Valakinek beindította a magzatvíz-vizsgálat a szülést? Pontosan mi, hogy történt?
Ma nézték a magzatvizet,de csak 1 újjnyira voltam nyitva:2100. Aztán elég fájdalmas volt,csinált a doki 2111-et a vizsgálattal.
Véreztem utána,és azóta fáj a pocim.
Nem görcsölök,csak fáj.
40+1 hetes km
Szia!
Én túlhordtam, kétszer volt vízvizsgálat. Nem indította be, egy ujjnyira voltam nyitva, minkétszer véreztem utána. Befektettek, kaptam vmi méhszájlazító tablettát, az pokolian fájt, másnap reggel indították volna, de éjszaka beindult, és 4 és fél ra alatt megszületett a babám.
Könnyű szülést kívánok, legalább olyat, mint ami nekem volt! Nemsokára meglátod a picidet, hidd el, gyönyörű lesz, bármennyit is szenvedsz! Jó babázást!:)
Szia nekem is meg a barátnőmnek is az volt, hogy reggel/délelőtt megvizsgált minket a dokink, és este már a szülőszobán voltunk.
Két hét különbséggel, nem egyszerre :) De ugyanaz a doki.
Ő két ukknyira volt nyitva, én majdnem kettőre a vizsgálatkor.
Nekem is először csak fájogatott, a görcsök 12 óra múlva jöttek.
Remélem, azóta talán túl is vagy rajta! Könnyű szülést! :)
2,5 hetes tündérke anyukája
Nagyon aranyosak vagytok,köszönöm a válaszokat!!!
Sajna még nem történt semmi..
Holnap ismét magzazvíz vizsgálat,egy picit félek tőle,mert tegnap nagyon megszadiztak.
Még ma is barnázok miatta.
Remélem a holnapitól talán megindúl a bébi.Már nagyon vágyom rá,h a kezemben tarthassam.
A sok feszűltség ma kijött rajtam és sírógörcsöt kaptam.
Lelkiismeretfurdalásom van,h szegény kislányom mit érezhetett..??!!
De jó alaposan kisírtam magam,most egy kicsit jobb.
Jó egészséget kívánok Nektek és a gyönyörű babáitoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!