Kiírt nap után durva méhszáj vizsgálat sikeresen beindította a szülést nektek?
Ma voltam a dokinál. Vizsgálat után közölte, hogy egy ujjnyira ki vagyok tágulva, (nem tudom, hogy neki köszönhető-e) + valamit leválasztott valamiről.
Szóltak, hogy ma vérezgetés, göcsölés előfordulhat. Ez így is lett.
Mire számíthatok?
40+1 hetes km
Szia!
Nekem azután kb fél órával hogy durván megvizsgált,beindult a szülés. Szerintem nálad is így lesz, legalábbis reméljük:)
nekem ugyan nem volt manuális vizsgálat mert nem léptem túl a terminust- kiírás napját-
de ha amúgy is ki van nyílva a méhszáj és érett a baba meg fog indulni a szülés.
a leválasztott valamit ..... nyákdugó??
Szerintem egy két napon belül baba lesz ha minden igaz.!
Jó egészséget!!!
Egy szerdai napon vizsgált meg a doki azt mondta zárt a méhszáj,elég kellemetlen érzés volt kicsit fájt..utána barnáztam délután.
Másnap hajnalbban fájások ébresztettek!
Köszönöm a válaszokat - tanulságos történetek :)
Már sem vérzés, sem hasfájás... viszont iszonyatosan fázom, és nincs étvágyam. (remélem nem betegség)
Én teljesen zárt voltam, amikor a doki nagyon nagyon megvizsgált, de csak rá 2 napra mentem szülni, szóval nekem nem a vizsgálattól indult be a szülés. Vagy lehet, nem tudom :)
6 nappal hordtam túl.
A kiírt nap utáni 10 napon, magzatvíz mintavétel után, úgy "megvizsgált" a doki, hogy csillagokat láttam! Azt mondta, hogy kb. ilyenek lesznek a fájások is :S
Ez reggel 8 körül volt, du. 6-kor jött is az első, de végül csak másnap du. 4-kor született meg a kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!