Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
sziasztok!
hát Hajni, a sterilizálást nem tudom, de sztem nem kell, mert pl a cumisüveget sem sterilizáljuk minden ivás előtt... meg a cicit sem!!! szóval sztem nem kell, napi 1szer elég. de nem tudom!!!
mi a kukit hagyjuk békén, ha kivül van vmi rajta akkor azt leszedem, de amúgy nem nyúka piszka :)
én már várom az első szexet!!! mert már hiányzik nagyon!!!
nekem a hasam gyönyörű :) szerencsére nem tudom miért, de egy csík, egy kis plöttyedés semmi!!! pedig volt rendesen pocakom!!! de ez emberfüggő is lehet...
jajj megyek, mert megy a sírás rívás, kaja idő van :)
majd még jövök! puszika
Hali,
mellbimbóvédő: végül csak forró vízzel és mosogatószerrel átmosom aztán alaposan forró vízzel jól leöblítem, olyan forróval amit még bír a kezem.
fütykös: hát akkor mostantól én se csinálom neki, úgyis csak macerás volt. De egyébként az agyam eldobom, hogy ahány védőnő/orvos annyi vélemény van a köldökcsonk és a fütyi kezelésével kapcsolatban... És akkor döntsd el hogy kire hallgass... Ja meg ugye ahány ismerős is annyi vélemény...
Has: képzeld megy le szépen a hasam, már néha ha rendesen kihúzom magam, akkor majdnem olyan mint rég, egyedül a bőr az ami eléggé viseltes, de majd lassacskán ha lesz kedvem akkor el kezdem kenegetni, meg ha nem lesznek ezek a melegek... mert ilyen melegben rohadtul nincs kedvem még a pórusaimat is eltömíteni valami zsíros kencével...
Anett neked kijött egy pici aranyér szülés után valamikor? Egy kis kitüremkedés a végbélnél nekem van, amit most a napokban vettem észre... mondjuk igaz ami igaz székrekedésem is volt a napokban, és rohadtul fájt minden egyes nagy wc. :S Én egy kicsit fosok hogy milyen lesz az első együttlét... majd írd meg neked milyen volt, mert ugye téged is stoppoltak rendesen mint engem kívül - belül. :D
Te csinálsz valami hüvelytornát vagy valamit?
Puszi,
Hajni
nekünk a köldökcsonk már mikor hazajöttünk, akkor este leesett...utánna még volt h picit váladékozott, de alkohollal azt is elintéztük, és most már olyan neki, mint egy igazi nagyfiúnak :) hisz ma vagyunk 1 hónaposak...
és már csak 2 hét és megyek orvoshoz, és akkor majd utánna már jöhet a sex is :) már nagyon várom, és én is nagyon be vagyok tojva tőle, h fájni fog :( akárhányszor előjön a téma mindíg mondom lacinak, h de óvatosan kell majd mint egy szűzlánnyal, mert félek, h fáj... :S :(
de remélem nem fog, jó biztos kicsit furi lesz, v kellemetlen... az sztem titu, hisz nagyon rég járt arra pasi, és mikor utoljára arra járt akkor is kifele jött, nem befele :) szóval hát majd meglátom, majd szólj még rám, igaz úgyis szólok, ha megtörtént :) mintha a szüzességemet veszteném el mégegyszer :)
aranyér dolog...hát szerencsére nekem se trhesség alatt se most nem volt rekedésem, jó 1szer 2szer volt h kicsit nehezen ment, de semmi gondom nem volt/van... viszont mikor hazajöttünk, és kicsit múlt a vérzésem akkor én is meg laci is alaposan szemügyre vettük odalent a helyzetet, és akkor volt ott vmi, ami lehet h olyasmi, mert laci mondta is h aranyerem van??? én meg h eddig nem volt!!!! és most sem érzek semmi különöset, úgyhogy lehet h csak egy kicsit megnyúlt bőr, v nemtudom, és már nincs is ott, mert tegnap este megint megnéztük, és már tök szépen be van minden gyógyulva, még 2 helyen jön ki a cérna, de már mintha a régi lenne majdnem :) tök szép!!!
szóval nem tudom, h az ott aranyér e, mert nem fáj, meg semmi, de nekem is volt ott egy kis bőrdarabka, d már alig látszik...szóval nemtudom!!!!
folyik rólam a víz, tegnap szegény martin is alig aludt, nem tudott ebben a dög melegben, de így viszont este, meg éjjel egy nyikkanás nem volt....
nah emlegetett szamár :) már sír is :) úgyhogy megyek!!!!
puszika
amúgy nem csinálok semmilyen hüvelyes dolgot... szülés előtt néha volt rá példa, de mostanában már nem... pláne h érzem ahogy húzódik össze, és ez néha kellemetlen is szokott lenni... így hagyom inkább.
hát jó éjt! puszika
Helló,
teljesen kész vagyok már ettől a melegtől. Egész nap folyik rólam a víz, pedig már háromszor tusoltam... a szoptásról ne is beszéljünk... szegény Olivérrel tisztára leizzadunk. :) Ő is nagyon nehezen viseli a meleget, alig akar aludni a szopi után, és tiszta nyűgös egész nap...
Ma voltunk a kórházban újból levetetni a torokváladék kenetet, ugyanis még mindig tart a mizéria az antibiotikum körül...
Tamarával vajon mi lehet? Jó pár napja nem jelentkezett már...
