Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
lacinak amjd küldenek e-mailt, v hívják, és akkor majd tudjuk, de pontos időt nem mondtak.
hát a romantikázás nekünk sem úgy megy mint rég :( mi is kb hetente 1szer próbálkozunk, de akkor se mindíg jön össze. és még nekem is fáj, és nem az igazi, pedig úgy kívánom!!!! lacinak mindíg jó, és neki ugyanolyan, de nekem egyeltalán nem :( bnőmnek aki már szült azt mondta h 7-8hónap volt mire visszaállt midnen az igazira :( hát az még rengeteg idő :((((((( de hát sajna ez van.
hát én ugye úgy szoptatok h mindíg 3 óránként, de ma amikor csak a gyerek megnyikaknt már tettem is cicire... és sztem már most több a tejem, de a mai nap kész agyrém volt így :( mert mikor 3 óránként eszik akkor megvan h szinte percre pontosan tudom h mikor mi következik (evés, alvás, kaka....) de ma :S hát hol bőgött, hol evett, h megint bőgött, össze vissza alud 5-5 perceket, és most is készvan szegénykém, h felborítottam a napi rendjét amit már olyan jól megszokott. de hát vmit muszály csinálnom h hízzon!!!!!!! majd lehet az lesz, h 3 óránként most már mind2 cicit megkapja, és lefejem utánna mert elvileg 3 óra alatt újratermelődik ha iszok, eszek eleget... hát remélem, de majd meglátjuk, holnap kipróbálom ezt, hátha jobban leszünk mint ma!!!!!!
nah megyek is, mert kéééész van Martinkám :( meg már én is!!! :(
puszika
már letettem martint, úgyhogy folyt.köv. :)
még azt akartam, v nemtudom írtam e, h holnap lehet az lesz h nem 3 óránként hanem 2-2és fél óránként rakom cicire, és akkor hátha jobb lesz, v az h mind2re, még nemtudom :)
hajni! sajnálom h anyukád ilyen figyelmetlen volt veletek! én imádom anyámat, és számíthatok is rá, már persze ha ő is ráér. pl most péntekre úgy néz ki h végre meglesz az első randink a szülés óta :) mozit tervezünk, meg egy vacsit, v vmit!!! :) persze ha anyu tud és jön. hát nagyon remélem ,de ha nem most akkor jövő 7 végén... mindenképp 7 vége kell, mert anyu akkor szabad, és nem kell másnap melóznia, és akkor másnapra is tud maradni :) és nem elszek egyedül, ha laci melózik. már úgy várom! még szülés előtt minden 7en mentünk moziba, ha kellett ha nem :) és mindent néztünk ,mesét, horrort, krimit... csak hát a vége felé már martinnak nem mindíg tetszett :( a hangos, hirtelen zajokra mindíg ugrott :( így abbahagytuk.
hát már nagyon itt lesz az ideje.
de jól elkanyarodtam!
szóval az én anyám egy imádnivaló tökéletes mami. neki még mindíg az a legfontosabb, h a lányának mi a jó, és az a jó ha besegít a gyerekkel meg ha lemegyünk akkor elvan vele, míg mi pihizünk, v tévézünk...
multkor is lementünk hozzájuk, és én is laci is bealudt kb 1 órára de lehet többbre, ő addig mosogatott martinnal :)
nah ez jó sok lett :) bocs :)
megyek mert fejni kéne :)
pusszancs
Én a terhesség alatt voltam ráállva mindenféle játékra a facebook-on. Én valamiért jobban szeretem azt a közösségi oldalt, sokkal személyesebb mint az iwiw.
Anett, hát tudom nem illik ilyet írni, de azért jó olvasni hogy te is hasonló gondokkal küzdesz azon a téren... mert így legalább tudom hogy van kiút ebből. :) Azért ez olyan durva tényleg hogy a babánk ott jött ki, vagy császárral és micsoda sebet szerez ezzel a nő és mégis mindenki milyen természetesnek veszi... azért csodálatos a női test hogy képes egy kis életet teremteni, megszülni és aztán gondozni. Olyan tényleg mintha a nőket erre teremtették volna. :) Mostanában kezdek igazán rájönni hogy milyen csodálatos dolog anyának lenni.
