Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
halika!
hát elment a rokonság.... :) tuti a kocsi :) mostmár sétálni is tudunk menni ha jön Martin :)
hát a kiscsaj totál szétrámolta akecót... :) :S úgyhogy túl vagyok egy alapos, na mi hol lehet, és tegyük a helyére pakoláson :) remélem mindent megtaláltam :) pedig nem szokot ilyen lenni, még otthon se! nemhogy idegen helyen, de hát ez van :) annyira cuki volt :) adott puszit a hasamra, meg meg is csapkodta párszor :S de nem nagyon :) édes :)
és most éléggé fájok....lehet elsz itt még vmi!!!!! :)
Hajni! a málnalevél teát én úgy tudom, h a 36héttől lehet inni, és tágítás segítő szerepe van (elvileg), én is akartam inni, de anniy olyat hallottam, h semmi értelme nem volt, mert tovább szenvedett az ember, mint a szobatársa.... aki mellesleg nemivott, úgyhogy az egész szülés szerintem alkat, hozzáállás kérdése, nem teájé, így letettem az ivásról :)
ez az uccsó pár hét a leghosszabb! hosszabb mint előtte a 9 hónap :S :(
én is mostam ma! :)
Tamara! örülök, h meglett neked is a kocsi, meg annak, is h tetszik, és szuper!!! :) aztán csak óvatosan! ne rallizz sokat :D
megyek lefürdök jó hűűűűűs vízzel, meg megbolondulok :(
Na, megvolt a fürcsi, vacsi, még körmöt is vágtunk. Nagyon nyűgi volt szegénykém, szinte az egész fürdést meg mindent (kivéve a kaját) végig üvöltötte, ma sem aludt túl sokat... Amit most annyira nem tudok eldönteni, hogy a meleg miatt, vagy már ennyit van fent amúgy is. Mert amikor nem alszik, akkor mosolyog, meg gőgicsél, nem nyafizik. De most már nagyon álmos volt, ahogy végeztünk, letettem az ágyába, pillanatok alatt el is aludt :) Valószínű, a ma éjszakát is végig alusszuk :) Viszont egyedül vagyok itthon, Marci (párom) elment biliárdozni, haverozni :( Na de mind1, Neki is kell a kikapcsolódás, barátnőmmel beszéltük, hogy holnapra igénylek estére egy kimenőt, kicsit szétnézek, mert lassan egy éve nem voltam sehol... Ahhhh, és rágyújtottam. Hogy nekem mennyire jól esett! Mindenki mondja, hogy hülye vagyok, mert ha eddig kibírtam... Hát ezaz, hogy csak kibírtam. Mindig kívántam, csak volt kiért megállnom. Meg tegnap előtt ittam egy fél doboz 1,4%os citromos sört, hát rendesen éreztem :D
Képzeljétek, írt az a barátnőm, aki a minap beszólt, hogy de meghíztam, hogy tök rosszul érzi magát a megjegyzése miatt, és, hogy sajnálja. Vissza írtam, hogy én is rosszul érzem magam miatta, de lehet, hogy túlreagáltam, de azért volt, mert nem Ő volt az első, aki ilyen tapintatlan volt, és hogy majd beszélünk. Azért jófej, hogy vette a bátorságot, hogy bocsánatot kérjen, ezt nem mindenki teszi meg. Én pl nagyon nehezen kérek bocsánatot még akkor is, ha belátom, hogy én voltam a hibás, nem nekem volt igazam. Szóval így most kicsit jobb :) Meg itt volt Zsozsó keresztanyuja (a középiskolai barátnőm). Az is tök jó volt, meg főztem borsólevest, meg sütöttem palacsintát, meg hatalmasat sétáltunk, beszélgettünk, hülyéskedtünk, vásárolgattunk (végre vettem napszemcsit, tavaly elhagytam, azóta nem találtam semmi jót, de most végre van :)), babáztunk, szóval ez a nap szuper volt :) Annyi a "kifogás", hogy szénné égtem :D
Hajni: Azt nem tudtam, hogy annak a teának tágító hatása is van, azt hittem, csak segít beindítani a szülést. Akkor kérdezz rá a dokinál, Ő biztosan tudja :) Szoptatós teát isztok majd? Bár remélem hamar beindul, és lesz rendesen, és nem lesz szükség "segéd eszközökre" :)
Remélem, hogy Nektek is hasonlóan jól telt a napotok, és minden okés :) Lassan kezd a Bariközt :P Legyetek jók, ma sokáig leszek szerintem, nem zavarom Marcit, mert nincs itthon, enyém az egész lakás :D Pusszantás :)
Sziasztok!
