Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
Sziasztok!
A mai nap egész jól alakul, eddig minden oké. Igaz, éjjel nagyon sokat keltem Zsófihoz, nyűglődött, de nem volt vészes. Reggel 5:00kor keltem, bementem Hozzá, mert nyekergett, hát már fönt volt a feje, kukucskált, vigyorgott, mondom jó, akkor reggelizünk. Elkezdem csinálni az innivalóját, mire kifacsartam a fél narancsot, letette a fejét, és csak bambult. Örültem, gyors visszabújtam, mert rettentő álmos voltam. Hát nem telt bele fél perc, megint nyafog. Hát jó, akkor mostmár reggeli, nincs mese. Megcsináltam, megetettem, szépen visszaaludt, én is visszafeküdtem. Aztán ilyenkor tízórai előtt fél órával szokott ébredni. Marci még itthon volt, csak 9re ment, mert csak valamit kell elvinnie valahova, szóval ma nem rendes melója lesz, mert este megy koncertezni Pestre. Szóval hamar itthon lesz. Na aztán Marci kicsábított az ágyból kávézni cigizni. Játszott kicsit Zsozsóval még indulás előtt, én meg elintéztem a farmom :D Aztán Marci elindult, Zsófival játszottunk, aztán tízóraiztunk, játszottunk, aztán szépen elaludt, úgyhogy gyorsan nekiugrottam a lakásnak, amit tegnap ugye nem tudtam megcsinálni. Most reggelizek, aztán Zsozsó ebédje után megyünk boltba, főzök, mert tegnap azt sem tudtam. Aztán Marci hamar jön haza, itthon lesz picit, 16:00-17:00 körül indul, aztán 16:00 körül jön anya, itt lesz egész addig, amég nem kell melóba mennie (22:00kor kezd, itt van a melóhely egy köpésre tőlünk). Szóval ez a nap jónak ígérkezik :) Na, Zsófi már0 magyaráz :) Remélem Nálatok is minden okés! Még a nap is kisütött, lesz ma valami :) Puszi Nektek!
hát nekünk a szokásos 3 órás kajcsi volt éjjel :) igaz olyan furi volt! mert 1 után etettem ,és egyből viszsa is aludtunk, aztán kelek h nah már megint nyüszög,de hát még hova hisz most tettem le, nézem az ürát és már 4. hát mondom észre sem vettem h ennyit aludtam :) tök furi :)
aztán mi már 9kor mentünk ki az örsre, mert telefont hoztak nekünk, és ott volt a randi :) szóval kis séta, aztán haza, azóta apa az új telefonnal bíbelődik, teszi rá a dolgokat...én meg etetek, alszok...most jutottam ide :)
én amjd csak vacsit csinálok, mert tegnap sült pipi combit csináltunk, és ebédre maradt bőven :) hát este még beállítottak sógorék :) úgyhogy dumáltunk egyet, apa meg lement bátyjával a kocsihoz, én meg beszélgettem a lányukkal(8éves), meg az élettársával (ma császározzák). ő nem akar rendesen szülni, meg a lányt is császározták, őt se szülte rendesen :S nekem ez olyan furi, én akkor akadtam ki mikor szóbahozták a császárt... ő meg a rendes szüléstől :S :( hát de ki hogy... aztán 8kor fürdékor nagy nehezen elmentek, mert a kicsaj mindenáron segíteni akart fürdetni, mert martinnal játszani... de hát még nem igazán érdekli a játék a babómat, meg hát velem tusol, mert kölcsönadtuk a kiskádunkat... szóval abban sem tudott volna segíteni.
most midnjárt megyünk az ortopédiára ugye megnézni h combikája rendesen kilazult e, v mi :)
lépek ,gyorsan megetetek, meg aratok, aztán cicizés, és gó :)
pusszantás nektek, meg a babóknak :)
hát úgy látszik már megint csak magammal beszélgetek :( :)
ma este lesz a nagy randi :) megyünk moziba! már várom!!!! jön anyu, mi meg megyünk. a 7 mérföldes szerelmet nézzük, az néz ki a legértelmesebb filmnek, és lacit is érdekli :)
martin jól van, kóstolgatjuk az alma levet, szőlő levet...ma lehet majd paradicsomot, v barackot kap majd. ízlik neki :) csak biztos fura... majd megszokja :)
remélem este nem fog esni!!!!
nah pusszantás :)
Sziasztok!
Hát a mai nap megint elég húzós volt... Zsófi most is hisztis, és egész nap az volt. Alig evett, meg semmi sem volt jó Neki. Rémes... De voltunk reggel boltba, átugrottunk előtte ide a szomszédba a bababoltba, és vettünk egy tök szupi kengurut :)
Marci épp a fűtéssel foglalatoskodik, hát muszáj már bekapcsolni, nagyon hideg van. Eddig elég volt, hogy Zsófinál ment egy hősugárzó, de már nekünk is kell a fűtés...
