Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
hát ja! jelentkezett... azt mondta h ki kellett töltenie egy lapot, meg csináltak róla fénykémet, utánna meg beszélgetett pár emberrel... és mondták h ő szinte az egyetlen aki házas, és h milyen fiatal a családhoz... meg h jó hamar összehoztuk a közös életünket... rólam kérdezték ,meg a kapcsolatunkról :) hát nem is tudom mi lenne a jobb! hát a pénz meg a többi peesze, de hát 4 hónapot nélküle...!!!! a múltkor 3 nap is sok volt! mióta együtt vagyunk nem is voltunk többet külön. sok lenne ez az idő, de hát vmit vmiért!!!
köszike ha szavazol rá :) én is fogok :) meg remélem még sok mki :) ránk férne!
mondjuk én nekem eszembe nem jutna bemenni, mert én nem bírnám ki, meg nem bírnám itthagyni a kis drágaságomat! úgy h ne halljak róla, meg ne foghassam... :(
nem is tudom h azok az anyák, akik ilyen hosszú idős show-ba részt vesznek hogy bírják ki. én tuti nem bírnám!
cuki a 2 pasi, laci egyik oldalra dől ,a gyerek meg a másikra, és alszanak :) édesek!
nah lépek :)
puszika
Valóvilágos dolog: hááát... nekem ez elég meredek... ahogy írod hogy megemlítették Lacinak az elbeszélgetésen hogy ő az egyetlen házas meg minden... hát még lehet be is választják... De azért én anno végignéztem az első valóvilágot a többi csak durvább volt... de ott direkt úgy választják ki az embereket hogy menjen a show... és biztos növelné a műsor nézettségét ha egy friss házas apuka összejönne egy fiatal pics@val... --- bocsi az őszinteségemért.
De szerintem nem ér ennyit az egész ráadásul Martinnak is szüksége van apára még ha csak pár hónapról is van szó.
hát hajni igazad van, és tudom, és én is gondoltam rá... de bízok benne!!!tudom h nem csinálna csemmi olyat amivel elveszíthet engem, és a fiát!!!pláne úgy h mki látja, nem csak engem veszítene el hanem a családja is adna neki rendesen! föleg h eddigi életében senkit nem sikerült teherbe ejtenie csak engem!!!és soha nem védekeztek, pedig már menyasszonya is volt, és vele próbálkoztak... mert ugye elvileg alci meddő...
szóval nekem is fejembe vannak ezek, de bízok benne, és tudom h szeret :) ha meg bekerül akkor lehetőségünk vn rá h megváltozzon az életünk :) és nem kell a csekkekkel meg ilyenekkel bajlódni egy ideig :) kimászhatunk a szarból... vmit vmiért, csak kibírjuk :)
ha meg beköltözik akkor én hazamegyek anyuékhoz arra az időre :) és ott ellesz martin rendesen :) húgaim, mama, anyum hapsija, barátok... :) fő a pozitív hozzáállás, mint a szülésnél, és minden rendben lesz :) (remélem :) )
amúgy a gyógyszert nem szedem amit szopi mellett nem lehet! tojok rá :S
tegnap voltunk szurizni, hát nagyon ügyi volt a kis édesem :) egy picit elpityeredett, de semmi nem volt, be se lázasodott, meg semmi :) nagyon ügyi volt! majd legközelebb 1 hónap múlva megyünk.
képzeljétewk 1 hónap alatt csak 200gmot hízott, 3 cmt nőtt. legutóbb 4600volt, most 4800 :( úgyhogy be kell mennünk jövő héten próba szopira.
de hát mért nem hízik???? eszik rendesen, kibírja a 3 órákat, ha negyon nem akkor adok neki hamarabb...de hát eddig meg volt mindíg a fél kg!!!
nah már nyöszörög és eszi a kezét :) megállás nélkül a kézfejét szopja. ez a szopó reflex nem tudom mikor marad el, de elég durván nyomja :) kis majomka :)
vmelyik nap gondolkodtam nézegettem a terhes videókat és úgy hiányzik a nagy pocak, ahogy mozog, meg rugdos, meg csuklik.....már várom a kövi terhességet!!!én imádtam :)
nah lépek enni, meg a picihez!
puszika nektek mega babóknak!
