Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
Hajni!
Nagyon örülök, hogy Olivér ennyire játékos, jókedvű :) És hidd el, minden egyes nap úgy fogod érezni, hogy na most állítanád meg az időt :) (persze nem a hisztiknél :P) Zsófi kezd már mászni, hát én most is megállítanám :D Olyan ééédeees :)
Sajnálom, hogy veszekedtek pároddal, dehát ez is hozzátartozik. Én is megtanultam. Mondjuk lekopogom, mi mostanában megint nagyon jól vagyunk. A szex témában volt egy kis "vita", mert Marci örökké fáradt, jó ha heti egy alkalommal volt. Aztán egyik este már nagyon próbálkoztam (pofátlan nem akartam lenni, mert tudtam, hogy fáradt) erre belealudt. Mármint nem a szexbe, hanem abba, hogy taperoltam. Én meg annyira felhergeltem magam, hogy nem tudtam aludni, Zsófi nem volt épp itthon, átmentem a szobájába aludni. Marci erre felébredt, utánam jött, aztán megbeszéltük. Azóta egy fokkal jobb a helyzet. Szóval csak hogy nyugtassalak, mindenhol megvannak a napi dolgok :)
De úgy vettem észre az írásodról, hogy elég jól vagytok :) Mármint Olivér, és Te :) A nagytakarításhoz egy nagy adag kitartást küldök :)
Ja, az intim torna tényleg jó. A műtétet meg én bevállalnám, de csak akkor, ha már nem akarnék több babát. Puszik!
halika!
hát vitából szerintem midnehova jut! itt is volt szerdán egy egész napos :) de már vége :) sex...hát nálunk a multkori óta semmi :(
martin nekiübk is sikitozik ,meg magyaráz 100el :) imádom ,meg cuppog :) már tudja kezelni a hangját, és tetszik is neki! ma délután megyünk dokihoz, aztán anyuékhoz, és otthon a helyi kocsmában buli lezs, lehet martin nagyanyját befogom :) mi meg megyünk megiszunk vmit :)
megyek hajat mosni, h szép legyek picit, meg szőrtelenítek is... rám fér :)
hajni sajna h ilyen gondjaid vannak (mármint odalent), elég kellemtlen lehet, de mért nem mész el dokihoz, hátha tud vmit javasolni...
na lépek, mert készülni kell :)
puszika, és kellemes 7végét!!!!
Óhhh istenem bárcsak én jutnék el már odáig hogy páromnak könyörögjek hogy szexeljünk! :) :) Én jelenleg még mindig úgy élem meg hogy muszáj... :S Tudom gáz...
Hát Olivér és én tényleg nagyon jól elvagyunk. :) Imádom a kiscsávot! :D Annyira jópofa! Regisztráljatok már tényleg a facebook-on. Ez parancs!
Hát képzeljétek el én a terhesség alatt nagyon szőrösödtem, úgy értem hogy gyorsan nőtt... aztán szülés után lelassult még dicsekedtem is a nővéremnek... erre képzeljétek el, hogy most megint begyorsult és úgy utálok borotválni ... de epilátorral nem zöröghetek amikor a gyerek alszik ... legszívesebben eljárnék kozmetikushoz, de hát inkább a gyerekre költöm azt a pénzt... elég drága itt az I.kerben a kozmetikus messzebb meg nem akarok menni.
Hát majd nov-ben megyek rákszűrésre a dokimhoz akkor rákérdezek ezekre a dolgokra, de biztos nem fog tudni semmi okosat mondani... folytatom az intimtornát aztán majd lesz valami... műtét az kizárt... a hüvelyben lévő belső varratok a mai napig fájnak... a hüvely korrekciójakor kimetszenek egy hüvelyizom darabot és így teszik feszessé... ezt én tuti nem vállalom be...
na pusszantás.. olivér most megint alcsizik úgyhogy tudtam megint írni. :D
Hali!
Jaj Hajni, ne is mondd a gyantázást :D Tegnap kértem kozmetikushoz időpontot, mert lusta vagyok szemöldököt szedni, aztán ma délelőtt felhívtam, hogy gyantát is írjon be. Be fogok pisilni :D Na de legalább egy darabig le van tudva a szőr probléma :)
Aztán ma megbeszéltük Marcival, hogy nekiállunk a Fundamentás lakástakarékosságnak, havi 40et fizetünk rá, így lesz 4 év múlva valami 6,5 millió körül (persze ennek egy része hitel), és elköltözünk. Úgy döntöttem, hogy elmegyünk anyós mellöl. Nincs kedvem alkalmazkodni. Ha homokozót akarok, akkor úgy, hogy anyósnak is jó legyen, ha kutyát akarok, akkor el kell keríteni, de anyós a mi részünkön jár át, és Ő fél a Bull terriertől, úgyhogy azt nem, de én azt akarok... Szóval itt hagyjuk. Annyira próbálta a kezébe venni az irányítást, hogy b@assz@ meg, lelépünk. És ezt így kijelentettem Marcinak, hogy költözni akarok, és máris törte a fejét :) Olyan édes volt :) Igaz, még 4 év, meg addig ugye nem lesz olyan szépen felújítva a ház, ahogyan terveztük, de legalább ELMEGYÜNK INNEN :) És ahogy eddig szaladt az idő Zsozsó mellet, az a 4 év úgy elröppen, hogy holnap felébredek, és már költözünk is :) Nagyon örülök neki :) Zsozsó szundizik picit, kiszökök egy cigire. Sok puszi :)
hát csajok!