Puszi
halika!
hát nálunk is elég gáz ez a meleg... ma elég keveset aludtunk, én szopi közben egy pelust rakok a pici feje alá, így nem tocsogunk... most ettünk, és letettem, egyből elaludt... remélem alszik egy picit, mert fürdeni is kéne, meg hajat mosni...
nekem az otthoni régi én gyerek orvosom mondta, h nap közben csináljunk olyat, h együtt tusolunk, magamhoz ölelve, először csak az én hátamat, majd szépen lassan a picit is, és így lehűthetjük magunkat... :) ma kipróbáltam! hát nagyon tetszett neki, csak úgy dugta a kis popsiját :) cuki volt :) utánna csak betekertem magunkat egy törcsibe...hát az művészet volt, de tetszett neki nagyon :)
holnap jönnek bnőmék székesfehérvárról!!! már nagyon várom, utánna vasárnap megyünk anyukámékhoz, mert jövő héten esküvőre megyünk, és ugye egy ruha sem jön rám... szabadidőben meg csak enm mehetek, de oda való ruhát meg nem akarok venni, mert úgyse kell többet felvennem. szóval van 2 húgom akik nagyobb darabok, és most az egyikkel egy a méretünk, a másik még így is nagyobb, és megyek ruhát csórni tőlük :) remélem lesz ami jó is és tetszik is :)
hát én lassan megyek fürdeni...
tamarával én sem tudom mi lehet, de biztos strandolnak, v ilyesmi. ebben a melegben én is azt tenném!
jó éjt puszika
Szia!
Hát majd ezt az egymással tusulos akármit tesztelni fogom... De gondolom ez olyan kétemberes dolog, nem?
Textílpelust én is teszek a buksi alá, de a hasamnál akkor is izzadunk. :)
Hát én is elkezdtem nézegetni a régi ruháimat, hogy mit tudnék felvenni... hát mellben szűkek a felsőim, a nadrágok meg még a széles csípő meg a combi miatt nem igazán jönnek fel. :D De lassan csak-csak visszaalakulok, bár meglehetősen félek, hogy a régi ruháim és a terhes ruhák közötti szám lesz az én jövőbeni méretem, és akkor válthatom le az egész ruhatáramat, aminek nem igazán örülök.
Na most be is fejezem.
puszillak - megyünk kicsit alcsizni.
Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, de kikészülök a fejfájástól. Egész nap csak tengek-lengek, kis adagokban végzem a házimunkát, közötte meg csak szenvedek. Nagyon front érzékeny lettem a terhesség óta... :( Teljesen kivagyok. Szerencsére Zsófi sokat segít, nagyon ügyes, jól viseli az időváltozásokat, csak egy hajszállal nyűgösebb, de ez még bőven belefér.
Szombaton voltunk sógoromék esküvőjén, hát nekem új ruha kellett... De van itt a plázában egy nagyon jó butik, nagyon jó ruhák vannak olyan pofátlanul olcsón, hogy el se4m hinné az ember, ha nem a saját szemével látná! Egy gyönyörű alkalmi ruhát vettem 2000ért!! Csak az nem tetszik, ahogy kinézek benne. Mindenki mondja, hogy ahhoz képest, hogy 3,5 hónapja szültem milyen jól nézek ki, de én nagyon tehénnek érzem magam :( Most mértük magunkat Marcival, Ő is fogyott 2 kilót, meg én is. Lassan-lassan csak sikerül... Anyu jön hetente 2x este meló előtt, akkor Marcival el tudunk menni tekerni egy jó nagy gyilkos kört, az azért csak ér valamit. Meg 2 hete csinálom a "nem eszek szinte semmit" diétát.
Viszont Zsófival voltunk védőnőnél, Ő már 5 kiló 50 deka :D Olyan szépen fejlődik, el sem hinné az ember, hogy mikre képesek ezek a kis csöppségek :D Már kaja közben is dumál :D Kis franc :) Mi is textilpelussal eszünk, lehetetlen a csupasz karomra tenni, mert teljesen összeragadunk kaja végére. És evés előtt mindig letusolom, így jobban érzi magát, és a pancsit is nagyon élvezi :)
Azt hiszem ennyi, mert majd el hányom magam a fejfájástól meg a szédüléstől. Remélem elmúlik ez a hideg-meleg váltakozás, mert bele fogok bolondulni már :S
Legyetek jók, nagyon sokszor puszillak Titeket, és az ennivalóan aranyos, szép babáitokat!
halika!
hát nekem a ruhák 100000% h már nem leszenk rám jók a naik... mert a terhesség előtti méretem 26volt, most meg 29-30.. szóval nacikat tuti h újakat kell venni, mert a csípőm nem hiszem h 26ra visszamenne :S a felsők meg jók lesznek, csak kicsit még lejjebb kell mennie a hasamnak :)
szombaton mi is megyünk esküvőre...találtam a húgaim ruhaárában pár jó kis cucot az alkalomra :) úgyhogy szerencsére nem kell elmenni vásárolni ilyesmit :)
nekünk most jó h itthon vagyunk anyuéknál, mert csak az eteés alatt kell vele foglalkozni, meg éjjel... amúgy mindíg van vele vki :) sőt még veszekednek is rajta, h mikor kivel legyen Martin. most épp anyuval sétál vmerre, körbe van mutogatva :) de át amint ideértünk ment a hír futótűzként, és egy jó ideig váltották egymást az emberek, h megnézzék a picit :) de hát falun ez megy....
röviden egyenlőre ennyi :)
puszika
nálunk zajlik az élet... :S lacinak nincs munkahelye, úgyhogy most keresünk 100000el!!!!
megvolt az első sex, eddig bírtuk :) majd ha lesz időm megírom :)
szebb napot!!!! puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!