Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
halika!
a nőgyógyinál nem volt semmi, meg sem vizsgált, majd 1 hónap múlva, de felírt olyan gyógyszert amit szopi malatt nem is szedhetek :S fasza :S
MArtin tegnap egy kis tündérke volt!!!! nme is hallottuk a hangját :) imádtam, viszont éjjel 2 óránként kelt enni :S hát kössz, ma 3 hónapos ez az ajándéka?! :)
test: én összeteszem a 2 kezem!!!!!! majdnem mindn a régi, pici picika, de az is gyönyörű. ennyi kell a szülés után :) remélem ti is visszanyeritek régi alakotokat!!! mert nagyon jó érzés mikor felveszed az imádott régi nacit és a tükör előtt forgolódsz benne :)
kuki: pénteken megyünk szurira, akkor megnézetem a dokival h minden oké e..... a lázat úgy vettem észre h puszilagattam és 1000 fok volt szegénykém, meg kaptunk egy ajándék csomagban olyan lázmérő tapaszt, és azt tettem rá... 38-39 körül mozgott a láza. hűtőfürdőztünk meg borogattam 1000el! :S de nem lett gond, remélem péteken nem fog lázas lenni!!!!!
felkelt a kis 3 hós drágám :) majd még jövök lehet :)
puszika
megint itt :) még annyit az előzőhöz, h mi szoktunk sétálni menni. elsőn lakunk, de nekem elég könnyű a babakocsi a gyerekkel együtt, és simán hurcolászom kézbe a lépcsőn :) ha jó idő van és nekem is úgy van kedvem akkor szoktunk menni, igaz mostanában ebben az időben elég gáz :( sajnos :(
nah :) megint felkelt :)
puszika
Sziasztok!
Egy nadrágom van, amit fel tudok venni, de inkább hanyagolom, mert ha le kéne benne ülnöm, tuti szétrepedne :D A hasam nekem is totál szét van repedve, a combom beül, és az oldalam is. Szóval olyan, mint régen voltam, már nem leszek soha... de talán a testem.... majd meglátjuk :)
Martin már 3 hónapos... :) Nagyon durva :) Olyan jó lenne egyszer összeszervezni egy talit... Ti pestiek vagytok, valahol kettőtök között félúton vmi parkban, mi meg felmennénk Zsófival meg Marcival. Mondjuk, amég szopiznak a picik, addig nem sok esély van rá, csak gondoltam feldobom, hátha valamikor lenne kedvetek hozzá :)
Nálunk a séta nagyon egyszerű, mert kertes házban lakunk, szóval nekem abszolút nem kell cipelnem a babakocsit, Tatabánya elég kicsi, így bárhova el tudok menni. Ha meg messzebbre kell mennem, akkor autó, de az már nem séta, hanem ügyintézés :) Szóval én bátran vettem jó böszme babakocsit :) De asszem mutattam is.
Na, Zsófi most jól el van, kész a húsgombóc, úgy néz ki még a mártást is sikerül megcsinálnom hozzá :)
Sok puszi, vigyázzatok magatokra!
halika!
felőlem össze lehet hozni egy talit :) csak mi is 3 óránként eszünk most még.... így tényleg nehéz!
nah!
anyám ma hívot. csajok!!!!!!
kaptam levelet h nem vagyok jogosult a tgyásra..... így nem kapok :S pedig már születés óta arra várunk! úgyhogy faszán igényelhetem a gyest, és még az megjön, az is kb 1 hónap, ha nem több! nagyon jó!!!!! :(
pedig minden hónapban pont az a pénz hiányzik h egyenesben legyünk :( nah mind1.
martin alszik :) én meg megyek eszek :)
nemtudom mé de ma nagyon rá vagyok kattanva a gépre.... lehet ember és beszélgetés hiányom van :) lehet ilyen? :)
csajok ti milyen juttatást katok, és mennyi ideig tartott míg utalták?????
Hali!
Én eddig Tgyás-t kaptam. Az elég jó volt, most már csak gyed-et kapok, az nem lesz valami sok.
Simán lehet társaság hiányod :) Nekem is az van, de ugyanakkor meg tök nincs kedvem az emberekhez :) Ez így egy kicsit fura :) Bár inkább csak bizonyos emberekhez van kedvem. Most írt egyik barátnőm, hogy menjünk le Hozzá a boltba, mert most itt dolgozik közel hozzánk, amúgy egy messzebbi boltban szokott lenni. De valahogy Hozzá nincs kedvem. Meg ilyenkor kicsit olyan érzésem van, hogy csak azért hív, hogy ne unatkozzon. Én meg nem szívesen ácsorgok egy kisbolt előtt, hogy szórakoztassam. De pénteken jön anyu, azt már nagyon várom :) Elvisz körmöshöz, meg fodrászhoz, hogy amég én "szépülök" addig Ő tudjon Zsozsóval foglalkozni. Aztán végre veszek egy cipőt, mert ami van, az már elég gáz. Meg Marcinak veszek telefont, mert a privátja meg a melósa is pár nap csúszással egyszerre ment tönkre, és mindkettőnek ugyan az lett a baja :D Tök vicces. Szóval mozgalmas lesz a péntekem, de nagyon várom már :) Meg akkor lesz Zsófi névnapja :) Anyuval olyan jól elvagyok :) Igazából Ő az egyetlen barátnőm, de annyira nem is bánom, hogy nincs több. Ti vagytok még nekem, de Veletek meg olyan jókat lehet dumálni, hogy más nekem nem is kell :) Csak kár, hogy ilyen messze vagyunk egymástól :(
A paradicsomos húsgombóc eléggé nem sikerült :D Kíváncsi vagyok, Marci mit fog hozzá szólni :D Már hazaért, csak elment egy srácért, aztán csinálják a fürdőben a radiátort. Nagyon sok mindent meg kell még csinálni, még a tél előtt. Zsófinál is ablakot kell cserélni, a fűtést is ellenőrizni kell, meg kicsit helyre rakni, szóval... a fürdőszobáról nem is beszélve, mert már kicsit kezd elegem lenni a lavorban fürdésből :D Igaz, azt nem szükséges a tél elejére befejezni.
