Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4121/4868 anonim ***** válasza:

Azt hozzátenném, hogy nem lenne bajom a lombikkal, valamennyivel fixebbnek is érzem az inszemnél amúgy…

De az ikrek esélyét amennyire lehet kizárnám !!! Ott pedig bőven van rá esély

Meg sokan mondják, hogy ki tudja milyen következményei lehetnek annak a sok mindennek amit beléd tolnak olyankor …

Nem tudom ez mennyire valós.. mások azt mondják kockázat mentes … szóval fogalmam sincs

D2

2024. márc. 1. 14:28
 4122/4868 A kérdező kommentje:

Omega 3-at szed meg Fertilio-t, az elején segített, aztán most még rosszabb lett az eredménye, de nálunk a mennyiség is számított és azt nagyon felturbózta úgyhogy nem hagyjuk abba. :)

Szerintem egyáltalán nem olyan vészesek az eredmények, tekintve pl nálunk a normál morfológia 1 % :D Nálatok 3 , az azért már valami.

Államiban adnak mindenre beutalót, attól függ hogy mit szeretnél elérni.

De én azt javasolnám hogy nyeld le azt a békát hogy most csak konzi, valszeg neki is kell egy andrológiai konzultáció, és annak keretén belül meg lesz a dns fragmentációra a beutaló szerintem előtte.

De ahogy olvasom ott minden nagyon másképp megy.

A sima dns fragmentáció kell amúgy de szerintem várd meg a konzit, nem éri meg bele fektetni a pénzt ha adnak beutalót rá, sajnos nem lesztek előrébb vele, nem kezdhettek egyből. (szerintem)

30 alatt egyáltalán nem ültetnek be 2 embriót, 30 felett pedig elsőre nem ültethetnek be kettőt.

Egyébként te döntöd el, az orvos csak javasol. Ha mégis többet ültetnek be, akkor van lehetőség a számok csökkentésére.

Így elég kevés esélye van az ikerterhességnek. :)

Én azt gondolom mindig van kockázat, de az az optimális ha nem élethosszig tartó hanem átmeneti. Érdemes ezt is mérlegelni.

Remélem ti hamar eljuttok oda és elmeséled milyen :)

2024. márc. 1. 14:45
 4123/4868 A kérdező kommentje:
+1 Én még mindig arra tippelek, hogy inszemre mentek de ez az orvos beállítottságán is múlik :)
2024. márc. 1. 14:45
 4124/4868 anonim ***** válasza:

A Robiban május elején lehetne menni andrologiai konzultációra csak …

Addig meg biztosan nem szeretnék a babérjaimon ülni …

Tudunk menni privátba a Róbertes andrológushoz vagy ahhoz akinek korábban voltunk

Ha DNSfragmentációt kérnének akkor próbálnék valami beutalót intézni persze… hátha ..

D2

2024. márc. 1. 14:52
 4125/4868 A kérdező kommentje:

Szerintem andrologiai konzit csak a meddőségi központtal szerződött cégtől fogadnak el , de megér egy telefont! :)

Férjemnek volt here Ih, fizikai vizsgálat, spermatogram ,dns frag.

Neki ez volt a meddőségi csomag .

2024. márc. 1. 15:20
 4126/4868 anonim ***** válasza:

Megkérdezem akkor… ha ugyanaz az orvos csinálna az államiban is mint fizetősben, akkor mindegy szerintem

Robiba vannak ilyen fura íratlan szabályok :D mashol szigorúbbak ezzel kapcsolatban ha jól tudom

Fizikai vizsgálaton csak megtapizták? Vagy kellett neki nyúlkálni valahova?

🥺

30már elmúltam amúgy sajna, de majd meglátjuk mit ajánl a doki ha eljutunk odáig valaha :D

2024. márc. 1. 15:27
 4127/4868 A kérdező kommentje:

Hát belső vizsgálat nem volt 🤭

Igen én is így kerülném meg! Hajrá hajrá!

2024. márc. 1. 15:45
 4128/4868 anonim ***** válasza:

A Dns fragmentációt ne hagyja ki és ne várjatok vele fél év sikertelenségig.

Egy baránőmnek sajnos a 4. lombik után most mondták az orvosok hogy na akkor meg kellene nézni, mert szétesnek az emberiók... felesleges idő (4 év) és stimu körök mentek a kukába...

E

2024. márc. 1. 16:30
 4129/4868 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok !

Több féle vizsgálattal is össze van kötve ahogy látom

Melyiket ajánljátok ?

Itt vagy 3-4 félét is látok

D2

2024. márc. 1. 18:27
 4130/4868 A kérdező kommentje:

Én megmondom őszintén nem fizetnék ennyi pénzt , megvárnám a beutalót.

Ha ennyire nem szeretnél várni, Dévaiban 2 hét alatt adnak időpontot :/

Azt hogy mit kell elvégezni mindig orvos határozza meg DE nekünk a fentebb leírtak kellettek. ( az here Uh akart lenni feljebb )

Szóval amit nézel az alsó hangon 100e ft felett van

2024. márc. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!