Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
nem indult az autó, úgyhogy apa itthon maradt :)))))) épp babázik :)))))) örülök picit nagyíon, tudom nem szép, de hát ez van :)
tamara! köszönöm vagyis köszönjük szépen :) remélem az esküvőn azért majd ott figyelhetek :)))))
pusszka
Ezt nem mondod komolyan????? :DDDD Álmomban sem gondoltam volna, hogy lejönnétek! Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha eljönnétek az esküvőnkre! :) És Hajni, ez Nektek is szól ám :) Jaaaaj de nagyon feldobtad a napom ezzel :) Igaz, az így is kérdés még, hogy ki a fenének fogom dobni a csokromat.... :D
Amúgy a barkácscuccal nem jött kalapács. Pedig most mindenkitől azt kaptam. Csak szög, meg fa... de az amúgy is volt már. Mind1, továbbra is azt kérek, hátha egyszer kapok kalapácsot is :) Sok puszi, ma leszek, mert 1-1 mozzanat között meg tudok szusszanni 2 percre :) Mondjuk most mindjárt tízóraizik Zsófi, aztán bolt, posta. De után itthon leszünk :) Puszik!
:) érdekes lenne megjelenni az eskübődön úgy h 1 éves barátság után, és még személyesen nem taliztunk.... :)
hát én fél 12 körül bementem ledőltem, a gyerek elfoglalta a kanapét :) és el is aludtam :) 1kor arra kelek a apa meg a ygerek ott játszanak mellettem, meg repülőznek :) hát fél 1kor kellett volna ennie martinnak, és ehhez képest röhögött, meg játszott, elvolt apjával...1kor evett.
úgyhogy semmi gondom a tejcsimmel :) úgy néz ki :)
pusszantás, küldöm s cuccokat :)
Halihó!
Hát remélem azért az esküvőmig talizunk! Én a múltkorit komolyan gondoltam ám! Csak kicsit várunk még, hogy a fiúk is egyenek már mást is, hogy mondjuk már csak a reggeli meg a vacsi lesz a tejcsi, és akkor tudunk együtt babázni egy napot :) Szóval az esküvőn remélhetőleg nem elsőnek fogunk találkozni :D
Végre kaptam a boltban sütőtököt, és annyira megörültem, hogy vettem kettőt, de olyan sok lett... Odaadom anyósomnak a 2. adagot, mert az 1. is sok a csirkével összeturmixolva. Tele lesz a fagyasztó. Ha egyáltalán befér... Most egy jódarabig már nem kell főznöm Zsozsónak :) És úúúúgy megégettem az ujjam :( Nagyon fáj :( Na de itthon van Marci. Kicsit megfoglalkozom :) Leszek még. Puszik!
hát én is komolyan mondtam,h benne lennék a taliban :)
ma ettünk szőlőlevet :) vettem tescóban szőlőt, és kipaszíroztam levét, és tetszett neki :) pedig szőlőt még nem kóstolt :) pépes dolgokkal még várok picit, egyenlőre azt lássam h minek a leve tetszik neki.
hát persze szoknia kell, mert a pocija sztem megérezte... sírdogált, de majd még próbálkozunk, mert ha nincs hasmars, akkor jöhet máskor is én úgy vagyok vele. vettünk almát is, holnap h utánna alma lesz.
beszéltem anyuval és szombaton feljön, mi meg elhúzunk itthonról!!!!! már várom, v egy mozi, v egy vacsi, v még nem tudjuk, de majd látjuk még addig :)
martin alszik :( nem fogom tudni lerakni időben :(
én már nem hiszem h lennék, mert hát ha leraktuk a gyereket akkor picit egymással is foglalkozunk, hisz csak 6 hónap :)
nah lépek.
puszika,és jó éjt!
jó reggelt!!!!
hát az este nem úgy sikerült, ahogy terveztem :( mert csak picit összebújtunk a tv előtt, aztán mentem aludni, ő meg gépezett :( de hát nembaj ,mert máskor! mért van az h a gyerek már éjfélkor fent van enni???? úgy mint a szülés után szó szerint 3 óránként eszik megint :S de hát ő tudja, csak picit fárasztó h 3 óránként kelni kell, olyan vagyok néha mint a zombi, és elalszok cici közben :S szerencsére éjjel fekve etetem :) de hát akkor is :)
na midn1. kis husi levit kotyvasztok :) imádom!!!!
pusszantás
hááááááj!
na voltunk ma is dokinál :) 100at evett a kis amszatkám ,úgyhogy béke van, és ez alatt az 5 nap alatt hízott 200at, úgy h ma reggel pont indulás előtt olyan szart szó szerint h body....csere midnen volt, szóval üres volt a pocija is, úgyhogy minden rendben nszerencsére. voltunk tescóban és vettünk tök édes kis overált neki, nekem tetszik nagyon, férjemnek nem :( de anyutól kaja majd martin :) 3-6 hós, de belepróbáltuk itthon hát elveszik benne :) olyan éde sbarna, és van 2 kis füle.... nekem ezek nagyon tetszenek :)
nah lépek mert lassan kel a kis drágám enni :)
pusszantás :)
Sziasztok!
Hát az én mai napom... azt hittem már megbolondulok. Zsófi vég nélkül üvölt. Nem tudom mi baja. Bekentem az ínyét, hátha a foga, de semmi hatás. Már mindent kipróbáltam, most Marci ringatja, de már ez sem jó. Eddig legalább elég volt, ha kézben volt. Nagyon hulla vagyok.Se főzni, se mosogatni, de semmire nem volt időm. Kivagyok.... és éhes. Megyek, eszek. Puszillak Titeket!
Örülök Anett hogy minden oké volt. :D
Tamara hát képzeld a tesómék kisbabája is megzakkant :D ő is sírt egész nap... Olivér dettó csak kézben volt hajlandó meglenni... akkor tényleg lehet van benne valami hogy front vagy ilyesmi érzékenyek.
Bocsi hogy ritkán írok, mindig nézem amit írogattok, csak amikor odajutok hogy írok, addigra beüt a fene mindig. Olivér újabban csak kézben és akkor se mindegy hogyan fogjuk van meg. Alig alszik - ma este két óránként kellett kelni alig szopizott aztán be is aludt... nem tudom mi van ezzel a gyerekkel. :D
Hétfőn megyünk a három hónapos akármire és hétfőn lesz esedékes a második szuri. Remélem a doki megint kijön házhoz és itt adja be neki és akkor egyből megszopiztatom utána. :D
Mi Olivérrel még mindig a 2-2,5 - 3 óránként szopizunk úgyhogy én még álmodni sem merek arról hogy bárhová kimozduljak gyerekkel. :D Úgyhogy én nem biztos nem tudok még veletek bandázni.
pusszantás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!