Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/433 anonim ***** válasza:
2010. okt. 13. 14:50
 352/433 anonim ***** válasza:

halika

mi történt???? v mi?????

hát itt pénteken elszállt a video kártya..... és ma lett másik véve... szóval kicsit lemaradtam de nem sok mindenről :)

mi szombaton családi kaján voltunk, azóta meg itthon ülök. voltunk tegnap előtt este laci melójában, 5kor bementünk, és tök jó volt, ettem egy salit :) aztán elengedték lacit és együtt hazajöttünk... ma meg még nem nagyon szóltam hozzá, mert haragszok rá!!! de már nem nagyon bírom sokáig, mert mindíg jön, és mászik, és puszilgat.....

nah megyek megnézem a farmom is :)

puszika

2010. okt. 13. 19:17
 353/433 A kérdező kommentje:

Hát hallod Tamara elég durva ... ami történt veled!

Sajnos az anyaság témájában is vannak emberek akik nem a szépséget látják benne. Ne törődj velük hogy ennyire elkanyarodtak attól amit te valójában kérdeztél, az ilyen emberek nem csinálnak egyebet csak a fűszálba is belekötnek. Én pl. pont azt nem értem, hogy nem is a kérdésre válaszolt az aki keményen beszólt, hanem csak fikázott szinte... az ilyen ember minek válaszol a gyk-n... full haszontalan az egész válasza...

Remélem hogy azóta azért a kis lelked megnyugodott. :)

puszi

2010. okt. 14. 07:05
 354/433 anonim ***** válasza:

halika!

először nem tudtam, h mi van, de most h pontosabban megnéztem alinket :) háááááát...!!!! ott a hozzászólásm a végén :)

puszika

2010. okt. 14. 10:45
 355/433 anonim ***** válasza:

Na hali!

Hát látjátok ezvan... Azt írja az egyik, hogy hát Ő ilyen szókimondó... De ha nem kérdezte senki erről, akkor...? Na mind1 :( Azért sz@r volt... De nagyon sok kedves emberke tévedt arra, és ettől jobb kedvem lett :) És attól is, hogy Ti is mellém álltatok. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ez lesz egy ilyen kérdésből, csak játszani akartam kicsit. Na de hagyjuk is :)

Voltam vásárolni, mert már felejtős, hogy télre beleférjek a régi nacijaimba, kellett vennem másikat. Hát 4 számmal nagyobb :( Eddig 32es nacikat vettem, ez most 36os :( Remélem azért egyszer talán még hordhatom a régieket... Mondjuk a tornával szépen leálltam :P Zsófi alszik, neki is ugrok gyorsan. Elég hisztis mostanában, anyu jön minden nap segíteni, mert már biztos megbolondultam volna egyedül. Tényleg nagyon kiakasztó. Na megyek tornázni. Puszik!

2010. okt. 14. 17:46
 356/433 anonim ***** válasza:

hát de hogy nyugtassalak Tamara! nem csak a te kérdésedre írnak így vissza bizonyos kedves válaszolók. szoktam látni oylanokat hogy csak na!!!!!

már néha én is kezdek megbolondulni :( h csak itthon egyedül, néha séta... de senkivel se beszélni, soha nem voltam így egyedül :( és mikor mehetnék, mert laci itthon van, akkor meg ő h ne trvezzek, mert ő meg soha nincs itthon, és csak ilyenkor lehet... hát kössz!!!! tegnap mérgembe már a telefont a földhöz vágtam, még SOHA nem dobtam el semmit mérdemben :( félek, nehogy vmi bajt csináljak előbb utóbb ha budühödök, de ez is azért mert kezdek begyöpösödni itthon :( csak a gép, meg tv, meg ez a kis nyávogó kiscica :) de ez nekem kevés :(

hát holnap megyünk dokihoz, meg anyuékhoz 7 végére, lepasszolom a ygereket, és péntek este megpróbálunk kimenni a helyi szórakozóhelyre :) remélem minden jól jön össze!!!! holnap lesz martin 4 hónapos :)

olyan jó levest föztem ma, csajok!!!!! :)

én terhesség előtt 50kg voltam, alatta +15, most meg 48 :S:S:S hát kicsit kiakadtam :( pedig eszek, meg szoptatok...rám minden naci jó, de ha így folytatom el fogok fogyni....

nah lépek emrt nyávog a kisfiam :)

puszika

2010. okt. 14. 19:15
 357/433 anonim ***** válasza:

Na, örülök Anett, hogy kimozdultok kicsit :) Mi jövőhéten megyünk Gesztesre a Villa Parkba, kicsit velsness-elünk :) Jó lesz már, addig meg még tornázok mint állat :)

Naja, máshol is írnak ilyet, volt már, hogy válaszoltam kérdésre, aztán egy másik válaszoló a kérdés helyett nekem válaszolt valami jó bunkót (hozzáteszem, ha én valamivel nagyon nem értek egyet, inkább nem válaszolok). Na de mind1, ilyen emberek is vannak...

