Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/433 anonim ***** válasza:

halika!

hát nem tudom h írtam e, de megjött :S hát majd meghaltam! azt mondták, h szülés után jobb lesz mint előtte, de ez rosszabb volt :( és több is :( meg a tejem is változott, és martin nem szereti, és sír tőle, meg fáj tőle a pocija, úgyhogy kb 3 napja, nap közben fél órákat alszik ,és sír a többi időben :( kivagyok úgy sajnálom!!!! :( de nem tudok vele mit kezdeni sajna!!! de remélem hamar vége lesz már!!!!

ma voltunk alci új munkahelyén, mertin ügyi volt mert az autóban bealudt, és nem is kelt fel, szóval kibírta!!! nagyon rendesek, és aranyosak bent! kaptam egy limonádét is :) pedig vizet kértem :) meg el voltak ájulva a ygerketől...

sajna laci már holnap megy :( olyan jó volt h itthon volt 3 hetet!!!!! még maradhatna!!!!! mert legalább nem nekem kellett mindent csinálni, vagyis semmit :) mert ő főzött, pelenkázott... én csak szoptattam, meg fürdettem :) de hát vége a jó volágnak 10től hajnal 1ig :( úgyhogy már nélküle kell lefeküdnöm is :(:(:(:(:(:( reméléjük a pénz kárpótol a sok hiány miatt!!!!!!! :)

kb ennyi történt az elmúlt napokban. jah!!!!

meg képzeld! tök fain telója volt lacinak érintő képernyős ijenolyan izémizés...(nem értek hozzá), és neki álltalában havonta új a telója, és mondtam neki, h nekem egy éve ez van, erre a bolond eladta a nagy fajin telóját és vett nekem egyet :) :S tiszta hülye!!!!! de szte megérdemlem, és szeret, és nem akarja h hiányt szenvedjek...... hát nem édes!!!! imádom!!!!!

röviden ennyi!

psuika nektek!!!!!

2010. aug. 10. 21:23
 252/433 A kérdező kommentje:

Hi,

tényleg nagyon aranyos a párod. :)

Most nem írok többet mert be vagyok havazva mint állat.

Holnap megyünk a jános kórházba, mert vadhús nőtt a köldökében. :(

puszi,

hajni

2010. aug. 12. 19:01
 253/433 anonim ***** válasza:

szia!!!

az milyen h vashús nőtt oda? mennyire komoly? mit mondtak? remélem minden rendben, és nem lesz komolyabb problémátok belőle!!!!

nekünk mióta leesett, azóta semmi nincs vele, még néhányszor váladékozott, de amúgy szép neki... szerencsére!!!

hát akkor drukkolok majd!!!

puszika

2010. aug. 12. 19:41
 254/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!

hát nem írtok.... holnap megyünk nyaralni!!!! :D:D:D:D:D

sikerült összehozni egy pici nyaralás szerűt :) tök jó lesz!!!!

írjatok!!!! puszika

2010. aug. 19. 21:56
 255/433 anonim ***** válasza:

halika!

jó volt a nyaralás :) voltunk strandon is, martin lábiját picit bele is raktam a vízbe, tetszett neki!!! :)

kipihentem magam :) jó volt!!!!!!!

na felkelt :S írjatok!!!!!! egyedül uncsi levelezni :)

puszika

2010. aug. 24. 16:38
 256/433 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi, hogy mostanában már nem írok, csak eléggé lefoglal minden más. :(

Hát a vadhús kapcsán végül tök potyára mentünk a János kórházba, mert nem csináltak vele semmit, mert már be volt hámosodva... amit mondjuk nem értek hogy akkor a tökfej gyerekorvosnak nem tűnt fel, hogy már be van hámosodva... az ember azt gondolná, hogy 50 évesen már van kellő tapasztalata..., de nincs...

Aztán mi történt még voltam a hathetes kontrollon, elég kellemetlen volt a vizsgálat, gondolom minden oké lehetett, mert nem említett semmi mást azon kívül hogy van még bent varrat. Egyébként még fájdogálok is odalent, egyszer próbálkoztunk párommal, de aztán másnapra megnyílt a gátseb, úgyhogy azóta megkértem hogy ne haragudjon, de amíg fájok odalent addig hanyagoljuk a témát, mert inkább jöjjön teljesen rendbe minden.

