Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/433 anonim ***** válasza:

gyönyörködöm is!!! anyira édes!!!!! imádom :)

és nincs is vele sok baj, igaz a mamának most rakta tele a pelust :):):):):)

megyek segítek lefektetni :)

puszika

2010. jún. 22. 17:23
 152/433 anonim ***** válasza:
Jaj de jó, hogy már babázol! :) Olyan jó olvasni, hogy mikor "megismerkedtünk" még csak vártad, most meg a kakis pelust cseréled :) Ha lesz időd, írd le a szülést, az érzéseket! Nagyon kíváncsi vagyok :) Sok puszi Nektek :)
2010. jún. 22. 20:42
 153/433 A kérdező kommentje:

Na látom ti közben itt is diskuráltok :D

Bárcsak már én írhatnám azokat amiket Anett ír. :D

Puszillak benneteket!

2010. jún. 22. 21:31
 154/433 anonim ***** válasza:
Akartam is kérdezni, hogy mi lehet Veled, csak nem bent fogtak babát szülni :D De akkor nem. És, mi a helyzet ott? (most már, hogy Anett visszatért, szerintem folytassuk itt megint) Nem készülődik Olivér? Hányadik hétnél tartasz? (bocsi, de olykor még a nevemet sem tudom, sajnos elmaradtam a számolásban). Sok puszi mindenkinek!
2010. jún. 23. 09:30
 155/433 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát nem tudom, hogy Olivér készülget-e. :D

Anyós mindig azt kérdezi hogy van Olivér--- hát tudja a rosseb... :D Legszívesebben azt mondanám, hogy várjál megkérdezem tőle... :D

Néha görcsölgetek olyan menstruáció szerűen, de semmi más, ja meg sok a mocorgás - néha már én magam is megijedek pocakon lévő kidudorodásoktól.

Folytathatjuk itt is ha gondoljátok. Csütörtökön töltöm a 37. hetet. Eléggé szalad az idő..

Ma megyek dokihoz és szülésznőhöz majd megírom mi volt...

Ja jelentem a szeméremdombomon is vannak terhességi csíkok... :D

Este majd írok.

Puszi,

Hajni

2010. jún. 23. 10:48
 156/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Hajni! lesz még érdekesebb kidudorodás is! nekem volt néha olyan h azt hittem a hasamon keresztül fog kijönni, abban a pillanatban :) aztán mégsem :) nagyon durva tud lenni...!!!

mi volt a dokinál????

Tamara! hogy szuperál a babakocsi????? kellően bejárattad már???? igaz ebben a szuper időben :S

csajok megyek mert ma megvolt az első sétánk, és szétszakad mindenem, tentézek kicsit

puszika

2010. jún. 23. 16:30
 157/433 A kérdező kommentje:

sziasztok,

na megvolt a ctg meg az uh. A ctg- mutatott két erősebb fájást, az uh-n meg 3700-ra becsülte most a doki, de azt mondta ennél biztos nem nagyobb, mert a feje már nagyon lent van ezért nem tudott pontosan mérni. Azt mondta lassan itt az idő, és előrehozta a szülést egy héttel, a méretek miatt.

pusszantás.

hajni

2010. jún. 23. 17:52
 158/433 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Történnek ám itt a dolgok, csak kapkodom a fejem! :D Anették már sétálnak, Hajni egy héttel idősebb lett egy nap alatt :D Hát csajok nem vagytok semmik! :) Mi ma is sétáltunk egy hatalmasat, voltunk babázni. Barátnőmnek 9hónapos a kislánya, és most még jobban tudom, micsoda mázlista vagyok Zsófival! Az a kislány egy hisztigép! Mondja a csaj, hogy pedig nem szoktatta rá, egyszerűen ilyen. Szóval össze tehetem a kezem Zsófimért :) És a babakocsi egy álom, azóta még jobban imádom, semmi kivetni való nincs benne =^.^=

Anett! Hol vannak az izgis részletek? Tudom, hogy sok a tenni való a pici mellet, csak muszáj mindig megkérdeznem, mert már tűkön ülök :)

Hajni, hát akkor ez már nem a 37. hanem a 38. hét? Te jó ég. Akkor már mindjárt itt van Olivér is :D Szinte bármelyik nap :D Innentől megint naponta 1000x fogom nézni a kérdést, hogy írsz-e és ha fél napig nem írsz, már biztos lázban égek majd, hogy szülsz :D

Örülök, hogy dokinál, és otthon a picivel is rendben vannak Veletek a dolgok! Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! :) Sok puszi!

2010. jún. 23. 19:07
 159/433 A kérdező kommentje:

Hali!

Tesóm első kislánya tiszta hiszti volt, a második meg eszik-alszik-kakil :) :) Remélem hogy Olivér is nagyon nyugodt baba lesz. Anettnek is nyugodt a kis Martin. :)

Hát én nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy menyire leszek elégedett a mi babakocsinkkal, mert hát elég nehéz meg nagy, de egy újszülöttnek nagyon jó mert stabil (Graco Quattro Tour Deluxe).