Hát nagyon kíváncsi vagyok Anett ír-e ma? :) Tényleg Anett már egy ideje itt írogatunk, most te hány hetes is vagy?
Málnalevéltea: igen én is úgytudom, hogy a 36 héttől lehet inni, ha már abba lett hagyva a magnézium szedése. Viszont mivel én már nem vágom hogy hány hetes vagyok, és nem vagyok biztos benne hogy anno jól diktáltam be a utolsó menstr.első napját, így lehet hogy már sokkal idősebb terhességem van... Én azért akarok inni málnalevélteát, meg szedni homeo bogyót, mert ártani nem árt, viszont ha segít akkor meg nagyon örülni fogok. :)
Igen, én is így vagyok vele, hogy ezek az utolsó hetek hosszabbak mint az elősző 35 vagy mennyi... :S
Bár nem tudom mi a rosszabb az utolsó hetek, vagy ami utána jön...?!
Tamara: tesóm kislányai is nagyon szenvednek ettől a melegtől, ők is nyafiznak sokat, a legkisebbik 6-7 hetes körül van, és nagyon megviseli ez a meleg. Szóval lehet hogy Zsófika a melegtől van ki de nagyon.
Hát én még nem tudom hogy fogom viselni, ezt a páromnak is kell a kikapcsolódás dolgot, mivel ő lehet hogy dolgozik napi x órában, de aztán neki vége, nekem meg 0-24 óráig állandó készenléti állapotban kell lennem, szóval én még nem tudom hogyan fogom kezelni ezeket a dolgokat. A terhesség során is ő többször volt oda mint én haverozni, inni, billiárdozni, ilyesmik... én mindösszesen 3*. A szülés után ez az arány szerintem még rosszabb lesz és én még frusztráltabb leszek...
Cigi: én is sokat filózok rajta, hogy vajon ha megszületik Olivér, és már nem szoptatok akkor mi legyen, visszaszokjak vagy akkor már inkább hagyjam, ha ilyen szépen letettem... Aztán végül úgy döntöttem egyenlőre, hogy nem akarok visszaszokni amíg kicsi Olivér, majd legfeljebb ha nagyobbacska lesz, bár akkor sem nagyon tartanám helyesnek, nem szeretném ha tőlem is a cigizést látná, mert sajnos apja még mindig dohányzik. Ráadásul olyan jó hogy már nem vagyok cigiszagú. Nem is tudom hogyan érjem el a páromnál hogy cigiszagú kézzel, ruhában nem nyúlhat a babához - olyan finom illatuk van a babáknak, nem akarom hogy ezt elrontsa...
Azt meg végképp nem merem megtenni, hogy mit tudom egyszer majd egy haveri összejövetelen rágyújtani, mert akkor utána már biztos cigizni fogok. Szerintem aki egyszer cigizett az már sosem szokik le, inkább csak visszafogja magát élete végéig.
De én nem tartalak hülyének mert rágyújtottál, ez a te döntésed, ha te ettől jobban érzed magad, akkor tedd meg - akár folytasd is. Biztos káros a cigi, de minden más is az az életben, így ha legalább élvezed akkor csináld csak, persze mértékkel. Ennyi élvezet jár neked is. Főképp hogyha nem lakásban csinálod, és nem a picire fújod a füstöt akkor kétlem hogy bárkinek is köze lenne hozzá.
