Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
nem is tenném!!!! eda meg ha kell majd lesz, ha nem kell akkor meg örülök, majd hozza magát a dolog :)
az éjszakám jó volt :) éjjel kidőltem mint vmi hulla :) csak sajna most reggel korán keltem, párom korán ment melóba :(
remélem neked is hasonló jól telt az éjjel :)
ilyen butaságok, meg nem is tudom hogy lehetne értelmesnek nevezni, h kiveteni a gyermekemet, h ne hízzak.... :S jézusatyaúristen!!!! még ki is akadtam volna ha neadjaég vmi baj miatt ilyen van, nemhogy én kérem :S az ilyen minek vállal, kis edzéssel vissza lehet nyerni az eredeti alakot!!! szóval...na mind1!!! nem értem az ilyet, hogy lehet a külső fontosabb mint a kis drágám élete, egészsége!!! :S
a másik, amit mostanában olvastam itt, h a roma férfiak, már szülés után bejárnak állítólag a kórházba házas életet élni.... na hát ez is jézusom!!!!!! letépném férjemét, ha előállna ilyennel, közöltem is vele, erre poénosan nyugi megvárja míg hazajövök :):):):) nagyon vicces :)
hát vannak érdekes dolgok az biztos, és érdekes felfogású emberek is!!! vagy ki hogy hívja őket.
anett
Szia,
éjszaka minden oké volt, kis gyomorégés volt - de emeltem megint a párna szintet, így mostmár 4 emelet párna van a fejem alatt. :) Rennie-t nem akarok bevenni, mert szerintem attól hányok már.
Hát igen, vannak ilyen ősbarom nők, akik képesek a baba kárára jobban magukat előtérbe helyezni...
Én pont a héten kezdtem el csíkosodni, a hasam alján - úgy viszket mint állat... csak remélem hogy nem lesz több... bár ha a baba ilyen ütemben nő akkor biztos bereped még több helyen... már a 33 héten volt 2874 gr a becsült súlya és háromszor csináltak ellenőrző mérést...
Most tartok 83 kilónál. :)
Te jó isten ez a roma dolog tuti???? Tényleg bejárnak szülés után a nőjükhöz hogy házas életet éljenek???????
Mindig is tudtam hogy a romák bizonyos része akkora egy állat...
Hát én nem is tudom hogy mi lehet a jobb fájásokkal kezdeni vagy egyből úgy hogy elfolyik a magzatvíz. :S
Hát most én 18 kg-ot híztam ugye, bár már vigasztal is kicsit hogy csak a baba ebből 3 kiló :) Mindenesetre azért én is világ életemben vékony voltam meg fitt, meg szép volt a bőröm és azért egy picit bánt hogy mostmár nem lesz olyan mint régen. De tény és való hogy már anyuka leszek és nem az lesz az elsődleges hogy hibátlan és tökéletes alakom legyen. Párom aranyos mert még mindig azt mondja hogy szép vagyok. :) Múltkor ő vette észre először a terhességi csíkokat és nem merte elmondani, mert tudta hogy aztán ezen fogok kattogni. :) Hát már én is nagyon várom hogy szülés után lemenjen a hat hét és végre újból együtt lehessek a párommal, mert már csak álmaimban élünk házas életet és tényleg sokat álmodok vele arról. :)
Akkor Te is szerencsés vagy, az én párom is pont ilyen :)
Én az utolsó 2hétben repedtem szét kegyetlenül, és a hasam alján kezdődött, úgyhogy nálunk is Ő vette észre, de nem szólt. Akkor és most is mindíg mondja ,hogy mennyire szép vagyok, és hogy azóta is épp úgy kíván, mint mikor még sportos voltam :) A csíkjaimra meg azt mondta, hogy Ő nem azt látja bennük, hogy bőrhibák, hanem azt, hogy azoknak "köszönheti" a gyönyörű kislányát :) Ez rettentő sokat segít. Persze attól még nagyon zavar ahogy kinézek, de sokat jelent, hogy Ő így áll ezekhez a dolgokhoz :)
Én jobban örültem volna, ha előbb a víz megy el, mert akkor nem mentem volna be jóslófájásokkal a kórházba :D Mondjuk annak köszönhetem, hogy kiderült, hogy baj van. Szóval ez így volt jó, ahogyan volt :) Szép napot! Tamara
A magzatvíz elfolyásban az a jó hogy akkor ott már tuti nincs messze a vég. De a fájásoknál ott még nem lehet tudni... Mondjuk aztán lehet hogy nem jól gondolom.
Párom és egy barátja is azt mondta a múltkor mikor tesómról beszéltünk hogy ő nagyon csíkos lett meg lötyi a hasa és hogy nagyon szégyelli meg zavarja meg minden ... és a párom meg a barátja mondták hogy ők nem értik a nők miért teszik ilyen magasra a lécet ők annyira leszarják a csíkokat. :) és hogy jó volna ha mi csajok is letojnánk. :)
Szép napot Neked is. :)
Tényleg Tamara, Anett!