A kiakadást meg ne is mondd :( Én néha már rendesen sírógörcsöt kapok :( Ha Zsófi elalszik, csak potyognak a könnyeim, és nem tudom abbahagyni. De talán a mozgás most majd új erőt ad... Csak bele kell rázódnom, mert nagyon rossz, hogy régen amit röhögve végig csináltam, most olyan elkeserítően nehéz, hogy csak na.... Pedig egyszer már nekiálltam, csak a betegség miatt abbahagytam, aztán meg elsumákoltam :( Na mind1, majd csak lesz valami :) Na szóval azt kezdtem el, hogy én is ki szoktam akadni, nem is egyszer.... Nem könnyű. És én is olyan egyedül vagyok, mint az ujjam :( Kár, hogy ilyen messze laktok :( Veletek olyan szívesen összeülnék :)

Martinnak boldog hónapfordulót! :)

Képzeld, Anett! Vééééégre összegyűlt az összes cucc, és tudtam tojástojó üzemet csinálni :) Olyan édesek, két kis tyúkmama kötöget, néha jön egy gólya, és ledob Hozzájuk egy tojást :) 1 kaja kell Nekik meg 2 tyúk, és 24 óra alatt van kész egy adag tojás. Azt még nem tudom, hogy mennyi jön le, hogy csak 1, vagy mint a fákból is, talán ebből is 4... majd meglátom. De nagyon ééédeeeees :D Ja, és ha megépítem az újítást, akkor elveszi a hozzávalókat :( De nem csak a fát meg a szöget, hanem a fűrészt, meg a kalapácsot is :( úgyhogy nyomjad a barkácscuccot :D Mert kell angórasimogató is, meg kecsketejüzem, meg tollbigyó is :D

Na puszi, jók legyetek! Olivérről régen hallottam már :( Meg Rólad is Hajni, hogy hogyan bírod a mókuskereket. Bár elég ritkán ülsz ide, gondolom nyakig vagy melóval :( Sok puszi, és kitartás!

2010. okt. 14. 19:41
 358/433 anonim ***** válasza:

nekem már régóta van tojásos készítős izém :) a többi is lassan meglesz :)

kész a melegszenyám :)

jó éjt!

2010. okt. 14. 20:35
 359/433 anonim ***** válasza:

Jaaaaa :( :D Csak néztem a képet a farmodról, ott még nem volt, azt hittem az friss kép. Na mind1 :) Nekem most ugye kifogyott a készlet, ha összegyűlik a kövi adag fa, szög, kalapács, nemtudom mit építek belőle. Majd meglátom.

Újabb mókuskerék kezdődött.... Remélem jön anyukám, azt mondta, ha fáradtan ébred, ma nem jön. De tegnap vett egy gatyát, meg megvettem Neki azt a kabit, ami nagyon tetszett Neki, csak azt mondta, hogy az az Ő pénztárcájához túl drága, szóval ma tutira föl akarja őket venni, szerintem be jön, és még sétálni is elmegyünk, hogy mutogassa az új ruháit :) Szeretek anyunak ruhát venni, mert mikor kicsik voltunk, magának soha nem vett, mert éppen hogy nekünk tudott venni évente egy nadrágot, cipőt, pulcsit. Aztán Rá már nem jutott :( Most meg igyekszem bepótolni, és minden olyan dolgot megvenni, amire Neki nem jut. Nemrég kapott egy házimozit, annak is úgy örült, azt mondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy Neki valaha ilyenje lesz :) Meg még mikor diákmelóztam az egyik fizetésemet egy telefonra költöttem, annak is úgy örült. Na meg a másik, hogy anyukám annnnnnnyira tud örülni, hogy öröm nézni, és már ezért is megéri ajándékozni, mert teljesen feldobja az embert. Talán ettől vagyok ma frissebb :)