Ez tök jó hogy a barátnőd aki beszólt bocsánatot kért, ehhez nagy bátorság kell... de azzal vigyázz hogy lehet neked bocsánatot kért, de mindenki másnak azt híreszteli hogy nézel ki... volt pár ilyen munkatársnőm, akik előttem nyaliztak - a hátam mögött kibeszéltek totálisan. Én a helyedben egyenlőre csak formálisan engedném közel magamhoz...éppen csak annyira amíg el tudod neki mesélni a mindennapjaidat...
Szoptatós tea: szerintem majd fogok inni azt is. Bár én jobban hiszek a szoptatás mennyiségében, mint tejgyarapításban, mint más eszközök felhasználásával, de ha nem lesz tejem és hiába csináljuk sokszor akkor sem lesz sok, akkor biztos hogy használni fogom.
Az estém most egész jó volt... ugyan szenvedtem ettől - attól de a fáradtság győzött ezért magamra erőszakoltam az alvást, úgyhogy így sikerült fél nyolcig aludnom. :) Hál istennek!!! MOndjuk este ha óránként nem keltem fel akkor egyszersem a pisilés miatt. Ja meg kenegetnem kellett magam, ugyanis utána néztem... polimorf terhességi kiütéseim vannak egyenlőre még nem sok, de napról - napra egyre több... úgyhogy lehet még hivatalos leszek egy bőrgyógyászati látogatásra. Nem fertőző, az okát sem ismerik, annyi hogy ott jönnek ki ahol a terhességi csíkok vannak... Van rá állítólag valami receptköteles gyógyszertári kenőcs, ami segít, jövő héten ha megyek szerdán a dokihoz akkor rákérdezek.
Remélem veletek is minden rendben. Kíváncsi vagyok Anettra nagyon... Lehet tényleg bejön neki a névnapi ajándék szülés. :S
Pusszantás.
Hajni
sziasztok!
hát az éjszaka vmi szörnyű volt :( a meleg, meg fájások is volták, áááááááá :S nem ehhez vagyok szokvs, úgyhogy elég nyügi vagyok, d még mindíg fájdogálok. úgyhogy lassan lassan eljöna mi időnk!!!!! :) (remélme már nagyon)
Hajni! én elvileg szerdánként töltöm a heteket, és a héten leszek 39, és az orovssal megegyeztünk, h mostantól szerdán járok én is hozzá, reggel 3/4 10re kell mennem majd.
Tamara! hát tényleg tök jó, h belátta a csaj, h nem volt vmi kedves a megnyilvánulása, de tényleg óvatosan, igaz, ha kibeszél a hátad mögött, tökmind1 mi van ígyis úgyis kibeszél, de sztem az jó, ha már írt, és sajnálja, mert akkor tuti rooszul van ő is!
a héten nekem is volt hasonló meglepim! csak nekem húgommal (21 éves), fősulira jár fizetősre, de hát anyám egyedül neveli őket (2 húgom van), és nem fogja bírni ezt így anyagilag, ha a fősulis nem kapja össze magát, és nem néz nyári meló után..... :S sé én is elkezdtem magyarázni neki, h jöjjön fel pestre, majd idejön hozzánk, mi is jól járunk, mert akkor befizet a rezsibe.... hát h ne én mondjam meg h ő mit csináljon, és nagyon csúnyán beszélt velem, aztán meg elhajtott. hát ha vki buta, annak észt nem lehet adni, majd a butasága miatt nem tudja befejezni a fősulit, és mehet takarítani, v koldulni.... :S
de utánna 15-20 perc múlva megint jelentkezettt, h bocsi, és ne hari.... nagyon meglepődtem! SOHA nem hallottam h vkitől bocsánatot kért volna!!! még anyutól se!!! senkitől!!!!! úgyhogy dagadt a mellem :) jól esett!!!! :)
de hát nemtudom mi lesz vele, mert ha így folytatja :(
én tejcsira homeos bogyeszt fogok szedni, van már, mert nagynénémtől, akik tegnap itt voltak, kaptam... szóval azt majd meglátjuk. :) de remélem nélküle is csak úgy spriccelni fog :)
lehet ma este bepróbálkozunk férjemmel egy kis sex szerűséggel hátha megunja odabent a banánt a kisd drágám :)
igaz reggel beszéltem anyóssal telón, és mondta h ne holnap szüljek már, mert h apukája pont juni 13án halt meg :( és h ez rossz ómen szerinte.... nem hiszek az ilyenekbe, de hát ha holna kijön akkor kijön :) legalább ezt a napot kicsit megörvendezteti majd anyósnak is, és nem csak a rossz lesz, hanem egy születés is :) első fiú unoka születés :)
férjem ma 8 körül jön haza!!!!! úgyhogy jó lesz az este!!!!! nem is tudom mikor volt utoljára itthon ilyen korán :)
nálunk nem szokott eljárni sehova, meg nincs is kivel, mert nem nagyon vannak barátai, ugye állandóan melózik, ha meg nem dolgozik ,akkor itthon van velem, meg pihen, meg gépezik... ő így kapcsolódik ki. szokott kb 2 havonta lenni nekik melóban ilyen "csapatépítő" est, hát az csak a piáról, meg a buliról, meg kareokiról szól :) oda szokott menni. de menjen is! nehogy aztán meg majd később én legyek a hibás. volt egy munkatársa akivel régebben beültek egy egy italra, de akkor hívott engem is, és mentem én is velük... szóval nálunk ez nem nagyon téma.
