Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
na kis elveszett bárányka :)
hát a 74 body csak ki van mosva, tegap olyan volt rajta, hát még nagy :) de nem vészesen, a többi méret pont jó :) mert hosszú baba. lassan mi is kezdünk enni dolgokat, vagyis kóstolgatni, maj a jövő héten.mert jövő héten jön majd a védőnő, és akkor megbeszéljük, h mi hogy merre :)
hát már 2-3 napja görcsölgetek én meg, ma reggel meguntam, felhívtam az orvosomat, h tud e fogadni... mostanában kellett megjönnie is, de hát már ideges voltam. el is mentem, megvizsgált...cisztám van :S írt fel fogamzás gátlót, h hátha felszívódik tőle...és az előbb meg is jött...úgyhogy most midnen itt van egyszerre. :S
martin is össze vissza kedvű ebben a hülye időben, nekünk van pár kabátkánk :) szóval ma tudtunk menni apával vásárolni :) olyan kis édes volt beöltöztetve :) igaz a hordozóba a kabát...alig bírt szegénykém mozogni :) olyan kis édes volt, sapi, kapucni... :) kis drágám :)
hát velünk röviden ennyi. nah megyünk fürdeni, mert megy a sziréna :)
puszika
Sziasztok!
Anett! Nagyon szorítok, hogy rendbe legyél! Anyumnak is volt cisztája, azt mondja, senkinek nem kívánja. Nem tudom, hogy ennek vannak-e "fokozatai" de mondta, hogy Ő nagyon görcsölt, és aztán a műtét is fájt Neki, és utána is. Szóval nagyon remélem, hogy minden jól alakul, és segít a gyógyszer!
Hívtam anyut, ma eljön, megyünk téli cuccokat venni Zsozsónak :) Nagyon várom már :) Úgy terveztem, hogy veszek 1-2 kabátot, 1-2 overált, 1-2 télisapit, sálat, kesztyűt, vastag nacit, és cipőt. Ja, meg harisnyát is nézek, bár nem tudom, hogy van-e ilyen pici méretben. de remélem lesz :) Mert aztán jön a tél, lehet ülni a szánkóra :) Úgy várom már az első havat, hogy mit fog hozzá szólni :) Gondolkodtam, hogy mekkora rucit vegyek, mert most 62est hord, de van 1-2 68as is, ami jó, szóval, hogy 62-68as legyen, vagy 68-74es, de Marci mondta, hogy a nagyobbat, mert hosszú a tél, Zsófi meg nő, mint a gomba :) Én is inkább ez mellett voltam, de így mostmár tuti a nagyobbakat veszem :) Annyira imádok Neki vásárolni :) Olyan édi cuccok vannak :) Valami kis hókirálynős kabit szeretnék, szép fehéret, vagy rózsaszínt, pihe-puha szőrrel :) Meg persze sima télit is, hogy azért ne csak szőrmése legyen :) Annyira imádom a szőrmét, ruha szempontból nekem a lehető legjobb, hogy lányom született :D Persze csak és kizárólag műszőrmét veszek, mert az állatokat is imádom :) Szóval jön a tél, jönnek a nyakig beöltöztetett apróságok :) Olyan cukik lesznek! :) Na most gyorsan teszek be egy mosást, meg összerámolok, hogy mikor haza érünk, azért nagyjából csak a főzés maradjon.
Sokszor puszillak Titeket, és a kis törpéket!
hát én nemtduom írtam e de tegnap odavoltunk vásárolni, és én beöltöztettem martin a hülye szél miatt :) imádnivalóan cuki volt!!!! meg sem tudott mozdulni :) nekünk szerencsére van pár kabátkánk, de ennyi. overált majd kapunk elvileg (remélem), és akkor csak vastag cuccok kellenek már :) csak hát sajna még mindíg nem sikerült talpra állni laci munkanélkülése óta, és így egyenlőre a számlák az elsődlegesek, meg az albi, és ami kimarad abból jön a kaja, és utánna a cuccok :( amire egyenlőre nem marad :( de sztem jövő hónapra minden rendben lesz!!! vagyis nagyon remélem!!!! jó lenne már ha nem kéne mindent számolgatni...