pénteken ljöttünk anyuékhoz :) jó volt :) összeült megint akiscsalád (tele lett egy lakás) és nekiálltunk kártyázni, enni, inni...én nem ittam, mert én vezettem ,de mki más igen, 8kor hazajöttünk anyuval letenni agyereket, ő itthon is amradt, én meg visszamentem,..hát piáltak rendesen :) el sem tudjátok képzelni h laci mennyire berúgott!!! nagyon nagyon nagyon durván. 11kor jöttünk el, és lacival mindenképp bekellett menni discoba :) hát jött oda is mki, hát ott folyatták a piálást :) aztán 1kor haza séta, én addigra hazahoztam az autót, mert közben voltam etetni. és hár én laci mellett nagyon pici vagyok, a 2húgom meg jó nagy darabok :) és hát ők hozták haza, :) én nem bírtam. itthon nekiállta anyámat ölelgetni ): aztán na fekvés, és ő csipázza a gyereket, ezt így mondta, hát mi úgy nevettünk rajta végig! nah és ekkor jött a fekete leves! lavór az ágy mellé, és jött vukk az ossues ismerősével :) szegénykém!!! reggel 10kor már fent volt ,fájt a feje, aztn ment vissza pestre mert ma melózik ,de busszal ment, az autót itthagyta nekem :)
hát szegény, de nagyon poénos volt!!!! :)
aztán tegnap voltam picit bnőmnél :) meg itthon :) jó mert anyu most is dögönyözi a gyreket.
hát pénteken h voltunk orvosnál ,kapott 2 szurit, és hát megint nem hízott semmit :( úgyhogy mondta a védőnő, h kezdjük a főzelékeket...szóval péntek óta vacsira, meg ebédre krumplit kap, almával, répával...mikor mivel ,meg cicit utnna :) imádom, olyan ügyesen ezsik :) nagyon ügyes!!! jó h jöttünk mert így anyu segíte egmutat midnent, h miből mennyit, hogy merre...és nem egyedül kell otthon izgulnom, h jó lesz e így :)
röviden ennyi történt velünk, holnap jön laci értünk és megyünk haza. 7 végén meg megint jövünk majd le :)
pusszantás!!!!!
halika!
hát tamara én sem bírnék így anyós mellett élni!!!! tuti!!! v már elüldtem volna melegebb éghajlatra :S :)
mizu van veletek? nekünk jó volt a 7 végénk nagyon. már itthon vagyunk :) eszünk 100000el mindenfélét (krumpli, répa, gyümik) tegnap volt h hazajöttünk h én csináltam neki először egyedül kaját :) hát nem tetszett neki, és nem ette meg, és csak visított, és ááá! még jó h apa itthon volt!!! most ebédre már finit csináltam csak úgy vigyorgott miközben ettünk :) belinkelném, de nem tudom felrakni a gépre a képet, nincs kábel :(
velünk ennyi történt.
Hajni végül is mi lett a multkori pénzes neves dologból? sikerült? v még nem tudni mert folynak a dolgok?
facebokon jelöltelek :) csak eddig mindíg elfelejtettem :) :S ez a gyerek olyan kis lusta!!! csak elvan ahogy lerakom! se megfordulni, se semmi :( emelgeti a lábát meg a kezét és ennyi.
ma délelőtt szakácskönyvet csináltm a gyereknek :) neten összeszedtem mindenféle receptet mindenhonnan és word-be berakosgattam :) lett pár egészen 10hós koráig :) hát remélem hasznát veszem és nem lesz több olyan mint tegnap este!!!!!!! átküldjem?
sajna elolvastam amiket írtatok, de semmi nem jut eszembe amihez hozzá akartam szólni :(
tesómnak is cisztája van ,csak neki a petefészkén és műteni kell :S én jobban megúsztam ,pedig ő még fiatal (22)... :S
már tényleg nem jut eszembe :)
pusszantás! ha esteleg nektek is van vmi receptes izé, akkor várom szeretettel azt is :)
Na hali!