Anett! Remélem jó lesz a randid :) A Ti példátokon felbuzdúlva, mi is úgy döntöttünk, hogy elmegyünk moziba, de csak 18:00kor lenne olyan film, ami érdekelne, olyan korán meg nem volt kedvünk mozizni. Úgyhogy szedtem le egy jó fimet, itthon mozizunk :) Zsófinak még hátra van a fürcsi meg a vacsi, aztán megnézzük :) Az a címe, hogy Vágott verzió, ahogy olvastam, egész jó lehet. Végre nem egy olyan film, aminek kaptafa sztorija van, tök új ötlet. Még az Eredet-et akarom megnézni, de azt itt már nem játsszák, a neten meg még csak camos van, olyat meg nem nézünk, mert csak idegeskedni lehet rajta, hogy rossz minőség.
Örülök, hogy Martin már kóstolgat, és hogy ízlik Neki :) Izgis időszak ez, én nagyon szerettem :) Mikor az első ízeket kóstolja :) Mondjuk most még majd minden új lesz, szóval eltart egy jóideig, de a legeleje a legizgisebb :)
Szóval nálunk ezek mennek :) Ja, meg írt a csaj, akivel levelezek, aki 1. császáros volt, most meg természetesre készült, de most is császár lett :( Nem tágult, kapta az oxitocint, 48 órát vajúdott, aztán császár... Ő volt a 3. aki császár után rendesen akart szülni a környezetemben, és eddig mindenkinek császár lett. Lehet, hogy én inkább kihagyom a felesleges szenvedést. Lehet, hogy programozott leszek inkább. Bár még messze van, még ezerszer meggondolhatom :)
Na mára azt hiszem ennyi. Mindenkit puszilok, és mindenkinek kitartást erre a mocsok időre!
sziasztok!
jó volt az este!!!! martin mamával üygesen elvolt! nem volt gond. 7re ért ide anyu, gyorsan elmondtam neki mindent, atán mi mentünk is :) ettünk, fagyiztunk, vettünk kukit a filmre, a 7 mérföldes szerelem c filmet néztük, hát nagyon jó volt, olyan poénok h csak na!!!! hatalmasokat nevettem :) ajánlom!11re értünk haza.
most reggel anyu, meg laci együtt mentek el...úgyhogy már egyedül vagyok :(
reggelire aranygaluskát ettem ,ermt nem volt itthon más, de nem kellett volna, olyan tömény volt h most meg rosszul vagyok :( hányingerem van :( martin játszik magával :) én meg picit idejöttem.
remélem tamara a ti filmetek is jó volt!!!
nagyon gázul vagyok, bocs még akartam írni, de inkább befekszek martin mellé... majd később visszajövök.
Sziasztok!
Anett! Örülök, hogy jó volt az estétek! Azt a filmet én is néztem, csak velem Marci ilyenekre nem jön el. Nem egy romantikus alkat :) A mi filmünk nem volt rossz, de simán kihagyható lett volna :) De azért érdekes volt. Nálunk most minden oké. Zsófi kicsit nyűgi, meg nem hajlandó enni, úgy kell beletömni. Elég idegesítő. Marci oda volt meg vissza, mikor nem hízott Zsófi, hogy nem elég a 4 etetés, 5 kell, meg mindent meg kell ennie, de hát mondom az 5öt nem eszi meg. Most meg látja, hogy alig lehet beletömni egy adag kaját, mindennek a felét eszi meg, és akkor most meg azt hallgatom, hogy de hát nem akarja megenni, nem kér annyit.... ja... ha meg nem nyomom bele, akkor meg nem hízik a gyerek, és akkor meg azért vagyok "basztatva". Szóval elég nagy a nyomás ilyen szempontból, mert én is eleget görcsölök, kajálások után meg olyan idegbeteg vagyok, hogy van, hogy már bőgök közben. Nagyon kiborító olyankor Zsófi, komolyan attól félek olyankor, hogy agyvérzést kapok. Na de hát ez van :) Nem lehet minden "tökéletes".
Nagyon sajnálom, hogy rosszul lettél Anett :( Pont valamelyik nap gondolkodtam az aranygaluskán... De nem mondogatom, gondolom most hallani sem akarsz róla.