holnap megyünk laci tesójáékhoz.... az anyós még ott van. de nincs vele így gond, h nem itt van :) a multkor mekkora volt!!!!!! mentünk ugyanígy laci tesójáék babát nézni, és akkor már anyós ott volt, és mikor itt volt nálunk a szarvasi mozzarella sajtot ette állandóan, h mennyire szereti! és mondtam h vigyünk neki ( itt van mellettünk a tesco,sógornőéktől messze van) és anyós meg h jajj lacikám, hát emlékztél rá h mindíg ezt ettem, mikor ott voltam, és h mennyire szereti, és hát milyen rendes gyerek, és mennyire figyel rá.... erre laci közölte, h én vettem, és nekem volt eszembe :) hát anyós csak lesett, köpni nyelni nem tudott :) meglepődött rendesen h eszembe volt :)
ma volt a védőnő.pletyiztünk egyet :)
hát ennyi történt ma, meg ennyi jutott eszembe :) örülök tamara h megint itt vagy!!!!!! már hiányoztál :)
puszika a picuroknak!!!!!!!! meg nektek is :)
Sziasztok!
Uhh most én maradtam le nagyon... :( Nem is győzöm végigolvasni az előző hozzászólásaitokat, de azért megpróbálom.
Vasalás: én még vasalok mindent egyenlőre. És szerintem fogom továbbra is, egyrészt finomabb a ruha meg a t.pelus tapintása is a vasalástól, meg nem gyűrődött. :) Heti 2*30 perc, ennyi belefér.
Mi Olivérnek most kezdünk el venni 68-asokat. Bár ezt nem is értem, hogy Olivér 6 kg valamennyi már, mégis még csak most jönnek a 68-as ruhák... :S Biztos Olivér azért súlyosabb, mert egy kis húsgombóc. :D
Tamara: örülök, hogy jól érezted magad/magatokat. :D El is hiszem hogy nehéz visszarázódni, én már attól nehezen rázódok vissza hogyha Tomi anyja átjön főzni több napra, és aztán megint nekem kell. :D
Én már előre félek, hogyan fogom csinálni a nem anyatejes kaják bevezetését. :D :D Majd jó lenne írnál ötleteket. Meg hogy miket lehet adni. Bár úgyis hatezer helyen utánanézek majd, de jól jön minden tapasztalat.
A mi napjaink elég bonyolultak, mert egyenlőre semmi rendszeresség nincs, sőt már elértük a csúcsrekordot szoptatási időben 70 perc. :D :D de van hogy 10 perc alatt kiissza a cicit. :D
Viszont az estéket már szépen végig alussza, este 8-kor alszik többnyire már saját magától, és aztán attól függően hogy nappal mennyit aludt attól függően kel éjjel, ha nappal nem aludt csak 15-20 perceket, akkor olyan hajnal 3-4 körül kel, ha aludt fürcsi előtt többet akkor olyan 1-2 körül kelt, aztán visszaalszik és kel újból olyan 6-7 körül.
Olivér nem igazán tudja még magát lefoglalni, napjában olyan 2-3 alkalommal van hogy szopi után olyan 30 percig jól el van magával, de aztán nyűgös lesz, gondolom fáradt vagy unatkozik nem tudom, de a kézben séta közben elalszik. :D
Téli rucik: hát nálunk is volt nagy ijedelem, ahogy bejött ez a hideg idő, mert ruhaügyileg hát nem igazán voltunk felkészülve rá, ráadásul hajnalban olyan jéghideg volt a keze, de mondta tesóm hogy ne parázzak, ha a kis teste, nyaka finom meleg akkor nem kell aggódni, ettől függetlenül azért úgy felöltöztettem hogy úgy nézett ki, mint egy rosszul öltözött parasztgyerek, de hát az a lényeg hogy ne fázzon. :D :D Meg anno kaptunk egy csomó fiú rucit, gyakorlatilag olyan 9 hónapos korától már csak bodyt meg alsóneműt kell majd venni, másra nem is lesz szükség, csak ha nekünk nagyon megtetszik valami, de kétlem hogy fogunk ruhát venni, mert tényleg rengeteget kaptunk 4 óriás doboznyit. De hát addig kell valami... párom elment neki bevásárolni aztán benézte a méreteket és megint 62-est hozott. :D :D úgyhogy vasárnap megyek én, meg vaterán nézelődtem és ott is vettem pár pulcsit, nacit, rugit. Bodyt azt a tescoba fogom megvenni.
