Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
13:13as vagyok. én is köszönöm a kérdések felírását, mert ezt én sem tudtam, szóval jó ötlet :) meg a számolást is... ma még nem mozgott a picim, úgyhogy lehet lassan idő lesz :)
könnyű, és jó szülést!!!!!
8:32-es: Köszönöm a gyors választ a számolgatással kapcsolatban. :) Mostmár legalább tudom a 10 perces fájás az nem azt jelenti hogy 10 percig tart hanem azért 10 perces mert 10 percenként jön. :)
Köszönöm hogy kiálltál mellettem a visszakérdezőnél. :)
Igyekszem ügyes lenni, és mindenképp megírom mi volt. :)
13:13-as: nagyon szorítok neked hogy könnyen - gyorsan menjen a szülés és hogy utána pikk-pakk menjen minden (szoptatás, stb.) Majd írd meg te is végül hogy volt!!! :)
Nekem tesóm is most volt terhes 37. hétben járt 2. babával és épp arról beszélgettünk, hogy a héten már biztos nem lesz semmi, mert sokat mondogatta hogy már érzi hogy valami lesz... Én meg nagy naívan mondom áááá dehogy ma már biztos nem...
És képzeld este beindult neki a szülés és meg is szült éjfél után 20 perccel. :)
13:13-as: szorítok neked nagyon! :) Én ma este piszkosul szenvedtem a hátfájástól, hónalfájástól, mellfájdalomtól.
Lassan nekem is eljön az időm, bár remélem még nem mert még csak a 34. hetemben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!