Akinek a magzatvíz vizsgálat beindította a szülést?
Bocsi, off...
Erre én is kiváncsi vagyok, nekem vasárnap kell mennem...
Nekem a 39. héttől volt ilyen vizsgálat 2 naponta. Mert ekkor már nyitva voltam, vagyis a középső és a külső méhszáj 1 ujjnyira, később 2-re, majd a belső is 1 ujjnyira. Kellemetlen, de nem tart sokáig,. Én utána mindig véreztem egy picit pár órát, meg a vizsgálat görcsöt okozott, mensis jellegűt, csak nagyobbat, mert ugye méhösszehúzódást csinált. Igaz, csak 1-2-t, de az akkor még nagynak tűnt. :) A 4. ilyen vizsgálat estéjén indult be a szülés, 40+2 hetesen. Nem hinném, hogy a vizsgálat miatt, hanem mert megért rá a babám. Aznap már 1-2 alkalommal leesett a szívhangja is NST-n.
Fájásaim nem voltak, keményedés sem, soha. A szülés kezdetét óriási derékfájásból tudtam, ami egyik percről a másikra tört rám.
Jah, a magzatvízvizsgálatnál már be volt ékelődve a baba feje, teljesen, a dokim mondta is, hogy milyen szőke lesz! És az is lett, telfölszőke. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!