Én úgy vagyok vele hogy legyen egy - két csinosabb darab, mikor megyünk valahová de egyébként azt tartom szem előtt, hogy ne legyen drága, könnyen feladható, levehető legyen. Tesóm mondta hogy a tescoban van hosszúszárú body, na azt pont nekem kell, mert azt a rugi alá tudom adni és akkor nem kell a rugira adni még egy gatyót, csak tesóm mondta hogy nem mindig van, úgyhogy szorítsatok hogy legyen.
Tamara: hát igen utólag okos az ember... de hát az időjárásról nem tehetsz hogy nem tudtad ilyen hideg lesz. Reméljük nem lesz ilyen hideg sokáig, és azért még ki - ki süt a napocska, meg azért lesz jó idő is.
Egyébként én tomi anyukájával egész jól kijövök, utóbbi időben sokat van nálunk, én takarítok vagy főzök addig ő presztrálja Olivért, vagy fordítva ő főz én meg Olivérezek. A takarításba nem kérem hogy segítsen... :S az ügyben már bizonyított. :D De Olival tényleg nagyon jól elvan, ezt onnan tudom hogy Oli nagyon sokat mosolyog, vigyorog rá. :D Úgyhogy ha Oli szereti akkor ok. Akkor félreteszem a haragom. De azért anyós szeret beleszólogatni még mindig a szoptatásba meg egyes dolgokba.... Ugye anno vettünk játszószőnyeget, és mondtam a tominak hogy szóljon anyjának hogy azon játszon a gyerekkel, hogy a gyerek mozgása fejlődjön, mert anyós mindig vagy a kezében fogja, vagy az ölébe ülteti, vagy az ágyába fekteti vagy a hordozóba teszi... és ezekben nem igazán fejlődik a mozgása... erre anyós azt mondja hogy nem kell minek az... hogy az ágyban is tud mozogni... csak hogy anyós mindig el akarja altatni... hát akkor hogy mozogjon... nem értem miért kell azt hinni hogy egy ekkora gyerek még eszik-alszik, hát rohadtul nem... csak gondolom a régi időkben ez volt a divat hogy egyen aztán aludjon hogy maradjon idő a többi gyerekre vagy a házimunkára... Én meg pont fordítva gondolom, sokkal fontosabb hogy a gyerek akkor aludjon ha ő akar, és ha ébren van akkor foglalkozzunk vele hogy szellemileg, lelkileg, fizikailag fejlődjön hiszen fontosabb a kis élet egyengetése, tanítgatása mint a házimunka... Mondjuk pont ezen nézőpontom miatt van az hogy a ház szalad, mert a főzés már nem gond, igazából tudnék minden nap főzni... csak nincs kedvem. :D
Tényleg írjátok már meg hogy most ki mennyi idős... mert a sok levelezés óta már totál elfelejtettem.
Hozzánk a védőnő nem igazán jár, képzeljétek el, hozzátok?
Na megyek, mert felébredt Oli.
Pusszantalak benneteket és Martint és Zsozsót is! :D
Sziasztok!
Hát tegnap bevásároltam :) Elhívtam anyut, hogy adjon tanácsokat, hogy mekkorákat vegyek, milyen a praktikus. Olyan gyönyörű ruhákat vettem, csajok!!!! Legszívesebben lefotóznám, és belinkelném... de... de meg is csinálom :D
ez csak most őszre lesz jó, de nem tudtam ott hagyni, olyan édi :D van kis mancsa neki, fülecskével, és finom puha szőrös :)
ez egy őszi nadrág. Anyu mondta, hogy kantárosat vegyek, hogy ne nyomja a pociját a gumi, meg mert az nem csúszik le, és jól védi a derekát is.
