Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/433 A kérdező kommentje:

Szerintem ne aggódj, biztos minden rendben van odalent. :) Csak még halogatja a kijövetelt Martin. :)

Párodat izzítsd be ma este - hátha kibújik a babó, és mivel jövőhét kedd - szerda otthon lesz a párod, legalább be tud menni hozzátok a kórházba. :)

Igen ez elég furcsa hogy sokat mozgolódik, hiszen azt mondják, hogy ilyenkor már alig férnek, úgyhogy tuti pár nap és kint lesz, csak keresi a megfelelő pozíciót. :)

Én sajnos nem érzem hogy hűvösebb lenne mint máskor.

A térdfájás is lehet a szülés előjele, egy csaj aki már négyszer szült azt mondta, hogy a szülési fájdalom olyasmi mint mikor influenzás vagy és fájnak a csontjaid. Hát lehet hogy neked már nagyon beindult a téma.

A keményedések milyen érzések pontosan? Csak mert én sosem tudom hogy melyik milyen mármint az összehúzódás és a keményedés..

Szorítok Neked hogy mielőbb megszülessen Martin és ne kelljen már sokáig szenvedned.

Puszillak,

Hajni

2010. jún. 13. 17:23
 122/433 anonim ***** válasza:

Remélem h tényleg így van ahogy mondod! :)

hát az összehúzódás, meg a keményedés....pontosan én sem tudom melyik melyik, mert eléggé hasonlóak (sztem), de a kemyényedés az akkor lehet, amikor az egész hasam bekeményedik, de csak a hasam.

az összehúzódás meg az lehet h amikor "bekeményedik" és vmi nagyon furi alakot vesz fel, és a derekadat, v a mellkasodat, v fenekedet... is behúzza a görcs, és még a mensi szerűség is csatlakozik... vagyis nekem így szokott lenni, van h csak az egyik, van h csak a másik :) de lehet h én is tévedek, mert hát az összehúzódások csak a szülésnél jönnek pontosan, és akkor már tudni fogjuk ha ott leszünk :)

mert ha beindul a szülés, arra is azt szokták mondani, h tudni fogjuk ha itt az idő... :)

jó visszavonom h kicsit hűvösebb van! folyik rólam a víz :S de majd a napokban! :)

remélem este sikerül elcsábítani a férjem! :) és akkor már holnap nem jelentkezek :) majd csak a hét vége felé :) úristen de örülnék :)

Tamarával valyon mi lehet???? kicsit eltűnt.....

még lehet jövök... :) ha nem akkor jó éjt! és drukkoljatok!!! :)

puszika: Anett, Martin

2010. jún. 13. 18:46
 123/433 A kérdező kommentje:

Érdekes ez a keményedés - méhösszehúzódás dolog, hogy valójában senki nem tudja pontosan megmondani. :) :)

Nekem néha olyan érzéseim vannak az alhasamnál hogy mintha összerándulna az egész és át kell karolnom és így meggörnyedek --- a múltkor azt mondta a szülésznő, hogy na ez vajúdófájás. De szerintem száz százalék hogy ez nekem csak jósló volt és ennél sokkal durvább lesz a vajúdó fájás. :)

Tamara lehet hogy már bejárta a fél várost az új babakocsival. :) :) De az is lehet hogy elmentek strandolni vagy ilyesmi. :) De kíváncsi vagyok mi lehet vele!

Kívánom hogy jó estétek legyen ;-)

Puszillak,

Hajni

2010. jún. 13. 19:54
 124/433 anonim ***** válasza:

mert tamara már tudja használni a kocsiját... én is akarom :) ha meg strandon vannak, akkor meg mázlista, én is úúúgy mennék, imádom... de hát majd :(

keményedés, meg összehúzódást sztem azért nem tudja senki se pontosan, mert hasonlót érzünk itt kint...

folyamatosan érzek dolgokat, hol a keményedést, v összehúzódást, meg a mensi szerű fájdalmat, meg a derekam is furi... de már nem bízok semmiban, sztem még holnap is így itt leszek. nem vészes az egész csak már annyira izgatott vagyok. na mind1.

megyek mert kezdődik a póker verseny :)

jó éjt!

puszika

2010. jún. 13. 20:55
 125/433 A kérdező kommentje:
itt olvastam a gyakorikerdesek.hu-n, hogy az esetek 90 százalékában a szülés beindulása előtt a babák nagyon aktívak voltak. :) Szóval... ha még aktív Martin akkor lehet hogy holnap már lesz valami.... :)
2010. jún. 13. 21:04
 126/433 anonim ***** válasza:

Na sziasztok! :)

Eltűntem, most itt vagyok. Többnyire sétálni voltam, meg barátnőztem, de a fő o, miért nem voltam, hogy tegnap este megtartottuk a "nem szoptatok" bulit, éshát... még most is érzem :D De nagyon jó volt :D Aztán ma voltunk a várgesztesi villaparkban, szóval a strandolást is eltaláltátok, bár nem füriztem, még nem nézek ki úgy, hogy emberek előtt "levetkőzzek".

A homeo bogyókkal érdemes vigyázni, mert most nem tudom, hogy tejcukor, vagy tejfehérje van benne, de az egyik biztos, és szoptatás alatt épp ezek miatt nem szabad túl sok tejet inni, mert átmegy az anyatejjel, és ha a kicsi allergiás bármelyikre, akkor baj lehet belőle.

A szexszel nem kell óvatoskodni már ilyenkor, nem árthattok vele a picinek :)

Annyira válaszolnék a többi dologra is, de már nem nagyon emélxem miket olvastam, nem vagyok a toppon :S De jó volt kicsit kiereszteni a hosszú hónapok gőzét :)

Ja, még azt akartam, hogy cigis kézzel nem is szabad pici babához nyúlni, mert szájpenészt kaphat tőle, rettentő fájdalmas, nehezen gyógyul, és alig tudnak enni tőle a babák. Mondjuk nem csak a babáknak, a felnőtteknek is épp úgy fáj. Marci is minden cigi után kezet mosott, erre nagyon oda kell figyelni. Nem vagyok túl aggódós, sterilen tartós anyuka, de ezt mindig betartatom. Bár nem is kell szólnom érte, Marci is tudja, hogy ez fontos.

Na legyetek jók, többet most nem tudok kifacsarni magamból, csak írtam, hogy nem tűntem el :) Sok puszi Nektek!

2010. jún. 13. 21:46
 127/433 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na ahogy reggel rossz idő lett elkezdtem görcsölni. :D

Maradjunk annyiban, hogy lehet korai, de nem bánnám ha a héten mennénk már szülni...

Puszi,

Hajni

2010. jún. 14. 10:33
 128/433 anonim ***** válasza:
Hát, Hajni, szerintem még várj azzal a szüléssel :) Viszont Anett nem nagyon ír, lehet, hogy ott már folynak az események :D Puszik!
2010. jún. 14. 12:25
 129/433 anonim ***** válasza:

sziasztok :)

Tamara, hát irigyellek rendesen :) a buli, strand... de nekem még van néhány hónapom a hasonlókig... :)

este csak nem lett sex :( magától jöjjön ki a baba, ne azért, h sexelünk... úgyhogy hoppon maradtam :(

a rossz idő ellenére csak mocorgás, ugrálás, de az nagyon. párom csak 4re megy melózni, reggel ő is fogta a picit, de hát vmi hihetetlen amit bent művel, pedig elvileg azt gondolná az ember h már nincs helye odabent...

azt én is olvastam h nem minden esetben lassul be a pici születés előtt, de hát mi már péntek óta nyomjuk folyamatosan az ugri-bugrit, és még mindíg semmi...

de hát majd... már nincs sok, és majd szerdán az orvos meg is nézi...

Hajni! mizu??? elmúltak a görcsök??? nekem vannak hébe hóba de semmi komoly. nehogy te hamarabb megszülj mint én :))) az úgy nem jóóó :) én akarok, már annyira várom! be van sózva a kis popóm rendesen!!! :)

elvileg max egy hét, és egy tündéri kis kukis maszatkám lesz :) ami csak az enyém!!!! :):):):):):):):):)

még mindíg hihetetlen, belegondolni is tök furi, meg még nem megy :) csak "álmodozok" :)

hát szép, nyugodt napot kívánok mind2töknek :)

ill mind4őtöknek :DDDD

puszika Anett

2010. jún. 14. 12:36
 130/433 anonim ***** válasza:
sajna nem folyik semmilyen esemény :( épp írtam :) csak a szokásos, mocorgás... de semmi komoly :( pedig már apa is hívja ki, h szereljenek :):):):):)
2010. jún. 14. 12:38
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!