Hát én most nem tudom hogy akkor ezzel növeltük-e a hetek számát is, de ha igen akkor a héten csütörtökön azaz holnap töltöm be a 38. hetet. De mondjuk nem értem hogy mi értelme van az előre hozásnak, mert ha júl 9-én nem indul meg a szülés magától akkor nem tudom mi lesz, talán indítják vagy mi? Akkor miért van az hogy egy csomóan túlhordják a babájukat?

Igyekszem sűrűn nézni, meg írni hogy ha valami. De szerintem majd inkább emailben írom meg vagy mobilon sms-ben, és akkor majd Tamara te leadod a drótot Anettnek. :)

Vigyázzatok magatokra!

Puszi,

Hajni

2010. jún. 23. 21:27
 160/433 anonim ***** válasza:

Tamara!!!!

ugye este 7körül már kezdődött a dolog :) éjfélkor mentünk ba a kórházba, 2cmre voltam tágulva. apát még haza küldték, de engem már nem. az egész szülésben az volt a szerencse, ha lehet így nevezni h nem voltak fájásaim!!!! semmi, csak keményedett a hasam folyamatosan, meg a derekam akart leszakadni, de a sokat emlegetett mensi szerű izé nem volt.... hát meg is volt a böjtje, mert azért nem volt, mert a babó nem ereszkedett le és a méhszájam is meg midnen fönt maradt a hasamba... :( még az uccsó pillanatban sem volt biztos h term szülés lesz, császárhoz is fel voltak készülve :(

na de szépen tágultam fél óránként jöttek nézni, meg a gépek amikre felkötöttek mutatták már 1 perces fájásokat én meg semmit se éreztem...... nem is volt ezzel baj, mert jól telt a nap, vártuk a pillanatot, meg nevetgéltünk :)

na de olyan fél2 körül bekötötték az epit hátha lehozza a picit..... fél3- 3 körül el is kezdődött, és ugye ami másnak több óra, h lemenjen a méhszáj a szülőcsatornához, meg ilyenek az nekem laza másfél óra volot, és itt már jöttek a fájások, ugye dupla olyan gyorsan, mint eyébként kellett volna.... hát másfél óra alatt zavartuk le azt amit első szülésnél 10 óra alatt szoktak :S hát ez nem volt kellemes, mert az epi sem hatott fél4 után :( folyt a könnyem, párom fogta a kezem végig, meg a nővérke is végig mellettünk volt :) nagyon örültem neki, mert isteni volt az a nő!!!! összeteszem a két kezem, h őt kaptam!!!!!!

nah és akkor 4 körül felrakták a lábam, de még itt is ott volt a lehetőség a császárra, és a próbanyomás olyan negyed5 körül volt, ezunán mondták, h oké, mehet természetesen kifér a pici feje, eléggé lejött, és megnyugodtunk.... :)

a kitolás ami negyed után kezdődött 40ig tartott nem fájt, meg semmi, egyeltalán, csak iszonyatos erővel kellett nyomni, mintha székrekedésed lenne, és kakálsz, és totál ugyanaz!!!!!!!!! csak hát fekve, felrakott lábbal kakálni :) érdekes :)

de mikor kijött, és éreztem h kint a feje, meg a válla, meg utánna minden az sem fájt, de vmi csodálatos érzés volt :) csak azt tudtam hajtogatni h istenem :))))))))

utánna rámrakták picit, majd elvitte egy nővér, apa vele ment, engem meg összevarrtak, mert hatalmas vágást csináltak :(:(:(:( na hát azt senkinek nem kívánom, ugye az epi ekkor már nem hatott, próbáltak mindent de semmi fájdalomcsillapító nem használt, kb 1 órán keresztül varrtak, és sírtam az asztalon, kegyetlen volt :(:(:(:(:(:( de megérte, mert most egy áldott jó kisfiú bent alszik a szobába :) és imádom :):):):):):):):):):):)

hát röviden ennyi volt :)

Hajni!

hát remélem neked is lesz úgy "időd" h tudsz írni h lehet idő van....ne idegeskedjünk :) de már várom, h te is átéld, és otthonról, a már nyugodt hazai környezetből a kisfiaddal írj, h milyen csodás :)

nálunk eljött az időszak, h már néha 1 órát fent van, nem alszik állandóan, és ilyenkor fekszik pillázik ki a fejéből, kis édes :) ismerkedik a világgal :)

apa ma először átpelenkázta :) háááááát nevettünk rajta :)

ma már anya hazament, ha kell majd visszajön, csak barátjával mennek a balcsihoz, mázlisták :)

apa is imádja a picit :) és szereti fogni :) csak nagyon fél, h összetöri, és néha kicsit érdekesen fogja :) de hát nem vagyunk egyformán, ő máshogy áll hozzá, majd megszokja :)

folyik a tejem mint az állat össze vissza, remélem így is amrad, minden este tudok lefagyasztani olyan 50eket :) úgy h jóllakik a kis drágám.... az nem rossz, ha beáll később minden, és sok tejcsi marad, lehet leadjuk majd, ha lehet...jó pénz van benne :)

nah egyenlőre ennyi :) megyek mert lassan fürcsi idő :)

puszika nektek, és szép estét!!!!!

2010. jún. 24. 18:58
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!