ez a kabát hozzá
ez egy nagyon jó meleg overál, bőven fér még alá ruha is, a kesztyűje leszedhető, így bármihez rá lehet adni
ez az overál is nagyon jó meleg, a "cipő" levehető, patenttal van rögzítve a lábához, így tipegőt lehet majd ráadni, ha már kelleni fog, és ezt is bármihez fel lehet adni, és a kapucniján édes kis fülecskék vannak :)
ez meg egy nagyon jó meleg téli sapi, egy tipegős szőrös cipő, és egy jó meleg zoknit helyettesítő mamusz vagy mi, és ezt a szettet már nem is kellett kifizetni, ajándékba odaadta a nő, pedig ez is majdnem 2000FT :)
Így fizettem 9450et, ami tök semmi ennyi jó új állapotú ruháért :) Tescoban néztem téli kabátokat 3850ért, akkor gondoljatok bele, hogy egy overál mennyi lett volna, és hozzáteszem, sehol nem találtam, pedig sokkal praktikusabb, mint a kabát nadrággal. Szóval úgy érzem igen jó vásárt csináltam :D
Annyira édesek, hogy meg kell zabálni őket :) Itt van 3 házra tőlünk, és még csak most mentem be. Most sem akartam, de anyu mondta, hogy naaaa, nézzünk már be... hát jó... de ott minden van!!! Komolyan, a babakocsitól kezdve, a kompon keresztül az újszülött zokniig minden!! Van 1-2 leélt darab, az jó annak, akinek másra nem futja, de a vadi új állapotúak is olyan nevetséges áron vannak, hogy olyan érzésem volt, mintha lopnám :D És a sapi, a kiscipő, meg a kocsicipő ajándékba volt :) Azért tök nem kellett semmit fizetnem, pedig az úgy majdnem 2000Ft volt. Szerelmes lettem abba a helybe, és az a legjobb, hogy csak átrohanok, és már vásárolhatok is :D Még csak fel sem kell öltöznöm :D
Én a rucikat olyan 4, 4,5 hónapig vasaltam, mert akkor is volt már olyan, hogy hirtelen elfogyott a body, gyors lekaptam a szárítóról, ráadtam Zsozsóra, és uzsgyi. És nem lett tőle baja. Ami nagyon vasalás igényes ruha, azt kivasalom, bár olyanokat nem nagyon veszek. Amúgy velünk most épp az történik, hogy holnap reggel megyünk Pestre anyósom cuccaiért, amik még fent vannak, bepakoljuk a Boxerbe, és lehozzuk Neki. De a legjobb: van egy IKEA-s kanapéja, amit nekünk ad ajándékba :) Úgy örülök neki :) Megmutatta az IKEA oldalán, hogy milyen, hát gyönyörű! Megmutatom :
ez, szürkében. Lehet változtatni a színt, de az a linken nem változtat. Barnában nem nagyon tetszett, mikor mutatta, de a szürke!!! És lesz tök jó nagy helyem, frankón tudok majd tornázni :) Szóval várom már a holnapot nagyon :) Aztán meg megyünk a bányásznapra, veszünk Zsozsónak lufit, mert a felfújhatós sípolós óriás zsiráfja meghalt :( Tegnap újra felfújtam, reggelre már le is eresztett :( de most majd kap egy halom ilyen kis állatkát, meg lufit is :D Ma mondta Marci, hogy meló közben látott egy csomó lufit, sponge bobos, meg hello kittys, és nem hozott, pedig akart, csak elfelejtette. Úgyhogy majd holnap kap egy párat :D Olyan kis tündér birodalom a szobája, imádom :)
Amúgy Zsófi most elsején töltötte be az 5. hónapját. De mikor kérdezik, hogy mennyi idős, aztán, hogy mikor született, mindenki jót szokott nevetni, mikor közlöm, hogy április elsején született :D Ő a mi kis bolondunk :D
Azt hiszem mára ennyi, örülök, hogy azért Nálatok is jól alakulnak a dolgok! Remélem minden szépen rendben megy majd ezután is! Sokszor puszillak Titeket! És még mindig nagyon örülök, hogy így vagyunk egymásnak! :)
Tamara tényleg nagyon szép kis ruhákat vettél. :D De ezek most használtak vagy újak, mert az ár alapján azt gondolnám hogy használtak, de a kinézet alapján meg hogy újak. :D
Bárcsak nálunk is lenne egy ilyen hely ahol ilyen olcsón tudnánk vásárolni. Én most ez miatt vaterán nyomulok.
A hétvégén voltam a tescoban, de hát még csak 3-6 hós rugikat nem is találtam. :S F...om ki volt már!
Leginkább az zavar hogy gőzöm sincs mit kéne télire venni Olivérnek...
Pusszi
Hajni
Sziasztok!
