Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!!!

hát csajok, anyós kérdés?!?!?!?! elég ha 300kmre lakik tőletek, és minden megvan oldva :):):):):) telefonon, meg nem gáz :) viszont csütörtökön jönnek egy kis nyaralásra, de nem csak ide, hanem a férjem többi tesójához is, szóval nincs nagy gáz. de én bírom anyósomat!!! eddig sem volt vele gond, meg nem akart tanácsokat osztogatni... 1X volt h már kezdett idegesíteni kicsit, mikor a H1N1 volt, és h oltassam be magam, én meg nem, és minden nap hívogatott :S nah az már kezdett néha sok lenni, de csak nevettünk párommal, nem vettük túl komolyan. csúnya dolog, de ez van :)

itt viszont párom, meg anyum között volt néha csúnya nézés, pl a fektetés, h ne hason, hanem háton... meg a bevásárlás, anyu meg párom elment tescoba, és anyu nem vitt pénzt, és pakolta a kocsit rendesen, de hát nekünk meg élni kell vmiből akkor is ha ő nincs itt, meg rezsi, meg albi díj... kicsit gáz volt, de leállítottam anyut, h nem kéne, amit mondok azt!!! és megértette, biztos nehezére esett, de ez itt a mi területünk, mi osztunk! otthon ő a főnök... :)

mi majd pénteken megyünk dokihoz először, ma voltunk bent munkahelyemen :) hát mindenki szerelmes lett egyből, még a főnök is lejött és megnézte a kis drágámat :) kézről kézre járt, meg a lábát kicsomagolták, megnézték :) el voltak ájulva :):):):):) hát van is mire!!!!!! jó pasi!!!!!! :))))

post kicsit beparáztam, mert tegnap nem fejtem ,és ma minden szopi után viszont igen, és rohadt kevés tej jött le plusszban. az utóbbi napokban kaja után volt h még 80at lefejtem az evett ciciből...a másikhoz nem is nyúltam... és ma meg összesen 40 jött le minden kaja után az össz ciciből :(((((((( nem akarom h leálljon a tejem!!!!!!! nem akarom, de lehet az is h tegnap délután nem aludtam, mert itt volt sógornő...v mert nem fejtem 1 napig.... ma aludtam, és fejek 1000el remélem visszaáll!!!! nem akarok tápszerezni meg semmi ilyesmit!!!!! szoptatni akarok, már nem is fáj, meg semmi, csak a jobb picit :(:(:(:( már megszoktam, és már ülve is megy.... nem akarom abbahagyni!!!!!!!! drukkoljatok, h visszaálljon, és csak a nemtudom miért van ez most...

megyek vissza is dőlök, pihizek.

puszika, és jó éjt!!!

2010. jún. 29. 19:17
 182/433 anonim ***** válasza:

Anett! Ne agyalj sokat a tejen, tudom, hogy nagyon nehéz, de minél többet parázol rajta, annál jobban apad. Valószínű, hogy nálam is ez volt a gond. Azért, mert egyszer nem fejsz, attól nem megy el. A pihenés hiánya viszont lehet ok. De ne aggódj, egy nap miatt nem lesz gond :) Amúgy erre is hat az idő, kedv, meg még vagy ezer dolog. Ha ügyesen odafigyelsz, remélhetőleg megmarad, de ha ESETLEG (de ne így legyen) nem, akkor se hibáztasd magad, nem mindenkinek megy hosszú hónapokon át. Nekem is 2 hónapig ment, pedig elhiheted, én sem akartam tápszerezni. Bár nagyon jó érzés volt látni Zsófin, hogy mennyire örült, mikor teljesen jóllakott a tápszerből, nem csak elfogatta, hogy ennyi tej van, és kész. Én nagyon drukkolok Neked, Nektek, hogy még sokáig szopizzatok! Küldöm a pozitív energiákat ;) :)

Hát a melóhely... az ilyen :) Én is bárkinek mutattam Zsófit oda volt meg vissza :) Örülök, hogy Martin ilyen gyönyörű lett (bár milyen lehetett volna, ha nem gyönyörű :P) mert így lehet Róla jókat áradozni :) Amelyik baba nem tetszik (mert láttam már 1-2 érdekeset) arról inkább nem is beszélek, de Martin tényleg gyönyörű :) Kár, hogy messze laktok, úgy megnézném élőben is. Jól megölelgetném :)

Amúgy anyósommal nekem sincs különösebb bajom, Marci leszereli. Bár egyáltalán nem bánnám, ha mégis úgy döntene, hogy fent marad Pesten és nem költözik haza. Mert amég messze lakott, meg hébe-hóba találkoztunk csak, én is jobban szerettem :P

Hajnival mi lehet? Csak nem szül? :D De jó lenne :D

Legyetek jók, és nyuuugiiiii!!! :) Puszik!

