Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
Anett!
A folyásom az nekem is több, mint amennyi még kényelmes lenne, de múltkor a szombati ügyeletes kórházi látogatásunk alkalmával azt mondta a doki, hogy több a folyásom, de ez nem kóros, úgyhogy nem csinál vele semmit.
A szennyesre én is nagyon figyelek, hogy ne gyűljön össze sok, ahogy egy mosásra elegendő van világosból vagy színesekből egyből mosok.
Takarítás: köszönöm a felajánlást, de nem szívesen élném át a szülés izgalmát kétszer. :) :) ha esetleg itt takarítás közben kezdenél vajúdni vagy folyna el a vized. :) De nagyon aranyos vagy. :)
Majd fokozatosan el kezdem én is a takarítást újból, csak nekünk elég nagy a kecó, mi is béreljük, de mi úgy hogy itt van a cégünk irodája is a lakásban, három szinten élünk, állítólag ez ilyen speckó I. kerületi lakás... alul van a konyha meg egy előszoba szerű+wc, aztán lépcső fel - középen van az iroda rész - aztán lépcső fel megint és ott van két kisebb szoba, hát elég picik 2m*5 méteresek épp hogy az ágyunk mellett elférünk. A kis lurkónak persze tágasabb lesz - ja és itt van még egy fürdő...
Na most ablak van dögivel, hál istennek függöny azért annyi nincs... De azokat mind megpucolni... jesszusom... :D
Szőrös sztori: én a mai napig ha eszembe jut vagy beszélek róla röhögök mint állat. :D
Bendegúz név: nem bántottál meg.
Terhességi csíkok: nem akarlak elkeseríteni, de van akinek a szülés után jönnek ki a hirtelen fogyás miatt. De ne aggódj mert szerintem inkább genetika kérdése és ha eddig nem lettél csíkos szerintem már ez után sem leszel az.
Holnap megyek orvoshoz. :D Remélem elkerülhetem a kézi vizsgálatot, mivel ugye szombaton éjjel már volt egy és akkor zárt volt a méhszáj. :D Nem szeretném ha ilyen sűrű lenne tipi-tapi. :D De az biztos hogy uh-val megnézetem a dokival, hogy ő mennyire becsüli a súlyt, aztán ha ő is sokra azért rákérdezek hogy milyen esélyeim vannak... mert ugye szüléskor derül ki leginkább, de azért gondolom a tapasztalatai alapján tud valamit mondani előzetesben.
Jön velem anyós is, hogy ne kelljen egyedül tömegközlekedni főidőben.
Ja egyébként képzeljétek a cicánk amióta terhes vagyok sokkal közvetlenebb és bújósabb hozzám. :)
Puszi,
Hajni
Hajni, nagyon sajnálom, hogy így vagy anyukáddal :( Én tényleg nagyon szerencsés vagyok, mert rengeteget segít anyum, ha kell éjszakás után egész késő délutánig is itt van, hogy meg tudjam csinálni a dolgom, ha Zsófi esetleg nyűgös, vagy rossz idő van (ami volt is rendesen) és nem tudom elvinni magammal a boltba.
És tényleg ne aggódj, senki nem fog bénának nézni :D Ahogy írtad gondolom ruming (nem tudom hogy kell írni:D) szobába mész. Én is gondolkodtam rajta, bár én inkább a nem mellett voltam, de aztán nem volt választásom. Mikor meg mehettem volna (mert már tudtam "rendesen" közlekedni) akkor már 1napunk volt hátra, már nem volt kedvem költözködni. Amúgy császár után egymáson tök jókat lehet röhögni, mert mindenki gyök2vel mászkál :D Az én szobatársaim mind nagyon aranyos volt. Jókat nevettünk, jókat sírtunk :D Arra készüljetek föl, hogy szülés után még durvábban mindenen elbőgitek majd magatokat :D Nekem úgy potyogtak a könnyeim, mikor megkaptunk a babacsomagot, és elolvastam a verset a zacskó hátulján :) Mikor elindultunk haza, cipeltem ki a cuccokat, és végül kivittem Zsozsót, és a párom életében először megfogta... még most is összeszorul a torkom :) Csodálatos dolgok ezek :) Itthon mikor ránézett a kislányunkra, már attól kész voltam. Aztán este kézbe vettük, és elsírtuk Neki, hogy mennyire örülünk, hogy itt van :) Najó, ez nem csak szülés után van így, mert most is bőgök :) Jaj de irigyellek Titeket, hogy Nálatok ez még csak lesz :) Úgy átélném még egyszer! :) Mert a következő babánál is biztos legalább ilyen jó lesz, de a legelső ilyen érzés, mégis csak a legelső :) Jaj de nincsenek rá szavak :)
Annyira belemerültem, el is felejtettem, miket akartam még írni :P Ja igen.
