Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4141/4868 anonim ***** válasza:

Ah dehogy …. Én most totál elvagyok veszve .. azt sem tudom mit mikorra kéne időzíteni

Nagy káoszban vagyok :D

Megpróbálok ma valamit kimatekozni… meg időpontokat kérni

Kell menjek emlő UHRa is … arra sem kertem még időpontot …

D2

2024. márc. 5. 11:24
 4142/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

1 hét alatt sikerül elolvasnom az egész beszelgetést, nagyon nagy erőt és lendületet adott. Bár amikor olvastam, mar nem volt aktualis, még is veletek izgultam🫣😁

Mindenkinek nagyon Gratulálok a babákhoz!❤️ A-nak pedig nagyon örültem, hogy végre megadatik a várva várt picur🥰

Hihetetlen történetek, különböző életszakaszok, de egyszer mindenki révbe ér😊

Mi most kisteso projekten vagyunk, ez a második próbálkozós hónap, mivel szülés óta idén jött meg először potom 26 hónap után😅 és még mindig van alváshoz cici...

Ma vagyok a 6.dpon, mini barnazasom van, majd kiderul mi lesz. 2 nap mulva elkezdek tesztelni, mert en is teszt függő vagyok🫣🙈 ovumat követtem ebben a hónapban, ami kései volt egy kicsit, igy az tuti. 12re nem várom😁

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy ebben az évben sikerüljön! 🥰

Legyek KK

2024. márc. 5. 18:40
 4143/4868 anonim ***** válasza:

De jooo ! Szia KK !

Jó bevállalós vagy, hogy már a kistesóra gyúrtok 🤩🥰 gratu az első gyermekedhez !

A nagyon megfog dicsérni, hogy mindent elolvastál :P

Emlékszem én is hosszú napokig olvatsam anno 🙈

Izgalmas a tesztelős időszak 🤞🏼🤞🏼 drukkolok

D2

2024. márc. 5. 19:16
 4144/4868 anonim ***** válasza:
100%

Köszi😊

Igazából kisebb különbséget szerettem volna, de hát a szopi és menstruáció hiánya miatt nem jött össze, de utólag nem bánom😊

Ha most sikerulne, pont 3 év lenne köztük😊

És mivel itt volt szó horoszkopokrol is, par szó a kicsikémről - skorpió, skorpió aszcendessel😁 de férjem szerint igazi "kezdő szett", nyugis, de pörgős, teljesen kiegyensúlyozott kispasi😁 egyáltalán nem panaszkodom, plusz a szülesem sem volt traumatiku,sőt én sokkal rosszabbra számítottam 🫣

Nagyon örültem, amikor láttam, még aktívak vagytok itt🥰

2024. márc. 5. 19:32
 4145/4868 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező! Nálam semmi nincs. Várom, hogy végre szétrugdosson már Survi, mielőtt szétparázom magam🤣

Vettem neki pár rendes, pasis ruhát. Nehogy már az én kisfiam legyen az, akinek csupa olyan ruhája van, ami "fiúnak se annyira ciki!"🙄

Kk! Üdv neked is! Így van, nagyon ügyes vagy, hogy mindent elolvastál!😀

Látod, D2! Nem olyan nehéz ez🤪

A.

2024. márc. 5. 19:47
 4146/4868 anonim ***** válasza:

Ha akartam volna se tudom abba hagyni, vittek az események😁

Nagyon jo kis csapat alakult itt😊

Egyet kérdeznék, I-vel mi történt? Nagyon hiányzott, hogy nem irt többet

KK

2024. márc. 5. 19:55
 4147/4868 A kérdező kommentje:

Wáo, akkor nagyon nagyon kitartó vagy ha mindent visszaolvastál :DD

KK örülünk neked! :33

Mesélj kicsit, kisfiad vagy lányod van?

Következőre "mit szeretnél"? :D

Gyorsan sikerült az első?

26 hónap, jól van akkor biztos begyógyult minden :D

Barnázás eddig is volt? Nem profi hiány?

Én is teszt mániás voltam, de most csak terhességi teszt mániás vagyok (azt hiszem), de ínszem alatt visszafogom magam szerintem :D

Nagyon drukkolok!

Nekünk negatív lett a magánban végzett bakterológia, úgyhogy....jöhet az ínszem :)))

2024. márc. 5. 21:10
 4148/4868 A kérdező kommentje:

Bocsánat közben nem frissítettem az oldalt, és már kiderült hogy kisfiad van :D

Kislányt szeretnétek?

I közben eltűnt de vele minden rendben, most mennek ők is meddőségibe, egyenlőre valszeg stimuláció lesz náluk, aztán szépen sorban haladnak:))

A helyes, muszáj lesz rendes ruhában járnia :DD

Lassan majd érezni fogod őt szerintem, buborékokat nem érzel? Olyan szokott lenni a leírás alapján :D

2024. márc. 5. 21:13
 4149/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező! Igen, még csak 2x éreztem. Egyszer még korábban. Valahogy úgy kinyomta magat, hogy nem lehetett nem észrevenni. Pont oda akartam feküdni és éreztem azon az egy ponton egy kis nyomást. Reflexből oda nyúltam és mondtam neki, hogy menj innen, itt én alszom🫣 Szegénykém, már sprintelt is. Másodszor meg pontosan az a buborékos, aznap, miután kiderült a neme. Azóta viszont semmi ☹️

A.

2024. márc. 5. 21:34
 4150/4868 anonim ***** válasza:

A hány hetes is vagy most?

F

2024. márc. 6. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!