Tamara és Bóóóódog Névnappppot a drága picurkádnak!!!! :)
Sziasztok!
Hát, igen, nekem is megfordultak azok a dolgok a fejemben, amit Hajni írt. De remélem, hogy tényleg nem lesz semmi ilyesmi :) Ha bíztok egymásban, és hatalmas a szerelem, akkor minden rendben lesz :) Én nagyon szorítok Nektek a bejutásért, az helyes döntésekért, és a győzelemért is :)
Nagyon köszönjük a köszöntéseket :)
Hát Anett.... Sajnos nálunk így kezdődött a tápszerezés. Zsófi egyszerűen nem szólt, hogy nem elég vagy esetleg nem elég tápláló a tejem. Úgy derült ki, hogy nem hízott rendesen. Aztán pótlást kellett adnom, aztán már rengeteget evett tápszerből, aztán már csak reggel meg este szopizott, aztán végleg elapadt a tejem. Remélem Nálatok nincs ilyen gond. Jó lenne, ha legalább 6 hónapig tudnátok szopizni :)
Zsófi ma evett először husit a főzelékhez, ízlett Neki. Igaz, üvegeset kapott, mert elhúzódott a vásárlás, és már nem volt időm megfőzni. És holnap is valószínű azt kap, mert megyünk anyuhoz nemsoká, mert Marci megy koncertezni, nekem meg nincs kedvem egyedül aludni. Sokszor félek olyankor... Nem tudom mitől, csak úgy félek. Aztán nincs kedvem anyuhoz alapanyagokat vinni, meg ott főzni, itthon meg már nem lesz rá időm.
Na asszem ennyi, megyek szőlőt trancsírozni :) Azt is most kóstolja először, kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá :)
Puszi Nektek, és a piciknek is!
hát nagyon remélem h nem kell tápszerezni! mert napi 1-2kaka megvan, és álltalában nem hisztizik kaja idő előtt h éhes, pedig ha nem elég tápláló a tejem akkor csak megéhezne hamarabb! nem??? hát kicsit megnöveltem a saját kajámat is, hátha így jobb lesz, ha én többet eszek akkor neki is több jut, v vmi ilyesmi :) de lehet ez csak az én agyamból pattant ki :) de hát próbálkozok mindennel :) igaz nem könnyű sokat enni, mikor így is napi 3 étkezés is néha sok volt, mellette vedelem a szopi teát... itt olvastam vhol, h lehet azt kéne h mind2 cicit odaadni nekki mindek evéskor, és akkor még jobban elég lesz, de hát tömni sem szeretném szegénykémet!
majd látjuk mi lesz és hogy :)
már úgy várom én is a pótlást, meg a rendes kaja kóstolást... :) az almát már nyalattam vele, meg öszi barit meg szilvát, ahogy én ettem odatettem a szájához, és nyalogatta és ízlett neki, a szilva annyira nem :)
madj lassan én is kezdem a gyümölcslevekkel :) szépen lassan :)
ennyi jutott eszembe!
puszika
Sziasztok!
Valóvilág: így akkor maximálisan értem. Meg akkor úgy tűnik a ti fejetekben is megfordultak ezek a kételyek, de gyorsan elhessegettétek. :) Ez jó hogy ilyen nagyon megbíztok egymásban :)
És hát valóban megéri valahol.
Örülök, hogy Martinnak most semmi baja nem lett a szuritól. .)