igaz most említette h bowlingozni mennek melóból, és h ő nem megy, mert juli elején lesz és akkor már meglesz a pici, és h jön haza (hát látszott rajta h szeretne menni, csak nem makar itthagyni egyedül a picivel), de mondtam h menjen, mert ugye anyum itt lesz velem, és h menjen, és érezze jól magát!!!!! majd max hazajön ha kényelmetlenül érzi magát... szóval nemtudom mi lesz, de remélem elmegy! nem akarom h én legyek a hibás,, v a pici, h nem tud szórakozni, meg kikapcsolódni.
az éjjel olyan édes volt, hazajött 11kor, vacsi... fekvés és 1kor felkelt h folyik rólam a víz, és elment tescóba ventillátorért... :) hajnali 1kor :) kis drágám :)
ma már 2 bnőm is keresett h na mikor jöhetnek már baba nézőbe, mondtam h amint szólok egyből :) aztán csak remélni tudom h nem kapok Tmarához hasonló szép bókokat!
de én erre csak azt tudom mondani, h amjd megnézlek ha te terhes leszel...hogy fogsz kinézni!!!!!!
nah ez jó sok lett :) nembaj!!! :) legalább nem uncsiztok amíg olvassátok a regényemet :)
puszika, és szép napot!!!!
Sziasztok!
Ma láttam a fókusz pluszban, hogy hidegfront esetén sok szülés indul be.
Anett: a homeobogyóval vigyázz, ha igazán hiszel benne, mert állítólag nem lehet elektromos dolog mellé tenni. (pl. számítógép, tv, mobil - ilyesmik.)
Nagyon rendes a pasid, hogy képes volt éjjel ventilátorért indulni. :)
Az én napom ma elég satnya volt: posta, ja és van egy kismamaruha bolt ahol ma 70% kedvezmény volt, úgyhogy vettem egy szoknyát, meg felsőt - aztán go haza. Ma szerintem kb. 5-ször zuhanyoztam, meg pihiztem sokat - hát nem is vizesedett a lábam...
Remélem a ti napotok izgalmasabban telt. :)
Mostmár Anett nagyon kíváncsi vagyok ám, hogy mikor szülsz és hogy hogy. :)
Jó éjt,
Hajni
sziasztok!