2010. jún. 29. 21:34
 183/433 A kérdező kommentje:

Nyugi csajok még egyben vagyok. :D

Délután megint egy csomószor keményedtem el is kezdtem jegyzetelni, de aztán tök rendszertelen lett...

Anett te milyen típusú fájásokkal, keményedésekkel indultál a kórházba?

Azt írtam, hogy bő egy ujjnyira vagyok már nyitva? A doki mondta hogy jó lesz ez - jó lesz ez... úgy tűnik ők tudnak valamit. :D Mondjuk nem igazán avattak be.

Anyós ma rendesen viselkedett, de nem értem miért kell ehhez két lépés távolság hogy így legyen...

Na mindegy...

Puszillak benneteket!

Anett legyen sok tejed!

2010. jún. 29. 21:46
 184/433 A kérdező kommentje:

Boldog Születésnapot Tamara! :D

Puszi

2010. jún. 30. 07:33
 185/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!!!!

szerencsére éjjel már elég volt a tejcsi, meg ma is, meg fejtem is le keveset.... szóval csak az volt valószínű, h ingadozik, h mennyi a jó.... v vmi ilyesmi....

de párom annyira édes volt próbált vigasztalni, h milyen szerencsés, h én vagyok a felesége, és mennyire szeret, és ő a legboldogabb férfi a világon, és h milyen kis csodát szültem neki... :) ari volt!!!! :))))))

Hajni, a keményedéseim olyanok voltak, mint a terhesség alatt végig amik voltak. az egész pocak om kő kemény lett kb fél percekre, és teljesen egyforma időközönként jött (5 perc), hívtam is a kórházat, h nincs fájás, csak keményedés, azt javasolták, h fürödjek le, és próbáljak aludni, ha elmúlik, csak jósló, ha nem akkor menjek... hát nem múlt el, így bementünk és ugye 2 ujjnyira nyitva voltam, és nem is engedtek már haza...

pontosabban nem tudom leírni a keményedést... de totál azok voltak, mint amik a terhesség alatt, semmi extra, csak rendszeresen jöttek... ennyi volt ami különböztette az előzőektől.

Tamara! boldog szülcsi napcsit :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) remélem a meleg ellenére jól telt a napod! :)

apa itt épp próbálja nyugtatni a fiacskáját, metr eléggé eltört a mécses :) de hát ezért van itthon, így legalább nekem is van kis időm másra is :)

holnap jönnek anyósék :) hát majd meglátjuk személyesen milyen lesz :) valószínű itt is fognak aludni nálunk... hááááát nemtudom mi lesz, de remélem semmi extra! :)

ez most kb olyan lehet, mint mikor én anyum jött és párom parázott, h majd ugrál itt, de én leállítottam ha volt vmi, most én is ezt érzem, mi lesz ha mindenbe belesuzól... hát max majd leáll :), mert hát azért már csak 2 kemény hete űzzük az ipart :)))))) milyen nagy idő :)

sajna a kis drágám éjjel mostanában nagyon pontosan betartja a 3 óra kaját... :S kicsit fárasztó, de nem baj!!! mert így csak gyors kaja, 15 perc büfivel együtt, és alszunk is tovább :) igaz én kicsit nehezebben alszok vissza... de nap közben így is alszok mindíg, úgyhogy íyg bírom :)

veletek mizu? hogy bírjátok megint ezt a dög meleget?????? én így is nehezen! azt hittem h csak a terhesség miatt olyan rossz, de nem... így is :( pedig eddig 40 fok volt a gáz... mindíg is imádtam a meleget, és bírtam is. erre most, folyik mindenhonnan a víz...

de valószínű a hormonok is közbejátszanak.

na apáék lenyugodtak :)

megyek mostmár odabújok én is :)

puszika, és szép napot, estét :)

2010. jún. 30. 18:13
 186/433 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Anett: szorítok, hogy minden oké legyen a vendégeitekkel. :D

Tegnap sokat keményedtem és tegnap előtt is, de semmi rendszer nem volt benne, ráadásul végül el is múlt. De szerintem egyre gondolunk.

