Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
 431/433 anonim ***** válasza:

hát szóval mi álltalában reggel 9 körül kelünk, pelenkázás és cici, és mivel nppal még mi is 3 óránjként eszünk, így 12 körül ebédre kapja a főzikét. ha hamarabb kelünk akkor ahhoz számolom a 3 órát. cicit kap olyan 3 körül mikor látom h kezd éhes lenni ,m,ert ha sűrűbbre sikerül a hami akkor nem lesz éhes olyan hamar...de ez az általános, utánna 5-6 körül kap egy egész almát, van h facsarok bele egy kis mandarint v narancsot, ha van itthon, és utánna kap cicit ha kér, ja! meg ebéd után is kínálom cicivel! nem mindíg kér, van h annyira belakik h utánna már nem kéri a cicit, csak játszik picit vele :) utánn fél8-8 körül fürcsi attól függően h hogy aludt nap közben, mennyire nyügi, és a vacsi egy egésza dag tejpép, v maradék abéd kipótolva , és cici amennyit kér. éjfél körül felkel, és megint cicit kap, majd éjjel is ha felkel cicire rakom, így azonnal vissazalszik. de rájöttem h azért kel fel éjjel mert h szopja az ujját, és nem bírja bekapni :) kis idétlenke :) van csecsemő tea instant itthon, és mindíg van csinálva neki! kínálgatom nap közben ha szomjas és kér akkor iszik, ha nem kell neki, akkor nem iszik, de 1 nap után mindíg kiöntöm és frisset csinálok neki! de nem nagyon szokott inni, mivel kap cicit bőven. meg van elég pisis pelus is.elaludt játék közben :)

itt fekszik a lábamnál, és harcolt a rágókával, ki is dőlt :)

azért íttam le az egész napot, mert így egyben több kérdésre is válaszoltam. igyekszek betartani a napot, és tartjuk magunkat hozzá, ah itthon vagyunk, ha megyünk, mindíg. mert azt megtanultam a fősulin, meg a bölcsibe h agyereknek a megszokottság, a minden nap uyganaz ugyanabban az időben a legfontosabb, biztonságérzetet ad neki, és nyugtatja, h tudja h most mi következik emrt minden nap az van. de ezt meg is lehet figyelni! ha vmi miatt felborul a napirend, és késik a akaja nagyon, v 1 kimarad, v mást kap mikor nem azt kéne... egyből reklamál, hisztis lesz, nyűgös és az egész nap utánna már nálunk nem könnyű :S mert nem tudja mire számítson mit várjon, és furaság történt ez felzaklatja...

na mind1, ezekről órákat lehetne írogatni :)

szóval mi így csináljuk, és eddig bevált, igaz az éjszakai kelésekkel nem tudok mit kezdeni sajna :( de majd....ha már nem kel, akkor nem kel, amíg kel én ott vagyok neki ,emrt ez is biztonságot ad neki!

pl most h nincs apa, éjjel magam mellé vezsem, és ha felkel csak cici a szájába és alszik is, de kb fél óra múlva megnt fent van :s és muszály vissaraknom az ágyába, ott már aslzik rendesen...ez van neki megszokva :)

2011. jan. 5. 18:27
 432/433 anonim ***** válasza:
laci ma hatzött, dél körül ért ahaz :)
2011. jan. 6. 14:24
 433/433 anonim ***** válasza:
52%

youtubon van 2 video martinról...

martin fürdik, ott a 2. azt hiszem, és evés alvás közben ott meg az első :) tegnape ste raktuk fel :) hírek a kisfiam!!! :)

2011. jan. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!