Szerintem Anett hamarosan rendeződik a tejcsi dolog. Olivér mikor alig egy hónapos volt sokkal jobban tartotta magát a három órás szopikhoz aztán történt valami és már két óránként akarja... most meg amióta tök sok tejem van, három óránként is kihúzza tiszta agyrém az egész... mindig mondom páromnak hogy lehet hogy ő cégtulaj de én meg menedzselem a gyerekünk életét, már maga a szoptatás kész tervezés. :D
Én azon gondolkoztam hogy nekem meg mitől lehetett több tejem... lehet hogy azért mert mostanában nem a mellszívóval fejek szopi után hanem kézzel, mert sokkal könnyebb kézzel fejni, mondjuk csak most jöttem rá igazán a módjára. :) szóval lehet hogy a kézi fejés jobban stimulálja a cicit mint a mellszívós. De az utóbbi napokban ettem sok sajtot, szóval lehet hogy akár attól... nem tudni.
De ami biztos hogy segít a sok mellre tevés, és sok állati eredetű fehérje fogyasztása - sok husit kell enni. :) ettől lesz sok tápláló tejcsi. :)
Mondjuk én zabálok mint állat, nem csoda hogy most megálltam a fogyásban. :D
Örülök neki hogy nektek ilyen aranyos anyukáitok vannak, becsüljétek őket meg nagyon!
Puszillak benneteket, szép estét. A babáknak pedig nyugodt álmokat!
halika!
hát remélem h rndeződik mindenféla dolog it! akár a nemi, akár a tejes. hát én sajna a sajtért nem vagyok oda :( de husit azt sokat eszek, mert laci szinte csak azt hajlandó enni. vagyis hát nem, mert megeszi a tejbegrízt is... de hát a husinak jobban örül :) pasi... :)
hát sajna ha egyedül vagyok itthon, akkor nem nagyon eszek, mert ha laci itthon vana kkor ő kényszerít :) de ha nincs akkor csak ha kedvem van meg éhe svagyok.... és hát nem mindíg jön össze. mert álltalában akkor leszek éhes ha a gyerek sír :( utánna meg már nincs étvágyam, meg hát főzni is kell... :S de a napi 3 kaja megvan!
tegnap elég rendesen volt már estére tejem! de rájöttem h az is baj, h martin ahogy cicire kerül alszik, és álmában ahogy szívogatja azt eszi. tegnap, meg éjjel is próbáltam ébresztgetni (nem sok sikerrel), meg hát mondom ha fel is kel, cici és alszik tovább. nah ezzel mit csináljak?!
én imádok anya lenni ,mert mikor rám mosolyog ez a kis drága szentem hát az vmi csodás érzés, és belegondolni, h ő az enyém, és én csináltam, és milyen gyönyörű, és okos, és értelmes, és hogy tud 2 ember csupán "abból" ezt csinálni..!!! hát hihetetlen tényleg :)
nah megyek farmozni :)
puszika
Sziasztok!
Hát ma jó sok dolgom van. Csomó komlót kell ültetnem-aratnom :D Na jó, nem, rengeteg a házimunkám. De persze közben farmozok is :)
Nálunk sajnos egyre rosszabb a helyzet... Tegnap is nagyon csúnyán össze vesztünk Marcival, már ha rá gondolok bőghetnékem van... Nem vagyunk jól. Nagyon félek, hogy mi lesz. És ettől nap közben is tök ideges vagyok, mikor Zsófi rosszalkodik, olyan erővel próbálom nyugtatni magam, hogy majd bele rokkanok. De csak arra gondolok, hogy én Neki, Ő nekem. Ő az enyém, ha más nem is Ő mindig itt lesz nekem. Nagyon össze vagyok zuhanva, nem vagyok jó... még jó, hogy van ez a játék, kicsit kizökkent a folytonos agyalásból, rossz kedvből :)
A múltkor akartam írni, hogy én elég sokat szoktam válaszolni, kérdéseket is írok ki, ha úgy alakul, és igen, megfordult már a fejemben, hogy lehet, hogy válaszoltunk már egymásnak :) Mondjuk mindig figyelem, hogy Rátok illik-e a kérdés :)
A szex nálunk is más még, mert bent a hegek érzékenyek, Marcinak pedig elég nagy.... na szóval még óvatosan szabad csak. De gondolom ez messze nem olyan, mint Nektek. Nagyon sajnálom :( Bár ha így folytatjuk, nálunk nem lesz gond a szex, mert nem is lesz :D Na de miind1 :)
Sokszor puszillak Titeket, és a piciket is!