A meleget én se nagyon bírom, nincs is kedvem kimozdulni a lakásból.

De mondjuk délután elkezdtem vasalni, na abban alaposan leizzadtam... :D

Anett egyébként amikor tudatosodott benned hogy szülni fogsz akkor pánik lett rajtad úrrá vagy inkább úgy voltál vele, hogy végre és inkább bátrabb lettél? És tényleg igaz hogy egyfajta más tudatállapotba kerül a szülő nő?

Majd azért írj valamit, hogy telik az idő a vendégekkel :D

Puszi,

Hajni

Ui: Tamara már lehet javában bulizik! :D

2010. jún. 30. 20:04
 187/433 anonim ***** válasza:

halika!

Hajni! délután én is vasaltam... anyag pelenkákat, meg pár baba rucit... hát tuti fogytan 2-3kgt :) folyt a víz rólam is rendesen!

hát mikor oda kerültünk, h akkor jöttek a nyomó fájások, azok egyeltalán nem fájtak, hanem inkább kellemetlen, mert totál olyan érzés h odakaki az asztalra, és automatikusan fogod vissza, nem tudsz vele mit csinálni... a nővér meg mondja h ne tartsd vissza... :)

szóval az egyeltalán nem fáj, attól ne tarts, se a katéter! komolyan én majd összaszartam magam,mikor jöttek vele, és nem is éreztem!!! magyaráztam h ne ne ne a nővér meg h kész is vagyunk, mert ugye a nagy hasamtól semmit nem láttam, mondom jah! akkor nyugodtan :) poénos volt :) és utánna a pisivel sem volt gond!!!! nbem fájt meg semmi!!!!

nah mikor odakerültünk h komolyra fordultak a dolgok, és mki ott van mellettem, és kapaszkodok, és a nővér, meg a szülés, h akkor a kövi fájásnál nyomni mint őrült, hát én szem becsuk, száj összeszrít, és nyomtam mint őrült :) az volt bennem totál, már amennyire emléxek, h nyomni nyomni,nyomni, minál jobban nyomok, anál hamarabb vége, és anál kevesebbet szenved a pici is, meg én is..... szóval mint a hülye nyomtam. egy egy fájás elég hosszú volt, és 2 nagy levegővel nyomtunk, a 2 nagy között kis lihegés volt, azt éreztem magamtól nem tudom hogy, h mikor és hogy nyomjak, és mekkorát, és mikor lehet lazítani.... nemtudom h ösztön v mi lehetett de jött magától, a végén mki dícsért is, h egy ekkora csajból mint én, egy ekkora gyereket kinyomni, ilyen kis csípőn... és h szuper voltam, nagyon tuti.....

arra majd próbálj figyelni h ne fejből nyomj...hanem próbálj lentre nyomni! ez most így hülyén hangzik, de ha ott leszel majd érzed. nekem anyum mondta mindíg h ő fejjel nyomott engem, és sokáig tartott, meg az arcán elpattogtak a hajszálerek, és csúnya lett az arca utánam... ez bennem volt, és igyekeztem lentre nyomni :) néha vicsorítottam sztem ahogy toltam... de sztem belefér. kiabálni én úgy éreztem h nem kiabáltam, de férjem mondta h ő tisztán hallotta, h mi volt bent (rosszul lett és kiment), meg h kiabáltam h nem bírom... (ez a 2 nyomás egy fájás közben volt, mikor mondták h jó levegő csere, és nyomni, és éreztem h nem lesz elég a második levegő, kevés lesz... mert rövidebb volt a fájás, és akkor volt h nem megy...)de előfordulhat h mást is mondtam, mert nem tiszta minden!!! :) de olyan tuti nem volt h utálom a férjem, meg h takarodjon, meg soha többé.... mint a filmekben, eszembe se jutott Laci :)

nem akarlak elszomorítani de a varrás viszont kegyetlenül fájt, az hihetetlenül! még soha semmi nem volt ennyire fájdalmas számomra!!!! :(

nagyjából ennyit tudok hozzászolni a dologhoz. ha van vmi nyugodtan kérdezz!!!