Na belőlem ennyi. Megművelem a farmomat :) Puszik!
már teljesen jól vagyok....kajáltam is :) csak kicsit besokkaltam a tömény édes íztől, szinte alig eszek édeset szülés óta...
ma jól elvoltunk a kis drágámmal, anyu h itt aludt a kihúzható kanapén reggel elment és még nem toltam össsze :) és olyan jó mert itt kint fetrengünk martinnal :) és néz ő is engem ahogy fekszek mellete és nevet, és magyaráz, és dugja a kis drága kezét az arcomba, orromba... :) most szopizza a kis ujjacskáját és alszik :)
nemtudom mi van velem de egész nap hapcizok :( nem szerenék beteg lenni!!!!
nemsokára jön laci bátyja ott is meglett pénteken a baba (tervezett császár).adok pár cuccot, meg hozza a kocsi aksi töltőt :S lemerült az aksink :S a hideg leszívta :(
nem is tudom h még mit írhatnék... úgyhogy lépek is kertészkedni :
puszika
hát csajok!
tegnap laci elment tesójáékhoz, mert kaptunk rokonoktól baba ruhát... hát egy egész autónyi ruhát hozott, tegnap úgy nézett ki a lakás, mint egy turi :) rengeteg mindent kaptunk, és márkás jó cuccokat!!!! egészen nagyokat 1-2éves korig :) úgyhogy nagyon jó :) örültem ,csak mire kiválogattam.... húúúú! ma már a 2. adagot mosom amiket most is már hordhat. rengeteg mindent kaptunk!!!!!!!!
aztán este megnéztük az utolsó léghajlító c filmet :) jó volt!!!! utánna meg mégjobb!!!!!! gondolom tudjátok mi :) olyan volt mint rég!!!!! teljesen!!!!!! úúúúúúúúúúúú :) már úgy vártam h mikor lesz megint az h nem arra koncentrálok, h hol nem jó, meg fáj, meg kellemetlen.... most nem!!!!!!! remélem marad is így minden :)
de hogy ne csak jót írjak, vmi van a derekammal :( nemtudom lehet h nehéz a gyerek, meg a sok hajlongás, emelgetés, meg szopi alatt a görnyedés.... hát nemtudom, de nagyon nem jó :( fáj :( vagyis nem is a derekam, hanem vmi ott arra a hátam ,derekam környékén. de az is lehet h csak meghúztam magam.
hát martin is már 5kg fölött van ,én meg hát nem vagyok vmi erős csontú, eléggé kis vézna csajszi vagyok, és hát a kis drágám lenne már túl nehéz :( de hát csak nem, mert folyamatosan emelegetem, és hozzászokik a testem....
mert pl: otthon bnőmnek beteg a fia, születése óta :( nem mozog, nem beszél.... és már 11 éves :( gyönyörű kisfiú, csak hát beteg :( volt már kint oroszban 2 őssejt ültetésen, segített is neki ,mert jobban mozog, de sajna hát még közel sem jár egy egészséges gyerekhez :( és bnőm is kb olyan alkat mint én. és ő egyedül van otthon agyerekkel, és ha belegondolok, h fürdés, wc (pelenka), meg mozgatni, akármit csinálnak a 11éves, kb 40kgs gyereket emelgetnie kell az 50kgjával :S :( szegény. már egy intézetben is gondolkognak :(
nah elindult akis szirénám :)
puszika
Sziasztok!
Az én mai napom... uhhhh... Elég fárasztó volt. Zsozsó reggelije után még szenderegtem egy picit, aztán tízórai után mentünk dokihoz, onnan boltba, aztán hívott anyu, hogy jön. Itthon meg olyan kupi volt, meg annyi tennivaló... Főztem, mostam, mosogattam, és még a takarítás hátra van, arra már nem volt energiám. Meg tornázni sem :( De egyszerűen nem marad rá... Pedig kéne. Na mind1, majd csak lesz valahogy. Szóval szerencsére anya Zsozsózott, én meg dolgoztam, mint őrült :) Zsófi ma evett először etetőszékből, és nagyon ügyes volt :)
Tegnap meg azért nem írtam, mert egész nap rohangáltam, este 20:00ra értem haza. Többnyire anyu dolgait intéztük, de vettem akciós mosóporokat, nagyon örültem neki :) Meg voltunk erre-arra. Nagyon szeretek az anyukámmal lenni :)
Anett! Jó Nektek, hogy kaptok rucikat :) Az annyira nagy segítség :) Mi is kaptunk anyu unokatesójától, egész nagyokig, de olyan gagyikat, hogy fúúúj... lehet, hogy mostanában megint átnézem, mert Zsófi lassan mászni fog, mert már egyre többet áll négykézlábon :) Na, és ahhoz kellenek az ócska ruhák :) Meg az itthoniakat is kinőtte már, amiket a védőnőtől kaptunk. Már csak szép ruhák vannak, azokat meg sajnálom itthonra ráadni :)
Na de megyek, mert lemaradok a bariköztről :)
Sok puszi Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!