Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3921/4885 anonim ***** válasza:
100%
A! Nagyon örülök hogy részese lehettem ebben a csapatban annak, hogy megtörtént veled a csoda amire már nagyon nagyon régóta vágysz! Jó olvasni hogy Survi is jól van 😻😻😻 vigyázz magadra!😻 S.K.
2024. jan. 17. 19:07
 3922/4885 anonim ***** válasza:

S.K.! Nagyon köszönöm. Hidd el veled is meg fog. Itt mindenki sorra kerül, ez egy ilyen csoport😁

A.

2024. jan. 17. 20:02
 3923/4885 anonim ***** válasza:

A! Majd jelentkezz, hogy vagytok.

Boldognak erzed magad?

Cirma

2024. jan. 17. 20:30
 3924/4885 anonim ***** válasza:

Nekem ma megint megjött, barcsak sikerülne iden valami csoda folytán

Cirma

2024. jan. 17. 20:31
 3925/4885 anonim ***** válasza:

Cirma! Á, nem, majd ha megszületik. Most még folyamatos a para. Nagyon idegőrlő ez a hematóma. A következő cél, kibírni 3 hetet uh.nélkül. Hát, eddig másfelet se sikerült 🤣

Simán sikerülhet idén. Az még rengeteg idő és BÁRMIKOR sikerülhet. Itt a példám. Az utolsó esélyem volt és azt hittem, ovum se volt. Végül olyan későn lett, hogy annyit ki se bírnak a spermiumok normál esetben. De Survi csak várt türelmesen, mert jönni akar😁

A.

2024. jan. 17. 20:46
 3926/4885 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Y vagyok!

Köszönöm a sok kedves hozzászólást, különösen Neked M., meg is ríkattál kicsit. Sajnos távolabbi rokonságon belül is tudok olyat,aki nem foglalkozik normálisan a gyerekével, ez mindig elszomorít. Sokan nem is tudják másnak milyen küzdelem,mire összejön,ha egyáltalán összejön a baba.

Ti egyébként hogy vagytok most? Mikor születik a kicsi?

A. Neked nagyon gratulálok, remélem minden rendben lesz a továbbiakban. Hematoma elég gyakori dolog, fel fog szívódni, ne aggódj. Egyébként nálunk a páromnak kicsivel alacsonyabb a spermaszáma,erre vitaminokat javasoltak. Összeférhetetlenséget még nem vizsgáltak.

Cirma,Nálad olvastam korábban ,hogy volt pajzsmirigygondod. A cukrodat nézték?

Mert én pont ma voltam kontrollon, elszállt a TSH és a prolaktin értékem most. Azt megfigyeltem, ha a TSH elkezd növekedni, akkor megy a prolaktin is vele. Viszont a kontroll előtt elkezdtem minden főétkezés előtt, után mérni a cukromat és megint ugrál, a tegnap esti,meg a mai napi az eddigi legdurvább. Reggel még jó volt 4.7, de azóta, ha eszek 1 óra múlva már 7 felett volt, 2 órával utána is 6 körül van. Pedig ugyan azt eszem,mint eddig a diéta szerint.

Erre a doki már írt fel Merckformint,most kezdem el felépíteni. Elvileg IGT-m van, ami a csökkent glükóztolerancia. Mit ne mondjak, baromira örülök, de sajnos apai ágon több cukorbeteg is van.

Ezt csak azért írtam, hogy lehet érdemes lenne megnézni Neked is,mert a doki szerint ez is állhat a felborult TSH és prolaktin mögött.

S.K. olvasom Te is PCOS vagy. Hormonjaid milyenek lettek? Csak mert azt nem láttam,hogy írtad volna,bár lehet a sok hozzászólás mellett elsiklottam felette. Menstruációdat nem hozzák meg valahogy? Ilyenkor szoktad adni gyógyszert,ami meghozza. Vagy vársz még vizsgálatokra.

Olvastam,hogy szedtél méhpempőt. Az ösztrogéned nem magas? Mert engem a dokim leállított róla, azt mondta magas ösztrogénszinttel nem szabad szedni.

K. olvastam, hogy dokit keresel. Ha szeretnéd, elmondom én kihez járok, nagyon alapos, a tünetek mögött az okokat keresi és nem egyből a gyógyszerrel akar tömni.

D2 Veled mi újság? Te is orvosra vársz? Milyen orvoshoz is mész pontosan?

Szóval velem ennyi van, kezdődik a Merckformin terápia,na meg folytatom persze a diáta,mozgás kombót. Várom a jó időt, hiányzik a szabadban való biciklizés. Na meg új munkahelyem lesz, említettem, hogy a régi stresszest otthagytam.

Kérdező, remélem Veled is minden oké, majd ha úgy érzed, jelentkezz. Szorítok Neked is.

Y.

2024. jan. 18. 16:28
 3927/4885 anonim ***** válasza:
Y! Aztmondta a nődoki ha megvan az endokrinologiai eredmény is akkor mindennel együtt menjek majd vissza. Azóta sincs semmi menstruacio :( ha nem jön meg továbbra sem akkor beindítja aztmondta. Az ösztradiolra gondolsz ? Az 279,4 nem nagyon értem egyébként az eredményem 😹😅 én is dietázom és edzek 😸 közben olvaslak titeket a háttérből 🤭 S.K.
2024. jan. 18. 21:09
 3928/4885 anonim ***** válasza:

Y! Igen, tudom, hogy sajnos gyakori. De valami rohadtul idegőrlő. Ma is görcsökre ébredtem és persze ürült rendesen... Aztán egész nap rohangálnom kellett és elmúlt. Nem félreérteni, jó, hogy elmúlik. Az a baj, hogy annyira kiszámíthatlan. Bármit megtennék, hogy ne kelljen paráznom, de tök tehetetlen vagyok, akkor ijesztget, amikor csak akar. Most órák óta fekszem, de most meg a hasam fáj. Nem görcsöl, de elég rendesen. Rég fájt már ennyire. Ettől ugye megint parázom. Még 20 nap a legveszélyeztetettebb részből 🙏Komolyan, már lassan cetlit vágok.

Kérlek, biciklizz helyettem is. Én már nem sportolhatok egy darabig☹️

A.

2024. jan. 18. 21:17
 3929/4885 anonim ***** válasza:
A! Egy igazi kis csodabogár a kis Survi! 😻 elhiszem hogy minden fájdalom egy idegtépő dolog egy olyan nőnél akinek minden vágya hogy babája lehessen. 20 nap talán nem fog olyan soknak tűnni ha lesznek fájdalommentes napok is közben :) S.K.
2024. jan. 18. 21:27
 3930/4885 anonim ***** válasza:

S.K.! Tudom, hogy telhetlen vagyok, de fájdalom ÉS -vérzésmentes napokat szeretnék.

Hát, lesz egy beszélgetésünk Survivel miután megszületett 😂

A.

2024. jan. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!