Na most ennyi :) Mára úgy döntöttem, hogy már nem csinálok semmit, holnapra hagyom... Szóval leszek gép előtt, ha nagyon beszélgethetnéketek támadna :) Puszik!
hát én most eléggé kivagyok emiatt gyes tgyás... mistt :S :( reggel kelhetek, meg a gyerek is meg laci is 2kor jön haza, és 7kor rángathatom ki őt is az ágyból h vvigyen minket... :( nagyon jó :(
a gyes az fixen 25 párszáz Ft :( lehetne több is :)
így valószínű, h hamar vissza kell mennem melóba :(
bölcsiben melózok...és oda tudom magammal vinni martint is, de amíg nap közben többször alszik - szopizik, addig nem tudok menni, mert hát nem lehetek mindíg mellette, ott vana másik 10 gyerek is.
hát majd látjuk mi legyen...
És mivel indokolták hogy nem kaphatsz tgyást? Azért ez elég nagy szívás.... :( a gyessel ki lehet törölni...
És akkor most el kezded szedni azt a gyógyszert ami alatt nem lehet szoptatni? Vagy hogyan oldod meg ezt a problémát?
Anett te mostanság hányszor kelsz éjszakánként?
És még mindig nem írtátok meg hányszor megy hozzátok a védőnő...
pusza
tgyástos dolgot azzal indokolták, h nincs meg a szükséges biztosított napom, az az 1 év vmennyi.
hát a gyes 25ezer szóval tényleg semmi ű.8 sajna de hát ez van :( majd megoldjuk! ha eddig mindent sikerült, akkor ezt is túléljük!
a védőnő nagyon ritkán. eleinte hetente, aztán vmi mindíg történt, és nem jött...elmaradozott...most kb 1 hónapja volt. de ha van vmi gondom akkor hívom, meg hát anyám nekem hatalmas segítség, meg nagynéném 2 éve szült... szóval én inkább őket keresem. a védőnő meg jön ha gondolja :)
éjjelente mikot hogy kelek. most pl: 2kor, 5kor, és reggel 8.
de 2 napja 2 óránként keltünk :S :(
volt már h csak reggel 6kor kelt fel...
sztem függ attól h mennyit eszik este, milyen a kedve, mennyire volt fáradt, nap közben miket csináltunk.... sokmindentől. de ez az éjjel 2 kelés nekem korrekt, a több már fárasztó!!!! ha még ennyi se lenne akkor lenne a tuti :)
LAci most ment a való világ válogatásra. nem tudom írtam e h jelentkezett.... hát nem is tudom h minek örülnék jobban... de hát valahonnan pénz kell!!!! :S
reggel a mák-ban kezdtünk ,hát ott ültem másfél órát, laci meg kint a gyerekkel...és még így is ááááááááááááá :S
na mind1.
pusszancs
Halihó!
Épp reggel jutott eszembe, hogy nem írtam a védőnőt, erre hív, hogy jönne :D Előtte azt írtam volna, hogy már tök régen volt. Tényleg már nem is emléxem, mikor volt utoljára. Eleinte hozzánk is sokat járt, aztán nyaralás, ezazamaz... Na, de jött, beszélgettünk, leírta, Zsófi miket csinál. Aztán délután bementünk méreckedni, hát Zsófi megint nem hízott 2 hete semmit :( Szóval most vettem tejpépet, mert mondta a védőnő, hogy tízóraira meg uzsira azt adjak gyümi helyett. Meg Zsófi az uzsi után már leszokott feküdni esti alvásra, délelőtt mikor itt volt a védőnő, azt mondta nem baj. Aztán mikor bent megmérte, mondta, hogy mégis kelteni kéne az 5. kajára. Szegény Zsozsókám :( Úgy sajnálom felkelteni :( Dehát azt meg nem akarom, hogy ne hízzon...
Anett! Ezt nem mondod komolyan, hogy Laci jelentkezett???? :D Én is akartam, de Marci azt mondta, hogy nem mehetek, mert már anya vagyok... Hát ez van, pedig én is akartam havi 1 milliót, meg ezt meg azt :) De így legalább tuti nem fogjuk egymást megutálni, hogy egymás ellen versengünk a pénzért :) Remélem sikerül bekerülnie :) És akkor mondd meg Neki, hogy sokat meséljen a TVben Rólatok, mert akkor az úgy csak személyesebb :) Meg akkor tuti küldöm Rá az sms-t ezerrel :)
Na most ennyi... annyira nem vagyok a toppon, pedig tornáznom is kell :( Jaaaaj, a takarítás megint elmarad... na nem nyafogok :) Puszi Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!