is jelölve meg ez az. Progeszteron 1,83 meg vab olyan hogy 17 hidroxi progeszteron 1,16 ez jónak számít? jobb ha kérdezel és válaszolok mert nekem eleg kínai az egész 😦 S.K.
2024. jan. 4. 16:16
 3867/4900 anonim ***** válasza:

A fogja tudni, hogy jó értékek-e :D ő ért ehhez :P

Neten ezt találtam a hidroxiról

[link]

Progi nekem 40körül volt de ezeknél a számoknál nem mindegy a mértékegység sem

Nekem oda nmol/L volt írva pl

Koleszterinben nekem a sima koleszterinnél volt minimális eltérés és az LDL koleszterin

Ott a 2,59 nmol/L helyett lett 3,75 bármit is jelentsen ez 🥲😀

Férjemnek a sima,a jó, a rossz és a triglicerid is “rossz értékeket” mutatott, neki lehet majd gyógyszert kell erre szednie pl :/ mert ha ennek a pár koleszterinnek az együttese rossz akkor az egy külön vérképed ad ki és kezelni kell a jövőben

D2

2024. jan. 4. 18:24
 3868/4900 anonim ***** válasza:

Én lemaradtam ott, hogy S.K.-nak nem jött meg. A hormonpanel meg ciklus nélkül értelmezhetetlen. Ha megjött, akkor csak azt kell tudni, hányadik napon volt a vérvetel.

A koleszterinem nekem is mindig magas. Az csak annyit jelent, hogy zsírdisznó vagyok😂 Gondolom, az étkezést kéne megreformálni, mert a sport az égvilágon semmit nem változtatott rajta.

A.

2024. jan. 4. 18:34
 3869/4900 anonim ***** válasza:
Nekem is az a mértékegység rajta :) a koleszterint nem értem mondjuk mert nem vagyok túlsúlyos :) de mindegy majd lesz valami a sima koleszterin 6,6 az ldl pedig 3,97 S.K.
2024. jan. 4. 18:53
 3870/4900 anonim ***** válasza:

Nem kell túlsulyosnak legyél ahhoz, hogy “magas” legyen a koleszterined

Mi sem vagyunk azok

Még igazán húsosnak sem mondanám magunkat, sőt.. 😊

Mediterrán diéta javasolt ilyenkor és hidegen sajtolt olajok

Érdemes olíva olajjal dolgozni a konyhában is pl mondjuk egy jó bundás kenyér nem igazán működik benne 🤣 az olajoknál figyelni kell, hogy ne hevítsd 180fok fölé mert az meg azért tesz “rosszat” meg talán meg is ég vagy nem tudom igazából

Halak, tengeri kütyük ha szeretitek.. nálunk Gergely max a halat eszi meg… a többi ki van zárva :D

Omega hármat szedsz?

Koleszterin nem játék, Gergelynek nagy valószínűséggel jóval jobban utána kell járni ennek hamarosan

bár lehet örökletes is, nálam esélyes, hogy az

A 😹 kötve hiszem, hogy zsírdisznó lennél

Amúgy magyarba kb mindnekinek magas, népbetegség kb

Ezért is emelik folyamat a referencia értékeket 🥲😅 ez a nemzet még a vérvételes eredményt is olajban vagy zsírban rántaná ki ha nem lenne más :D

Múltkor láttam, hogy bodzavirágot is ki szoktak rántani 😹🤓

A, hogy érzed magatokat? Sikerült a munkát elvégezni?

SK, nagyon jó, hogy sikerült időpontot intézned az endóshoz🤞🏼 drukkolok, hogy jól megszakértsen Téged 🥺

D2

2024. jan. 4. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!