Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/433 anonim ***** válasza:

ma voltunk a dokinál próba szopira... hát 60at evett. elég kevés :( jövő héten is kell mennünk... remélem jobb lesz a helyzet!

sétálva mentünk fél óra :) hát kellően kifáradtam ,már alig vártam h hazaérjünk! és ma már 3as pelust vettünk, eddig 2t használtunk :)

apa, meg martin a kanapén repülőznek :) olyan jó őket nézni :) imádom mind2t!!!!!!

ma nagyon vagány szerelést adtam martinra, mert a multkor is azt hitték rá h kislány :) :S pedig kékbe volt. de ma farmert kapott meg egy kis vagesz kapucnis pulcsikát :) nagyon dögös volt!

meg mi a ygerekkel mentünk az orvoshoz, apa meg addig elszaladt a telefonomért (szervizbe volt, és rosszabb lett mint volt!! ááááá), és úgy jött utánnunk :) hát a gyerek olyanokat magyarázott neki!!! gondolom el akarta mesélni, h bent voltunk egy idegen szobába és ott evett, meg előtte a doktor néni lemérte.... mert annyira nyomta a vakert :) kis drágám! már úgy várom h normálisan mondjon vmit! most is gagyog :) kis tündérem :)

nah abbahagyom, mert megint csak átmegyek áradozásba :)

remélem veletek minden rendben!!!!!!

puszika mkinek!

2010. szept. 24. 18:34
 312/433 A kérdező kommentje:

halihó

hát a párom tárgyalása nem alakult valami fényesen... a napokban kiderül hogy a támadó cég melyik megoldást választ pénzt ad, vagy pereskedik... hát pereskedésre nem igazán van pénzünk, de úgy vagyunk vele, hogy mi anno körültekintően megnéztük hogy van-e a piacon hasonló nevű szoftver nem volt. Ezért kiállunk ameddig bírunk az igazunkért, de úgy fogjuk nekik mondani, hogy oké eddig négy milla volt, de ha pereskedésre kerül a sor akkor már 12 milla lesz... de az a baj hogy a támadó cég milliárdos cég... szóval szerintem azt is le tudják fizetni akit nem akarnak...

nem is hallottam ilyenről hogy próbaevés... gondolom ez csak az hogy mérnek szopi előtt egyet meg utána... nem? ilyet velem a kórházba csináltak... meg ugye ezt mi is csináltuk az első másfél hónapban. de egyébként hülyeség... mert az is lehet hogy martin csak most evett ennyit... egyébként meg többet eszik... csak aztán nehogy rátok tukmálják a tápszert... ez miatt... a tápszerből se fog többet enni mint a tejcsiből... minden rendbe fog jönni!!!!! egy ismerősömnek a hat hónapos babájánál volt hasonló hogy hónapokig nem hízott... de aztán minden rendeződött. nem minden baba hízik a nagykönyv szerint...ezeket az átlagokat, meg normákat a két véglet alapján szokták kikalkulálni. szóval tényleg ne aggódj semmi miatt. :D

nektek is szokott lenni a babátok orrüregében nagy fehér összeállt takony? szerintem nem is takony, hanem összeragadt büfi de nem tudom... mostanában sokat szürcsög, de nem látok folyékony orrváladékot, akkor most mi lehet ez??? csak bele ment az arcüregébe a bukás?

na puszi mert már nyűgi Olivér.

2010. szept. 25. 08:38
 313/433 anonim ***** válasza:

hát hajni! kívánom a legjobbalat a meló ügy miatt!!! legyen a 12 a tiétek :) és részesedést kérek :) eggyel megelégszek köszike!!!! :)))) hát de komolyan a legjobbakat!!!!!

a próba evés az pont az amit leírtál, mérés, kaja mérés. nekem is volt a kórházban akkor 25volt, és azt mondta a csecsemős, h ez szuper sok! úgyhogy grat, ez volt a 3.nap este azt hiszem :) én egyeltalán nem méricskéltem ,mert nincs is eszközünk, meg hát úgyis mindíg máshogy eszik ,mert van h én is zabálok, és van h csak pár falat, ez ugyanígy nekik is sztem. nézegettem neten és pont most volt egy ilyen kérdés h keveset eszik meg pici a baba..... és sokan beírtak h ők is így vannak ezzel ,de amíg nevetős, boldog jó kedvű... agyerek addig nincs gond. ha már morci, depis szomi, akkor kell ezzel foglalkozni. és ez sztem is így van! mert mikor össze vissza tettem cicire akkor az egész nap káosz volt, ő is nyűgös, sírós.... nem volt meg a napi megszokott beosztása, és ez neki is roszs volt. lehet h néha nahéz kibírni a 3 órát, de megéri, mert amúgy egy kis vidám, nevetgélő fickókám van! :)

hát majd jövő héten is kell menni etetni, és majd meglátjuk akkor mennyi lesz. de tápszerezni nem szeretném!!!