Köszönöm szépen hajni :)
a homeos bogyeszről hallottam ezeket... a szekrényben tárolom őket a többi gyógyszerrel, de ha nem kell nem is fogom szedni, fölöslegesen minek... :)
hát ha ez a hideg front, akkor nem vmi húúú de nagy, lehetne még hűvösebb igazán!!!! én is hallottam h kihozza a piciket, de hát az enyém úgy tűnik foggal - körömmel kapaszkodik :) tegnap este majdnem majdnem megindultunk, mert nagyon durva fájásaim voltak!!!! de abbamaradt, alig bírtam állni, kapaszkodni kellett... nagyon megörültem hirtelen, de hát mégsem :( amúgy folyamatosan vannak fájásaim! de az a furi h nagyon nagyon nagyon durván mozog állandóan a picim...megállás nélkül!!!! és ez olyan furi, mert tényleg éjjel, nappal... mindegy mit csinálok. hát örülnék ha kijönne!!! :)
párom kérdezte h mit kérek névnapomra... hát meg is mondtam neki :) de azt nem kaphatok azt mondta, nem akarja h baja legyen a picinek :( úgyhogy nem lesz sex :(
pedig egy éve feküdtünk le először pont :) háááát tudjátok a mi babánk, ilyen gyorsan összehozott babó lett :) de hála az égnek szerelem van, és minden jól sült el, a kezdeti nehézségek ellenére!!! ez hosszú sztori :) ebből ki is derült h kb most vagyunk együtt egy éve még csak :)
de hát semmi sem történik véletlenül, mind2en így gondoltuk és ezért vágtunk bele. életem egyik legjobb döntése volt, mert imádom a férjem mindennél, és mindenkinél jobban, és ez a másik részről is hasonló (állítólag) :)
én tegnap semmit nem csináltam, feküdtem, pihentem, vártam haza páromat, aztán megnéztünk együtt egy filmet, és aludtam, vagyis csak próbáltam mert megint ritka rossz éjszakán vagyok túl :( párom állandóan letúrt az ágyról ahogy bújt :) meg a meleg, meg hát mondom nem alszik az utóbbi időben a picak lakó, és így én is kevesebbet :)
majd ma! hátha! :)
további széééééép napot :)
Szia!
Hát hallod akkor már tényleg nincs messze a dolog, ha ilyen durva fájásaid vannak, és nehezen alszol meg minden. A hidegfronthoz múltkor elfelejtettem hozzátenni, hogy majd kedd -szerda környékén ér ide hozzánk, de akkor sem egész nap lesz hideg, csak annyi hogy zivatarokra lehet számolni.
Lehet azért mozog annyit a babód mert keresi a megfelelő pózt. :)
A 38. héttől már tök normális ha kijön a babó, úgyhogy nyugtasd meg a párod hogy nyugodtan csinálhatjátok. :)
Ha már egy orgazmussal is megörvendeztet téged akkor is jót tett veled, mert a méhösszehúzódásoktól is beindulhat a dolog. :) Legalábbis sok anyukától hallottam már ezt.
Puszillak és remélem jól telik a névnapos napod! :)
igen a frontot várom már nagyon hátha, mert párom pont kedden, szerdán lesz itthon (remélem nem variálnak neki melóba), és akkor jól is jönne ki, meg hát a sexet is azért szeretném h a kellesest a remélhetőleg hasznossal összekötni, mert én is hallottam már h beindítja a szülést...
elvileg szerdán megyünk dokihoz mi is, hátha arra már nem lesz szükség :)
kicsit azért ideges vagyok, h minden okés e odabent, úgyhogy megfordult már párszor a fejemben ,h bemegyek a kórházba megnézetni, de azt mondják h ha mozog akkor semmi gond :) szóval elvileg nincs gond, mert folyamatosan csinál vmit :) már nagyon unhatja odebent a banánt :)
reméljük,h a tökéletes pozíciót keresi, h kibújjon, és hamar rátalál :)
a névnapos napom semmi extrát nem hozott, smsek, telefonok :) pihi, egy adag mosás, és mindjárt főzök tökfőzeléket :)
az utóbbi időhöz képest, ma még tök jó a levegő. nemtudom h miért de úgy érzem mintha nem lenne olyan meleg mint eddig, legalább kicsit lehűl a lakás is :)
további szép, nyugodt napot :)
húúúú lányok! iszonyatosan durván nagyon nagyon nagyon fáj a jobb térdem!!!!! alig bírok ráállni :S :S :S :( valószínű a front miatt, mert nem szokott amúgy fájni :(:(:(:(:(
nagyon rossz :( és fáradt is vagyok, meg folyamatosan keményedek is :( szóval volt már jobb napom, remélem a tiétek jobban telik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!