Olivér aranyos, szépen fejlődik szerintem a hétvégére eléri a hat kg-ot. :) Ami nagy szívfájdalmam, hogy egész nap alig kakil, hajnali etetéskor viszont mindent bepótol, úgy hogy még anya pólójára is jut belőle. :)

Igyekszem utólérni magam a háztartásban, úgy hogy mellette tudjak még főzni is, viszont Olivér már egyre kevesebbet alszik napközben, ezért minden percemet leköti valami. És mivel ugye én igény szerint szoptatok így elég érdekesek a napjaink, de nem bánom lassan elmúlik ez az időszak is, addig örülök ha minden percét kiélvezhetem hogy a karjaimban lehet, úgyis olyan gyorsan megy az idő, és csak most ilyen picike kis ölelgetnivaló baba. :) Igaz néha én kivagyok a rendszertelenségtől, de tesóm is hasonló elv alapján csinálta és a babója saját magától kialakított egy rendszert. Olivér is már kezd valamiféle rendszert kialakítani magának aminek örülök, mert így nem nekünk kell kardoskodnunk vele, hogy de már pedig három óra, meg ilyenek.... Idővel ő szépen magának kialakítja a dolgokat.

Remélem jól telt a nyaralásotok! Azért elég jó melóhelye lett párodnak, hogy még próbaidő alatt nyaralni mehetett. :D

puszi

2010. aug. 25. 07:26
 257/433 anonim ***** válasza:

szia!

hat kiló???? hűűűű!!!!! mi csak 5nél tartunk, és hamarabb is született martin :) jó erőben van akkor olivér :):):):)

nekünk már megvan a napi menet nagyjából, néha némi csúszással. reggel 8-9 körül kelünk, 3 óránként kaja, reggeli kaja közben kaki :) igaz néha nálunk is kimarad és akkor kövi nap dupla :) aztán egész nap így megy... 2 kaja közt már csak fél órákat alszik, de van h nem is alszik...és folyamatos odafigyelést igényel, különben sír. így elég kevés időm van minden másra. este fél 9kor van tente idő. már nagyon nevet, meg mosolyog,hangokat ad ki (síráson kívül) :) imádom!!!!!! meg bírnám zabálni!!!!! soha nem gondoltam volna h így lehet szeretni egy ilyen kis szarzsákot!!!!! kis tündérbogár!!!! :) de sztem ezzel te is ugyanígy vagy :)

tamarával valyon mi lehet???? hogy van???? :)

nyaralni alci nem jött csak vasárnap értünk jött autóval. martinnal kettesben mentünk. :( de majd legközelebb.

elkezdtem félrerakni a ruhákat amik már nem jók. jézusom! még csak 2 és fél hónapja, és már óriás :) laci esója is megszült a múlt héten... voltunk hétfőn megnézni a picit, és hát olyan kis törpe pedig oylan méretekkel született mint martin, és hozzá képest olyan kis maszat!!!!!! hihetetlen!!!!!! :)

nah nem fárasztalak tovább :)

jó éjt! puszika

2010. aug. 25. 21:45
 258/433 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát igen sajnos már Olivér sem akar aludni evések között, tegnap pl. reggel fél nyolctól este nyolcig mindösszesen aludt húsz percet, meg kb. egy órát amíg sétálni voltunk. És olyankor engem is totál lefáraszt mert szinte folyamatos odafigyelést igényel, de hát közben meg a házimunkát is csinálni kell... nem is értem más anyukák hogy csinálják főleg akiknek sok gyerkőc van. :D

És milyen volt Martinnal kettesben nyaralni? És hol is voltatok?

Igen én is nagyon imádom a kis Olibékát. :D És mivel már elég nagy jól meg is tudjuk dögönyözni. :D Hát biztos az is beleszámít, hogy nagyobb mint Martin, mert Olivér ugye 4100 grammal született és a kórházban csak 100 grammot fogyott, és hát ugye állandóan cicizik. Néha már attól félek hogy nehogy túlsúlyos legyen. :)

Kíváncsi vagyok mi lehet Tamarával. Biztos jól el van, bár nekem már olyan mintha egy hónapja nem írna, mert tisztára időzavarban vagyok amióta meg van Olivér, a napok olyan gyorsan mennek el, mert ugye egész nap tök monoton minden, és a babával tényleg repül az idő. Egyszercsak már éves, aztán két éves stb... lesz.

Puszi,

Hajni

2010. aug. 26. 09:28
 259/433 anonim ***** válasza:

szia!

anyukám húgáéknál voltunk Dévaványán (Békés megye). jó volt mert nem kellett abbázni, mert volt ott elég felnőtt nő, és vki mindíg elkérte, h had babázzon :) csúnya dolog, de jó volt, h nem kellett ott is állandóan rá figyelnem. viszont anyum húgának van egy 2 éves lánya, vmi kis tündérke :) már úgy várta martinkát, h játszon vele :) teljesen kész voltam olyan édes volt :) vele akart aludni a kiságyban :) meg mindíg ment és fogta a kezét, de hát ő még nem érzékeli h milyen erős, és párszor meg is szoratotta szegénykémet :) demartin nem is érezte. meg húzogatta a lábát, h keljen fel és menjen vele :) édes volt!!!! csak hát martin nem játszott vele... nem ment, és ez nem tetszett neki :)))))

mi még nem nagyon merjük dögönyözni ezt a kis majmot, mert picike :) olyan kis törékeny :) nő, meg hízik rendesen, de még akkor is olyan ki drága! nem merem megszorongatni ,emrt félek h kért teszek benne :) majd ha picit nagyobb lesz!

