Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/433 anonim ***** válasza:
Hajni! remélem minden rendben!
2010. jún. 9. 19:27
 82/433 A kérdező kommentje:

Na gyerekek harmadjára állok neki a rohadt válaszolásnak és véletlenül félrekattintottam és elúszott az egész... Látszik hogy kész vagyok a melegtől.

De nekiesek újból! :S

Térítéses szoba: ha lesz szabad szoba akkor azért választjuk ezt, mert oda bejöhetnek a látogatók, egyébként nekem kéne kimenni a járóbetegek közé és a látogatók meg a babát csak ablakon keresztül láthatják ami ráadásul egy ajtó ahol fel s alá mászkálnak a dolgozók. És én elég nehezen viselném hogy távol legyek a páromtól úgyhogy egy nap csak 20-30 percre találkoznánk.

Terhességi csíkok: csípő, has alja, comb - vádli találkozás - én ezeken a helyeken repedtem. :(

Vizesedés: totál bedagadt a lábam, már az erek se látszódnak. Sebaj nem sokáig kell kibírni.

Jóslófájások: vannak rendesen, néha már annyira rendszeresek hogy rendesen a para jön rám.

2010. jún. 9. 20:20
 83/433 A kérdező kommentje:

Most azt csinálom hogy írok aztán elküldöm, hogy ne az egész ússzon ha megint elcseszném. :D

Érzékenység: Sajnos én már egy rohadt filmjeleneten is képes vagyok bőgni, vagy ha párom nem úgy szól hozzám :D Hát ha ez még rosszabb lesz akkor egy bőgő masina leszek.

Én is régen dohányoztam, de ahogy párom rábólintott a projektre, egyből elhagytam a cigit, kávét. És azóta semmi gyógyszert nem szedtem kivéve a renniet, ami ugye kalcium és magnézium gyakorlatilag.

Dokinál: kiderült hogy Olivér 3500 gramm aztán mikor a vér is meghűlt bennem a doki mondta, hogy jó legyen 3300 gramm. :D Hát még az is rohadt sok!!!! ÁÁÁÁhhh - hogy fogok szülni? :D

Egyébként minden oké volt a dokinál, jövőhéten megyek újból ctg-re meg kenetvételre a streptococcus vizsgálathoz. A dokira váráskor tök sok jóslóm volt. :D

Olyan hihetetlen hogy nemsokára vége lesz a terhességnek és egy teljesen más életünk lesz egy új kisemberrel. :D

Biztos hogy a vizesedéstől fájnak az ujjaid Anett. Nekem is attól szokott a csuklóm fájni, meg a lábujjaim.

Folyt.köv.

2010. jún. 9. 20:25
 84/433 A kérdező kommentje:

Na azt hiszem mindent megválaszoltam. :D

Holnap megyek venni papucsot, mert a régi papucsom elég ócska pedig úgy szeretem. Zuhanyozáshoz vettem egy gagyi vietnámi papucsot, de félek hogy abba már nem is fog beleférni a lábam. :D

Mostmár muszáj teljesen összepakolni mindent ami kelleni fog a kórházba, mert tényleg bármi megtörténhet. :D

Ja doki azt mondja, hogy betöltöttem a 35. hetet... --- a franc se gondolta, már nem tudom követni hogy most mi alapján töltött be valaki egy hetet... Mindenesetre azért jó lenne ha nagy olivér baba még bent maradna egy -két hétig hogy a tüdeje - idegrendszere még fejlődni tudjon. :D

Na pusszantalak benneteket, ígérem többet nem tűnök el ennyi időre, csak ma itt volt egész nap tudjátok a párom anyukája aztán meg dokihoz mentünk.