Bizony, teljesen, mintha új rucik lennének, de ott minden használt :)
Ez amúgy angol használt ruhás, és bababizományi, szóval vegyesen vannak ruhák. Ha gondolod, veszek Nektek is egy ilyen szettet, persze fiúsban. Overálokat, vagy amiket akarsz, megnéztem, a postai csomagdíj 990 Ft. Szóval ha kell, csak szólj, megírod mi kell, mekkora, kb milyeneket szeretsz, és én megveszem szívesen :) Aztán majd elutalod a pénzt :)
Képzeljétek! Zsófi gonosztevőset játszik tegnap óta :D kidugja a szája sarkába a nyelét, és morog :D Nagyon kis édes, meg kell zabálni :D És tegnap meg előtte már négykézlábra állt :) Igaz csak hiszti közben, de akkor is :)
Meg van az átrendezkedés, nagyon szép lett a szobánk :) Be lett rakva a kanapé, meg kaptunk hozzá két fehér relax széket is :) Anyósom nagyon megrendesedett, szerintem észre vette, hogy nem szívesen beszélünk Vele, meg kerüljük. Tegnap először felajánlottam Neki, hogy fürdés előtt vetkőztesse le Zsófit. Nagyon örült, és meg is köszönte. Szóval most minden tök rendben van :)
Lassan jön a vacsi, szóval sokat nem tudok írni, de már kíváncsi voltam, hogy néztétek-e a rucikat :) Ma fel is tudta volna venni Zsófi a párducosat, mert nem esett, és mehettünk volna a bányásznapra, mert lufit is akartam venni, de Marci nem akart :( Mondta, hogy vigyem el az autót, tegyem be Zsófit, menjek föl, vegyek lufit, de aztán nem mondtam, hogy azért ezt nem így gondoltam. Szóval egész nap itthon voltam, annyira nem volt rossz, de szívesen mozdultam volna. Szóval nincs új lufi :(
Na azt hiszem ennyi, Hajni, gondolt át a ruha témát, Anett, Nektek is szívesen vásárolok, persze, csak ha megbíztok az ízlésemben :) Megmondjátok a keretet, hozzá számoljátok a +990 postaköltséget (de az kb le is jön a kettőt fizet 3at kap akció jóvoltából:)), aztán küldöm a ruhákat, meg a fotót a blokkról. De nem erőltetek semmit, én is jobban szeretek amúgy magam vásárolni Zsófinak, bár ilyen olcsó, jó lehetőséget, lehet, hogy nem hagynék ki. Legyetek jók, sokszor puszilok mindenkit!
halika!!!!!
hát Tamara ruci kérdésben, majd lehet h kelesz :) de a 7végén megyünk anyumékhoz, és ő is szerzett csomó rucit, majd megnézem h ő mikoet szedett össze, és akkor utánna lehet. igaz én is itt pesten tudok egy jó helyet a keleti meg a blaha között, és lehet oda bemegyek majd, mert ott is tök olcsó ,és nagyon jó kis cuccok vannak használtan, és csak baba holmik :) édesek!!!
Martin már megtalálja a száját :) vmelyik nap néztem, h ha a hátán fekszik, akkor próbálja a szájához tenni a kis kacsóját... de nem nagy sikerrel :) erre ma nézem és elsőre mindíg odatalál már :) és nyalogatja a kis édes kezecskéjét :) meg már tökre beszél (vagyishogy csak kezd) de annyira imádom!!!!!!!nevetni is már kacag hangosan :) fürcsi után a kukiját már kezdem húzogatni (nem úúúgy :) ) az annyira nem tetszik neki :( és olyan rossz mert le kell fognom a lábiját, és ő meg kezd sírni :( de muszály nekem most, mert ha a doki csinálja később az neki is sokkal rosszabb, mert uncsi tesóm mesélte h neki is fia van, és a doki rántotta fel neki másfél évesen és még a pisi is fájt a ygereknek :S szegény, hát én ezt nem akarom :( és inkább minden este picit piszkálom ahogy a védőnő mutatta, meg mondta, mint h annyira rossz legyen szegénykémnek!!!!!
a cumit egyeltalán nem szereti, löki ki mint az ágyú :) úgyhogy arra sem lesz később gondunk, h leszoktassuk. a kézfejét szopja, de a védőnő nézte és mondta h csak a szopó reflex, és ezt el fohja hagyni, mert az ujját nem szopja meg semmi ,hanem a kézfejét, ennek örülök!!!! :)
laci ma hamar végzett már itthon van ,csak elment kajáért, mert éhen halunk mind2en :)
tökre megszoktuk az este 8kor fürcsi mad kaja és tente rendet, reggel meg fél9 9 körül kelünk, éjjel meg van h 2szer, van h 1szer... mikor milyen kedve van a kis drágámnak :)
annyira imádom a kis popóját, meg a kis fenekét!!!!!!! olyat bele bírnék harapni :)))))) de nem! :)
Tamara! nagyon édesek a rucik amiket vettél!!! ezért örültem volna ha lányom lesz, lehet öltöztetni, édes kis rucikba meg minden :) igaz a fiúkat is lehet, de a lányokat jobban :) örülök, h az anyóssal jól kijöttök!!!! főleg így h szomszédok vagytok!!!! jobb a békesség :)
Hajni! ti hogy vagytok? Olivér milyen? már ő is csinál "emberi" dolgokat gondolom :)
Martin annyit változott születése óta! most néztük lacival, h teljesne más!meg se lehetne mondani h ő van a képeken :)
kis édes cuki pofikám!!!!!!
