Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3901/4885 anonim ***** válasza:

Kedves Y! Nagyon sajnálom, hogy neked is ilyen küzdelmeken kell keresztül menned. 🥺 Mindannyian tudjuk mennyire nehéz ez lelkileg, de egy pillanatig se legyél azért szomorú, vagy esetleg érezd magad kevesebbnek, mert egy meddőségi központ segítségét kéritek. Hidd el te már csodalátos vagy azért, amiért ennyire küzdesz,❤️ te már rengeteget tettél meg a leendő gyerekedért, sokkal többet, mint egynéhány szülő megtesz a gyerekük 18 éves koráig....

Fel a fejjel és csak menni menni előre, lehetőleg mihamarabb, mert mint látod az időpontkérés meg bejutni helyekre nem egyszerű dolog! Aztán kitudja... lehet amíg az időpontot várjatok, összejön ☺️

Szorítok nektek!

M

2024. jan. 12. 12:38
 3902/4885 anonim ***** válasza:

M! Az múlt péntek volt🤣 Legközelebb szerdán mennék a területibe. Ma voltam meddőségiben átmenetileg elbúcsúzni.

Sajnos, most viszont megint baj van. Megyek ügyeletre. Szokás szerint nagyon félek.

Ha végeztem, írok mindenkinek, mert látom felbolydult a kérdés megint. Üdvözlet az újaknak és régi -újaknak. Csak most nem nagyon tudok koncentrálni semmire.

A.

2024. jan. 12. 12:39
 3903/4885 anonim ***** válasza:

Basszus A! Már én sem bírom ezt a drámát, nem hogy te.... Újabb vérzés!? Írj azonnal ha tudsz! ❤️❤️❤️ Nagyon nagyon szorítunk!!! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

M

2024. jan. 12. 12:43
 3904/4885 anonim ***** válasza:

Szerintem már kint lesz a fotóm a portán, NE ENGEDD BE! felirattal🤣

Írok, ha végeztem.

A.

2024. jan. 12. 13:33
 3905/4885 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok!

Cirma vagyok. Meseltem nektek, hogy jelentkeztem egy mentorprogramba amit nagyon vártam.Ma volt egy ingyenes megbeszeles, a hölgy nagyon kedves nagytudasú komplexen kezeli a helyzetet.. aztan megkerdeztem mindez mennyibe kerül azt mondta 600ezer Ft de lehet 3-szori reszletben fizetni.

Nagyon lelombozta a kedvem.

Annyira unom hogy nem sikerül a sok draga vitamint, vervetelt, orvost es most még ez is...

Elegem van!!!

Persze tudom semmire se megyek ezzel, hogy itt hisztizek..

2024. jan. 12. 15:53
 3906/4885 anonim ***** válasza:

Na, itt vagyok. Bébi jól van, ez a lényeg 😁

Üdv K és Y! Én mindenkinek a meddőségit ajánlom. Olyan lassan halad minden, hogy közben nyugodtan teherbe lehet esni. Sima nődokik meg vagy sehova nem küldenek, vagy fizetősben ugyanazt megcsinálhatod csilliárdokért, amit meddőségis beutalóval ingyen. Amúgy is van mit fizetni. Pl.,ha rossz a hormonsor mehetsz magánba endoshoz, de legalább maga a vérvétel ingyen volt és arra nem kell várni. Én a "sima" nőgyógyászomnak kb.2 évig könyörögtem, mire csináltatott egy hormonsort és ennyi is volt. Semmi mást nem, mert meddőségi...

Ajánlanám a meddőségis dokim, mert nála a jelenlététől teherbe esnek a nők. Szerintem még egy beültetést se csinált, mert kb.a 2.konzultáció után spontán terhes mindenki🤣 De képzeljétek, ma mondta, hogy bezárnak! Felújítás lesz, szóval hónapokig szünetel. (Nekem sincs más választásom, ezt a gyereket kell megszülnöm, nem érek rá felújításra várni.)

Y! Nagyon érdekes a történeted. Tényleg nem látszik semmi komoly probléma. Párodat vizsgálták? Neked azért is lenne jó meddőségi, mert együtt néznek. Lehet esetleg összeférhetetlenség is.

A.

2024. jan. 12. 16:34
 3907/4885 anonim ***** válasza:

A! Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!! 😍 ❤️❤️ Akkor mostmár tényleg hivatalosan kismama vagy? Vagy még nem küldtek védőnőhöz? Nem tudom már követni a dolgokat 😅

M

2024. jan. 12. 16:41
 3908/4885 anonim ***** válasza:

M! Ez csak ügyelet volt. Nem figyeltél😂 Múltkor írtam, mi volt a terhességmegállapító papíron. Terhesgondozás megkezdése javasolt. Ezért kértem időpontot a területi nődokihoz, mert az ilyen labor, meg egyéb hülyeségeket ott csináltatom, nem magánban. Na, de nem kapkodtam el, mert hát folyamatosan parázom, hogy nem is vagyok terhes 🤣De azért a végtelenségig nem húzhatom, mert gondoltam, ha esetleg mégis megszülöm ezt a gyereket, csak illene még szülés előtt megejteni az 1.trimeszteri vizsgálatokat😂

Szóval továbbra is SZERDÁN megyek nődokihoz és utána szép sorban mindenhova, ahova kell.

A.

2024. jan. 12. 17:01
 3909/4885 anonim ***** válasza:

Pfuuh oké basszus igyekszem mostmár megjegyezni... 😂😅 Nem igazán vagyok mostanában toppon 😅

Szóval akkor majd szerdán zaklassalak legközelebb, hogy mizu... 😀

Na de a lényeg hogy TERHES VAGY! és Survi még ott van ❤️ Nem is kell több ☺️

M

2024. jan. 12. 17:13
 3910/4885 anonim ***** válasza:

M! Igen. A szerda a szokottnál is parásabb lesz. Ha ott is meglesz, akkor már csak 3 hetet kell kibírnom a genetikáig. "Csak". Eddig másfelet se bírtam 🤣

Igen, megint hallottam a szívét.😁

A.

2024. jan. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!