anyu az előbb hívott lehet h jön ma :):):):) olyan jó lenne!!! a hapsija odavan szüretelni és lehet h még ma nem jönnek haza, és akkor ő egyedül van és feljönne :) hát mondtam h a napi programomat azt a sok mindent akkor átszervezem, de hát ha muszály.... jöjjön :) de hát semmi dolgom mára :) úgyhogy úgy örülnék, elvileg 12 körül van itt, ha jön, hát az előbb hívtam de kinyomott. majd mindjárt megpróbálom megint.

szóval ha jön akkor ma majd csak este leszek megint.

főzni kéne ki tésztát... laci tegnap pörit főzött, de elfogyott a tészta... a való világról még nincs hír, majd a jövő héten már tuti! mert azt mondták, h az X faktor élő adásával együtt kezdődik majd. szóval kb 1 hónap. hááát nem is tudom mit szeretnék még mindíg.

tegnap apával kicsit összemelegedtünk.... hát olyan rossz volt!!!! mert ugye szedem a fogalmzás gátlót és bele is volt írva h a nemi vágyat csökkentheti... és hát ahogy kezdtünk belemelegedni, laci megmasszírozott.... egyszer csak feláll,h akkor hagyjuk?! én meg h most mi van?!?! ő meg h érzi h nem kívánom őt, és h nem akarom, és az a hülye gyógyszer és hagyjam abba a szedését, mert nem is úgy csókolom, meg semmi vágyat nem érez... és olyan rosszul esett :( de hát volt benne vmi :(:(:(:( ez a legrosszabb, de aztán összeszedtem magam, és beleadtam anyait, apait :) és hát jó is volt utánna, meg midnen, de hát szegénykém kb 3 percig bírta :) :( mert h milyen rég volt, és milyen bomba testem van... na mind1.

szóval ez történt, jó is rossz is, de hát sajna nem tudok vele mit kezdeni :(

nah nem fárasztalak tovább titeket :)

mit csináltok a 7végén? vmi terv? v csak amjd jön magától? Tamara marcival mizu? minden rendbe jött??? hát remélem! mert látom farmon vagy, meg léped a szinteket, meg az ajándékok, de itt meg nem :)

2010. szept. 25. 10:14
 314/433 A kérdező kommentje:

Na látod Anett semmi gond nem lesz itt az evéssel, egyébként valóban így van hogy amíg a baba jókedélyű meg minden addig minden oké. :D

Fogamzásgátló: igen csökkenti valóban a libidót. Régebben mikor szedtem akkor én is így voltam vele. De mikor abbahagytam akkor se nagyon nőtt... :D Hát néha előfordul hogy az embernek nincs kedve főképp szülés után. :D Én kerek-perec megmondtam páromnak, hogy nagyon nincs kedvem hozzá de csak azért mert tudom hogy rossz érzés ... meg hogy nem tudom úgy élvezni, mint ő...

na mindegy...

most megyek én is mert megjött anyukája főzni.

pusszantá.s

2010. szept. 25. 12:16
 315/433 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi Zsófival megyünk anyuhoz, mert Marci koncertezik. Ma minden jó, csak nyomi vagyok ettől a hülye időtől... :S Anyut nagyon várom már. Jó lesz, szerintem kimegyek, lefexek aludni, és holnapig fel sem kelek :D

Hát Anett... Én ebből a kajálós dologból inkább kimaradnék, mert nálunk is ugyan ez folyt végig. Mi is bíztattuk egymást, hogy de amég jókedvű, stb stb, meg nem kell tápszer, aztán kiderült, hogy bizony kevés a tejem, csak Zsófi nem szól. De mind1, nem ijesztgetni szeretnélek, csak azért a másik oldalra is fel kell készülni, mert engem nagyon összetört, mikor pótolni kellett Neki. Küzdjetek a tejét, de én innen kimaradok ebből a témából, mert tényleg nem akarlak ezzel piszkálni. Minden jót kívánok mindenesetre :)

Nem nagyon jut eszembe, még miket írtatok, nagyon zombi vagyok... bocsi. Ma már szerintem nem leszek. Vagy holnap este, vagy hétfőn. Sok puszi mindenkinek!

2010. szept. 25. 13:47
 316/433 anonim ***** válasza:

hát nem tudom mi lesz a vége a tejnek, de remélem minden marad a régiben :) mert hát minden kaja után még fejek... és jön is, és hát ma 2-6 ig aludt a gyerek, ha éhes akkor felkel... és utánna 6 tól meg fentvolt, és játszottunk, meg új hangokat tanultunk, nevetgéltünk.... és jól elvoltunk! szóval a kedvével semmi gond. úgyhogy jól van lakva :)

ma h ittvolt mama :) te jó ég!!!! olyan jól elvoltak, anyám nem teljesen 100as :) kicsit bolondka :) és olyanokat csinált a gyerekkel, h úgy kacagott a ygerek, ahogy nekem eg apjának még soha! folyamatosan!!!! hát én csak pislogtam!!!! nagyon jó volt nézni őket, és anyum is boldog volt, h így szereti a kis uncsija :) meg sétáltunk egy hatalmasat kb 2 órát :) úgyhogy jó volt h jött anya :)

holnapra meg a csajok, bnők jelentkeztek be, hát jöjjenek mert legalább nem vagyunk egyedül!!!! :)

megyek kész a akja!!!