Hízás: hát nekem fogalmam sincs hogy miért nem hízhat... sajnos. Lehet hogy most van valami növekedési ugrása és nem elég kielégítő neki a tejed nem elég zsíros vagy ilyesmi... mennyi ideig szoktad cicin hagyni? mert mindenhol azt írják hogy kb 15 perc után jut el a hátsó tejhez, de ez is változó mert hát melyik baba milyen intenzíven szopik, szóval tényleg nem tudok mit mondani erre. Szerintem csináld úgy tovább ahogy eddig, tápszert még ne adj. Pisis pelenka van elég? Remélem megoldódik a helyzet. :) Egyébként szerintem a szoptatás titka az, hogyha esetleg is felmerül hogy apad vagy ilyesmi, akkor még sűrűbben kell cicire tenni, cicit váltogatni szopi közben ilyesmi. Tesómnál is első gyereknél volt ilyen, de nem adta fel és szoptatott 15 hónapig.
Mindig elfelejtem mennyi idős is Martin : ( egy hónap különbség van kb Olivér és Martin között ugye?
Tamarának a legjobb, mert neki már eszik mindenfélét a picije. :) :)
puszillak benneteket, megyek mert ma jönnek anyumék látogatóba... van kocsijuk de képesek tömegközlekedve jönni... pedig hétvége van... na mindegy.
puszi a piciknek is!
hát én addig hagyom martint cicin ameddig el nem alszik, v el nem kezd játszani vele, ez van h fél óra is! soha nem veszem el tőle!!! pisi, kakis pelus van elég! sőt :) kakiból sztem sok is :) napi 2 :)
martin 15én volt 3 hónapos :) már nagyfiú :) úgyhogy kb 1 hónap van köztük :)
ti szoktatok kérdeseket feltenni? válaszolgatni? gondoltatok már rá, h lehet h máshol is válaszoltunk már egymás kérdésére? én tegnap feltettem így az evésével kapcsban, de mki nyugtatott h nincs gond, mert nőtt 3 cmt.... szóval nem aggódok, majd meglátjuk 1 hó múlva, ha akkor is ilyen pici akkor majd aggódok kicsit. de lehet h az lesz h eddig minden kajakor csak 1 cicit kapott, h odaadom mind2t neki, és hátha akkor többet eszik ,de akkor meglehet 1 kaja 1 óra is :S este tentekor mind2t megkapja mindíg.
vedelem a szopi teát, és az nekem bejön. csak az ize rossz :(
mi majd talán jövő 7 végén mamázunk, mert anyu lehet feljön, mi meg lacival elmegyünk császkálni, hisz fél éves házasok leszünk 27én :)
nah puszika, majd még leszek sztem :)
Szia!
Én is így csinálom, hogy csak addig hagyom rajta amiket te is írtál. :)
Szerintem tedd sűrűn cicire, váltogasd a ciciket. És szerintem pár nap alatt rendeződik a dolog.
Én meg pont fordítva vagyok, állati sok lett a tejem valahogy... Olivér meg alig eszik... --- nem tudom mi lehet. Tesóm azt mondja ne aggódjak... Azt mondta csak akkor fejjek, ha már fáj, egyébként hagyjam hogy kicsit apadjon a tejcsi. És hogy ha nem üríti ki az egyik cicimet akkor is a másikra tegyem köv. alkalommal mert hogy így akkor lassan kevesebb lesz a tejcsi és akkor már tud enni majd zsírosabb tejet is. Olyan jó hogy van a tesóm és tud ebben segíteni. mert anyám és anyósom szoptatott ugye kemény egy hónapig tőlük nem igazán fogadok el tanácsokat.
Én szoktam kérdéseket feltenni meg néha válaszolni is, de azt tényleg nagyon ritkán. :)
Ja egyébként mi hetente egyszer próbálkozunk az intim együttléttel... de hát nekem még nem igazi... egyszerűen még mindig fáj egy bizonyos ponton... így nagyon élvezni nem élvezem a behatolást és hüvelyi orgazmusom se volt még... sajnos... már annyira hiányzik pedig... páromnak mindig mondom amikor ő már végzett hogy még maradjon hogy járassuk be . :D
hát én sose hittem hogy ezt fogom mondani, de én már alig várom hogy jöjjön párom anyukája, tényleg nagyon jó fej, jó néha mond ezt azt, de már valahogy összeszoktunk és annyira nem megy az agyamra, sőt néha olyan mintha a barátnőm lenne...