nah jó nem ömlengek tovább, hisz jól tudjátok miről beszélek :) nah megyek kaja :)
puszika nektek is meg az édes kis csöppeknek is :)
Sziasztok!
Anett! Ne hidd, hogy meg lehet unni egy anya "ömlengését" a gyerekéről! Végig mosolyogtam, mikor olvastam, nagyon jó azt látni, hogy mennyire szereted, és mennyire odafigyelsz minden kis rezdülésére! Meghát ilyenkor nekem is eszembe jutnak ezek a régi (:DDDDD) emlékek, mikor Zsozsó találta meg a kezét. Az ember el sem tudná kézleni, hogy ilyen kis apróságoknak is mennyire nagyon lehet örülni! Egy köldöknek! Mikor Zsozsónak már igazi ember köldöke lett, hát teljesen el voltam tőle olvadva :) Meg mikor szájba boxolgatta magát, szintén a szájba találást gyakorolgatva :) Aztán az oldalra fordulások, az átfordulások, most meg a négykézlábra állás :) Szóval én nagy örömmel olvasom a kis de mégis hatalmas fejlődéseket :) Örülök Nektek, hogy ilyen ügyesek vagytok! :) Biztos, hogy nagyon jó szülők vagytok, el tudom képzelni azt a csodálatot, és szeretetet, ami a szemetekben van, amikor Rá néztek :) Hiszen úgy írsz Martinról ,hogy ez másképp nem is lehet :)
Nálunk semmi érdekes nem történt, egy egyszerű nap volt, reggelivel, tízóraival, ebéddel, uzsival, fürcsivel, vacsival. Igaz, ma ebédtől egész az esti fekvésig nem aludt, és volt egy kis sírás, nyűgösködés, de annyira nem volt vészes.
Na mára ennyi, jön a vacsi. Sokszor puszilok mindenkit!
Ruhakérdés: hát köszönöm a felajánlást, de én is jobb szeretem látni amit veszek.
Képzeljétek tegnap beoltották Olivért a kötelezővel, meg a prevenárral, hát úgy sajnáltam... kihívtuk a dokit direkt, hogy egyből szoptatni tudjam.. Szegény aztán egész nap tiszta nyűgös volt..
Gyakorlatilag egész nap cicin volt tegnap, mert csak úgy nem sirdogált, de még úgyis volt hogy elaludt és aztán keservesen felsírt, a szívem szakadt meg érte.
Hát Olivér is remekel már, tegnap előtt már babapuszikat adott az apjának, és ő is megtalálta a kezét már, esténként és napközben csak a cupákolást halljuk. :D
Gügyörészik már olyan hangokat ad ki, hogy bármilyen rosszkedvem is bármi miatt, mindig felvidít vele. :D Azt imádom amikor szopi közben elmosolyodik :D Ma hajnalban már kuncogás is volt a vigyor mellé. :D Alig várom hogy hangosan nevessen, vagy felsíkítson örömében. :D Fejét tartja már szépen.
Ami aggaszt hogy tegnap raktam rendbe a kis lábikáján a körmöket és akkor vettem észre, hogy a lábbujjai között a bőr fel van puhulva, mint ha be lenne "pálva", de ez már akkor volt mikor elment a dokinő... :(
Nektek nincs ilyen, vagy nem volt?
Ma megyünk csípőszűrésre... tököm ki van már a hétből...
Ja és tesómék betegek az egész család apa, anya, kis lány, nagy lány---állítólag már gyógyulnak... közben tegnap beszéltem anyámmal az is tiszta takony... hétvégén mentünk volna szombaton névnapot ünnepelni... ---- Annyira nem akarok így menni.... semmi kedvem hozzá hogy Olivér megbetegedjen aztán virraszthatunk este, meg orrszívó-porszívózhatunk... egyikünk se fog akkor aludni...--- Szerintetek mit csináljak?
Puszi néktek és a kicsiknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!