puszika jó éjt, további kellemes 7végét :)

2010. szept. 25. 22:24
 317/433 anonim ***** válasza:

volt ma bnőm :) de csak az egyik jött... jó volt, pletyizni, a régi fősulis emlékeket felidézni.... :) jó volt!!!! :)

martin is kis tündér volt, szépen csenden elvolt :) de azért kicsit megvolt illetődve, h itt volt szilvi :) de hát majd megszokja.... remélem nem lesz kis anyuci szoknyája mögé bújó....!!!!

nah megyek fejni :)

jó éjt, pussz

2010. szept. 26. 20:55
 318/433 A kérdező kommentje:

Hogy mennyire ki van már a f...om az alattunk lévő felújítástól... két hete mást sem hallgatunk csak hogy szétverik az összes falat, lefűrészelik a csöveket, ütve-fúróznak stb... már megint kezdek kibukni, mert már totál kész vagyok hogy két részletben alszom le azt amit mások normálisan és az is mindösszesen hat óra... pfuuuu... Olivér ma akkorát bukott hogy csoda ha valami maradt a gyomrában, tiszta nyűgös tegnap óta... és megint bevariált a megszokott menetbe... hihetetlen hogy még mindig nem tart meg egyetlen megszokott napirendet...

bocsi a panaszáradatért... :S

tejcsi kérdés: kitartás Anett, ha most el kezdenél tápszert adni akkor valószínű hogy azért csökkenne tovább a tejcsid, mert azt egyszerűbb kiszopizni az üvegből meg sokkal jobban eltömíti a gyomrát is - és akkor már nem lesz kedve szopizni a ciciből mert az melósabb neki. :) De nem vágom hogy mi lehet... hogy miért eszik ilyen keveset ha van elég tejcsid... nekem is volt ilyen a múltkor én is megijedtem de az csak másfél napig tartott. ha beledugod az ujjad a szájacskájába akkor erőteljesen szív? és mit mondott egyébként a doki hogy mi lesz ha köv. hónapban se fog hízni?

pusszantás mindenkinek.

2010. szept. 27. 08:11
 319/433 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát anyukámnál megint nagyon jó volt :) Jókat beszélgettünk, hülyéskedtünk, volt, hogy már a könnyünk folyott, annyi hülyeséget hordtunk össze :) Jó kis kikapcsolódás volt :) Zsófi ott is egy tündér volt, bár anyu megtapasztalhatta, hogy mennyire nehezen eszik a kis unokája, hát Ő is megszenvedte rendesen :) Remélem, ha már az etetőszékbe be lehet tenni, akkor valamivel jobb lesz... Majd meglátjuk.

Már fájdogál Zsófi foga, van, hogy csak úgy elkezd sírni, hatalmas könnyek potyognak a szeméből, és ez már tutira a foga. Érezni, meg látni ugyan még nem lehet, de már dolgoznak bent a kis fogacskák :) Remélem nem szenvedi meg nagyon a kis szívecském :)

Marcival minden okés volt tegnap is, úgy néz ki, kezd megrendesedni. Remélem így is marad, mert imádom szeretni, amikor utálnom "kell" akkor az nem jó érzés. Szeretem Őt :) Na azt hiszem ennyi. Most Zsófi reggelije után direkt nem feküdtem vissza, mert annyi dolgom van... huhhh... jó kis nap lesz ez. Sok puszi mindenkinek!

2010. szept. 27. 08:57
 320/433 anonim ***** válasza:

halika!

hajni! teljesen megértelek!!!! itt az elsőn már 1 hóbnapja csinálják a lakást, előtte meg a lépcsőházat meszelték...festették... 3 hete meg az udvarban a parkolót csinálják.... úgyhogy itt is folyamatos a benti, kinti zaj, de már megszoktuk! szerencsére martin semmit sem vett észre belőle, csak mi, mert van h reggel 7kor mikor a munkások jönnek felkelünk rájuk, pláne mikor az aszfaltot szedték fel, meg a járdát :S

eszik amrtin rendesen, sztem, de ha nem fog hízni nemtudom mi lesz jöv hóban. majd kiderül! a héten szerdán kell mennünk orvoshoz, aztán majd látjuk.

ma laci elvileg ithon van, de hát ment tesóját furikázni :( nem tudom mikor jön haza :(

fáj a torkom! elkaptam lacitól :(

MA VAGYUNK FÉL ÉVES HÁZASOK!!!!!!!!! :) ennek örömére hajnalban h laci hazajött úgy megrakott, h csak na!!! :) ilyen még nem volt szülés óta! nagyon jó volt, a gyerek se kelt fel :) úúúúúúúúúúú :)

remélem a gyerek este szépen elalszik, és akkor picit még romancicázhatunk :)

ennyi jutott eszembe!

pusszantás, és szép napot!!!!

2010. szept. 27. 09:52
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!