Mondtam Marcinak, hogy 4 számmal nagyobb gatyát kellett vennem :( Mondtam, hogy utálok dagadt leni. Aztán mindig mondja, hogy nem vagyok dagadt, még csak molett sem. Mikor újra összejöttünk (mert volt egy "kis" gubanc, 9 hónapig külön voltunk, majd 2008 augusztusában jöttünk újra össze, a különlét alatt nagyon lefogytam, 46kg voltam), akkor nagyon vékony voltam, aztán mikor meg volt a rengeteg bicótúra (Velence, Balaton, stb), akkor nagyon szép voltam, úgy tetszettem Neki, akkor nem voltam gebe. Na de akkor is a 32es gatyóimat hordtam.... :( Najó, nem akarok nyafogni Nektek itt a méreteimről, csak így számokban látva, még elkeserítőbb. Eddig csak tippelgettem. És mikor a boltban a 34es nacikat néztem, még nem is voltam kétségbe esve, azt hittem akkorák az itthoniak is. De mikor láttam, hogy 32.... Régi szép idők... Soha nem leszek már olyan :( Mérgemben ma veszek egy szolibérletet, attól majd vékonyabbnak tűnök :) Mármint a barnaságtól, nem a bérlettől :D Na beágyazok, mert Zsófi már nyöszörög, aztán ide hozom majd át. Legyetek jók, és bocsi az untatásért :D

2010. okt. 15. 09:03
 360/433 A kérdező kommentje:

Na halika!

Az írásokat mindig nyomon követem, csak nem mindig jut idő arra hogy írjak is. :)

Velünk minden rendben, igyekszem vezetni a háztartást és napközben sokat játszunk Olivérrel. Nap végén meg mindig megnézem a Jóban Rosszbant vagy az éppen kedvenc sorozatomat a fürdetés után és közben szoptatok.

Képzeljétek megcsípett valami és most tök ideges vagyok hogy hol és mikor történt nem szeretném ha Olivért is megcsípné valami, úgyhogy holnap nagytakarítás lesz mindenhol! :D

Hát velem: növesztem a hajam rendületlenül. Ezért újabban mindig hajpántot viselek. A facebookon van egy csomó új kép rólam, gyertek regisztráljatok ott. :)

Olivérről is van egy csomó kép aktuális kép is.

Voltak látogatóba volt munkatársnőim aranyosak voltak, jól esett kicsit dumálni "új" arcokkal is.

Tegnap kicsit véreztem de azóta semmi úgyhogy nem tudom mi lehetett, mostanában csinálok szoptatás közben ilyen intimtornát vagy mit ugyanis képzeljétek el, megint begyulladt a gátsebem... egy ponton, aztán a múltkor addig-addig nyomkurásztam hogy ilyen fehér váladék jött ki belőle, úgyhogy most vagy ott begyulladt egy szőrtüsző ami véletlenül befelé nő... vagy fogalmam sincs, de a lényeg hogy ahogy ezt nézegettem észrevettem hogy a hüvelyfalam előre van esve. A neten utánanéztem és tényleg van ilyen állítólag intimtornával egy picit lehet rajta javítani, de úgy se sokat... nem lesz már olyan rég... lehetne plasztikázni ingyé... de a tökömnek sincs kedve ezért megműttetni magam... Hát igen... lehet hogy túl gyors szülés volt de most életem végéig szenvedhetek miatta. De nem számít az a lényeg hogy Olivér egészségesen született meg.

A kis majmunk napról-napra egyre több mindent csinál most már billentyűzetet csapkod meg a játszószőnyeget is nagyon élvezi, mostmár kimutatja ha valamit nagyon akar felsíkításokkal úgyhogy nagyon édes. Most leállítanám az időt.

A hajnali kelésekkel úgy általában semmi bajom, de mondjuk úgy hogy azért kéthetente rám tör egy általános kimerültség... hát ez van most is. már lassan olyan leszek mint egy zombi, tegnap már égett a szemem nagyon a fáradtságtól.

és visszakanyaradva ahhoz amit írtatok hogy ki szoktatok bukni, sírni... stb. Hát ilyenek nekem is ki vannak főleg ilyenkor amikor ilyen kimerültség van mint most. Nálam leginkább párom bunkósága szokta betenni a kaput. Volt egy ilyen tegnap este is. Ugyanis nálunk az erkély a középső szinten van, a gyerek meg felső szinten. Az erkélyen szoktak dohányozni és tegnap szóltam hogy már fent is cigiszagot lehet érezni... párom közölte velem hogy biztos hogy nem... meg azt mondta hogy én odaképzelem a cigiszagot... --- aztán persze összevesztünk... de nem is értem mit képzel hogy hazudok, vagy hogy elmebajos vagyok... vagy mit...???? úgyhogy nálunk is zajlik az élet...

na pusszantás

2010. okt. 15. 09:30
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!