Tamarának, meg biztos tök jó, mert h már nem szopiztat, bulizik, meg ünnepel :) minden engedett :) hát innen is jó bulit neki! :) remélem helyettünk is élvezi a heéyzetet, és gondol ránk picit :)

nah megyek, mert dvdzés megy!!!!

puszika

2010. jún. 30. 20:56
 188/433 anonim ***** válasza:

Na sziasztok!

Köszönöm a köszöntést, arik vagytok, hogy gondoltatok rám! És a szülcsi napcsi kifejezés meg a szívem, csücske, ezzel betaláltál Anett! :D Amúgy tegnap 126x végig jártuk a várost, mert kávédarálót szeretnék anyumtól szülinapomra (hogy ne kelljen a sütikbe megvennem a porcukrot, stb), de sehol nem találtunk olyat, ami nem nyomós, hanem fokozatos kapcsolós... Szóval még folytatódik. Lejártuk a lábunkat, mire hazaértem, Marci már sütött-főzött, készülődött, és kettesben, szépen csöndben, finom kajákkal, sok szeretettel megünnepeltük a szülinapomat :) Sokkal jobban esett így, mint bulival. Jó volt Vele lenni, nagyon szeretem :) Aztán szombaton megyünk délbe mamához, ott gyűlik a család, aztán este Marciék játszanak Várgesztesen a villaparkba, ott lesz egy kis ünneplés, aztán barátnőimmel is beiktatunk egy "ereszdelahajamat" :)

Tök édes volt Marci, mert szoktam mondani, hogy hát a hasam, combom szétrepedt, meg a cicim sem olyan, mint volt, és hogy úgy féltem, hogy majd rossz lesz Neki, hogy van egy 21 (már! :)) éves menyasszonya, és hogy így néz ki, és mindig Ő szokott nyugtatni, Ő sokkal jobban fel volt erre készülve, mint én. És tegnap mondta a leggyönyörűbbet, hogy Neki semmi nem jelent többet a világon, hogy friss, ropogós, zsenge, fiatal bőrömet, testemet "feláldoztam" azért, hogy most ott feküdjön egy új, gyönyörű élet kettőnkből, és hogy Ő ezért elmondhatatlanul hálás nekem :) Hát sikerül elsírnom magam :) És ez onnan jutott eszembe, hogy Anett, Te is nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen a párod! Sokan vannak, akik örülnek a babának, és szeretik is a párjukat, de nem tudják kifejezni, elmondani. Hát, látom Neked is kijut a szép szavakból :) Remélem Hajni, Te is írsz majd ilyeneket, hogy a párod hogyan önti szavakba a boldogságát :)

Képzeljétek! Van egy barátnőm, akivel még a terhesség elején ismerkedtem meg, és Neki császár volt az 1. és a 2. baba is. Akkor nem is beszéltünk a műtétről, mert hát ugye természetesen akartam szülni, és csak olyanokkal beszéltem, nem is fordult meg a fejemben, hogy akár császár is lehet. Na mind1, a lényeg, hogy mondta, hogy a 2. babánál, Neki az utolsó pillanatig úgy volt, hogy természetesen szül, csak aztán nagyon elvékonyodott a heg, ezért lett a második is császár. De mondja, hogy ilyenkor a terhesség alatt folyamatosan nézik, és ha nem vékonyodik el, akkor lehet rendesen is szülni!!! :D Annyira jó lenne, ha a 2. babánál így mennének a dolgok, és megszülhetném :) Úgyhogy van egy kis reménysugár :)

Anett! Nagyon örülök, hogy nincs gond a tejjel! :) És igenis a 2 hét már nagyon hosszú idő! :) Én olyankor már úgy éreztem, mintha mindig is itt lett volna Zsófi :) És ma meg betöltötte a 3. hónapot :) Hihetetlen, hogy mennyire megy az idő. Már 3 hónapos.... igazi nagylány már! :D