Nálunk a hétvége... huuuuuh :D Szombaton anyu elvitte Zsófit, mi meg Marcival elmentünk bulizni. Annnnyira jó volt, hogy jéééézusom :D Most megint 1-2 hónapra kieresztettem a gőzt :) És Marci leütött egy csávót :D Kb annyi idős lehetett, mint Marci, de néztem, hogy egész éjjel kóstolgatta a gyerek. Mert a csávó Marci régi haverjaival jött, aztán próbálta berangsorolni Marcit. Oké, hogy régen hivatásos katona volt, de ránézésre látszott, hogy Marcinak a nyomába sem érhet. Na mind1, szóval egész este elrángatta Marcit innen-onnan, úgy beszélt Vele, hogy egyfolytában Marci tarkóját szorongatta, meg a vállát, meg ilyenek. Már mondtam is párszor barátnőmnek, hogy mit képzel ez a faszi, hogy a kurv.ájával beszél, vagy mi? Aztán már a buli végefelé a pultnál beszélgettünk Marcival, ez a bunkó meg már vagy ötödszörre könyökölt belém, Marci már többször is rászólt, hogy állítsa le magát. (persze véletlenül könyökölt le, de akkor is figyelmetlen volt). Na aztán a következőnél már mondta Neki, Marci, hogy Ő már sokszor rászólt, mostmár beszélje meg a dolgot velem, de úgy beszéljen hozzám, olyan tisztelettel, mintha Hozzá (Marcihoz) beszélne. Aztán odafordult hozzám a srác, kérdeztem Tőle, hogy még hányszor akar belém könyökölni, csak azért, hogy felkészülhessek a dologra. Erre röhögött egyet, aztán rám mozdult. Marci már kapta is a tarkóját, vitte ki az ajtón, aztán kint olyat adott a gyereknek, hogy az meg visszaborult a helyre, aztán összevérezett bent mindent. Olyan lett a hely egy pillanat alatt, mint egy vágóhíd :D Szóval beesett, az első ütéstől felborult, aztán még fel akart állni, akkor a földön még kapott egyet, hogy lent maradjon, aztán még egyszer belerúgott Marci, hogy biztos, ami biztos :) Aztán felállt a gyerek, tántorgott egy picit, folyatta az orrából a vérét egy hamutartóba, próbálta sajnáltatni magát, de mindenki tuszkolta ki az ajtón, hogy jóóólvan, megcsinálta a balhét, mostmár lépjen le. Aztán ennyi volt. Barátnőm párja (ott dolgozik a helyen) fél pillanat alatt felmosott, aztán folytatódott a buli. Egész este már ez volt a téma :) Imádom az agressziót, főleg, ha azért van, mert engem véd Marci :) Egészen tökéletes este volt :)
Aztán hazajöttünk, elaludtunk vasárnap 8:30körül, olyan 15:00körül kimentünk Zsófiért, és kb ennyi. Azóta egész jól viselkedik. Remélem így is marad :)
Pénteken megyünk Gesztesre, el kell mennem fürdőrucit venni, mert csak kétrészesem van, nem szívesen mutogatom még a csíkjaimat. Néztem neten az adidasban jókat, de 10.000től ingyenes a szállítás, amit kinéztem, az meg 9.500, és így plusz 1500 lenne a kiszállítás, így inkább egyik nap anyu bejön, és akkor elnézünk, van itt a környéken 2 adidas is, remélem még lesz fürdőruci. Meg van egy sportbolt is, szóval csak találok valamit :)
Na Zsófi nyafog, belőlem mára ennyi. Ja, facebookon majd regisztrálok, bár a hátam közepére nem kívánok mégegy közösségi portált, de Olivérre kíváncsi vagyok :) Puszik!
hát én egyeltalán nem bírom az erőszakot, meg a kakaskodást, meg a töbit, ha ilyen van, akkor inkább fogom magam meg akivel vagyok és arrébb megyek!nemtudom mit vacsizzak :( főzni kell ,de elég a ygerekre napi 2X főzni, plussz a gyümi, nemhogy még magamnak is! hát egész nap a sütő mellett állhatok... kössz nem!
szóval nem tudom mi lesz a vacsi :(
martin alszik, így h kap rendes kaját, többet alszik :) több időm van minden másra :) pl gépezni :)
nah lépek tovább innen :)
puszka
Hellóka!
Hát én is múltkor beszéltem a védőnővel hogy a hozzátáplálást mikor - hogy kezdjem... aztán ő mondta hogy ha van tejem rendesen akkor hat hónapos koráig elég az. Ennek egyfelől örülök, mert azért egyszerűbb cicire rakni mint főzőcskézni külön neki. De még nem tudom mitévő legyek. Az az igazság hogy félek hogy a hozzátáplálás nagyon bekavarna a szopizásba, tejmennyiségbe és félek.
Anett én megköszönném ha átküldenéd a recepteket. :)
A pénzes dologból egyenlőre még nincs semmi, nem válaszoltak azóta az ajánlatunkra... hát szerintem inkább hagyni fogják a francba... nem ér meg nekik ennyit.
Jaj Anett olyan jó neked hogy Martin sokat alszik meg hogy elvan magával... nekem már az is elég lenne ha Olivér napi három órát azonos időpontban aludna mindig akkor mindig tudnék főzni és a ház is rendben lenne. :)
Ja akartam kérdezni hogy Anett te hol kened popsikenőccsel Martint? A kuki töve és a herezacskó tövének találkozásban be szoktad kenni?
És neked már teljesen kilátszódik a makk ha lehúzód a bőrt?
Na puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!