Tamara! mi baj??? ha perzse kérdezhetem..... nem akarok beleszólni! de ha gondolod írd meg nyugodtan!!!! akár iwiw, freemail.... sztem biztos jobban lennél ha jól kiadhatnád magadból (magamból indulok ki). szóval ha gondolod nyugodtan zúdítsd rám a dolgokat!!!!!
csak nem sör készül?!?! :) nálunk is 1000el :)
puszika
Hali!
Tamara hogy - hogy neked is fájdogál még a dolog? És hol? Bocsi lehet hogy hülye kérdés, csak nem nagyon tudom hogy császárnál mit csinálnak.
Azt is írd meg hogy mi történt, engem is érdekelne és ha kiadod akkor tényleg sokkal jobb lesz. Nekem is ha kiadom magamból, kipanaszkodom magam, akkor utána újult erővel másként látom a dolgokat, vagy legalábbis van erőm tovább csinálni, mert tudom hogy vannak akik mellettem vannak akár így távlatilag is. :)
Örülök Anett hogy rendeződik a tejcsi dolog. :) Nekem Olivér csinálta- csinálja most napok óta hogy elalszik hamar a cicin és csak a vizes tejcsiből eszik... én se nagyon tudom hogy mit csináljak... azt szoktam csinálni hogy kicsit sűrűbben rakom cicire mert a vizes tejcsi gondolom nem olyan laktató mint a zsírosabb, aztán egy idő után ha már nagyon éhes kb. hat óránként akkor kieszi rendesen, meg este is. De nem tudom mi lehet, ez pár napja megy így... és képzeljétek ma észrevettem kis barnázást a bugyimon... hát nem tudom mi lesz... remélem nem megjön...
Párom holnap megy egy elég komoly tárgyalásra egy barátjával ment volna de az cserbenhagyta, milliókról lesz szó... mert a cégünket betámadták hogy ne használjuk egy fantázianevet meg pereskedni akarnak,,, párom most azért tárgyul velük holnap hogy oké övék lehet a név de hat milláról indul a dolog... A cég aki betámadt minket éves szint 100 milliós bevételük van. Párom tök kész volt hogy még a barátja is cserbenhagyta... meg ruhája sincs úgy amit ilyen helyzetben fel tudna venni... úgyhogy elmentünk ma szétnézni, de szegény még két óra leforgása után is csak kétségbeesetten szaladgált a sorok között és nem tudta mi legyen... aztán meg ráadásul Olivér is kezdett nyűgös lenni úgyhogy mondtam neki hogy nézelődjön nyugodtan mi megyünk majd megfürdetek egyedül meg minden ... ő nem szokta engedni hogy egyedül hozzam fel a babakocsit, mert állati nehéz a gyerekkel együtt 23-24 kg. körül van - múltkor is megfájdult a derekam... na és fürdetni is együtt szoktunk. Aranyos volt először akart jönni, de rákiabáltam hogy nem, és hogy igenis vegyen magának rendes ruhát végül maradt én meg jöttem haza - minden oké volt - a derekam se tört ketté a babakocsi cipelésétől a fürdetés is ment simán egyedül és Olivér még sírni sem sírt mint szokott az öltöztetéskor és szopi előtt, olyan édes volt mintha tudta volna hogy anya most egyedül van úgyhogy most jó kisfiú lesz. :D na aztán hazaért a párom is és képzeljétek el kapott 3*3000 ft értékű kupon kedvezményt amit minden 6000 ft vásárlás után egyszer 3000 ft-ot levonnak. és tök aranyos volt azt mondta hogy itt van tízezer ft és hogy menjek el magamnak vásárolni majd. mondtam neki hogy nem kell azért adni mert hogy most lelkiismeretfurdalása van hogy mennyit költött magára meg minden... de akkor is adta... szóval majdnem elsírtam magam. nagyon jól esett. ilyenkor érzem hogy igazán összetartunk mi ketten, lehet hogy néha összeszólalkozunk de alapvetően összetartunk. mindig ha baj volt ott voltunk egymásnak, lehet hogy nem rózsaszín mindig minden, sőt lehet hogy több a fekete felhő - de összetartunk és szeretjük egymást. de ettől függetlenül vannak - lesznek problémák amik miatt mindig kiakadunk majd egymásra, de szerintem ilyen egy normális kapcsolat.