Hajni! Már nagyon izgalmas, hogy ilyen gyakran jönnek a keményedések :) Olyan izgi olvasni, hogy mi hogyan történik, és remélem sok kérdésed lesz a szülésről, és Anett majd sokat ír az Övéről, mert imádom olvasni :) Most is olyan jó, hogy volt, na nyomni, na még, meg hogy milyen érzés :) A terhesség alatt a Hoxa-n rengeteget olvastam szüléstörténeteket :) Olyan jó, olyankor mindig végig szülök olvasás közben :D

Én végre eljutottam oda, hogy élvezem a meleget. Szülés után 3 hónappal ezt is megéltem :D

Ja, amúgy tegnap Zsófi belázasodott a keddi oltásoktól :( Aztán az egyik ajándék csomagban van lázmérő tapasz, azt ráraktam egész napra a homlokára, az egy csodálatos találmány! De sehol nem találtam. Van még egy pár patika, amit majd még végig járok, de fúúú de idegesítő! Se bababoltban, se Rossmanban, és eddig 2 patikát néztem. Majd megint nyakamba veszem a várost. Meg szegénynek kúpoznom kellett. Hát úgy sírt szegénykém :( Olyan nagy a kúp, igaz csak a harmadát/felét kell beadni, dehát még abból is faragtam le, mert még az is nagy a kis popsijához. Arról nem is beszélve, hogy a többi része olyan apróra széttörik, hogy lehet is kidobni. Na én kettőször adtam azt az adagot, amit kell, ehhez képest 3 kúpot használtunk... Egyet úgy ahogy volt ki kellett dobni, mert azt Marci próbálta szétvágni, annyi is lett a kúpnak. De amiket én vágtam azoknak is a lefaragott része a kukában landolt. Úgyis olyan "olcsók" a babgyógyszerek... Nem tudom miért nem lehet bébi méretben csinálni az ilyesmit. Na se mind1, a lényeg, hogy ma már nincs láza :) Mondjuk az oltás utáni láz csak 1 napig szokott tartani, és egész jól viselte. Mosolygott is, evett is, kicsit nyűgösebb, meg fáradtabb volt, de stramm kiscsaj :) Na ébredezik a kis Drága, csinálom a kajáját.

Legyetek jók, sok puszi!!! :)

2010. júl. 1. 10:20
 189/433 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát eddig párom is azt mondja hogy ne foglalkozzak a csíkjaimmal, de én az a típus vagyok, aki nem a mások hanem inkább a saját érzéseire ad ilyen szempontból, mondhatják nekem százan is hogy ilyen olyan szép vagyok, akkor se fogom elhinni ha én magam nem így látom magamat.

:D

Nekem a cicim, popsim, csípőm, hasam, térdhajlatom csíkos lett. :( Majd szülés után el kezdem kenegetni. Most egyenlőre nem akarok semmilyen kencét használni a fürdőkenőcsön kívül, mert nem akarom hogy a bőröm megint felhólyagosodjon.

Örülök Tamara, hogy jól érezted magad és hogy még nincs vége! :D

Néha belegondolok, hogy annyi jó van a nem szoptatásban, hogy akkor lehet egy kicsit inni, nem vagyok alkoholista, de szívesen koccintanék az ismerősökkel Olivér érkezésének örömére, és hát ugye már több mint 9 hónapja nem ittam semmi alkoholosat, úgyhogy jól esne valami... :D

Na meg egy jó nagy kajálást is csapnék egyből... mert ugye most a gyomorégés miatt erre nagyon nincs lehetőségem. :(

Hát igen elég izgalmasak már ezek az utolsó napok-hetek.

Most tegnap óta furcsa lett a folyásom, olyasmi mint amikor terhesség előtt ovulációm volt. Gondolom ez a nyákdugó lehet... de nem biztos, mert a múltkori éjjeli kórházi látogatás során a doki mondta, hogy egy csomó nő túlragozza ezt a nyákdugó dolgot, és felesleges mert van hogy nem is távozik, vagy észrevétlenül távozik, stb...