2010. jún. 9. 20:28
 85/433 anonim ***** válasza:

Hát érzékenység az nálam is hasonló... képes vagyok tényleg én is párom miatt is sírni, ha már mondjuk fél órával tovább kell bent maradnia, v úgy szól hozzám, v bármi és ki is vagyok akadva :(

langyi vízben tusoltam, mert egész nap majd megkattantam ebben a melegben, és kicsit visszahúzódott a dagadás (belefér a papucsomba a lábam) :)

én már nem is tudom mikor összecuccoltam mindent! én is vettem papucsot, mert szét van szakadva mostani. annyi kell még h az asztalra van kikészítve a teló töltő, meg az eredmények a vizsgálatokról, meg a fényképező... majd még ezeket kell bedobni ha mehetünk.

nem tudom ilyen vizesedés meg dagadás miatt befoghatnak a kórházba??? mert én pénteken reggel megyek, vagyis férjemmel megyünk, és hát nemtudom, már a multkor is majdnem ott tartottak, mi lesz ha most már nem menekülök emiatt?!?!? persze a mi érdekünket szolgálja az egész, de akkor is...

pénteken jön a babakocsink :) már csak az hiányzik, amúgy totál minen megvan :) már csak 1 vmi hiányzik! a lényeg :):):):) de hát ma töltöttem a 38at, úgyhogy már az sem sok!

megint kezdek kicsit fájni, a bokám lüktet :(

amúgy hogy bírjátok ezt a kánikulát? hogy "védekeztek" ellene? hogy telik egy átlagos napotok? nem unatkoztok? mert én képes vagyok belehalni az unalomba :(

megyek én is! jó éjt! puszika :)

2010. jún. 9. 22:44
 86/433 A kérdező kommentje:

Én tegnap totál bedagadt bokával, lábfejjel mentem a kórházba és nem tartottak bent. :) Úgyhogy ne aggódj, ennyire azért nem figyelnek oda mindenre, persze ha külön szóvá teszed hogy hát nagyon vizesedsz, akkor lehet hogy bent tartanak vagy valami, de ha jó lesz a vizeleted és a vérnyomásod akkor kétlem.

Úhhh, hát nekem ilyen hogy töltő, fényképező, meg az egyebek -- a lakás minden pontján van még valami ami kellhet... múltkor a retyi papírt is bekészítettem de pont elfogyott ezért inkább onnan vettem ki. :D szégyen - gyalázat. :D Hál istennek közel a kórház és páromat meg anyósomat, apósomat tudom ugrasztani ha valami kell még.

Hát én most keltem, bár szinte egész éjjel fent voltam csak részben aludtam --- a lábam ugyanúgy be van dagadva, sőt... Tegnapi ruhában voltam, de így is totál beleizzadtam a bugyimba, úgy kellett bugyit cserélni a wc-n, hogy nehogy azt higgye a doki hogy ilyen sok a folyásom vagy valami... :D

Ma nem készülök hosszú útra, csak elmegyek papucsot venni, meg egy két szükséges dolgot.

Tényleg Anett te már megvetted a szoptatós melltartót? Én még nem mertem mert félek hogy sokat nő addig a mellem...

És Te hol vettél szoptatós melltartót?

Szép napot mindenkinek! Anett kitartás!!!!! Lassan eljön a Te időd és Martin ideje. :D

2010. jún. 10. 06:10
 87/433 anonim ***** válasza:

Hajni! hát aludtál vmi sokat :S én olyan 9 körül keltem.

én szopis melltertól a vaterán rendeltem, mert ott van egy pasi aki terhes cuccokkal foglalkozik, és iszonyúan jó minőségben, árral!!! mert voltunk párommal venni boltba, hát minimum 3000Ft volt 1 db, és hát azért nem árt ha van 2-3. de az én pénztárcámnak 1 melltartó amit csak most használok ennyiért kicsit sok :( szóval a neten vettem, és nagyon tuti. úgy csináltam h egy boltba bementem és ott megnéztem milyen méret kellhet majd belőle, mert ugye nagyobb kell, mert a betét, meg a tejcsi... és akkor azt a méretet kértem ami jó lesz majd remélem. 2t rendeltem egyenlőre, ha még kell majd kérek. :)

akkor remélem engem sem fog bent tartani, mert én úgy emlékszem h nekem az orvos anno mondta h ha nagyon vizesednék, akkor felügyelet kell, meg ilyenek, de hát remélem nem! nekem tegnap fürcsi után kicsit lement, aztán megint éreztema lüktetést, h jön vissza, most még nem vészes, mert csak ültem ma még, meg feküdtem, de mondjuk holnap reggel megyünk orvoshoz... mire felöltözök, meg odaérünk tuti be lesz dagadva megint mint állat :(

nekem most jó éjszakám volt! nem is vagyok fáradt (annyira) :)