Anett: Én úgy tudom nem az ondó miatt indul meg a szülés, mi terhesség alatt nem helyeztük át a cuccot :) Nem véletlenül mondják, hogy terhesség alatt óvatosan kell szexelni, és nem azt, hogy mellőzzük a beleélvezést. Amúgy egy erős tolás (pl kakinál) is beindíthatja a szülést. De a lépcsőzés, nehéz tárgy emelése, állítólag a csípős/fűszeres kaja is. Csak, hogy néhány praktikát említsek. Ja, és a forró ülőfürdő is, bár én azt nem próbálnám a fertőzés veszély miatt. Én a terhesség alatt nem is ülőfürdőztem, így is eleget kellett kúpoznom. Tök odafigyeltem, de így is kaptam sorba az ilyen-olyan kúpokat, aztán már csak megelőzésnek is használtam betadine kúpot, de semmi nem volt jó...
Na most volt egy óra szünet, mert Zsozsónak fájt a pocija :( Szóval már abszolút nem tudom, miket akartam írni! Jó éjszakát, aludjatok jól! Pusszantás :)
még a csíkokhoz annyi, hogy nekem a terhesség alatt "csak" a hasam, meg az oldalam repedt, és mióta fogyogatok, azóta jött ki a lábamon is elég rendesen. Mondta anyu is, hogy meg volt repedve, csak nem látszott, mert ki volt feszülve... hát én így jártam... :(
Ja és az Indul a bakterházat én is imádom, a kölyök egy nagy franc benne, én is megkedveltem a Bendegúz nevet, de annyira nem, hogy úgy nevezzem a fiamat (ha lesz). De másnak jól áll :D Annyira jó film, hogy a pároméknak van is egy ilyen számuk a zenekarával :D
Ismét jóéjt, és szép álmokat :)
hát én nem nagyon szeretnék 1 ágyas szobába menni, eleget vagyok itthon egyedül... :(
reméljük csíkok nem jönnek...ha jönnek akkor meg lesznek :)
hát én már nagyon várom h férjem kezébe lássam a fiunkat!!! meg h egyeltalán a ketemben tarthassam...
megyek én is... tente...
jó éjt!
jó reggelt!
a házas élet, az nálunk is hasonló időbe telik :) de hát ez van, nem csodálkozom rajta, mert alig van... de majd ha lehet majd!!!! bepótoljuk :)
az ujjaim tökre megvannak dagadva :S érzem ahogy ökölbe szörítom, h alig bírom :S mintha meg lenne dagadva, igz a bokám is szép méretű lett az utóbbi időben :S de majd ez is lemegy...álmos vagyok, nem aludtam vmi jól a nagy meleg miatt :( meg itt a ház előtt csinálják a gáz csöveket v mit... úgyhogy még azok is zajonganak...
nem is tudom mit írjak, most nem vagyok a toppon :)
Jaj ne is mondd a dagadást. Nekem a terhességem nagy része azért a télre esett, de a vége felé már volt 18 fok, hát én azt hittem meghalok. Amúgy is rettentő melegem volt még mínusz 10ben is, amikor meg jóidő lett.... pfff! A kezeimtől én is rosszul voltam, ránézésre nem volt vészes, de az érzés... Mintha elefánt lettem volna. Nagyon rossz volt ökölbe szorítani, én is utáltam!
Nagyon sajnálom, hogy rosszul telt az éjszakád :( Pihengess napközben, hátha helyre jössz. Vagy ha nagyon "rosszul" vagy, igyál egy lájtos kávét, egy csésze/per nap megengedett. Mondjuk én a cigit is, kávét is, mindent abba hagytam. Fájdalom csillapítót vettem be talán 3at a terhesség alatt, de már csak akkor, mikor szédelegtem a fájdalomtól. Remélem nem visel meg nagyon a fáradtság + a meleg! Vigyázzatok magatokra :) Pusszantás :)
én is mindent letettem mikor kiderültek a dolgok... hát én képes vagyok meghalni ebben a melegben...tegnap egész nap folyt rólam a víz :S párom, meg h most pont jó, és milyen finom, és áááá, én meg nem tudtam mit kezdjek magammal :S
sajna a karika gyűrű is rendesen rászorult az ujjamra :S de hát csak nem lesz belőle baj... én nem tudom mit csinálnék, ha a nyári 40-45 fokban kéne így lennem, hát öszinte részvétem, a szeptemberi, októberi mamáknak....ők az egész nyarat végigsülik... :( nekem már ez a 30fok is sok :(
majd pihizek, mert ebéd után mindíg van egy kis csendes pihi, v alszok egyet, v kiülök az erkélyre és olvasok, v vmi hasonló... igaz ma férjem csak 4re megy melózni, és nem tudom mi lesz így belőle :) de legalbb akkor a ma éjszakám jobb lesz, mert hulla leszek :)
nincsenek a szülésnek vmi olyasmi előjelei, h émelygés, v pici rosszullét, v vmi hasonló????
Hát nem tudom mik a jelei a terhességnek, mert én mikor bementem, az csak jósló volt, azok el is múltak, reggel meg ugye kivették a babát, szóval nálam nem indult be magától... van egy oldal: írj ki egy kérdést erről :)
Nagyon sajnállak a meleg miatt, én már ezt sem bírnám. Amúgy imádom a meleget, a 40fokot is, de terhesen... remélem hamar kibújik a picid, és már nem kell a melegben hordanod :)
Ma nem leszek itthon, remélem, mire hazajövök, Hajni megírja mi volt a dokinál! Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! :) Pusszantás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!