Hát egyszer csak majd rendszereződnek a fájások, és akkor indulhatunk. Múltkor rákérdeztem a szülésznőre, hogy melyik a jobb ha elfolyik a magzatvíz vagy ha fájásokkal kezdünk, azt mondta hogy az a jobb ha fájásokkal kezdünk, mert akkor már eleve tágulás van, másrészt a magzatvíz elfolyása pedig ráerősít még a tágulásra ha fájás után következik.

Úgyhogy én fájásokkal szeretnék kezdeni. :) De mondjuk a doki a múltkor annyira optimista volt, mikor meglátta hogy már bő egy ujjnyira nyitva vagyok, hogy azóta elég nyugodt vagyok. Bár tudom még ez sem jelent semmi biztosat.

Tamara neked jó bulizást továbbra is! :D

Anett neked pedig jó babázást! :D

Pusszantás,

Hajni

2010. júl. 1. 11:07
 190/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Hajni! ha mész a kórházba, ajánlom, h törlőkendőt is vigyél! én imádtam kaki után nem azt a kemény... wc papírt, hanem a nedves törlőkendőt!!!! szuper volt, és azzal még a gátamat is le tudtam nap közben takarítani, törölgetni, h ne legyen cuccos... tescoba vettem 2X25 csomagos intimet...tökéletes volt a célra, igaz én előtte is, meg azóta is a nagy dolognál nem használok wc papírt még, mert nem akarom h megsértse a vágást... én azóta is törlőkendőt használok... imádom!

hát a tegnap éjszakát senkinek nem kívánom...!!!!! megint fájt a hasa a kis majmócinak... kegyetlen volt, úgy sírt, mi meg nem tudtunk vele mit csinálni :( de ma megyünk dokihoz, ha nem ad rá semmit, akkor megyünk gyógyszertárba és veszünk vmit.

én is várom már annyiban a szopi végét, h bűntudat nélkül megihatok 1-1 pohár borocskát :) igaz nekem a nőgyógyás javasolta, h terhesség alatt is ihatok, mert vérképző... és ittam is néha :) meg mi párommal, meg tesójáékkal, nagyon szerettünk összejönni, 2-3 üveg bor mellett, beszélgetni 1-2 szál cigi... ezt hetente egyszer :) de hát ennek az időnek vége, mert mind2en terhesek lettünk (én, meg tesó felesége).

nagyon meleg van! én is alig birom ,meg a pici is!

anyósék megjöttek! :)

nem is volt gond az esti sírásig... aztán h mé nem adok neki cicit.... mert 1 órája evett azért nem! aztán hallottam h Lacinak vmit magyaráz kint (én bent a szobába) :S aztán említettem Lacinak h hallottam, ő meg h nyugi nem fog beszólogatni, csak én s etegyem... ha mégis akkor ő leállítja.... :) csak nem lesz gond, jövőhéten mennek haza... :)

nektek hogy telt a tegnap? mi sétáltunk is :) jó volt :)

HAjni hogy vagy???? mikor lesz idő????

Tamara!!! a pasik nem úgy látnak minket, mint mi a tükörben magunkat.... nekem anno rengeteget mondták a haverok mikor terhességről ,emeg szülésről volt szó, h ők akkor nem azt látják, h fúúúj, meg csíkos, meg nagy, meg a méretek megváltoznak, meg az alkat, meg minden, hanem azt h egy kis életet hoztunk világra, ami csak a miénk, és h ez a szerelem, meg a megbecsülés, meg az egymásba vetett hit, meg bizalom jelképe..... ők teljesen máshogy látják ezeket a dolgokat, mint ahogy mi azt gondoljuk!!! :)

itt a mi példánk :) nagy tepsi seggem lett, nagy fájós melleim ,a hasam is látszódik még, és párom szerint mégis én vagyok a leggyönyörűbb, legkívánatosabb nő.... mikor sztem ez vhogy nem így van :) mert azért van nálam vonzóbb is :) de hő így látja,annak én csak örülök.... :)

és ez sztem (szinte) mindenhol így van, mert ilyen esemény után a pasiban is megváltozik vmi, máshogy látnak minket, v nemtudom ezt leírni, de sztem értitek mire gondolok...

nah megyek pihizek :)

pusszantás, és kitartás a meleghez!!!!!!!! :)

2010. júl. 2. 11:53
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!