na megyek fürcsizni mert végre valahára meg akarom nézna a született feleségeket.
puszika nektek és a babóknak!
Sziasztok!
Hát tegnap kicsit rosszabbul láttam talán a helyzetet, mint amilyen :) Aztán jött a legjobb barátom, megbeszéltük, és már nem is volt olyan szörnyű az egész. Marci a melótól van kikészülve, én az egyedülléttől, meg Zsófi nem evéséből, házimunka, és nem sorolom, tudjátok :) Aztán tegnap meg tök jól elvoltunk. Szóval talán nem lesz gáz :)
A császár heg az érdekesen érzékeny, mert hiszen a méhet vágják, meg a hasfalat (és még kitudja hány réteget :)), de valahogy ha együtt vagyunk, olyan érzés, mint amikor húzták ki a varratot. Persze most ezzel sem mondtam Nektek túl sokat... szóval olyan... jaj nem tudom. Ahol van a heg, ott kicsit érzékeny. Jobban nem tudom leírni... nagyon furcsa érzés, nem sikerül jó hasonlatot találnom rá, pedig azokban nem vagyok rossz :)
Zsófim tegnap belázasodott. Szenvedtem a náthámmal (orrfolyás, tüsszögés, torokfájdogálás). Aztán 3-4 nap alatt elmúlt. Aztán jön haza Marci is, ugyanilyen göthösen. És mondja, hogy ez nem sima megfázás, hanem vírusos, mert mindenki ezzel küzd. Hát ahogy kimondta, Zsófi be is lázasodott. Eddig is tüsszögött, de nem olyan sűrűn, hogy aggódtam volna. Hát pedig valószínű ettől. Folyik a kis orra, truttyog, és lázas :( Estére kapott kúpot, a reggelinél nem volt semmi, most jön a tízórai, remélem most is jól lesz. Meg hogy hamar meggyógyul, és nem fog szenvedni szegénykém :( De amúgy tegnap lázasan is csak mosolygott, dumált :) Stramm kis csajszi :)
Na, elültetek még jó sok komlót, hogy el ne maradjon miattam a sörfesztivál :P Legyetek jók!
halika!
éjjel laci is szipogva jött haza :S meg most is hallom, meg egész éjjel horkolt... hát remélem hamar kiheveri, mert nem akarok megfázni!!!!!
hát most a cici dolog egyik nap ahogy a gyerek akarta rátettem a cicire, és hát kész káosz volt a nap! szörnyű!!!! aztán tegnap 2 és fél óránként, már picit jobb volt, de még mindíg káosz!! :S ma visszatértünk a 3 órákra, mert ez neki se jó, h csak nyűglődik. meg nekem se. este a 7-7 5-5 3-3 1-1 fejést használom, evés után meg kéézel :) én is kipróbáltam hajni h mondtad, és nekem is bejön :) csak a kezem nagyon hamar belefárad :( neked nem?????
remélem igazad van és tényleg jobban lesz tőle tejcsim :)
felkelt laci, megyek.
majd még leszek.
puszika
hát kicsit később jöttem mint gondoltam :)
hajni! remélem párodnak így egyedül is sikerült a megbeszélés, és szuperül jöttetek ki a dologból :)
ma volt egy nagy sétánk :) apával :)
meg vettünk martinnak ágynemű huzatot.
most lassan fekszünk, úgyhogy elköszönök!
jó éjt!!!
puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!