ma h volt ez a vihar totál kész volt szegénykém, egész napa ludt, de viszont 5-8ig csak ordított :( hiába csináltam akármit :(

te vasalod a ruháit? meddig fogod? én igen, és nem tudom meddig kéne. anyós mondta h hüyleség ő egyiknek se vasalgatott, és még élnek...van benne vmi ,de hát azért csak jobban néz úgy ki a rucikája. most cseréltem le a ruhatárát a nagyobbakra... már 62-68-74eseket hordunk :) a 74 még picit nagy :) de cuki benne!!!

hát ennyi jutott eszembe :)

puszikállak téged is, meg a kis Olivért!!!! :)

2010. aug. 27. 21:21
 260/433 anonim ***** válasza:

Na sziasztok!

Előkerültem, csodálatos napjaim voltak :) Anyukámnál isteni volt, jól kipihentem magam, Ő meg jó nagyokat babázott :) Most hétvégén meg Marcival kaptunk egy kimenőt, anyu elvitte Zsófit, mi meg hosszú idő óta először elmentünk közös csavargós-bulizós estére. Fantasztikus volt!!! :) Aztán itthon igyekeztem utolérni magam, 2,5 hét láblógatás után nehéz visszazökkenni :) De mostmár helyben vagyok :) Minden csillog-villog, És főzve is van már rendesen. Persze már Zsófinak is kell. Már a következő pályán vagyok, élég nehéz :D Reggel 5-6 körül kelünk, 230ml tápszer, aztán utána nagyon ügyesen szinte azonnal visszaalszik, aztán 1,5 óra múlva kel, de a 3 órás kajákat még mindig szépen tartja. Olyankor jön a tízórai: egy egész barack/alma meg 100ml tápszer. Aztán nem alszik sokat, van, hogy semmit, majd 3 óra múlva ebéd: Attól függ, épp mit főzök. Már evett répát krumplival, salátát krumplival, almát krumplival, és most tesztelem a kínai kelt rizzsel. Ez mind szépen összefőzve, össze botmixerezve. Nagyon szereti a főzelékeket is, nagyon kis haspók :) Sütőtökből sajnos még csak üvegeset tudtam adni, mert az még nem terem, de az is ízlett Neki, és a céklát is alig várom :) Előre 2 napra szoktam eltenni 1-1 Aventes pohárba 80-80 ml-t, ami megmarad, azt kis vendég műanyag csészékbe teszem (kb 80ml) és irány a fagyasztó. Jól jött, mikor 100 helyre kellett mennem vásárolni 1 helyett, és éppen csak beestem az ajtón ebéd előtt néhány perccel. Főzelékből 80ml-t eszik, és mellé 100ml tápszert. Ebéd után sem alszik mindig, általában ha nem alszik, szépen eljátszik, de van, hogy rájön az 5 perc :) Mondjuk így is két kaja között a 1,5 óra a max. De amúgy inkább egy vagy fél órát alszik. De amúgy tényleg nagyon jól le tudja magát foglalni a kis Tündérke :) Aztán vacsi előtt szokás szerint fél órával pancsi. Hát már le kellett cserélni a kádját, azt is kinőtte :) Anett! Hihetetlen, hogy 62,68,74es rucikat hordtok!!! :D Zsófi most 62-68osakat, pedig éppen ma 5 hónapos :) Mondjuk a fiúk legyenek szép szál legények, a lányok meg maradjanak csak picikék :) Zsófival múlt kedden voltunk dokinál, akkor volt 6 kiló és 70 deka :) Ja, és aztán pancsi után jön 230 ml tápszer, utána úgy dől ki, mint aki egész nap dolgozott megállás nélkül :D Mondjuk a mai nap végig aludt, most is lassan fél órája elmúlt már a vacsi idő. Biztos ez miatt a szeles esős mocskos időjárás miatt. Majd sírva fakadtam, mikor boltba kellett mennünk, mert ugye Zsófit is vinnem kellett, de téli ruhákból még nem tankoltam föl, úgyhogy 100 réteg ruhát kellett szegénykémre ráhúznom :( De valamelyik nap megkérem anyut, hogy jöjjön be, vigyázzon Zsófira, aztán veszek kabátot meg ilyenek. Az a vicces, hogy pont a napokban vettem rugikat, meg zsákot, body-t, és még néztem is kiskabátot, de mondom hol van még a tél, addigra úgyis kinövi. Hát most nagyon is jól jött volna.

Ja, és Zsófi már szilárdat kakil, hasáról a hátára fordul, és szokásához híven megállás nélkül dumál :D

Nálunk kb ennyi. Legyetek jók, sok puszit küldünk!!!!

2010. szept. 1. 18:57
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!