2010. jún. 10. 11:43
 88/433 anonim ***** válasza:

hát nekem sajna csak párom van itt pesten, meg az ő tesói, és ha netán kórházba vmi kell, akkor őket kell ugrasztanom, mert férjem csak délelőtt lesz mozgatható, csak akkor fog tudni bejönni, mert délután meg este melózik. de hát ugye a tesókat meg nem szívesen ugráltatom... de hát majd látjuk egyeltalán kell e...

ezt még az előzőhöz csatolva :) Anett

2010. jún. 10. 11:46
 89/433 A kérdező kommentje:

Hát hallod Anett nagyon irigyellek, én egyszerűen nem tudok aludni sehogy se, fáj mindenem, egész este csak forgolódok, ha fel kell kelni az annyira fáj, hogy teljesen fel is ébredek... minden forduláskor nyöszörgök mint egy vénasszony :) Reggel általában 5-6-7 körül kelek fel emiatt. Irigylem azokat akik jókat alszanak. Múltkor is beszélgettem egy lánnyal, aki 38 hetes a kórházban és ő is mondja hogy általában 10 kor kel... :D Hát mondom jó neked!!!

A lábam full vizes totálisan, reggel hideg vízbe áztattam egy darabig, de lószart sem ért.

Szoptatós melltartót láttam én is a vaterán, csak annyira félek attól, hogy nem lesz jó a méret, mert ahány gyártó annyi méret sajnos... Hál istennek mondjuk én nem híztam mell alatt, szóval érzem a bordáimat ott, úgyhogy gondolom oda jó lesz az a méret amit most használok csak kosárból kell nagyobb. Én még ma megyek szétnézni szopt.melltartó kapcsán, az az igazság, hogy a nagymamisat annyira nem akarom, mert nyáron trikó alól az eléggé kilátszódik, aztán meg vehetek majd valami normálisat - tesóm is így járt. Ezért akarom kétszer meggondolni, mert itthon frankón fürdőruci felsőt fogok felvenni, mert azt csak félrehúzom aztán csá. :)

Írd meg mindenképpen mi volt az orvosi vizsgálaton.

Puszi,

Hajni

2010. jún. 10. 12:22
 90/433 anonim ***** válasza:

hát én is úgya alszok, h lefekszek, és ha netán fordulok akkor fel is ébredek de azonnal vissza is alszok :) ha fel kell kelni (pisi, inni...) hát az poén :) mert ugye oldalt fekszek, és kinyomom magam félkézzel, aztán 4kézlábra imádkozom magam, lefarolok az ágyról, (még jó h ott a kiságy), abba kapaszkodva felállok, és jöhet a menet :) feküdni vmivel könnyebb, de itt is figyelni kell h a hasim minél hamarabb az ágyra kerüljön, különben fájni kezd, de ha fekszek, akkor max 5 perc és már alszok is :)

álltalában éjfél, 1kor fekszek, mert férjem 11körül jár haza :( 4 körül wc, 6-7 körül megint, és akkor 9-10 körül kelek... nagyjából íyg telik az éjsazkám.

én is eléggé örülök, h így bírok aludni, mert rengeteg mindenkitől hallottam h a végén, már sehogyse nem volt jó neki... :(

volt olyan 28-30 hét környékén, h nem tudtam aludni, 4kor mikor felkeltem már nem tudtam visszaaludni.... de szerencsére "kinőttem" :)

ha megjártuk az orvost, tuti írni fogok, h mi volt :) remélem semmi nem lesz, csak a szokásos. ha netán nem írnék, akkor előfordulhat h bent tartottak, és akkor ha kijöttem írok :)

de ma még úgyis vagyok, szóval :)

2010. jún. 10. 12:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!