Ti hogy álltok a szőrtelenítés témájával kapcsolatban terhesgondozások alkalmával, illetve egyébként? Teljes terület, bikini, vagy semmi? Nekem örök dilemmám. De mivel már jó régóta dumálunk így gondolom beszélhetünk erről is. :)
jól lemaradtam :)
hát halá az égnek, az én hasam nem csíkos, igaz még van időm rá, h becsíkozódjon, de szerencsére még nem... avonos krémmel kenegetem, nem midnen nap, mikor eszembe jut, és kedvem van hozzá :)
nekem a fenekem lett csíkos, meg a mellem, és férjem mondja mindíg h milyen sexi vagyok, és h ő mennyire kíván, és nem vagyok csúnya, és mennyire imádja a hasamat... erre mindíg mondom, h akkor majd megnövesztem ha már meglesz a pici :) és ugyanilyen lesz, mint most :)
de én is csak most vettem éstre a fenekemen, h ideköltöztünk, mert itt van egész alakos tükör, a régi lakásban nem volt, és ahogy ellibentem előtte, pont belenéztem (fürdeni készültem) és megláttam a csíkokat!!!! húúúú na akkor elővettem férjemet, h mi az h nem szólt h így néz ki.... erre h nem is csúnya, és sexi, meg a szokásos szöveg :)
igen azt én is nem egy pasitól halottam, h a nők "beképzelik" maguknak, h csúnyák,ha nagy a pocó, meg csíkos, meg ... pedig ennek köszönhetik a gyermeküket, és hogy ez milyen csodálatos, és természetes velejárója a terhességnek... és hogy bolondok vagyunk ha ezen izgulunk, én erre mindíg azt mondtam h kössz, vaságyastól 50 voltam világ életemben, most akkora vagyok mint egy hordó, és a sok vékony scaj ugyanúgy járkál az uccán.... azért belegondolhatnának a mi helyzetünkbe is, h nekünk nem csak nézni kell, hanem viselni ezt a testet... igaz h nem széhgyen, mrt természetes de hát akkor is na! :)
hát mi férjemmel néha néha bepróbálkozunk egy kis házas élettel, igaz nem tudom mennyire lehet ezt annak nevezni, mert hát ugye ekkora pocakkal már kicsit poénos a helyzet, mert mozdulni nem bírok szinte :) meg pozíciót váltani, meg ő sem fér hozzám rendesen :) szoktunk is nevetni :):) de már mind2en várjuk a lehetőséget h úgy igazán, mint rég.... :)
én mindíg úgy voltam vele, h úgy kezdődjön a szülés, h jönnek a fájások, a kórházba elmegy a víz.... de nem is tudom, lehet jobb lenne a vízzel kezdeni, úgy hamarabb vége az egésznek, és hamarabb magamhoz ölelhetem a picimet :) de akkor nincs idő felkészülni, mert egyből ott tartunk szinte. ha a fájásokkal kezdünk, akkor szépen lassan van idő elindulni, itthon rendbetenni amikot még kell, értesíteni akiket kell, és felkészülni lelkileg az egészre, mert nekem még mindíg olyan hihetetlen h max 2 hét múlva egy kis kukis csöppség felforgatja az egész életemet :)
mi (lesz) a neve a babátoknak? nekünk Martin lesz :) a héten névnapom lesz :) remélem megkapom ajándékba! :)
külön szobába vagytok/lesztek a kicsivel? v egybe?
merre laktok?
a romás kérdés meg itt volt fenn valamelyik nap! :S
Anett voltam, vagyok :)
én hetente egyszer, v ha úgy érzem akkor 2 tükör segítségével "teljesen" leszedem, utánna pedig férjem "orra alá dugom" h jó lett? v vhol igazítsak?! ő fél h kárt tesz bennem, pedig előtte volt h ő intézte el :)
ez a heti alkalom totál orvostól függetlenül van, amikor érzek elég lelki energiát magamban :) mivel már elég érdekesen lehet megoldani, de hát ezt nem magyarázom :)
Anett!
Olivér lesz a babó neve. :)
Szorítok hogy meglegyen a névnapi ajándék. :) :)
Külön szobában leszünk a kicsivel, de ha nem működik így akkor áthúzzuk a kiságyat. Annyi hogy párom nehéz alvó, és tök kész van ha nem tud aludni, még a macska dorombolására is felébred, és mivel ő a fő pénzkereső a családban így fontos hogy kipihent legyen, úgyhogy beszereztünk egy fotelt a babaszobába amiben aludni is lehet ha úgy alakul és akkor én átköltözöm. :) Mi itt lakunk az I. kerületben.
És Ti merre laktok most? És Ti külön - vagy egy szobában lesztek Martinnal? (szép név nagyon). :)
Szőrtelenítés: hát én megőrülnék ha hetente szedném. :) Én bikinivonalig szedem le, mert a doki előtt kényelmetlenül érezném magam ha teljesen le lenne szedve.
A szülésznőnk is nagyon aranyos volt, felvetettük nála a kérdést, hogy szülés előtt leszedjük itthon vagy hogy legyen? Aztán mondta hogy ő pillanat alatt lekapja ahol kell... úgyhogy végül párommal annyiban maradtak hogy marad a bikini és a szülésznő meg leszedi.
Én már magamnak igen kifacsart pózban tudom leszedni csak és tükör meg nincs olyan ami a segítségemre lenne, de lassan aktuális lesz a kérdés, mert szerdán megyek dokihoz... :S Úgyhogy ma lesz az ideje hogy nekilássak-nekilássunk. De végül minden egyes szőrtelenítés után úgy vagyok vele, hogy a francért szenvedek már ezzel, ekkora hassal lehetetlen... :D
Van még hasmenés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!