anyukámban viszont nagyot csalódtam, eljöttek a hétvégén... egyrészt kicsit piásak voltak, a körmük sárgállott a cigitől... anyu végig fogta a gyereket, mondtuk neki hogy mi sose hagyjuk sírni a gyereket mindig reagálunk rá és aztán meg is nyugszik. és mondtuk neki hogy ha sír akkor csináljon ezt azt amitől megnyugszik és képzeljétek hagyta mindig sírni... már el akartuk venni tőle a gyereket finoman, de ő meg nem adta... tisztára kész voltm...
főztem nekik - hát semmit nem segített a saját anyám, tomi anyukája még a gyerekkel a kezében is sürög - forog.
nem hittem volna hogy a saját anyámban ekkorát fogok csalódni... anyának is rossz volt... mindig azt kérte tőlünk hogy simogassuk a haját meg hogy szárítsuk, fésüljük, meg hogy masszírozzuk a hátát meg a lábát - ő persze soha át nem ölelt minket mikor nagyobbak voltunk... úgyhogy mamának is rakás egy szar...
na megyek puszika nektek. tamara megint eltűnt :D
Halihó!
Itt vagyok, itt vagyok, nem tűntem el :) Elnézést kérek, csak elkezdtem farmozni, meg tanyázni az iwiwen, aztán teljesen rákattantam :D Olyan jó kis játékok :) Remélem nem unok rá hamar :)
Hajni! Nagyon sajnálom, hogy így jártál anyukáddal :( Rossz érzés lehet, bár, amiket írtál, hogy régen miket kért... Hát annyira nem meglepő, de akkor sem lehetett túl jó :( Az anyósodnak viszont nagyon örülök :) Bár nálunk is ez lenne :) Az én anyósom néha tud csak jófej lenni, de hamar elrontja. Már Marci is úgyvan, hogy a töke kivan az anyjával. Este épp, hogy hazaesik, kb 2 óránk van együtt lenni, mielőtt Marci kidőlne aludni, és akkor kimegyünk egy cigire, hát már az anyósom jön is. Hozzám is bejön napközben, és akkor beszél minden hülyeséget, mintha kíváncsi lennék rá, vagy mintha hívtam volna. Nem tudja, hogy mi nem vagyunk barátnők? Nem azért költöztem ide, hogy Ő kénye-kedvére átjárkáljon, mert halálra unja magát. Áhhh! Tök ideges tudok lenni tőle. Na de elég. Szóval Hajni, nagyon örülök, hogy az anyósod jófej lett :)
Anett! Remélem rendeződik a tejcsi ügy :) Ügyesek vagytok, minden okés lesz, hallgass azokra, akik sokáig szoptattak, és akkor nem lesz gond :) Mi a helyzet Lacival? Vagy mikor tudjátok meg, hogy beválogatták-e?
Zsófi kicsit hisztis ma, nehezen bírok Vele, de nem vészes. Ebédet alig evett, igaz újdonság volt megint. Vagy nem volt tőle elragadtatva, vagy csak nem volt éhes. Ma jó korán kelt, így még megpróbálok uzsit adni Neki, csak nem fekszik le esti alvásra. Megkapja az ebédet, amit meghagyott, meg szőlőt. Remélem megeszi. De azt méginkább, hogy nem alszik el utána estére. Mert akkor kelthetem, mert a napi 2 tápszernek meg kell lenni, és a reggeli az egyik, a vacsi a másik. Mert még a fürdés hagyján. Egy nap kimarad, senki nem hal bele :) Szóval szorítsatok, hogy ne aludjon el az uzsi után. Na, mára azt hiszem ennyi... más nem jut eszembe. Ha valamit esetleg elfelejtettem, és kérdeztétek, kiabáljatok :) Megyek, megnézem mit termett a farmom :D Puszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!